-
Herní scéna
Víte co je smutné, v dřívějších dobách jsme řešili, jakou má ta nová hra skvělou grafiku (a jakou kartu zase upgradujeme), jaká je tam promakanější AI, fyzika, kam se to zase posunulo, řešili jsme samotný obsah, kdo se kam dostal, co tam je, jak je ta hra těžká, byla to zábava a zároveň výzva, bylo to super, pořád se herní scéna někam posouvala. Zkráta pure gaming a radost.
Dnes? Člověk všude vidí co kde nejde, co kdo zase doprasil, v jakém stavu hra vychází, učíme se co to jsou zlodějská DLC, kroutíme hlavama na mikrostransakcema, nechápeme proč je tady ta hra zamčena na 30fps, proč tady v té superpecce za 100 milionů nejde rozstřelit sklo, nemůžeme najít lékárničky, nechápeme proč máme mačkat tři písmena místo hraní a čumět na nějaké skriptované animace pořád dokola.....
Není vám z toho smutno trochu? :( -
-
tak hladaj hry mimo tych 100 milionov budgetu..a mozno podpichnem, ale za tych povedzme 20 rokov by ta uz mohlo bavit aj nieco sofistikovanejsie ako first person shootery *3*
-
Pravda. DLC jsou pěkný hnus. Dříve byly datadisky a ty opravdu za něco stály. Hry byly dodělané a ne jak teď. Milion patchu a pak to možná pojede dobře. Dříve nebyl problém hrát hru ve verzi 1.0. Ale stejně jsou to pořád jen hry...pokud nejde o život tak jde o ho*no :-)
-
Je! A taky je mi smutno z donebevolající pasivity herní novinářské obce, která mohla řadu těch věcí zarazit v samém počátku (natvrdo strhávat procenta za day 1 DLC a podobná svinstva), ale vykašlala se na to a teď se vůči nám snaží tvářit, že jsme vlastně na stejné lodi a nedá se s tím dohromady nic dělat. Dalo se s tím dělat. Stejně jako PR oddělení masírovala spotřebitele, že DLC je druhá nejlepší věc po vynálezu krájenýho chleba, tak herní novináři mohli - a měli - dohlédnout, že je to zhůvěřilost a vyslat naším jménem vydavatelům signál, že tohle teda rozhodně ne! Vyslali p*d a my teď platíme jak mourovatý za rozbitý a nekompletní hry.
-
-
Trend přece neudávají recenzenti, ale samotní platící zákazníci. Vždy je jednoduché přenést zodpovědnost na někoho jiného...
-
Naprostý souhlas.
I proto jsem se např. přestal dívat na místní Fight Club, to co tam místní redakce někdy obhajuje a naopak odsuzuje, to se nedá poslouchat a recenze už roky nečtu a vždy počkám na echo od známých pařanů. Dost možná budou naše příspěvky demokraticky smazány :) -
Neplať, nehraj a hlavně už neotravuj *5*
-
-
jo je, večer si ve vaně přeřežu žíly, jelikož hledaní lékárniček je základ dobrého gameplaye...
-
-
Zřejmě jsi mladší ročník, který nepochopil pointu. Víš, kdyby jsi v té době hry hrál, tak by jsi možná věděl, že taková drobnost jako lékárničky naprosto změní hratelnost (viz nový Wofenstein např.). Člověk se do postavy a samotného hraní více vžije, má to uplně jiný smysl a hraní probíhá jiným stylem, než "vletím tam a držím tlačítko střelby než všechno nepostřílím" jak s godmodem a pocitem nesmrtelnosti. To je tak trošku senseless, ale chápu, že to někdo nechápe. Ovšem nechápu proč se k tomu potom vyjadřuje.
-
-
ano samozřejmě změní to hratelnost na hratelnost nostalgickou a hned se zapomíná, že level-desing je mizerný, grafika příšerné, textury se nedočítají ale jsou tam lékárničky.
Ročník jsem 89. A ty? -
-
-
-
-
Homefront 2
Je volný víkend na Steamu, akorát na projetí kampaně. Když to hraji, tak tam vidím takový promarněný potenciál, tolik dobře zpracovaných nápadů atd. Je to zklamání o tom žádná, ale po těch recenzích jsem čekal větší průs*r. Takto je to pěkně vypadající průměrná až podprůměrná střílečka s naprosto stupidním AI.
Slovo pr*ser je zakázaná? To mě po*er na holé záda.... -
-
Zas tak hrozný to není - i když nic nového pod sluncem.
Jede to dokonce na max bez supersamplingu
Baví mně celkem kooperace, oproti příběhu je to takové rychlejší zábavnější. Umělá inteligence nic moc ale zase na druhou stranu tě tam rychle zabijou a omezený počet těch lékárniček do žíly je zase dobře. Nedá se to hrát rambo stylem - škoda že tam není fyzika těle po smrti i když ta nebyla i b Homefront1. Kvůli kooperaci by to možná stálo za zvážení. Takové jednoduché - lidi se tam dokonce ožibují i když asi ( hlavně proto aby se ta mise dohrála). I když ne nutně maj víc bodů asi. -
-
Po smrti nic není, Jacku. Ani fyzika.
