Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok...

Kdyby trénovali v takové arkádě tak se s tím útokem moc daleko nedostanou *3*
    • jasný...

Bylo mi to jasný hned jak se ta správa objevila, určitě to spáchali fanatičtí příznivci starého složení IW, žádní muslimští radikálové :P

Schávlně jestli o tom na nově bude dneska nebo až zítra... Taková bulvání stanice se toho jistě chytí...
  • Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

Máte v tom docela hockey nebo se něco ztratilo v překladu. V článku na Eurogameru nic o Beyond pro PS4 nic není. Hovoří se o nějaké tajemné hře od Quantic Dreams pro PS4, jejíž předprodukce začala v roce 2012.
    • montatatana
      Eurogamer ma stupidne napsany nadpis a bleskar zrejme necetl zbytek no :)
  • Lukyz

Právě začal Steam Winter Sale

-> přetížené servery a zmizel wishlist *1*

EDIT: Každopádně letos žádná hitparáda, mě akorát nadchnul The Saboteur na Originu za €1.99
    • A bude hůř..
    • Tilwaen
    • ucho
      ještě že už všechny hry mám :D
      • Draken69CZ
        Tak můžeš něco koupit jako dárek, třeba neznámému zelenému "kamarádu" z netu *15*
        • ucho
          jasný, dárků nakoupím a rozdám spoustu, ale pochybuji, že půjde jedinej zelenému "čemusi" z netu.
          • Draken69CZ
            A duch Vánoc vzal za své *13*
  • Operation Black Mesa

Zdravim, náš remake datadisku Opposing Force pro Half-Life vydal další malý update, jako součást Greenlight kampaně. Přinesl pár in-game screenů a hlavně hrubé datum vydání pro multiplayerovou část hry. A přislíben byl i trailer pro další update.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=133377565
    • originálnější jméno studia jste si kluci asi vybrat nemohli.
  • Ataker

Steam klíče

Crysis 2 Maximum Edition - XLNAV-HJ0MM-26CPF
    Burnout Paradise The Ultimate Box - 96VV6-2QQK9-IRCWV
    Dead Space - X76EG-NXJGC-3RI8T
    Medal of Honor - WAE45-AP92M-4JKID
    Mirror's Edge - 096LZ-A5647-I7JBF

Už nemám komu bych je dal
    • peterka
      Dík za ME..a jinak pro kolemjdoucí ,ostatní je fuč
    • Ataker
      Mám tu ještě klíče na origin a to i BF 3 a DS 3 plus ostatní hry... nakupoval jsem toho dost ani moc ne kvůli hrám, ale spíš kvůli těm organizacím
      • zaslal bych si mi nejakes key? mail : kaliber123@centrum.sk
      • prudislav
        jestli ještě máš BF3 tak pls na prudislav@gmail.com
      • Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.

Jestli to ještě platí mohl bys to poslat na mail viper666repiv@gmail.com ? dík
        • edit

Myslím BF3 a DS3
  • Microsoft se rozhodl ukončit výrobu konzole Xbox 360, která letos slaví desáté narozeniny.

Světová premiéra Xbox 360 byla v listopadu 2005, takže letos slaví už 11 narozeniny.
  • Keyz

LEVEL 249

Skutečně není problém v jedné trafice si vybrat Level jaký chcete.

V Tescu kolem 9:00 měli všechny levely 1x. Tedy jak říkali ve FC, že to doručují po balících kde jsou všechny obálky. Klidně to někdo může vzít vše a bude mít kompletní edici a nemusí nikde nic složitě měnit apod. Vzal jsem Dukena.
  • Steam slevy

Na steamu začly prvidelné vánoční slevy. *3*
    • Pilgrim66
      Farewell money...
  • froztik

Steam Discovery Update 2.0

Slušný update steam klienta *5* http://store.steampowered.com/about/newstore2016
    • ringmancz
      "BIG BLUE BUTTONS
      Pretty exciting, right?"

lol
  • MickeyMutant

Přehrávač VLC již funguje (s omezenou funkčností) i na Xbox One.

Xbox One má VLCa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit