-
A je to tu zas *1*
http://byznys.lidovky.cz/proc-nejsou-ve-stredoveke-hre-z-cech-zadni-cernosi-ptaji-se-v-zamori-1pr-/firmy-trhy.aspx?c=A140228_145020_firmy-trhy_mev -
-
Jenom s mesicnim zpozdenim? Koukam ze ceske noviny jdou do sebe.
-
-
Lepsi nez nikdy. Zase jednou clanek co se tyka her a nerika ze jsme psychopaticti vrahove... To uz je skoro zazrak.
-
-
Made my day *4* *4*
-
-
Videohry porušují Ženevské úmluvy, prý poškozují symbol bezpečí
http://cdr.cz/clanek/videohry-porusuji-zenevske-umluvy-pry-poskozuji-symbol-bezpeci -
-
dobře to vystihuje vývojář v originále na PCG
"Lots of people donate money and the assumption is that that money is going to treating [people in need] and it turns out that a portion of that money is going to lawyers writing letters to videogame companies who are apparently abusing use of the red cross symbol." -
V nětkerejch hrách byl taky zelenej ale tohle je vtipné ( viděl jsem podobný článek na bonuswebu).
-
To už se řešilo několikrát. Stačí si všímat. Ve hrách je kříž většinou jinou barvou. Popříkladě řešen jinak - powerupy, gemy atd.
-
Jojo, tohle je zajímavý a vůbec by mě to nenapadlo. Zrovna nedávno jsem to řešil, když jsem dělal jedno logo.
-
-
Juarez: Gunslinger je dobrá hra ale přece jen Red Dead Redemption má otevřený svět ve kterém bych se mohl opravdu vyřádit :) A ta grafika mi zas tak stará nepřipadá já stejně hry nehraju kvůli grafice ale hratelnosti.
-
-
ono ta grafika v RDR je stále aktualní a neni o moc horší než v GTA V. Kdyby se tam hodily hd textury, nějaký kvalitní AA, tak to bude na PC vypadat velice dobře, na PC to samostatně určitě nevyjde, na to bych nespoléhal, jediná šance je, že vznikne remaster pro nové konzole, čili v tom případě by byla 100% i PC verze, ikdyž možná s půl ročním zpožděním oproti PS4/X0...
-
-
Souhlas. Grafika RDR se mi fakt libila i kdyz dojem dost kazilo nizke rozliseni.
-
Jestli by to vydali jako remaster verzi na ps4 tak by to bylo taky fajn,ps4 si chci koupit už delší dobu tak bych mněl aspoň o důvod více
-
Přesně tak :) - https://www.youtube.com/watch?v=ZMm2pNRBP_w RDR je stále krásná hra.
-
-
Gun si hrál?
...jsem blb, neviděl jsem to :) -
-
v pohodě :D
-
Jo hrál asi už 100x :D
-
-
-
V Battlefield 4 najdete offline mod "Test Range", kde si v klidu můžete otestovat zbraně či vozidla.
To co bylo v bf1942 a flashpointu pred 10 lety? To je docela dobra invence. Jen tak dal. *5* -
-
Tam toho bylo trochu víc, než jen nějaká střelnice. Plus ty hry měly podporu LAN.
-
-
Still Life 2 na GoG.com
A teď je na GoGu zadarmo Still Life 2 (na dvě hodiny) -
-
A teď je možné si po další dvě hodiny zadarmo přidat do sbírky diablovku Torchlight:)
-
-
Konečně to někdo řekl(haha) na plnou hubu, jak to je. Opravdu nechápu proč ho mínuskujete, když má v základní myšlence jednoznačnou pravdu. Vy si vlastně hru nekupujete, ale za plnou cenu jen pronajímate a hra vám neříká pane na rozdíl od konzolového hráče, když se k tomu přídá neoptimalizace, zabugovanost her a že Steam nekontroluje v jakém stavu hra dorazí je jednoznačný signál pro uživatele hru stáhnout.
-
-
To je můj vrah, to je můj vrah.Dneska jste si Vy blázni dali sraz tady, na Bleskovkách? Šupaj zpátky do pokoje.A nechci brát tvé hlavince iluze,ale stejně to funguje i na konzolích.Hru nevlastníš i kdyby ses na hlavu stavěl.A o PS+ a Xbox Gold ani nemluvit.
-
-
Nevím Ivetko, ale konzolový hráč má fyzickou kopii, kterou může kdykoli prodat. PC-hráč to spáří se Steamem, Originem, Uplayem, BattleNetem a už se ji nikdy nezbaví a všechny hry člověka rozhodně nebaví, čili hráč je nucen hry stahovat a jak jednou stáhne, už se mu nechce kupovat...
-
-
To je divný, já dřív stahoval, teď kupuju, možná to bude tím, že hry jsou levný a já mám peníze. A když můžu po půl roce od vydání hru sehnat za zlomek ceny, tak mě nějaký bazary moc nepálí. A taky to, že ty hry, který se rozhodnu koupit, protože mě něčím zaujaly, neberu jako spotřební zboží a občas se k nim i po dohrání vrátím.
-
-
Pravda, ale víš jak to je, 20 Kč je pořád víc než 0 na torrentu. Logika warezu
-
-
Zde to skončilo tou druhou možností ihned, co ta diskuze začala.
-
bud rad, vacsina diskusii na zivo konci pri sexe alebo hovne :)
-
řešení víceméně offtopic co by kdyby pod flame/troll vláknem... nová meta diskuzí na games
-
ano, ale moze zmenit aj podmienky pouzivania :)
napr. dat ze ked chces hrat stare steam hry, budes musiet platit pausal za udrziavanie niecoho niekde :)
a mozes sa potrhat a nic s tym legalne neurobis - lebo je to drm -
skaven123
Bude to jak s bankama nebo pojišťovnama, nebo zemědělci jestli ti je to bližší. Ty závazky, v tomhle případě tvou knihovnu ke správě a tedy i nabízení ti ji ke stažení jen převezme někdo jiný. -
ad edit, vrav steamu co chces, nemas pocit ze to je alebo nieje drm, ale bez tych par dll hru nespustis...nikdy nevies co bude, co ked o 10 rokov steam skrachuje, ak nepouzijes warezovske obidenie steamu, tak si tu hru budes moct pustat tak maximalne z 5teho poschodia na zem *1*
-
ved GOG na wareze nenajdes, vsetky skupiny sa dohodli ze kedze je gog drm free, tak ho nebudu ponukat na "distribuciu"
a na gog mam 84 kuskov :) prave som ich zratal -
skaven123
1) gog
2) Steam jsem nikdy nebral jako drm, respektive ještě mě nikdy neomezila. Když jsem byl donucen k offline modu, fungoval jak měl.
edit: já tě nijak nenapadal, jen že tím padá další argument k warezu, když existují služby kde za malej peníz dostaneš hru a ještě bez DRM
edit2: krásných instantních -10 hlasů *1* -
nie, logika warezu je ze
NO DRM
-
-
-
Takže další warez,co vesele kupuje na konzole a pirátí na pc.Takové lidi bych střílel brokovnicí.Nejhorší typ lidí a pak řvou,jak pc scéna krade.
-
-
Nejsi ty Veskoslav náhodou? V jednu hodinu a máš za vteřinu tři plusy, hodně nenápadné naklikávání. Kde jsem psal, že vlastním konzoli? Konzoli samozřejmě nemám, jsem čistý pc-hráč s racionálním pohledem na věc...
-
-
uz chapu, proc ta iveta spachala sebevrazdu...
-
Nebudu diskutovat s někým, který jen uráží a ještě naklikavá o půl druhé v noci. Člověk, aby se tady bál vyjádřit názor.
-
Nejsi ty haha? *7*Pochybuji,že jsou dva tak blbí lidé.
-
-
-
-
-
Ty vrahu!
-
-
Steam
Steam rozjel Greenlight. -
-
Jede to jede...
Vypadá to na slušný rozjezd - já blázen jsem čekal, že si hezky dnes večer projedu všechny "přihlášené" hry a ony tam přibývají jak šílený. *2*
Si na hodinku odskočím pryč a dalších dvacet her k opalcování, uff. *7* -
-
Asi to klucí z Valve budou muset dost hlídat, protože sou tam hry co tam vůbec nemají co dělat a sou založený normálními hráči.
-
A začínaj si v tom pomalu dělat pořádek. Viděl jsem v nabídce Slendera a po rozkliknutí se mi doneslo, že byl smazán za porušení smlouvy. Aspoň se k nám nedostane úplnej trash.
-
-
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93081827&searchtext=
-
Steam rozjel službu Greenlight. Dejte hlas projektům, které se Vám líbí a chtěli byste si je...
Za úmyslné spamování/prušování podmínek je týdenní ban ve Steam komunitě.
-
-
-
Čekal jsem, že úplně první hra, která se tam objeví bude Minecraft, ale asi jsem se spletl. *15*
-
-
Tady je to avizovaný video z bety The Division. Úplně odvařenej z toho nejsem... Však podívejte se sami. Chystám potom ještě jedno z Dark Zone.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7C2sw25wp4 -
-
p.s.
inak ten hud vychádza z vojenskej helmy buducnosti kde bude vojak vidieť rozne informacie o bojisku a podobne to bolo aj v ghost recon -
-
ale je pravda že je tam toho až moc
-
-
Ten hud tomu dodáva taký futuristický nadych, mne sa to páči. grafika je úžasna. hrateľnost komentovať nebudem
-
Tak já jsem tomu dal zatím cca 3-4h a ačkoliv mě to na zadek taky zrovna neposadilo, tak musím říct, že se celkem slušně bavím. Zatím to na mě působí jako TPS MMO, ale konečně mimo fantasy žánr a v pro mě zajímavém prostředí. Plnění misí a sbíraní equipu je zatím fajn.
Obětuju tomu víkend a možná jim za to v březnu toho Palackýho dám *15*
Od toho mě zatím dost odrazuje velkej počet už oznámenýho dodatečnýho / placenýho obsahu ještě před vydáním samotné hry... Každopádně to zatím úplně nezatracuju. -
-
Zatím to na mě působí jako TPS MMO
Taky co jinýho by to mělo bejt *1*
Ale jo, taky musim přiznat že mě to baví a to šel hype mimo mě.
-
-
-
TT Games by se rádo vrhlo na vývoj LEGO hry na motivy seriálu Doctor Who (Pán času).
To je zajimave, zvlast kdyz Lego ani nema na Doctor Who prava co se tyce hracek. Prostor pro humor tam asi je, ale pro mne byly v Dr. Who vzdy hlavni dialogy a bojim se, ze LEGO hry tohle moc (vlastne vubec) neumi. -
Dark Souls for PC
První reakce z Namco na petici: http://forums.namcobandaigames.eu/showpost.php?p=2333925&postcount=1643
petice probíhá zde: http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC -
-
Petícia
Tak som Vám to podpísal, aj keď mám ps3 verziu.
-