-
-
Je, jmenuje se to ragdoll tělo najednou po smrti se nestane kamenem micky ty bys to měl vědět za tu dobu do hraješ.
-
-
-
40 GB, ti lidi se zbláznili...
-
-
To by se Jackovi mohlo líbit.
-
No nic překvapivého. Většina nových her je kolem 30-40 GB.
-
Co se ti nezdá? :O
-
-
-
An Early Look at XCOM 2 - TotalBiscuit
TB v hodinu dlouhém videu dopodrobna ukazuje novinky a změny v připravovaném XCOM 2 *4*
EDIT: Nechcete se pro jednou bavit o samotné hře a neřešit PC vs. konzole?
Navíc, to že hra zatím není oznámená na konzole neznamená, že na ně nikdy nevyjde. -
-
Nevypadá to špatně. Je vidět, že když se nedělají ústupky kvůli konsolím, může vzniknout docela zajímavá hra.
-
-
Vtipné na tomhle prohlášení hlavně je, že ta hra víceméně vypadá stejně jako předchozí dva díly. Očividně tady figuruje jakési placebo, kde pokud je hra vydána na konzolích, v hlavě PCčkáře začnou proudit myšlenky, že ta hra MUSÍ být horší, muselo se ustupovat a další oblíbene meme PC hráčů. Pokud na konzolích hra není, v mozku PCčkáře se takové myšlenky neobjeví a to přesto, že ta hra mi připadá prakticky stejná.
-
-
Mam takovy dojem ze minuly dil xcomu je i na telefony. Nevidim tu vsak zadnou jinou diskuzi o PC vs konzole krom te, co zacal uz op.
-
Samozrejme pretože sa nemohli zbaviť konzoloveho enginu
-
-
-
-
Dead Space 3 se z Vás nebude snažit vytřískat peníze pouze mikrotransakcemi, společně se hrou totiž...
Tak ty se s tim neserou. -
-
Během prvních tří měsíců tohoto roku vyjde pět DLC ke hře Sleeping Dogs. Dočkáte se nových oblečků,...
Tohle je jeste v pohode, ale prijde doba, kdy bude samostatne hratelne DLC ( to se nebude nazyvat DLC nejspis) jeste pred vydanim samotne hry *1* Neco jako "zkratte si cekani, nez vyjde hra samotna", cena rekneme 5 dolaru za hodku neceho...A aby to motivovalo kupovat, tak by v tomhle predpridavku byla treba zbran, kterou pak v zakladni hre mit nebudete...Ja myslim, ze nas cekaji jeste "zajimave" casy *1* -
-
V těch časech se asi na hraní vybodnu a začnu háčkovat.
-
-
Co na to říct. Tohle je už docela extrém a vůbec se mi nelíbí kam ty AAA hry spěji.
-
-
Je to fakt divná politika tyhle DLC, ale tohle je level 99 :)
-
-
Level 99 byl ještě v pohodě ( http://xbox.hrej.cz/level/archiv/99/ ),
myslím, že tohle je problém (minimálně) levelu hodnoty 138 ( http://www.hrej.cz/clanky/level-138-nomadi-oblivion-a-nova-lara-348/ )
*4*
-
-
-
-
Hard West - Bank Robbery Gameplay
CreativeForge dne vydali nové gameplay video jejich připravované tahové strategie z divokého západu s nádechem nadpřirozena Hard West.
Koncept a zpracování vypadají zatím dobře, ačkoli bych dokázal vyjmenovat několik věcí na kterých by podle mého názoru mohli zapracovat, ale uvidíme s čím přijdou až bude hra hotová.
Hard West má vyjít na podzim tohoto roku. -
QuakeCom balíček, jež obsahuje přes dvacet titulů (Skyrim, RAGE, Brink...), je k dispozici na STEAMu...
Made my day:D Ani jsem se nemusel na Steam dívat, abych věděl, že pro nás bude locknutý. -
Fanoušci Battlefield 3 jistě zaslintají nad novými screenshoty.
Mě už tady nad tim BF3 rozum stojí. Zatímco na ostatních webech se vše vejde do jedné novinky (představení MP módů a nové screeny), tady to prostě musí bejt rozdělený. Pak se nedivte, že si lidi myslej, že ste zaplacený... *3* -
Dishonored 2 beta patch 1.3
běží to trochu líp, ale pořád ne tak, jak by mělo
a na steamu to slevnili na 40 euro... -
-
Jo, běží to líp v rozmezí statistický chyby +/- 1 FPS... https://www.youtube.com/watch?v=hkFOPMfcKVg
-
-
Contagion............RGXLI-D4XL0-VCZYF
Insurgency...........4WDHE-0Z9YZ-5G0NT -
-
Diky za Insurgency.
-
Vzal jsem si Contagion díky *3*
-
-
EA to dokázalo! Ve finále o zlaté lejno porazilo americkou banku 64:36 a odnáší si tak cenu za...
Za Origin zasluhují opravdové...