Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zirafcatko

Pokud se o víkendu PSN rozjede, bude prý muset čelit dalšímu útoku.

Ať jdou do hajzlu!Kdo se je o to prosí?!Tak zahoďte konzoli prodejte to co máte od sony a dejte pokoj!Když se vám to nelíbí!
    • Ataker
      Stejně tvé prosby nebudou vyslyšeny, tak nekřič.
  • Francis

Bungie udeřilo banem na majitele Destiny, kteří mají upravenou konzolí.

To sú teda riadne ku.vy. Čo ich je po tom, akú má človek konzolu, keď za hru im tak či tak musel vysoliť peniaze?
    • Předně je to blbost, upravená konzole už těžko bude přehrávat originální hry tedy zálerží na upravě - originální je myšlené nové s novým updatem. Který by zlikvidoval tu upravu např na X360 RGH uplně normální taky se nedá updatovat když vyjde nová aktualizace db jinak se ohrozí životnost flashe.... upravy atp...

PS3 to má ještě snazší tam nejde hrát vůbec... možná starší hry a už vůbec ne online takže bleskova jako bota zase! Dá se hrát uplně v poho online bez Live tedy možnosti banu a i na PS3 je ppirátský emulovaný server. Ano je to chyba, uživatelů že si nedají pozor na X360 se vlastně hrát dá respkt chodit na LIVE pokud zaznamenají hru před vydáním smolík ale dost dobře nechápu jak vědi že je konzole upravená... vlastně mi to nedává žádný smysl. *7*
      • ringmancz
        na hacknuté PS3 jdou hrát všechny hry online
    • Nákupem konzole automaticky uzavíráš smlouvu, kde je pořešená i část s tím, že nesmíš SW/HW upravovat konzoli a pokud ano přicházíš o záruku a možnost online (pokud to není pořešené metodou upravování).
      Navíc, vlastníky platformy fakt nebude zajímat, že tu konzoli upravoval dotyčný. Prostě je upravená a basta.

Proto rada, pokud si chce někdo beztrestně warezit, ať si pořídí PC...
      • Francis
        "vlastníky platformy fakt nebude zajímat, že tu konzoli upravoval dotyčný" -Pokiaľ to je ban zo strany vlastníka platformy (Sony, Microsoft), tak je zaslúžený. Ale stále nechápem, ako môže byť v poriadku, že ti autor HRY (Bungie) dá ban za to, že máš flashnutú/čipnutú KONZOLU. To neznamená predsa, že automaticky musíš mať aj nelegálnu kópiu hry.
        • Draken69CZ
          To je spíš kladivo na cheatery ne.
    • Draken69CZ
      Já bych čekal že to má SONY ošéfovaný, jakýkoliv zásah do konzole (SW/HW), a nejenom že přijdeš o záruku, ale i že to je proti smlouvě kterou automaticky uzavíráš nákupem PS4. Moje domněnka budu rád když mi to někdo potvrdí/vyvrátí.
      • ringmancz
        o záruku přijdeš, ale pokud je to jen SW úprava, tak není problém nahrát aktuální ofi firmware. a ne PS4, ale PS3. a Sony na to nepřijde automaticky, protože různý programy to maskují a nejde poznat, že tam máš custom FW
    • Tilwaen
      Proč by sis Ty jako poctivý zákazník, který za hru zaplatil, konzoli modoval? Snad ne proto, abys nemusel za tu hru platit nebo v ní mohl cheatovat...
      • Francis
        Nič to nemení na tom, že to nie je dôvod na zabanovanie účtu. Človek si kľudne mohol kúpiť od niekoho flashnutú konzolu a hrať na nej len originálky. Prečo by sa mu do toho mal starať vývojár hry? Ak by zabanovali len hráčov čo majú pirátsku Destiny, tak to by bolo v poriadku. A ak sa nemýlim, sťahovať pirátsku Destiny asi nemá veľmi zmysel, keďže je to multiplayerovka.
      • Ne ze bych to konzoli vlastnil, ale docela casto se hrabu v ruzne elektronice i sw a to casto ne proto, ze bych v tom mel takovou potrebu, ale protoze me to bavi. Dost by me teda nastvalo, kdybych za to byl takhle strestan. Ale zase, asi prave proto nemam tu konzoli...
  • MrSanta

Valve oznámilo pojekt Pipeline, který bude sloužit pro komunikaci mezi středoškoláky zajímající se o...

Jsem zvědav, kdy Valve ohlásí svůj vlastní operační systém *1*
  • oktavius66
    Přeji všem šťastné a veselé Vánoce, hlavně to zdraví a spousty pěkných dárků jaké jste si přáli *3* .
  • GTA 5 Box Art

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2013/91/GTAV_36791_640screen.jpg
  • MickeyMutant

V současné době provádí Nintendo studie týkající se VR. Jakmile se zjistí, že uživatelé mohou ve virtuální realitě strávit hodiny, bude do Switch přidána její podpora.

V době, kdy se zjistí, že uživatelé mohou ve virtuální realitě strávit hodiny, bude Switch zaprášenou archiválií ležící v polozapomenutých sbírkách budoucích milovníků videoherní historie.
    • 0011
      No nevím, jestli switch bude zapomenutou archiválií, každopádně nedoufám, že se dožiju VR kde budu moct strávit déle než 5 minut aniž bych *11* prý se na to dá zvyknout tréninkem, ale nevyhodím 26 táců aby mi půl roku bylo špatně *1* podle spousty lidí je pohybové ovládání gimick(který všichni okopírovali nejen do VR v pořadní sony....>htc) podle mě je gimmick VR a Nintendo by se na to mělo vykašlat nehledě na to, že pokud by to zvládalo VR na nebo spíš pod úrovní základní PS4, tak to nemá smysl. Taky jde o to, co pro koho znamená virtuální realita, pro mě jako fandu žánru cyberpunnku opravdová vr není že si na hlavu nasadím monitor a do každé ruky si vezmu ovladač s gyrem, ale na druhou stranu to jde sundat - lepší vyhlídka než Matrix *1*
    • Crytek propustí dalších 15 zaměstnanců frankfurtského studia.

VR na Switchi? To už to dřív bude na 3DS *1*
  • Alucard

Současná verze Star Wars Battlefront běží na PS4 v rozlišení 900p, na Xbox One v rozlišení 720p.

OMG to je zase debakl. Je sice pravda, že všechny Battlefieldy takhle jedou na konzoli, ale tak mohli se trochu snažit to optimalizovat na standart. Zase kolik je sakra rozdíl v FPS mezi 900p a 1080? 5FPS?

Ještě že jsem na multiplatformovky postavil PC killera :)
    • myslis pc packokillera? *5*
  • Klasika :D Začaly steam slevy a steam opět dole, tak jako pokaždé :D
    • ringmancz
      viděl jsem tam Dooma -40 %, to je lákavé
      • U měsíc staré hry sleva 40%? To musí být bethesda zoufalá
        • Veskoslav
          Doom má skvělé prodeje. Ale Steam je prostě předražený a i po té slevě vyjde pomalu levněji si pořídit krabicovou distribuci. Navíc potřebuje rozšířit mezi lidi, aby mu nakupovali hlupý SP a oni na tom rýžovali další prachy. Navíc znám spoustu lidí, co vidí sleva a koupí bez ohledu na výši ceny či toho, jestli to potřebují. A když ti něco řve 40% sleva na měsíc starou hru, tak se dost lidí na to chytí.
          • Draken69CZ
            Z čeho vycházíš ohledně těch prodejů?
            • http://steamspy.com/app/379720
            • Veskoslav
              Twitter Betha? Navíc očekávali prodeje například na pc okolo 500 000. A konzole po milionu.
          • Tak prodejní čísla opravdu neznám, ta mě nezajímají u žádné hry. A pokud je to tak moc předražené jak říkáš, tak to má asi svůj smysl :)
            • Veskoslav
              30% ke standardní ceně hry u nového AAA titulu. V den vydání. Alza za 1080 Kč včetně hezkého Steelbooku. Jediná nevýhoda, že to je klasická edice 1 DVD a zbytek stáhnout skrze Steam.
  • Lukyz

Mapu Fallout 4 přeběhnete za 11min

na YT bylo video už staženo, ale naštěstí je video i celkem živá diskuse stále k mání na redditu
    Samozřejmě bacha na spoilery, jelikož uvidíte celkem dost lokací ze hry...
    • To je celkem nicneříkající. Zahuštěnost mapy je největší z RPG her od Bethesdy. V zastavěných částech je to budova vedle budovy a jsou tam i mrakodrapy, které jde procházet apod. Soudě dle perků tam bude i podvodní prozkoumávání.
    • Keyz
      A to lidé nadávali na KC, kde to na koni trvalo déle *15*
  • MickeyMutant

Star Wars Battlefront II bude optimalizovaný speciálně pro Xbox One X.

Já si tam spíš všimnul jiné věci. S novým Battlefrontem se nám vrací staronový model pay-to-win. Dvě edice, jedna za 1 900, druhá za 2 450. Ta "elitní" přináší startovní vylepšení pro všechny třídy, pokročilé modifikace zbraní a rozvinuté bojové schopnosti. Navíc budou "elitní" hráči připuštěni o tři dny dříve než obyčejní peasanti/padawani. Prostě takovej legální doping, tedy přesně to, kvůli čemu se loni zvedla vlna nevole u posledního augmentovaného "I never asked for this" Jensena.
    • Jack1947
      Maximálně tam může bejt že kterej hrdina/mapa bude dříve pro ty co si je předplatily... něco podobného bylo u předobjednávky Titanfall2. Takže to není tak hrozný.
    • ringmancz
      to jsi trochu zaspal, protože stejně to měla v podstatě libovolná hra od EA z poslední doby. a ceny jsou podle kalkulačky trochu jinak
      • MickeyMutant
        Padawan a Elite. Beru to z bleskařova odkazu. Že to mají i další nové hry od EA je docela dobře možné, tyhle "elitní" edice jsou mi normálně úplně šumák, takže je vesele ignoruju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit