Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

PC MASTER RACE

Mohl by mi toto sousloví někdo objasnit popřípadě kde to vzniklo atd. Hojně se to používá, ale ňák mi uniká o co vlastně jde. Věcně, stručně, no hate, dík
    • Nijak. Konzolisti jsou butthurt, ze jejich hry maji hrozny engine, spatnou grafiku a jejich konzole slaby HW. Misto aby to resili racionalne, zacali plivat na PC, protoze to urcite muze za to, ze si konzolisti kupujou shitovy hw.
      Proto si vymysleli nemesis se jmenem pc master race a vkladaji do ust kazdymu kdo hraje na pc tenhle blabol jenom proto, aby si pohladili bolavy ego.
      • Jack1947
        Není to spíše naopak, mně tahle slepá nenávist vůči něčemu příjde jen hloupá ale taky to mají lidi co už jim to zatemnilo dočista mozek... žádná obhajoba nebo jestli je dostatečná obhajoba to že člověk si udělá pohodlý při hraní her, kdežto na pc ve většině případů je nalepený na obrazovce. Tak ano, takhle se to dá brát taky, na druhou stranu kde není obžaloba není soudce a ani kat. Co by jsme si bez "konkurence" počali a aby konzole válčily sami mezi sebou? to by už byl vítěz pomalu jasný ne. Takhle to je lepší v rozumné míře ovšem.

Vždycky obhájci pc rasy spíše pobaví než urazí ačkoli jen pár tmavých vyjímek se vždy najde...

Jo aha, takže zbytečné se bavit pc trotl koukám... (nereagovat).
    • Jack1947
      Předně je to pořádná demence, pár set zakomplexovaných Pccčkářů co se tak moc cejtí že zapomínají na to - že právě ty zminované a nenáviděné konzole dali pc hrám možná více než celá pc scéna dohromady byly tady vždy,vždy tu budou respkt navždy. Pár dětí s dlouhými udy ale kratším vedením s tím moc nenadělá, no pravda o těch udách se dá taky dost polemizovat.
    • kennyB
      Je to vlastně taková sorta lidí, co své uber nadupané pcčka mají za tu jedinou správnou platformu a nic jiného neuznávají. Své mašinky krmí podle nich jedinou zdravou stravou a zkažené potraviny v podobě konzolovejch her jim vůbec nedávají. Má se za to, že nehrají hry pro zábavu, prý jen při hraní sledují fpska, zda nekolísají. Jsou arogantní a uznávají se jen s dalším podobným expertem. Tak to je asi tak vše, co vím. Za případné urážky se všem normálním pc hráčům omlouvám *3*
      • nekromant33
        já myslím že to je jen chiméra konzolistů
        • kennyB
          Možná ano, možná že ne. Stačí se podívat na jakýkoliv článek o konzolové hře a člověk si pak sám udělá představu o tom, jak to je.
          • Jack1947
            kenny máš za potřebí se vůbec s trotlem co si dá nick jako náš (jeden z mála prezidentů co za něco stál - čímž ho vlastně uráží)

Bavit, tady se kloudné odpovědi nedočkáme, pžál bych redakci nějakého toho Viktora čističe co by takovéhle trotly banoval a kdyby nedali pokoj a nebylo zbití i zkopal do kuličky.
            Ultimátní ban - respkt nějaký automatický spam filter vím asi by to nefungovalo ale trochu by mohlo

