-
Crytek sebevědomě prohlašuje, že Crysis 3 vyždíme konzole na maximum.
Nevim co všichni blázněj ze hry jako je Crysis 3? Jednička byla asi to nejlepší co udělali jinak je to reklamní trhák na grafiku,protože dvojka byla dost špatná a o trojce ani nepřemýšlim.........................prostě průměrná střílečka s luxusní grafikou. -
Rise of Flight slevy
Hele, jestli tady nekdo uvazujete o placeném obsahu do ROF, tak na riseofflight.com maji zrovna hezké slevy, Iron Cross Edition za 10$, 50% na všechny letadla...
Doporučuji, Rof je IMHO v současnosti nejlepší a zdaleka nejhezčí historický simulátor. -
-
Díky moc za tip. Málem jsem si koupil tu Cross Edition před cca týdnem za plnou cenu a asi bych tu slevu teď jinak propásl :) Tak hurá do letu :)
-
-
Šéf 2K Games se snažil bránit přeměnu XCOM na FPS - prý to není kvůli komerci, ale protože...
Tak tohle je hooodně smutný tvrzení. To měl raději říct, že je to kvůli té komerci. Tímhle mě fakt na*ral. Doufám, že měl jen nějakou slabou chvilku a nevěděl co žblechtnout. -
Nástupce konzole X360 bude mít podle AMD stejnou grafickou úroveň, jako filmový trhák Avatar.
Mozna tim mysli ze jen filmecky budou stejne jak u Avatara ve full hd super kvalite *1*, jestli mysli ze ingame grafika bude vypadat stejne uzasne jak pocitacove vytvorene sceny z filmu tak tady musel nekdo z AMD spadnou z hodne velky vysky na hlavu *1* . I kdyz ten nastupce bude az za nekolik let takova uroven grafiky mi neprijde realna. -
Placená DLC jsou zhouba ...
"Sleeping Dogs owners! Upgrade to the Definitive Edition for a 50% saving! (14,99 €)"
Nas.at říkám ! Kdysi byly updaty , pro majitele původní hry vždy zdarma ( navíc, když obsahově nic nového nepřináší a pulírují jen grafiku ) ! A to že mi automaticky přihodíte všechna DLC které jsem si stejně už dokoupil , tak tomu říkám podpásovka .... Nas.at a rozmazat Square Enix ! -
-
však když ti to přijde drahé, není třeba na tu lepší verzi upgradovat, ne? stačí počkat na slevu. navíc nebude moc lidí, kteří budou chtít hru hrát v novém kabátu znovu. čas lze využít efektivněji. řekl bych, že ta vylepšená verze cílí na nové hráče (a nové konzole). nebylo by v takovém případě rozumné to dávat majitelům původní hry zdarma. navíc klasicky ten rozdíl nebude příliš dramatický.
-
Která hra kdy nabídla to, co ty popisuješ zdarma? Kromě moderské obce, to neměla žádná hra. Navíc nikdo tě nenutil kupovat DLC. Jediné hry, co mě napadají, co dostaly upgrade zadarmo je FTL a Don´t Starve. Tato nabídka je pro ty, co nemají tuny DLC atd. Ne pro tebe. Ale neznám hru, kdy by jsi dostal její vylepšenou verzi zdarma. I Deus Ex se platil peníz.
-
-
Třeba Trine si může majitel původní hry updatovat na graficky lepší verzi zdarma.
-
-
To jo, ale ta verze Sleeping obsahuje všechny DLC a to je poněkud rozdíl. Proto nechápu, proč se rozčiluje. Mimoto Trine 1 ve vylepšené verzi byla i v humble a zdarma, když sis koupil datadisk k Trine 2. Neřekl bych, kdy by ta verze vylepšovala pouze grafické rozhraní, ale obsahuje všechny DLC. Což kdo má původní hru bez DLC koupenou v akci, tak je to libová nabídka. Srovnal bych to s Metro Redux, kdy cena pro majitele je 20 euro.
-
-
GTA V
Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK) *16* *11* -
-
GTA V? Vážně? Takže když máš GTA V na staré konzole, tak dostaneš zdarma verzi na nové konzole? Nebo jak jsi to myslel. GTA V přidává obsah do multiplayeru. Což mnohem větší míře dělá například Guild Wars 2.
-
-
-
-
Steam key
Jestli by si někdo chtěl zkusit hríčku The Stanley Parable, tak tady máte klíč na steam. Stojí to za vyzkoušení
T43BQ-WE7I4-347Z6 *3* -
-
Jé, to bych si ráda zahrála, škoda. *9*
-
-
Je to 2hodinová hra (podle toho kam dojdete) stojí pár koláčů a ... a tak dále...
-
-
...a i tak je to pro mě (Jack) moc drahý
-
-
-
Díky
-
-
Ještě jednou díky. Tenhle kousek se fakt povedl. Hezky nastavené zrcadlo dnešním casual mainstreamu a jeho neuvěřitelné hlouposti.
-
-
-
ACT OF AGGRESSION: SUPERWEAPONS TRAILER
Trailer pěkný, ale rozhodně bych nepoužil výraz "inovative weapons" *1*
EDIT: Opraveno, díky. -
-
Super. Snad to dopadne. To by byla konečně klasická RTS jako Generals.
-
Odkaz nefunguje https://www.youtube.com/watch?v=vwJGT9Y_Ct0
-
-
Vysla anglicka verzia modu Enderal: http://sureai.net
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=VnracFjiC_k -
Hra Orwell dočasně zdarma.
-
14 her pročlo Greenlightem
Dalších 14 her prošlo Greenlightem, mezi nima je i Operation Black Mesa- remake HL: Opposing force. :) Dík za hlasy!
http://steamcommunity.com/games/765/announcements/detail/1586674964466039347