Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klíče Humble Bumble

Konečně jsem se dostal ke koupi obou Humble Bumble...nějaké hry už mám + origin kódy si nechávám jen pro ty, co nejsou na Steamu, takže zde dávám kódy, které nevyužiju. Laskavě napište, když něco aktivujete, ať se tady nemusí snažit ostatní.

Mirrors Edge - steam - I9GNV-B6QGP-M4TAT - origin - F8QG-M2XG-MCG6-7KV3-PKVK
    Thomas Was Alone - steam - MCJ0E-E3KGQ-EBED8
    Dead Space - 6Q2S-F4PS-CL2C-WCLS-KYXP
    Burnout Paradise: The Ultimate Box - 4BW6-43RB-RJFJ-BKK9-TKGY
    Crysis 2 Maximum Edition - G3SS-CFJK-3XXP-9E6L-NNN3
    Medal of Honor - GGWN-HGNU-G2B8-BNN9-N8P8
    The Sims 3 - CR33-Q46R-B8YM-ZEMV-FGHX, DLC - BPTK-GCWT-XFMA-YZBQ-UN6K a 8EHZ-SNQ5-RU3V-VZF2-RCTB
    • ja se s nicim nebabral ja je vzal vsechny :D
      • Ty nejlepší hry jsou na Xbox One, vzkazuje Microsoft v novém videu, které nabízí kompilaci trailerů...

Všechny sis nevzal ja jsem si vzal Burnout *3*
      • montezum
        No pekne *15*
        • rancor1223
          Alespoň poděkoval *15* To se tady často nevidí
          • za 4000 korun se dekuje ci? :D
    • Sakryš, zrovna toho Thomase bych strašně chtěl. Nevadí, až přijedu domů, tak koupím celý bundle... Muhehehe *16*
    • medal of honor
    • OMG díky za klíče velmi moc dekuju :)
      • Miserius
        Sis vzal všechny? *1* *12*
        • Žádnej toškař *1*
          • *troškař
  • Kozy

České kyberpunkové RPG Dex od studia Cyberpunk se z důvodu smíšených recenzí zatím na GoG.com neobjeví.

Studio Cyberpunk?
  • Torchlight II dosáhlo milníku dvou milionů prodaných kopií.

Super!Jen tak dál!
  • ringmancz

Nové screeny z Project Cars přichází společně s nepotěšující zprávou, že plná hra vyjde až v přítím...

zvláštní, že je konzole neomezovaly a bude tam pohled z auta (kromě dalších super věcí)
    • Danny28
      Fakt že to má vyjít ještě na současnou generaci konzolí je vskutku zarážející.
      • ringmancz
        tak mají na nich větší počet zákazníků, kdo ví jak se ty nový konzole budou prodávat. a jestli myslíš graficky, tak obrázky budou z PC verze bych řekl
  • Del Toro podepsal petici pro Silent Hills

a přidal se k dalším 150 000. http://chn.ge/1JHgDYD
    • kdy uz si konzolisti daj s tema peticema konecne pokoj, uz je nepisou jen za kazdou hru na pc, ted je dokonce pisou i za hry, co ani nevysly

to je vyprahlost, proti ktery je sahara botanickou zahradou *5*
  • MickeyMutant

Na Ebay lze vydražit limitovanou edici PlayStationu... Z výtěžku budou financována specializovaná onkologická centra a služby v okolí Austrálie.

"Around Australia" v tomhle případě není "v okolí Austrálie", ale "v Austrálii" nebo "po celé Austrálii".

A pokud tě, bleskaři, snad napadlo, že schválně skenuju tvoje bleskovky a pídím se po chybách, tak je to jinak*3*Kliknu na tu, která mě zrovna něčím zaujme a pak píšu, když třeba něco nesedí.
    • braveman
      Díky za upozornění - musím se přiznat, že na tohle jsem ve škole asi vážně chyběl :)
      Pro příště už si to budu pamatovat...
    • Taky mi prislo divne "okoli" Australie... obzvlast kdyz je vsude kolem more *1* *1*
      • MikeR
        No jak se tak dívám na tu aukci (momentálně 2225 AUD a konec za tři dny), tak mám pocit, že ze z toho zafinancují právěže maximálně onkologický centra v okolí Austrálie. *13*
    • ucho
      taky jsem včera na jednu bleskovku upozornil, ale smazali mi to. no aspoň i opravili :)
    • Veskoslav
      Manager kvality. Vybere určitý vzorek a pak jej otestuje *1*
  • x_ander

Origin Bundle

Všecko Origin, berte dokud je :)

Dead Space: 9ZSS-E3E9-W6A5-UUZQ-7ZA6
    Burnout Paradise: Ultimate Box: 4HCL-LRCX-GD7K-Y6KK-NK25
    Crysis 2 Maximum Edition: EA5M-77GY-5NHD-759P-5NCZ
    Medal of Honor: 6FXP-V7RV-ZXX6-5HUJ-AYDY
    Populous: EF8G-MAZR-TCGM-LVWU-DAS4
    • Fremencz

Namco Bandai odhalilo tituly, které s sebou přiveze na TGS 2013.

Dík za Populous
    • x_ander
      A něco na steam:

Shank 2: H04HG-KGDYQ-VHZ65
      Dustforce: EYMCJ-XCBKJ-T5VGJ
      Cave story+ : I92BP-2VD7L-AF86Y
      The Basement collection: 2N4I3-LEWRV-RVXRH
      Offspring Fling: KH833-DTY4M-M6YTH
      • že se vůbec ještě podivuji nad tím že je vše pryč a nikde ani písmenko...
  • locksley

Level přebírají kluci z Games.cz!

Jste rádi, že Level přebrali zdejší kluci z Games? Já jsem z této zprávy opravdu nadšený, po rozbalení Levelu a přečtení jejich dopisu se mi hned zlepšila nálada. *4*

Pro ty, co dopis ještě neviděli, je k nahlédnutí zde: https://plus.google.com/u/0/115073485373959621378/posts/74CJ7NGCa4q
  • Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...

Tak to je pěkněj sh!t,Codemasters právě přišli o zákazníka
    • Sweetchuck
      Ještě že neuvedli 4%, to by pak taky mohlo vypadat, že kokpit používají jen bukvice *15*.

Ne teď vážně, hra, která se nazývá přímým následovníkem prvního GRIDU, a nenabídne pohled z kokpitu, je už teď odsouzena k potenciálnímu nezdaru.
      • DangerousDave
        určite to majú podchytené prieskumom alebo dátami z multiplayeru... takže poďakujme konzolistom, že znovu úspešne vylepšili ďalšiu hernú sériu *1*
        • rancor1223
          Ale notak, zrovna v GRIDu byl ten pohled úplně k ničemu. Mimoto, jak sami řekli, neodsuzujte hru dokud o ní nic nevíte. Třeba ještě překvapí nějakými skvělými prvky.
          • Sám si k ničemu.
          • DangerousDave
            na to si ako prišiel že bol k ničomu ? podľa toho že ho konzolisti nepoužívali ? nežartuj prosím ťa. Naozaj nepochopím ľudí ktorí sú ešte hádam schopní aj pochváliť autorov za to že z hry odstraňujú jej súčasti.
            • DangerousDave
              Jazz: k hovnu je tak maximálne tvoj komentár
            • Jazz
              Nebyl k ničemu, on byl přímo k hovnu.
        • Takže přece jenom bukvice.
  • oin.odin
    http://gizmodo.com/the-nerdiest-way-to-play-doom-is-also-the-coolest-1675988467

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit