Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

Obrazem: Infografika k titulu Black Desert Online 2, který si vyzkoušely již tři miliony lidí, vytvořená při příležitosti druhých narozenin této hry.

Jsem ani nevěděl že už vyšel druhý díl a už má na kontě 2 roky, tak happy b
    • Jack1947
      https://www.blackdesertonline.com/news/view/1080

Zajímavej překlep *3*
  • Miserius

PS+ hry na pristi mesic

Far Cry 3, Dragons Dogma: Dark Arisen, Street Fighter X Tekken
    • frag.ment

Byl představen boss Mighty No. 3 z Kickstarter titulu Mighty No. 9. Hra nově byla potvrzena i na platformy...

No to snad ne! Sem si koupil Dark Arisen za 700 v obchodě a čaká, až se na něj dostane řada. Že já jsem nepočkal..
    • ucho
      no to mě po*er. zrovna tento víkend jsem už už kupoval dogma: dark arisen, ale nakonec jsem si řekl, že ještě počkám... tak to už by mě snad i vytočilo :D
  • Vypadá to, že The Last of Us bude první (singleplayerovou) hrou, která bude určena jen dospělým...

Bleskovce nerozumím, PEGI 18 má spoustu her.
    • MrSanta
      Co takhle třeba samotná herní náplň? Možná nějaké to přemýšlení, trocha filosování atd. Domnívám se, že samotným PEGI to asi nebude.
      • V tom případě je ten odkaz naprosto nicneříkající.
      • Vypadá to, že The Last of Us bude první (singleplayerovou) hrou, která bude určena jen dospělým...

Skôr to, ako tradične, bude nesprávnym pochopením zahraničných správ a ide o prvú "neprístupnú" hru od Naughty Dog, viď napr. http://www.gamesthirst.com/2011/12/12/the-last-of-us-naughty-dogs-first-m-rated-game-features-no-multiplayer/
  • Veskoslav

Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.

Bych řekl krásných 6 miliónů *1*
    • Ataker
      Si vem, že tam je ještě přes deset dní! Paráda víc takových akcí!
  • Uživatelský obsah TES V: Skyrim vytvořený na PC bude kompatibilní s konzolovými verzemi hry. Vývojáři hledají způsob, jak ho hráčům nabídnout.

Já věděl že nás nezklamou!!! A podpora modifikací i na konzolích je opravdu skvělý nápad.
  • MidnighT91

Apex Legends zaznamenává masivní pokles ve sledovanosti na Twitchi, hru teď trápí lagy a problémy s audiem.

Nechápu že takové ****** někdo hraje ale aktivně sledovat jak to hraje někdo jinej, to je jinej level...

• madPav3L

No jo a to ještě lidi platí a posílají dary za to sledování...

• Jack1947

Dnešní děcka postižená dnešní modou... co bys nechtěl.

• Veskoslav

Tak jelikož je to svět Titanfall a díky právě Apexu se spousta lidí vrátilo do T2 nebo si ji koupilo, tak děkuji tomu, že Apex vznikl. Navíc to vydělalo dost peněz EA a Respawn má teď hezké plus.

• jindra.veliky

jj, bublina uz pomalu praska a brzo se budou recenzanti chytat za hlavu, ze to doytavalo vysoky znamky :Dddd

• GlaDOS

Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.

*1* cha cha chá, he he ehm hmm. a teď vážně, Gabe nám k tomu přihodí ještě všechny díly série Half Life. nene, tomuto nevěřím. Valve není charita.
    • Amylee.Anderson
      A TO by se mi líbilo! :D
      • A ja myslel,ze jako mistni nejvetsi fanousek HL ,vsechny dily vlastnis.Jak posetile to ode mne bylo.
    • EuroSamurai
      Mohli by jako odškodný pomoct tvurcum Black Mesa: Source abysme si to už konečně mohli zahrát :D
      • Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.

a nebo vydat epizodu 3(nebo HL3)
  • MickeyMutant

Společnost Take-Two si zaregistrovala ochrannou známku "Judas".

Vidím to buď na Red Dead Crucifixion, nebo Grand Theft Donkey: Golgotha.
  • Anketa: Na čem sedíte u PC?

Otázka v nadpisu je myslím jasná, tak se pochlubte *4* .
    • ležím na pohovce pred svoji konzolou, na zdi velka TV, nekdy si TV pootočím na zavesnem stojanu a hraju ze sve terasy, kolem tráva, palmy bazén a kopa krásnych holek co se koupou.
      to vy pc-ckari nemate, jen se hrbíte nad stolem a čumíte do 17 palcoveho monitoru CRT lol
      • Hanzales
        Ani otázku si to neumí přečíst, lol
    • Jack1947
      7-8let starý "bůvolí kůže" křeslo které se mi pozvolna začíná rozpadat - upadávají kolečka, vyfoukl se vzduch z nastavitelné pozice (už nejezdí nahoru, jen dolu) , je pravda že funkce houpání ještě a to musím zaklepat funguje... jinak si nestěžuji prožil jsem s ním pěkných pár let. Chce to nové no, ale aby bylo levnější. *4*
    • Já mám PC na zemi a taky na zemi sedím. Opírám se přitom o stěnu. Doporučuji všem.
      • To je takove Japonske...
    • Křeslo Mark II, koženkové, hodně pohodlné, k tomu stůl na zakázku, ruce krásně opřené ve vodorovné poloze. Dobrý posed je základ kvalitního hraní.
    • kennyB
      Jelikož jsem chtěl od jednoho nejmenovaného člověka k vánocům pohodlnější křeslo, ale ten se na mě vybodl, tak sedím na tom starém, méně pohodlném. Děkuji tedy za ignorované přání *1*
    • Pohodlne kancelarske kreslo s technologii free float ktera umoznuje nezavisle nastaveni sedaku a podperky zad, nastavitelne podrucky pro lepsi ergonomii pri praci s mysi a samozrejme mu nechybi ani nezbytna nastavitelna opora hlavy pro jeste vetsi pohodli pri delsim hrani.
    • ucho
      já u PC zásadně stojím.
      • Dobrý dvojsmysl *15*
    • Na vzduchu. Ještě v testování, ale taky vyhovuje.
    • Na zadku. Je to sice starší model, ale mně vyhovuje. *1*
    • shefield2
      Na střeše.
      • Jsem to nejdřív přečetl jako "Na sestře." >.<
  • Systémové požadavky PC verze Assassin's Creed Syndicate.

:D

Tak schválně jaká bude realita tentokrát. Je tam polovina "věcí", než v Unity, snížený dohled a vzali si půl roku na optimalizaci.
    • já to sabotuju. I kdyby to byl technický zdar, tak mě nic nepřesvědčí, že se z té série nestalo druhé Call of Duty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit