-
Štastný nový rok
Tamtadadá, nevím co víc bych napsal doufám že jste řáně zapily a že je, starý rok příjemně ukončen a za námí -- --
Vlastně, já vás mám všechny rád ( i když vy mě moc nemusíte někteří). -
-
šťastný nový rok, řáně jsem ho fakt zapil, ale nevím proč píšeš jen ženám *1* hele vážně - dyslexie je běžnější porucha, než si leckdo myslí, s kterou se težce bojuje, já svůj boj vyhrál maturitou za jedna z češtiny v roce 2004, ale občas mám taky problém, ale spíš nepsat dlouhé, rozvité věty *4* jestli sem přestaneš přispívat, přestanu chodit na games uff to je hodin letím na kutě, dobrou noc/ráno
-
-
Nepřestanu nikdy nebo aspon do doby kdy budu moct psát *4*
Ano je to boj a o to větší když máš těch dys poruch více- potom se ti jweště nějaké postupně udělaj.
Tak něchci zatěžovat - mými problémy které nikoho nezajímají.
-
-
Přeju i tobě, nechť se tento rok naučíš lépe psát!
-
-
YOur WET dream - nenaučím vydal jsem ze sebe už maximum ale přát si to samozřejmě můžeš... *5*
Kdyby to byl hlavní můj problém tak bych i jásal... bohužel není
*7* -
-
Pohoda. Musím přiznat, že pro mě games bez tebe už by nebylo ono. :-D
-
-
-
-
Diky vsem za doporuceni primarne pribehovych her, nektere jsem uz hral, ale spoustu z nich jeste ne. Urcite zkusim Sherlock: Crimes amd Punishments, The Old City Leviathan, The Park a Homesick mezi prvnima.
Vcera jsem dohral Oxenfree. Trvalo to cca 5 hodin a byla to pecka ! Mam hned chut si to zahrat znovu, protoze je mozne ovlivnit osudy ostatnich kamaradu a vsechno mi nevyslo tak, jak bych si predstavoval. Nekdo tu namital, ze je to ciste pribehovka bez znovuhratelnosti. Urcite to tak neni, behem celeho hrani si na vas ostatni delaji nazor a ten take urcuje jak to nakonec dopadne, za finale rozhodne palec nahoru a to shrnuti bylo super. -
-
Ještě Penumbra nebyla zmíněna.
Jinak Oxenfree mám ve wishlistu, ale nechce se mi dávat 20$ když je to jen taková jednohubka.
-
-
The Humble Frozen Synapse Bundle
je tady další Humblebundle (http://www.humblebundle.com/)
tentokrát je v "packu" pouze jedna hra a to Frozen Synapse. tedy cenu si stanovíte vy. pokud dáte víc než je průměr, dostanete k tomu Humble Frozenbyte Bundle -
a co thief4?, kde je nejake info ? koho zajima zombiju nebo asasin 7?
-
-
90% hráčov ... toť smutná realita.
-
-
Ryse Son of Rome nebude v USA nijak cenzurováno.
To znamená, že neuvidíme ani jedno ňadro? Jsem rozčarován, ne-li zklamán! *13* -
Sony oslavila MDŽ prostřednictvím videa a bezplatného téma.
parada, jsem zvedavy, s cim prijdou na mezinarodni den muzu... no asi s nicim :) -
-
Mě by zase zajímalo, koho napadlo "theme" přeložit do češtiny jako "téma", když pro to existuje ideální slovo "motiv".
-
-
Hrozná debilita užívat téma jako schéma lol.
-
-
Jackovo lingvisticke okenko :-D
-
-
A ještě to "téma" nesklonit, aby přitáhlo pozornost*4*
-
-
Kdyby to sklonil, tak to by si lidi nedejbože mysleli, že myslí to "téma", jako když se spolu dva lidi vo něčom bavěj. Takhle je přeci ihned jasné, že přeci myslí to druhé "téma", i když se mu ve skutečnosti v češtině vůbec neříká "téma", ale říká se mu "schéma" mezi techniky nebo "motiv" mezi aristokracií.
-
-
taky se často používá schéma.
-
-
Pravdu díš. Všechno lepší než "téma".
-
-
-
Co teprve na Velikonoce s čím příjdou, s ukřižovaným Ježíše?
-
-
Jaké Velikonoce? Asi myslíš neutrální svátky příchodu jara, ne?
-
-
-
Jaká je vaše nejočekávanější hra roku 2016?
Jaká je vaše nejočekávanější hra roku 2016?
(pro mě osobně nový Deus Ex)
Úprava: Děkuji :-) http://mujsoubor.cz/magazin/nejocekavanejsi-hry-roku-2016 -
-
Cuphead, Scalebound, Dark Souls 3 + západní release nových Yakuz
-
WH total war a Tides of Numenera
-
Hyper Light Drifter a Super Meat Boy Forever, dál Cuphead, Below a ještě Witness, to už je za rohem
-
To co má Shuhei Yoshida doma pod lavicí a ještě o tom neví. Nejvíc očekávám nějaké překvapení. Jinak s napětím očekávám jak dopadnou Division, No Man Sky, nový Sword Art Online a FFXV, For Honor a novej Asasín. Jestli to pokakaj nebo se z těch her vyklube nějaká lahůdka.
-
Banner Saga 2, M&B Bannerlord, Deus Ex, Dishonored 2, Hellblade, Kingdom Come
-
Kingdom Come, ale nemyslím si, že vyjde, takže předeším remaster Heavy Rain pro PS4
-
Já už radši nic očekávaného nemám...
-
Eitr
-
Za mě Zaklínač:Víno a krev,Quantum break,DOOM,FF XV,Dark souls 3
-
Resident evil Zero a Doom *5*
-
Pro mě je těžké vybrat nejočekávanější hru 2016. Důvod je takový, že se těším téměř na všechno. Ať už je to DOOM, Far Cry: Primal, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4... Všechny letošní AAA hry vypadají velmi dobře. Pokud mám ale zvolit svého favorita, tak za mě asi Uncharted 4 a hned po něm Zaklínač 3: Krev a víno.
-
novej Deus Ex, Kingdom Come, Zero Time Dilemma, Far Cry: Primal
-
Last Guardian, Nier, Dark Souls III, Hellblade, Final Fantasy XV, Gravity Rush 2. První místo Last Guardian !!!
-
Bannerlord a Californium
-
Já asi nedokážu vybrat přímo #1, ale Deus Ex bych rozhodně řadil mezi TOP, pak datadisk Víno a krev k Zaklínači, Dishonored 2.
Dál vyčkávám na Resident Evil Zero a Homeworld: Deserts of Kharak, takže i tenhle rok bude ve šrajtofli celkem průvan *1* -
Rimworld pokud vyjde už letos a taky Darkest dungeon.
-
-
Darkest dungeon ale nieje izometricky :)
-
-
Ano, stejně jako Rimworld, i Darkest Dungeon má tuto drobnou vadu na kráse. Ale i tak jsou to velmi kvalitní tituly, které si zaslouží pozornost.
-
-
Ty jsi vlastně prachsprostý kacíř, Chime. Prý drobná vada na kráse. Kdyby tě tak slyšeli tví souvěrci z proizometrické církve. Doufám, že se aspoň vždy řádně pokřižuješ před tím, než nějakou neizometrickou hru spustíš.
-
-
*8*
Tak na tohle jsem víčka nesbírala. -
Budu nad tím vážně uvažovat. Kus tiberiové isometrie má koneckonců stálé místo v mém srdci. Už pěkných pár let jsem ale žádnou čistě isometrickou hru nehrála. Jak moc velká je to potíž? Vím, že to je špatně, jako kázat vodu a pít víno, jako kdyby vegan tajně v noci chodil na bůček. A aspoň pět minut nikomu neřekl, že je vegan. Zkrátka morální dilema. How can mirrors be real if our eyes aren't real?
-
-
Ještě nemáme sepsáno desatero, stanovy, isometrický otčenáš, ani nic takového. Jsme přeci jen mladá církev a na tyto věci u nás nemáme tolik času. Naši bratři a sestry plně pracují na šíření osvěty mezi laickou veřejností a věř, že je to práce velmi těžká.
Nicméně máš pravdu, má duše hraním neisometrických her často trpí. Jsem tedy hříšník a bohužel i já dávám často přednost kvalitnímu obsahu nad kvalitní iso-formou.
A co ty, sestro? Nechceš se k nám přidat a rozšířit naše řady?
-
-
-
-
-
-
EA ve své petici požaduje veřejné odtajnění všech dokumentů o UFO a mimozemšťanech.
kde je info, že je to petice EA a proč je to v bleskovce, když je ta petice snad někdy z minulého roka? -
-
mají na to odkaz i na oficiální stránce:
http://www.petition.masseffect.com/ -
-
pořád nevidím přímé napojení na EA, nemá v tom prsty jen Bioware?
edit: tak už se mi povedlo najít prohlášení EA. uf, hotová detektivní práce :D
a nechápu jednu věc - význam petice. Británie už spisy o ufo loni zveřejnila: http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/
a proč ta petice existuje už několik měsíců? -
-
EA ve své petici požaduje veřejné odtajnění všech dokumentů o UFO a mimozemšťanech.
urcite ti odtajny dokumenty o necem co by razem vyvolalo naprostou paniku a tim padem zniceni ekonomiky... nejdriv lidi musi pripravit na prichod jine civilizace a potom je az odtajny... mas to v kazdym pripade i treba zivelnym delat ze nic nebo ze mas vse pod kontrolou ;) a to neni zadna konspirace je to proste tak a je toho mnohem vic ;)
-
-
-
EA chce prostě vědět co na ně maji *15*
-
-
Black Mirror na Steamu
Sice pozdě, ale přece.
Na Steamu se objevila adventura Gray Matter a společní s ní i tato skvělá adventurní série Black Mirror (u nás Posel Smrti). Momentálně je tam pouze druhý a třetí díl, ale mám ověřeno, že první se objeví během několika týdnů. Pokud už máte hru koupenou někde jinde - ať už retail nebo gog a podobné, stačí modovi ve Steam diskuzích ke hře napsat, že hru už máte koupenou jinde a dodat nějaký důkaz o koupi. Dostanete klíč zdarma.
Soutěž pro uživatele SteamGifts:
http://www.steamgifts.com/giveaway/y67qB/black-mirror-3-final-fear -
-
Jakému modovi? kde co jak ?...
-
Jo, to je super, ještě by to chtělo dohodnout i ostatní jazyky kromě ENG, konkrétně první díl má dabing na české poměry výborný.
-
-
V to bych asi nedoufal.
Mám sběratelskou edici všech dílů, až se na to vrhnu, tak zkusím jestli jde čeština vytáhnout a použít. -
-
Já mám krabicovky taky všechny, ale na pokusy tohohle typu už mě moc neužije. Je mi jasné, že podpora jiných jazyků je prakticky na nule, práva na ně nejsou, ale přeci jen se posel prodával asi nejvíc v evropě, tak je trochu s podivem, že tam není ani PL, DE atd.
-
-
-