Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

reklamy

Ok, reklamy na stránce mam ještě trpělivost blokovat, ale v adresovym řádku? To je už docela silný kafe O.o
    • Nevim v čem vás tolik omezuje reklama v adresovym řádku. Mě absolutně nijak nepřekáží ani nevadí. *5*
      • Amylee.Anderson
        Je to otravující... Jde prostě o princip. Ale ty mobily jsou pěkný, lepší něž nějaký dotykový tur. ("cow" je prej sprostý :D)
        • jakej princip? reklama je reklama. Konkrétně v podobě, které bych si před upozorněním ani nevšiml...
      • Je to naprosto nekorektní forma reklamy, kterou by si neměl dovolit ani ten nejpodřadnější web a ještě jsem to neviděl ani na těch nejzamořenějších. Pomineme-li naprosto otřesnou kvalitu rádobyodolných mobilů Evolve, nápadně podobných na míle kvalitou vzdálené značky Sonim, tak to otravuje, pokud sem přijdete a zjistíte, že tu není nic nového, tak musíte počkat, než se laskavě doscriptuje kilometrový text nebo zavřít záložku (můj případ) *3*
        • Co že je na ní nekorektní? Vypsání mi trvalo asi 4 vteřiny, když to ještě fungovalo. Za tu dobu si celý článek / diskuzi nepřečtu.
          • smejki
            chápu její záměr, ale je to zkrátka nedomyšlené. ta reklama mi především leze do mého(!) prosotru, kde nemá co dělat.
            • smejki
              no to já se taky stěhovat nehodlám, kvalitnější herní novinařina už je jen v angličtině
            • No kdyby to zapisovalo jako položka do oblíbených/bookmarků, tak to bude jaksi dlouhodobější. Navíc tohle je viditelné a dá se to obejít. Dokud to není skryté, nevidím problém. Věřím, že někomu invaze do adresy může vadit, jen to nechápu *4* .
              Třeba nám to redakce vynahradí možností premium účtů, nebo něčím. Nebo ne, ale pro mě to není důvod se stěhovat jinam.
            • smejki
              přestože je zde nějaký potenciál otravy, vadí mi to hlavně ze zásady. stejně tak by mi to mohlo rovnou zapisovat reklamy do seznamu záložek, nevidím velkého rozdílu
            • No to je pravda. Jenže už není moc míst, kam jí nacpat a vydělat reklamou je na prťavém českém internetu poměrně těžké.
              Hm...a vadí ti to, protože tě to nějak otravuje, nebo prostě ze zásady? (to není jedna z těch otázek, která předpokládá odpověď...jen aby bylo jasno)
          • je to podobného charakteru, jako přesměrování stránek na jinou doménu apod. víc netřeba zmiňovat. psal jsem navíc o opakované navštěvě webu, kdy se jen mrknu, jestli něco nového a když ne, chci odejít hned a svobodně a 4s(mě se to teda zdá věčnost) je až dost, to je déle než čas strávený na stránce v případě absence novinky.
            • Tak tohle má, prosím, od přesměrování velmi daleko. A s tím koukáním sem nevidím žádný problém, neb tu máme věk záložkového prohlížení, nebo jak se tomu v češtině říká. Otevřu novou, kouknu, zavřu. Záležitost dvou sekund. Nebo třeba tu máme RSS, to by se ti to potom kontrolovalo samo a nemusel by ses zdržovat věčností čtyř sekund.
        • napsal jsem to jak prase, spěchat se nevyplácí... *1*
  • EA má s NFS: The Run velké ambice - hodnocení hry vyšší než 90% a získání trofeje za nejlepší...

Na té šou byl far cry 3, assassins creed, ghost recoon, tomb raider, resistance, gears of war,battlefield a další. A oni si myslej že mají proti těmhle hrám šanci na získání trofeje za nejlepší hru show s takovým srancem jako NFS run ??? ten koho tohle napadlo by měl jít na detox protože jede v hodně velkým svinstvu...
    • MrSanta
      Sice si to napsal trošku drsně, ale mám z toho stejný dojem. To video z NFS: Run mě zároveň rozesmálo a vyděsilo.
    • a ještě dodatek z toho co jsem z té hry zatím viděl jí dávám tak dejme tomu těch 60%. Jinak z té show na mě nejvíc zapůsobil právě far cry, na ten se těším a ten bastard s čírem byl nejlepší záporák celé E3 (Did I ever tell you the definition of insanity, paráda)pak assassins creed, prostě musím vědět jak můj oblíbenec Ezio dopadne ať už je teplej nebo ne *4* *3* a pak moje největší legenda Lara to je pro mě naprostá srdcovka a nenechal jsem si ujít jedinej díl ani datáče a mám je doma všechny v org krabicích takže tak.
  • ringmancz

improvizace s Witcherem

https://www.youtube.com/watch?v=rEKGC6vqzvQ
  • Lukyz

Grip

Tak konečně to vyšlo a zatím na Early Access teda absolutní spokojenost!
    Až tohle bude mít MP tak to bude naprostej masakr *1*

Kdyby se někdo chtěl mrknout jak hra vypadá a jaká jsem lama, tak můžete tady.
    Hrál jsem to opravdu poprvé, tak prosím bez řečí *3* *15*
    • kostejnesmrtelny
      Já jsem taky nadšenej a lamil jsem to obdobně. To auto se občas chová fakt divně, zejména ty dlouhý skoky / lety zpravidla po dopadu nekončí dobře. Není tam moc prostoru k chybám, vzhledem k velikosti auta a tý zběsilý rychlosti.
    • jakubc
      Rollcage jsem měl hodně rád, ale tohle mi tak úplně zatím nesedlo. To auto je obrovské, nebo silnice malá, ovládání by mělo být podle mě ještě responzivnější a arkádovější (sice jsi hrál hrozně, ale i tak bych řekl, že to není ideálně nastavené :-) ). Bylo to trochu pomalé a neakční. Ale skvělý grafický základ, snad se to ještě zlepší.
    • No lamil si tam teda slušně :D

Nebylo by lepší jezdit z oddálenější kamery? Jinak vypadá to dobře, jak stary dobry Rollcage akorát v lepší grafice :)
      • Lukyz
        Vždyť já vím, proto jsem psal ať držíte zobáky *1*
        Hraju tak max. Dirta, takže tohle je trochu jiný kafe. Tohle je zatím nejvzdálenější kamera co tam je, ale na fórech už to psalo dost lidí, takže nepochybuju, že to poupraví.
    • Inquisitor
      Ty si hrozná lama tvl :D
    • Pecka!!!
      Kolik je tam okruhů? Kolik skladeb?
      • Lukyz
        Tak zatím tam jsou dvě závodní tratě, jedno takový hřiště na vyblbnutí a pak aréna, kde jde jen o to zničit ostatní na což není AI úplně odladěná, ale ta aréna je v takový kupoli po který se s boostem dá prohnat, takže vlastně jedeš nad arénou *1*

Songy tam jsou zatím čtyři.
    • Draken69CZ
      Aneb z 0-300 pod 5s *15* Docela hukot jinak jak to běží když nenahráváš?
  • Hitman

http://www.ign.com/videos/2015/02/11/hitman-agent-47-exclusive-trailer
    • Inquisitor
      Není náhodou v Hitmanovi cílem, zabít jenom určený cíl a bez povšimnutí zmizet?
      • jenze to je prace, film bude z jeho sedyho a nudnyho osobniho zivota *5*
        • Hitman má osobní život?
    • vlastik.plaminek
      Může mi někdo vysvětli tu vyjebanou módu k*rvit klasiky různýma vžum vžum remixama? I když ono je asi lehčí něco zprasit, než složit.
    • Tohle by melo bejt trestny...
    • No, vypadá to o něco málo koukatelněji než ty předchozí pokusy..
    • Ten to na Silent Assassina asi nedohraje
    • He7he
      Jakože podle toho mála minimálně různýma náměto-kecologama to má blíž k hře, ale zdá se, že verze s mumakilem v hlavní roli přece jen zůstane asi dívatelnější a po čase i lepší.
    • tak na tohle snad jen lol
      • Jack1947
        Njn, řešil jsem to ve FC dneska že stelt by lidi nebavil a byla by to nuda. Jinak to je super herec holt ne nejlepší role no.
        • Inquisitor
          Já si myslim, že by nebyl problém natočit Hitmana koukatelně a podle předlohy. Stealth způsob by byl určitě zajímavější než samý bum prásk, co je v každym druhym filmu. Inflitrace na místo, vražda aby vypadala jako nehoda a zase pěkně zmizet. A na pozadí nějaký ten příběh. Ale to by holt nebyl ten správný Hollywood blockbuster no.
        • tak si to užij no, ja na to ani nepujdu
          • Jack1947
            Ses zbláznil, do kina jo to musí být speektakulární dáílo a nejlépe ve 3D ( i když při těch dnešních cenách). Abych na to vůbec šel a ne tohle.
  • Startopia

ntwkm-t9v3a-83nkv
    • Inquisitor
      Tak ještě jednou
      QWLDX-FJBJ3-B0ZZY
  • V Dead Space 3 můžete s pomocí mikrotransakcí rychleji získat (resp. nakoupit) zdroje potřebné k vylepšení...

Připadá mi to, nebo se EA snaží tuhle hru po*rat co nejvíc to jde? Nejdřív řeknou, že Dead Space je moc strašidelné, pak z toho udělají Lost Planet a teď tohle. Já doufám, že tentokrát jim to už nevyjde a konečně se nad sebou zamyslí.
    • Nejak netusim jak mohou mikrotransakce pos*at hru. Nestojis o "pomoc" -> nezaplatis a hra je pro tebe stejna jako bez MT. Stejne breky jako u AC3
  • Zítřejší díl pořadu Re-Play na Primě Cool (začíná ve 13.05) bude celý věnován záznamu předávání cen...

Tak zítřejší Re-play vynechávám.. Celej díl jen o Booomu, kterej mě ale fakt vůbec nezajíma, si můžou strčit... Stačilo mi, když sem viděl kousek té trapárny na internetu.
  • michelangelocz

HEARTHSTONE beta key

Tak jsem taky obdrzel klic k bete HEARTHSTONE.

Obvykle nepouzity klice hazu rovnou, ale ted bych ho pro zmenu radsi za neco vymenil. Tak piste co jste ochotni nabidnout a paklize me nic nezaujme – tak sem klic hodim tradicne s mensi hadankou ;)
    • Pilgrim66
      Ja ho vymenil na Steamu asi pred mesicem za The Wolf Among us (23 ecek). Ale nevim jaka je jeho cena tedka.

Tak jenom abys vedel, ze to neni uplne bezcenna vec :)
      • michelangelocz
        Po tom cos napsal, jsem se malinko porozhlidnul a klice se prodavaji za cca 10$. A protoze u her, ktery me zajimaji (a neni jich mnoho) nemam ve zvyku somracky cekat na slevy a kupuju si je v momente, kdy je chci hrat, tak neni velka sance, ze by se tu v pripadnych nabidkach k vymene nejaka interesantni objevila. Takze ten klic zkusim spis nekde strelit.

Kazdopadne nabidkam sanci dam, paklize se vubec nejaky objevi ;) Cas mate dokud se tohle vlakno nestane minulosti na starsi strance bleskovkovy diskuze.

EDIT: Tak nakonec pro naprostej nezajem prodano za dve kila pres fora jednoho hearthstone webu.
  • MickeyMutant

Polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede několik různých cest a tak s tím hodlá do budoucna něco udělat.

Cedule se šipkama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit