-
Klíče Humble Bumble
Konečně jsem se dostal ke koupi obou Humble Bumble...nějaké hry už mám + origin kódy si nechávám jen pro ty, co nejsou na Steamu, takže zde dávám kódy, které nevyužiju. Laskavě napište, když něco aktivujete, ať se tady nemusí snažit ostatní.
Mirrors Edge - steam - I9GNV-B6QGP-M4TAT - origin - F8QG-M2XG-MCG6-7KV3-PKVK
Thomas Was Alone - steam - MCJ0E-E3KGQ-EBED8
Dead Space - 6Q2S-F4PS-CL2C-WCLS-KYXP
Burnout Paradise: The Ultimate Box - 4BW6-43RB-RJFJ-BKK9-TKGY
Crysis 2 Maximum Edition - G3SS-CFJK-3XXP-9E6L-NNN3
Medal of Honor - GGWN-HGNU-G2B8-BNN9-N8P8
The Sims 3 - CR33-Q46R-B8YM-ZEMV-FGHX, DLC - BPTK-GCWT-XFMA-YZBQ-UN6K a 8EHZ-SNQ5-RU3V-VZF2-RCTB -
-
ja se s nicim nebabral ja je vzal vsechny :D
-
-
Ty nejlepší hry jsou na Xbox One, vzkazuje Microsoft v novém videu, které nabízí kompilaci trailerů...
Všechny sis nevzal ja jsem si vzal Burnout *3* -
No pekne *15*
-
-
Alespoň poděkoval *15* To se tady často nevidí
-
-
za 4000 korun se dekuje ci? :D
-
-
-
-
Sakryš, zrovna toho Thomase bych strašně chtěl. Nevadí, až přijedu domů, tak koupím celý bundle... Muhehehe *16*
-
medal of honor
-
OMG díky za klíče velmi moc dekuju :)
-
-
Sis vzal všechny? *1* *12*
-
-
Žádnej toškař *1*
-
-
*troškař
-
-
-
-
-
České kyberpunkové RPG Dex od studia Cyberpunk se z důvodu smíšených recenzí zatím na GoG.com neobjeví.
Studio Cyberpunk? -
Torchlight II dosáhlo milníku dvou milionů prodaných kopií.
Super!Jen tak dál! -
Nové screeny z Project Cars přichází společně s nepotěšující zprávou, že plná hra vyjde až v přítím...
zvláštní, že je konzole neomezovaly a bude tam pohled z auta (kromě dalších super věcí) -
-
Fakt že to má vyjít ještě na současnou generaci konzolí je vskutku zarážející.
-
-
tak mají na nich větší počet zákazníků, kdo ví jak se ty nový konzole budou prodávat. a jestli myslíš graficky, tak obrázky budou z PC verze bych řekl
-
-
-
Del Toro podepsal petici pro Silent Hills
a přidal se k dalším 150 000. http://chn.ge/1JHgDYD -
-
kdy uz si konzolisti daj s tema peticema konecne pokoj, uz je nepisou jen za kazdou hru na pc, ted je dokonce pisou i za hry, co ani nevysly
to je vyprahlost, proti ktery je sahara botanickou zahradou *5*
-
-
Na Ebay lze vydražit limitovanou edici PlayStationu... Z výtěžku budou financována specializovaná onkologická centra a služby v okolí Austrálie.
"Around Australia" v tomhle případě není "v okolí Austrálie", ale "v Austrálii" nebo "po celé Austrálii".
A pokud tě, bleskaři, snad napadlo, že schválně skenuju tvoje bleskovky a pídím se po chybách, tak je to jinak*3*Kliknu na tu, která mě zrovna něčím zaujme a pak píšu, když třeba něco nesedí. -
-
Díky za upozornění - musím se přiznat, že na tohle jsem ve škole asi vážně chyběl :)
Pro příště už si to budu pamatovat... -
Taky mi prislo divne "okoli" Australie... obzvlast kdyz je vsude kolem more *1* *1*
-
-
No jak se tak dívám na tu aukci (momentálně 2225 AUD a konec za tři dny), tak mám pocit, že ze z toho zafinancují právěže maximálně onkologický centra v okolí Austrálie. *13*
-
-
taky jsem včera na jednu bleskovku upozornil, ale smazali mi to. no aspoň i opravili :)
-
Manager kvality. Vybere určitý vzorek a pak jej otestuje *1*
-
-
Origin Bundle
Všecko Origin, berte dokud je :)
Dead Space: 9ZSS-E3E9-W6A5-UUZQ-7ZA6
Burnout Paradise: Ultimate Box: 4HCL-LRCX-GD7K-Y6KK-NK25
Crysis 2 Maximum Edition: EA5M-77GY-5NHD-759P-5NCZ
Medal of Honor: 6FXP-V7RV-ZXX6-5HUJ-AYDY
Populous: EF8G-MAZR-TCGM-LVWU-DAS4 -
-
Namco Bandai odhalilo tituly, které s sebou přiveze na TGS 2013.
Dík za Populous -
A něco na steam:
Shank 2: H04HG-KGDYQ-VHZ65
Dustforce: EYMCJ-XCBKJ-T5VGJ
Cave story+ : I92BP-2VD7L-AF86Y
The Basement collection: 2N4I3-LEWRV-RVXRH
Offspring Fling: KH833-DTY4M-M6YTH -
-
že se vůbec ještě podivuji nad tím že je vše pryč a nikde ani písmenko...
-
-
-
Level přebírají kluci z Games.cz!
Jste rádi, že Level přebrali zdejší kluci z Games? Já jsem z této zprávy opravdu nadšený, po rozbalení Levelu a přečtení jejich dopisu se mi hned zlepšila nálada. *4*
Pro ty, co dopis ještě neviděli, je k nahlédnutí zde: https://plus.google.com/u/0/115073485373959621378/posts/74CJ7NGCa4q -
Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...
Tak to je pěkněj sh!t,Codemasters právě přišli o zákazníka -
-
Ještě že neuvedli 4%, to by pak taky mohlo vypadat, že kokpit používají jen bukvice *15*.
Ne teď vážně, hra, která se nazývá přímým následovníkem prvního GRIDU, a nenabídne pohled z kokpitu, je už teď odsouzena k potenciálnímu nezdaru. -
-
určite to majú podchytené prieskumom alebo dátami z multiplayeru... takže poďakujme konzolistom, že znovu úspešne vylepšili ďalšiu hernú sériu *1*
-
-
Ale notak, zrovna v GRIDu byl ten pohled úplně k ničemu. Mimoto, jak sami řekli, neodsuzujte hru dokud o ní nic nevíte. Třeba ještě překvapí nějakými skvělými prvky.
-
-
Sám si k ničemu.
-
na to si ako prišiel že bol k ničomu ? podľa toho že ho konzolisti nepoužívali ? nežartuj prosím ťa. Naozaj nepochopím ľudí ktorí sú ešte hádam schopní aj pochváliť autorov za to že z hry odstraňujú jej súčasti.
-
-
Jazz: k hovnu je tak maximálne tvoj komentár
-
Nebyl k ničemu, on byl přímo k hovnu.
-
-
-
Takže přece jenom bukvice.
-
-
-