Banovat by bylo myslím málo... .
            • A jak bys me asi tak mohl zabanovat? "trotle" *3*
          • Tobe porad nedochazi, ze to sledovani fps je jen konstrukt v tvoji konzolove hlave a ve skutecnosti pc hrac hraje hru stejne jako ty?
            Jediny co padlo je tvrzeni, ze vic fps je plynulejsi, coz je lehce dokazatelny fakt. To jen vy, butthurti to nemuzete prenest pres srdce a vymyslite si neco o sledovani fps misto hrani. Uz to chapes?
            To je jak kdybys sousedovi cumel na novy auto, a tvrdil jak si koupil auto na houno s velkou spotrebou. Cista zavist.
            • Nejak mi unika jak tvuj post dokazuje tvrzeni, ze pcckar je pc master race a misto hrani sleduje fps, jak jsi tvrdil. *7*
            • kennyB
              Aha, takže na ty bleskovky reaguje kdo??? Už hodněkrát jsem na youtube viděl herní video, kde hráč dost často sleduje fpska a nadává pokaždé, když mu klesnou. A závidět mám jako co??? Ty řeči co se tu vedou??? Jak už jsem psal, hraji převážně na konzoli, ale mám i dobrej počítač, na kterém taky hraji hry, takže závidět nemám co. Ať si každej jezdí v čem chce, když ho to baví *1*
          • nekromant33
            Ohánění výkonem je v nich běžný, ale většina flame vláken začíná nadáváním právě na pc master race.
            • kennyB
              V. Havel: To byla ale narážka na ty včerejší a dnešní plky o fpskách, který se tu mimochodem objevují vždy, když nějaká podobná bleskovka vyjde. Tobě přijde normální sledovat fps??? Já když hraju dobrou hru, tak se jí snažím co nejvíc užít, ne sledovat blbosti *3*

Haha: já si myslel, že je to někdo jako je farář *1*
            • Ano, jsem to ja. Jsem totalni guma, protoze vzdycky kde jsem videl srajdy od konzolistu, napsal jsem ze pc je ve vsem lepsi.
              Ve skutecnosti jen zrcadlo vasi vlastni hlouposti. A budu pokracovat a jsem zvedavy jak dlouho sami sobe budete nadavat a zesmesnovat se. *15*
            • Tvuj acc pouziva i nekdo jiny?
            • Kenny Havel je opat, pan farář, Wallet Warrior, ahoj - v diskuzi o PS4 dokonce krade nicky mně či jejdáskovi. Vůbec nemá cenu reagovat, je to totální guma.
            • kennyB
              Proč bych nebyl normální??? Psal jsem to já???
            • A klidne muzu zacit rovnou. Pc hrac rekne, ze mit 60+ fps je lepsi nez 30+.
              Pribehne butthurt konzoleboj a jediny co vyplodi je, ze pc master race misto hrani her sleduje dropy fps.
              Ten samy konzoleboj o sobe pak rekne, ze je "normalni clovek".

Opravdu jsi normalni. Normalni dment. *5*
            • kennyB
              Doufám, že alespoň pod tímto nickem *1*
            • Ano, ty, GGG, Miserius, God-of-war, Jejdasek, haha a spol jste ti normalni. Ja ti to pripomenu, az budes zase psat nejaky pokrytecky a vykonstruovany blabol. *3*
            • kennyB
              Nekromant33. Nevšiml jsem si, že by konzolisti psali o konzolové grafice, jak někdo může hrát gamepadem atd.
              V. Havel: Nebyl jsem fanbojem do doby, dokuď se tu nezačali objevovat anonymní srač.y od podobných deme.tů, jako jsi ty. Docela by mě zajímalo Václave, pod jakým nickem jsi vystupoval třeba včera/předevčírem. Jo a jsem i pc hráč, tedy ten normální, ne ten, co patří do pc kri.l race *3*
            • Nekromante, nema to smysl KennyB je jeden z pokryteckych konzolovych fanatiku. *3*
          • Podival jsem se. Jedinej kdo breci jsou konzolisti. Takze jsi lhar a traged. Jako ostatni konzolebojs.
    • MickeyMutant
      První to použil Ben "Yahtzee" Croshaw ve videorecenzi na Zaklínače (0:58) z roku 2008. "Glorious PC Gaming Master Race" staví do protikladu k "dirty console playing peasants".
      • vlastik.plaminek
        Stačilo mi po část, že musel chudáček číst manuál. Opravdu je to tak neschopný ocas nebo to jenom předstírá kvůli sledovanosti?
        • MickeyMutant
          On neříká, že četl manuál. Jen o něm podotkl, že prvním varováním je jeho tloušťka, která je dostatečná k tomu, aby se s ním dala pohodlně umlátit koza.
          • vlastik.plaminek
            Myslím, že tam zmiňoval, že se tam musel dívat kvůli alchymii a nějakým dalším mechanikám. Přitom ve hře jsou tutoriály, které toho vysvětlí celkem dost. Ale přiznám se, že po šňupání Tolkienova popela z poprsí lehké ženy a medieval England jsem tomu už nevěnoval moc pozornost a celkem rychle jsem to vypnul.
      • Ta recenze je uplne presna! :D
    • nějaký zakomplexovaný chudák, co si myslí, že hraní je pupek světa a nemá ve svém životě žádný jiny smysl vymyslel, že hraní na PC je něco nadřazeného. Je taková pc-verze árijské rasy.
      • Ni Rajch netvrdil, že árijec jest nadřazeným. Správnější definice je "pc master race je ten, jehož konzolisté nesnáší (ať už důvodně, či jen z vágních pohnutek".
      • To nebylo ani věcné, ani stručné a navíc plné hatu. Evidentně máš komplex pane GGG *1*
      • Gas the console plebs, platform war now!
  • frag.ment

Video z PREY

To hodinové video z PREY je skvělé.. Má to atmosféru jak hrom a nevím přesně proč, ale měl jsem pocit, jako když jsem poprvé hrál Half-Life. Nijak jsem se na hru netěšil, ale teď to vidím, že by to mohlo být příjemné překvapení.
    • Jack1947
      https://www.youtube.com/watch?v=6khLImN9kJk Tohle? ale to má jen 40minut aa ůvosd a to město (město wtf??§) je jak z M:Catalyst.

Zdá se že to hodně chtěj hnát do system shock stylu s tím mlácením ale zdá se že tam je i nějaké to střílení hmm...
    • Hanzales
      Souhlasím. Vypadá to, že použili spoustu podobností na tom začátku inspirovaných prvním HL. I Gordon/Morgan zní při oslovení podobně :)
      Jo, tohle vypadá že bude od Arcane první opravdu dobrá hra. Tedy alespoň pro můj vkus. Dishonored 1/2 je fajn ale já přeci jen rád trochu jiní káva.
      Taky z toho dýchá takový mix deus ex, bioshock, nejvíce ale asi ten half-life. Doufám v bohatý arsenál a zajímavé nápady :)
      • Widl_CZ
        Já na Arkane nedám dopustit už od Arx Fatalis *14* Už tam ukázali kupu nápadů a pořád si ty hry dělají trochu po svém.
  • Na FB strance je fotka jak flashky balej, takze klidek :)
  • jindra.veliky

smutek

chybi mi Trol.diskuzni.... *9*
    • Určitě se na nás dívá a dává na nás pozor. Věřím tomu.
      • Jack1947
        Nekdo , nebo i vice pravilo ze zde je, jen ma jinou identitu. *3*
        • O T.d. toho koluje plno - něco se stalo legendami, něco je vyfabulovanými historkami, ať už jeho nepřátel nebo souvěrců, něco je po čase modifikatelnou pravdou, ale ve skutečnosti jen málo ví, co je realitou. Faktem je, že není pramene, který by to dokázal. Nikdo ještě se neodvážil sepsat kroniku, včetně jeho údajných zákonů, aby všem byl přiblížen jeho život a učení. T.d. je ale pojítkem, který je bohužel tím jediným, co zbylo po jeho odchodu (dokonce se mluví o interdiktu) ,a kdy vypukly pobratrovražedné války, jejichž dozvuky jdou poznat dodnes. Každý si ho intepretuje po svým, každý jeho odkaz vnímá po svým, shodneme se jen na tom, že jeho původní forma tu chybí.
          • Jack1947
            Ja nevim, praveze aktivne jsem sem zacal prispivat az "nedavno", neco mi to rika ale fakt nevim... *7* Vim ze tu jsou stale jeho prispevky tojo, jen ja na nej uplne tak nenarazil az doted. Verim ze jsem prisel o hodne sak, mladi a statecni trollove tady vzdy budou a myslim ze se rysuji. *3*
          • Jack1947
            To jak kdo, ja ho znam jen z doslechu a jinak... asi moc ne, jak si sem ho propasl. *7* Ten nick mi je ale tak nak povedomi jen si ho jako osobu moc nevybavuji...
            • A nebo si ho nechceš pamatovat. :) Je fakt, že někteří si z něj ještě dodneška hrůzou cvrknou (zdravím Véčko i pány z redakce), ale jinak mám za to, že jsi tady už přece jen dlouho, ne? Teda alespoň na to, aby si ještě znal jeho éru. Dovolím si trochu nostalgie - byly to zlatý časy.
  • CRIMES & PUNISHMENTS (SHERLOCK HOLMES)

Nový gameplay z chystané adventury, moc líbí. (Menší spoilery samozřejmě)
    https://www.youtube.com/watch?v=fMAMlyzg2KI
  • Game Informer sáhl při hodnocení Batman: Arkham City po nejvyšší možné známce (10/10).

Vypadá to, že další Batman bude pecka :) Konečně nějaká hra, která by nemusela zklamat..
    • Mno dokud dostava samy absolutni znamky, tak muze ve vysledku JEDINE zklamat ; )
      Ale pecka to bude - beda jestli ne!
  • Inquisitor

Mass Effect 3

Čeština pro DLC Citadel a Genesis 2 je venku
    http://fb.me/21pHryD7e *5*
  • MickeyMutant

Denuvo ochrana u právě vycházejících her Total War: Warhammer 2 a FIFA 18 byla prolomena pár hodin po jejich vydání.

Aleši, srovnej si bleskaře. Vysvětli mu, že nehodláte upozorňovat, když warez prolomí DRM nějaké hry. Že to může sloužit jako pobídka "už si to můžete stáhnout". Nebo mu nic nevysvětluj a rovnou mu tu warezáckou bleskovku smaž.
    • Mart9
      Podle mě je právě bleskař skutečným vládcem games.cz a bude tady napsáno to, co on bude chtít. Aleš už byl na koberečku.
    • https://www.youtube.com/watch?v=3O8J2locx5o
    • SalemCZ
      Myslím že kdyby to byla jenom FÍFA tak to nechá, ale tím že tam má i srdcové Warhammer tak to bude zlo

p.s. FÍFA mi přišla v tipný jako fifinka z čtyřlístku
    • ucho
      podle mě chtěli nechat, ať si bleskař zveřejní taky něco "nového". a nebo je to prostě rebel.
      ale ne, klasický příklad, kdy levá ruka neví, co dělá pravá, a každý na to má svůj pohled. narazil jsi na Alešův pohled.
    • Tilwaen
      Tak tahle bleskovka je v kontextu tvého smazaného textu a Alešovy reakce úplně top *15* Tleskám, Bleskaři, tleskám.
    • ringmancz
      Proč? Aspoň to ukazuje, jak je ta ochrana zbytečná. Pro hráče i pro vydavatele.
      • MickeyMutant
        ringman: Proto.
        • ringmancz
          Aha, to mi uteklo. Každopádně hodně zvláštní pohled. Hlavně když se v bleskovkách objevují mnohem méně zajímavé a informačně hodnotné zprávy.
          • MickeyMutant
            Je nepodstatné, zda jsou méně zajímavé a informačně hodnotné. Podstatné je, že jsou politicky korektní.
      • Lukyz
        Protože mu stejnou informaci Aleš s tímhle odůvodněním smazal včera z bleskovek *3*
  • Miserius

Zhlédněte třináctiminutové gameplay video z Assassin's Creed IV zaměřené na otevřený svět Karibiku.

Dnesni bleskovy stoji za to...vetsinou si nestezuju kdyz je blbej odkaz (zadnej) nebo bleskovka o tom o cem je uz hodiny clanek, ale dnes to je uz asi po šestý... Noták
  • ucho

Waking Mars

www.indiegamestand.com

lze získat od 1 dolaru. klíč získáte na Desuru, Steam a GOG. jelikož jsem aktivoval na GOGu, zde je Steam kód...

DF7DE-KQQ0C-W3JJ4
    • x_ander
      Dík za tip. A pro zájemce taky hážu do pléna steam kód...

DWMGL-99H48-TDGI4
      • ďakujem
    • Preed
      Dakujem. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit