-
Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok...
Kdyby trénovali v takové arkádě tak se s tím útokem moc daleko nedostanou *3* -
-
jasný...
Bylo mi to jasný hned jak se ta správa objevila, určitě to spáchali fanatičtí příznivci starého složení IW, žádní muslimští radikálové :P
Schávlně jestli o tom na nově bude dneska nebo až zítra... Taková bulvání stanice se toho jistě chytí...
-
-
Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.
Máte v tom docela hockey nebo se něco ztratilo v překladu. V článku na Eurogameru nic o Beyond pro PS4 nic není. Hovoří se o nějaké tajemné hře od Quantic Dreams pro PS4, jejíž předprodukce začala v roce 2012. -
-
Eurogamer ma stupidne napsany nadpis a bleskar zrejme necetl zbytek no :)
-
-
Právě začal Steam Winter Sale
-> přetížené servery a zmizel wishlist *1*
EDIT: Každopádně letos žádná hitparáda, mě akorát nadchnul The Saboteur na Originu za €1.99 -
-
A bude hůř..
-
ještě že už všechny hry mám :D
-
-
Tak můžeš něco koupit jako dárek, třeba neznámému zelenému "kamarádu" z netu *15*
-
-
jasný, dárků nakoupím a rozdám spoustu, ale pochybuji, že půjde jedinej zelenému "čemusi" z netu.
-
-
A duch Vánoc vzal za své *13*
-
-
-
-
-
Operation Black Mesa
Zdravim, náš remake datadisku Opposing Force pro Half-Life vydal další malý update, jako součást Greenlight kampaně. Přinesl pár in-game screenů a hlavně hrubé datum vydání pro multiplayerovou část hry. A přislíben byl i trailer pro další update.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=133377565 -
-
originálnější jméno studia jste si kluci asi vybrat nemohli.
-
-
Steam klíče
Crysis 2 Maximum Edition - XLNAV-HJ0MM-26CPF
Burnout Paradise The Ultimate Box - 96VV6-2QQK9-IRCWV
Dead Space - X76EG-NXJGC-3RI8T
Medal of Honor - WAE45-AP92M-4JKID
Mirror's Edge - 096LZ-A5647-I7JBF
Už nemám komu bych je dal -
-
Dík za ME..a jinak pro kolemjdoucí ,ostatní je fuč
-
Mám tu ještě klíče na origin a to i BF 3 a DS 3 plus ostatní hry... nakupoval jsem toho dost ani moc ne kvůli hrám, ale spíš kvůli těm organizacím
-
-
zaslal bych si mi nejakes key? mail : kaliber123@centrum.sk
-
jestli ještě máš BF3 tak pls na prudislav@gmail.com
-
Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.
Jestli to ještě platí mohl bys to poslat na mail viper666repiv@gmail.com ? dík -
-
edit
Myslím BF3 a DS3
-
-
-
-
Microsoft se rozhodl ukončit výrobu konzole Xbox 360, která letos slaví desáté narozeniny.
Světová premiéra Xbox 360 byla v listopadu 2005, takže letos slaví už 11 narozeniny. -
-
LEVEL 249
Skutečně není problém v jedné trafice si vybrat Level jaký chcete.
V Tescu kolem 9:00 měli všechny levely 1x. Tedy jak říkali ve FC, že to doručují po balících kde jsou všechny obálky. Klidně to někdo může vzít vše a bude mít kompletní edici a nemusí nikde nic složitě měnit apod. Vzal jsem Dukena. -
Steam slevy
Na steamu začly prvidelné vánoční slevy. *3* -
-
Farewell money...
-
-
Steam Discovery Update 2.0
Slušný update steam klienta *5* http://store.steampowered.com/about/newstore2016 -
-
"BIG BLUE BUTTONS
Pretty exciting, right?"
lol
-
-
Přehrávač VLC již funguje (s omezenou funkčností) i na Xbox One.
Xbox One má VLCa.