Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Battlefield 1 Official Reveal Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ
    • karlman.hajsky
      Před pár dny jsem reagoval na výsměch zaměstnanců z DICE ohledně grafiky COD:IW tak, že grafika není všechno. Ale teď už ten výsměch zcela chápu.
    • Tilwaen
      Jak skvělé, že jsou jednotlivé díly profláklých herních sérií vždy logicky číslovány.

Sarkasmus stranou, za zvolené období jsem fakt ráda, mezi tříáčkovými tituly je to stále terra incognita. Už se těším na zteč polní lopatkou *5*
  • Zdraví ve hrách u Lidských Osob

Prečo majů ogaři ve grách dosti často ukazatel zdravia procentuálně vyvedený? Copak ogar má procentuální přehled o poškození svého těla? Kapíruju pokud nextgen oblek viz Dead Space, Crysis... Ale v BF to nekapíruju. Tohle je ten realismus ve grách který tam je potřeba, strelia mě do nohy a budu krívať, strelia mě do ruky a budu moci používať pouze jednoruční zbraně atd.
    • Inquisitor
      Ale musí být rovnováha mezi realismem a zábavností. Ono ultra realný hry mají většinou malou fanouškovskou základnu a to žádná firma co chce vydělat nechce. Ty reál zóny zásahu jsou dobrý třeba v MP střílečkách jako je Red Orchestra apod.. Ale je to hra od hry, někde se to hodí a někde ne.
      Druhý extrém je rudá obrazovka a po chvilce v krytu jsem zase ok. To moc rád nemám, to už radši starý dobrý lékarničky :)
  • Videa

Proč mám u všech náhledů videí a obrázků jen šedou plochu nebo nápis GAMES.CZ? To se mi v práci pomátl počítač, nebo se pomatli na Games a někde se stala chybka? Zkoušl sem vypnout Adblock, ale je to furt stejné..
  • Star citizen free flight

Do 22.4.2016 si môžete vyskúšať Star Citizen bez nutnosti vlastniť balík s hrou.
    https://robertsspaceindustries.com/download
  • Tým vědců z Cambridgské univerzity zjistil, že s Kinectem není lepší téměř nic.

"reduced our enjoyment of any given title by up to 97.4%" a clovek by rekl, ze to nemuze byt vic jak 81.2%
  • Lukyz

Půl roku starého hororu SOMA se prodalo něco málo přes 250 tisíc kopií, aby na sebe titul vydělal, je potřeba ještě 20 až 30 tisíc prodaných kusů. Vývojáři jsou rovněž zklamáni malým zájmem ze strany moderů.

Tohle celkem zamrzí,člověk by si přál, aby studia tvořila něco novýho a originálního, jenže pak to může dopadnout přesně takhle i přes to, že ohlasy jsou ve skrze pozitivní. Snad je to nepoloží.

Já jsem o hře vážně uvažoval, prostředí je přesně podle mého gusta, ale bohužel jsem na tenhle typ her až příliš velký pos*** *1*
    • Já se takhle nemůžu donutit zase zapnout Alien: Isolation. Jsem těsně za bodem, kdy poprvé vyleze vetřelec, dokonce mě ještě ani jednou nesežral... ale nějak mi do toho pořád lezou jiné hry. *1*
      • Jsem na tom podobne az na to ze ja se nebal ale nudil...
      • kostejnesmrtelny
        Jsem na tom podobně. Dotáhl jsem to do první mise s nepřátelskejma androidama a vůbec necejtim potřebu si ten předchozí terror (první skutečnej vizuální kontakt s vetřelcem a úprk k výtahu) zopakovat *12* . Holt nemládnem *1*
      • Veskoslav
        Já to dohrál! Ale asi na 25. pokus a ve dne *1*
        • Tak to máš silnější nervy. Atmosféru to má parádní, androidi jsou super, ale jak ta potvora začne capkat kolem... konec. *4*
          • Veskoslav
            No taky jsem to přestal hrát i se sluchátky. Ale Soma je spíše sci-fi s prvky hororu. Je to rozhodně dobrá hra, ale není to přímo "horor" jako Alien nebo Amnesia.
            • ringmancz
              Lukyz: asi blbá otázka, ale v nastavení grafické karty máš co za nastaveni?
            • Mart9
              Já jsem v tomhle velkej sráč, ale z nějakého důvodu jsem byl schopen dohrát Penumbra Black Plague. Možná proto, že zombie byla vždy pomalejší než já.

Dodnes je to jediná hra tohoto typu, kterou jsem nejen dohrál, ale hrál.
            • Lukyz
              Já jsem třebas AI zkoušel (čti warez) a u toho jsem se tolik nebál, jelikož "nepřítele" znám, vím jak vypadá, co od něj můžu čekat atd. co mě bohužel odradilo od koupi bylo technický zpracování resp. nefunkční antialiasing. Někomu to nedělá, někomu to zase nevadí, ale mě osobně to šíleně tahalo oči a byl to strašnej immersion breaker *9*
              Ve videu to nevypadá tak strašně jako v reálu, ale nepomohlo nic, vynucené AA, downsampling, nic.

EDIT: Tak ještě jednou pro kolegu LVho -> NĚKOMU TO NEDĚLÁ, NĚKOMU TO ZASE NEVADÍ, ALE MĚ OSOBNĚ TO ŠÍLENĚ TAHALO OČI!
              Psst, to žlutý je link na video *3*
    • MickeyMutant
      Nevěř bleskovce, přečti si originál. Celkem jasně z něj vyplývá, že tvůrci jsou s prodeji spokojeni a očekávají, že se hra brzy bez problémů zaplatí a vydělá. Jen podle nich čísly prostě nedosahuje na megahit Amnesii, která měla v době vydání mnohem menší konkurenci a přitáhla širší pozornost.

Jinak je Soma mnohem míň horor a mnohem víc chytrá sci-fi a myšlenkový experiment, takže se už nemusíš vymlouvat*3*
      • Lukyz
        Je fakt, že originál vyzněl o dost jinak, díky za upozornění.
        Ale ke hře samotný se prostě nedostanu, pustil jsem si dva trailery a stačilo *1*
        Silent Hill, Resident Evil tyhle hry mi nevadí, ale přesně tohle, Amnesia, Outcast to prostě nepřekousnu.
        • MickeyMutant
          Trailery jsou samo plný děsu, to je normální. Ve hře je ten horor spíš na závadu, protože zdržuje při vývoji příběhu, musíš se někam schovávat, a navíc má virtuální strach tvé postavy jako následek rozpixelování výhledu, takže tě z toho pak bolí oči, i když si v reálu klidnej jako želva. Prostě něco jako Bloody Screen, So Real!
  • Antitroll

Dovolil jsem si trochu oprášit Javascript a připravil jsem pro vás Antitrol na zdejší diskuze (pro Grasemonkey a pod.)
    Troly si musíte sami přidat do pole, zatím jsou tam dva ukázkoví, abyste viděli jak na to.
    http://na.tym.sk/i/userscripty/games-cz-antitroll.user.js
    OPRAVEN LINK - TEĎ BY HO MĚL DOPLNĚK NABÍDNOUT K INSTALACI

Skrývá trolí příspěvek i celé navazující vlákno. Případné podněty a přípomínky můžete posílat na mail u tiscalli. Možná vás vyslyším.

DĚLEJTE SI ZÁLOHU VLASTNÍCH TROLLŮ, protože při automatické (nebudou často) aktualizaci dojde k přepsání!!!
    • kennyB
      Antitroll jsem tu nikdy nechápal, když tu většinou trollují anonymové, na něž to jaksi nefunguje z důvodu měnění si nicků, kdykoliv se jim to hodí.
      • Ok, přidávám kennyhoB *15*

Máš pravdu, na anonymy se stále jiným jménem to nefunguje. Ale je tu pár známých firem, co spamují diskuze a někomu můžou lézt na nervy...

Ale mohl bych ke každému příspěvku přidat tlačítko, co ho skryje i se všemi odpověďmi.

TLAČÍTKO SKRÝT PŘIDÁNO (napravo vedle jména) - ale po obnovení stránky se znovu objeví. Zatím jsem neřešil ukládání. Do cookies to ukládat nechci a možnosti úložiště v doplňku pro uživateské skripty jsem moc nezkoumal...
      • Jack1947
        V poho, "já bych se taky někdy nechtěl sám číst", vždycky ubyde přihlouplých řečí a o to především jde.
  • Spekulace: Začátkem prosince dojdee k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.

Ze by byl uz konecne The Last Guardian ve stadiu hodnym oznameni? Kur*a doufam—mam hlad po hre vystrizeny s eleganci, velkoleposti a dusi sobe vlastni klenotum jako Shadow of Colossus, nebo ICO.
    • ringmancz
      na twitteru píše, že TLG to nebude
      • Vazne by me zajimalo, jaky porodni komplikace protahujou vyvoj tohoto projektu uz hezkou radku let. Tipuju neshody mezi kreativnim tymem a marketingovou divizi SONY. Ale porad doufam, ze jde jen o peclivy brouseni a lesteni hrubeho diamantu, tak aby ztratil co nejmene ze svoji tematicke a pribehove hmotnosti a ryzosti.
  • The Last of Us - recenze/ Pomsta Olejníkovi - zing.cz

Koukám, že již i naši nejmenší píší recenze a "mstí" ( *1* ) se za vyslovení jiného názoru, než je recenzemi schválený.

http://vtap.zing.cz/clanek/2259/the-last-of-us-recenze-pomsta-olejnikovi
    • Cosi
      http://www.fffilm.name/2013/07/videohra-last-of-us-80.html
    • Keyz
      Účel to splnilo. Sranda byla.
    • Kozy
      Víc těhle recenzí, to je fakt výborný *1*
    • Hudy1141
      Olejník má pravdu, Last of Us si 10/10 opravdu nezaslouží.
  • Chim
    Nový díl games tv: http://www.stream.cz/nejnovejsi/games-tv/10003567-destiny

Dá se na to dívat? Tak určite *1* .
    • mě hlavně potěšila ta čeština, kdy je to poslouchatelné a spisovné (pokec s Martinem se dá tolerovat) a působí to mnohem profesionálněji a seriózněji, takže za mě zatím TOP díl.
      • Chim
        Jo jo, vidím to podobně. Dneska pro mě top díl. Lukášovi to občas ujede, ale je to tak nějak v normě. Působí to na mě tak, že v této podobě je to jeho přirozená řeč a že to nepřehrává.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit