Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrajete někdo Elite Dangerous? Vypadá luxusně.
    • Teď si dávám přestávku, ale je to luxusní
  • Bez komentáře

http://hry.poradna.net/q/view/103342-gta-5-ps4
    • Draken69CZ
      https://www.youtube.com/watch?v=Hds9tFMuU8o
  • Pokud budete mít odpovídající procesor (nad 9000 bodů v PassMark), rozjedete Watch Dogs na ultra detaily i s grafikou Nvidia Geforce 670.

Proc nekteri tvrdi, ze pro dnesni hry neni dulezity procesor a ze staci dvoujadrovy, protoze hry neumi vice nez dve jadra vyuzit, ze dnes procesor pouze prenasi data z disku do grafiky a ze důlezita je pouze grafika? Omlouvam se, nerozumim tomu, muze mi to nekdo v kratkosti vysvetlit? Diky :)
    • To je teda špatnej vtip... No nic, jdu svůj nový procesor za 6k vyhodit do koše, protože nerozjede na ultra průměrně vypadající blbost.
    • tj s mojou FX8350 som za vodou :)
    • Ronox
      Tak teď ještě aby to byla pravda. Mám 3770k, která ukazuje 9,6k bodů a grafiku přesně GTX 670, ale ještě mírně nataktovanou, tak schválně kolik fps to hodí.
      • S 1800 bodama u mé AMD Phenom II X4 945 se můžu jít zahrabat :D
    • procesor dela ruzny vypočty napr. umelou inteligenci, duležite je mit počitač vyvaženy. a zaleži na hre kolik jader dokáže využít.
      ja pamatuju když jsem hrál gothic 3 a všechno šlapalo ok ale prišel jsem do mesta ä(hodne postav) a fps šlo dolu. lidi mi vysvetlili že je to proto že ma slaby procesor

nektere hry treba procesor nevyužívají vubec protože je tam minimum neprátel na scene naraz a žádná AI - treba novy wolfenstein, tam ti stačí jednojádro
      • ok, diky :) mam core2, Ivy Bridge, necele 3GHz (presne nevim, nejsem doma), Nvidii 660 a 8GB RAM a napr. NFS Rivals mi jede na fullHD s ultra detaily (samo se to nastavilo v tom programku od Nvidie Experience) a vsechno slape dobre, ale kdyz zacne bourka, palmy se ohybaji skoro az k zemi, vzduchem poletuje bordel a na silnici je vice aut, tak to zacne vylozene cukat.. muze tohle byt prave tim slabym procesorem?
        • presne tak, i kdyz ted nevim jak vykonnej je tvuj procesor, ale pokud je slabší, tak takhle prersne vypadaji priznaky. jak rikam comp musí byt vyvaženej
          • hmm, takze zacnu setrit :D Jeste jednou dik ;)
            • Ono je hlavne podstatne vyhodnejsi si koupit poradnej procesor a pak treba 2 vymenit grafilku, nez obracene. Protoze vpodstate kazdej procesor ma svoji vlastni patici, tak k tomu potrebujes vymenit aj zakladku a nekdy aj pameti, coz se dost prodrazi. Zatimco grafarny maj PCIE slot a to je zeptne kompatibilni i na predchozi verze.
            • Má Ivy Bridge skoro na 3Ghz proboha ! A trhají se mu omalovánky typu NFS . Při nejlepší vůli , tohle nebude zrovna jasná nedostatečnost výkonu procesoru ...
            • Jack1947
              Vzdycky je dobre mit nejakou tu zalohu do budoucna (ve vykonu).
  • Veskoslav

WD

Tak jsem se k tomu nakonec "donucením" dostal. A nakonec to není tak špatné, jak se zprvu zdálo. Nejvyšší nastavení nevypadá špatně, rozhodně lépe než je prezentováno na internetu. Město působí živěji než je prezentováno, ale i strnule. Hra jako taková je zatím zvláštní. Místy překvapí, místy naštve. Absence některých věcí, co tady ostatní kolegové prezentovali vadí, ale pokud je nehledáte, nenajdete je. Chápu, že je to první městská hra od Ubisoftu, ale mohli si s některými věcmi dát větší práci. Nechci nějak hodnotit hru po odehrání dvou hodin. Ale kupodivu mě docela mile nakonec překvapila. Není to sice to, co jsem očekával po E3 a videích prezentovaných Ubisoftem (proto také zrušená objednávka), ale hra jako taková podle mě nabízí docela obstojnou zábavu a nehraje se špatně (legální kopii od kamaráda, nehraji torrent). No uvidím, co bude dál, když mě k tomu spolubydlící pustí, protože ten je z toho nadšený (zase nemusí GTA). Asi je to dáno 100 lidí má 100 chutí.

EDIT: A divím se, že třeba nikdo nezmínil pohled řidiče, když řídíte auto. Což mě osobně překvapilo a nevěděl jsem to.
    • "...první městská hra od Ubisoftu"

Driver: San Francisco.
      • Veskoslav
        To nepovažuji za městkou hru jako je GTA nebo WD.
      • kennyB
        Tam se dá vystoupit z auta???
        • Hm, tak ne, spletl jsem si to s DRIV3Rem.
          • Veskoslav
            Přiznám se, že tato hra mě minula.
          • kennyB
            Jo, série Driver byla dobrá *3*
          • Jack1947
            No ten byl... hrozny ale v porovnani s WD na tehdejsi dobu porad lepsi...
        • Jack1947
          V Driverovy ani ne... ale v Assassins creed se dalo jezdit na koni - mestska akce je tedy i serie AC...

To nic nemeni na tom ze zprznily co mohli... uz se tesim na zdejsi recenzi pod 7/10 to nepujde. *3*
          • kennyB
            Tak špatná ta hra zase není. S recenzema na ostaních stránkách, kde dostala V průměru 8/10 se dá souhlasit.
            • Jack1947
              Jen se na to neda moc koukat, proste je tam moc sedi a tak. Napr. nulova fyzika u narazu ale i u papirovych pandulaku je vazne k placi. Nekoho srazim autem a on upadne, odlitne jak papirovy drak pokud se neprirazi ke zdi tak nic... jo a ty "obrneny" nepratele (10x ran z brokarny do hlavy) jsou uz vazne k smichu!
          • Veskoslav
            Ne není to městská akce tak, jak je ve WD či GTA. A už se ti podařilo někoho zabít nebo stále fňukáš, že Tě policie rychle chytne.
            • Jack1947
              Coze? ja narozdil od tebe na gemapadu umim si trotl nebo co ? jake vykricniky vzdyt tady nic takoveho neni... delas si srandu ze? kdyz to zprznily a co jsem cetl na klavesnici je to jeste horsi. Hlavne u aut.

Prestan uz obhajovat u her, nahovno zmrveny system ktery se nepovedl... uz je to trapne a i nudne.
            • Veskoslav
              Co to mektáš Jacku? Tedy píšeš to, že potřebuješ vodit za ručičku a nad svým cílem potřebuješ obrovský vykřičník, aby jsi věděl, že jsi zabil či zlikvidoval toho, koho potřebuješ? No doporučuji nějakou jinou hru, která Tě tolik nezatíží.
            • Jack1947
              Mam nahrano 15,6%... tak si di remcat jinam. Jo a stve me to, takova blbost a kdyz si clovek neda pozor opakuje misi. Proto jsem vice za GTAV. prestrelky a indikator zasahu... vzdyt tady ani clovek poradne nevi kdyz mu to hra nenapise ze nekoho picnul spravne. Hraju na gamepadu, tak si bez otravovat nekam jinam jo?
              *4*
  • Nintendo 3DS překonalo hranici 10 milionů prodaných kusů.

Bych jen upřesnil, že se jedná o prodej jen v USA. Celosvětově už to bude v tuhle dobu přes 40mil.
  • Zhlédněte předčasně uniklý launch trailer na Call of Duty: Ghosts.

"předčasně uniklý" -> záměrně vypuštěný
  • MrSanta

Sony v létě vydá PS4 exkluzivitu akční arkádové hry Fluster Cluck. V profilu hry můžete nalézt první screeny.

Tak jsem musel zabrouzdat, neboť jsem si myslel, že se jedná zde na games o překlep. Ale ono fakt ne. 'Srabíci' ze Sony *1*
    • Jack1947
      Jo, cluster fuck. *15*
      • MrSanta
        To zas néé. Já myslel Fuster Cluck. To by bylo standartní přehození, ale oni tam mají to L prostě navíc.
        • Protože Cluster *uck se v arkádách nenosí ? Jeden pohled a název je jasný i bez přesmyčky s L na ozdobu....
  • V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

Něco potřebujou taky do Seasons a Toddlers Wacky Adventures datadisků, sem zvědavej jestli v Sims 5 půjde v základní 60€ verzi postavit jen holobyt.
    • Jack1947
      There we go, DLC zdá se budou obsahovat ůlomky ze základní hry sakra kde jsem to jen slyšel už? *7*
  • Magister_Peditum
    V KC:D zadejte do konzole wh_cheat_additem 05 a budete moc používat meč. *4*
    • Veskoslav
      Dobrý dotaz. Jak meč vytáhnu?:)
      • Magister_Peditum
        V inventáři si ho vezmeš pomocí "E" a pak ho vytáhneš stejně jako luk pomoci "1". Ale jsou tam jen dva typy úderů, zatím to prostě v té hře asi není dodělané.
        • Veskoslav
          Jo dík. Jinak jsem nahodil další příkazy.
          • Draken69CZ
            Něco jako volná kamera/lítaní tam není?
            • Veskoslav
              Zkoušel jsem ho, bo jsem si vzpomněl, že jsem to používal, když jsem makal na mapách pro první Crysis, ale nějak se mi to nechce spustit. Dvakrát jsem se akorát propadl texturou.

EDIT: Funguje to, špatně jsem napsal poslední písmenko:) Ale nedoporučuji dávat 100. Ideální je podle mě něco mezi 20-40.
            • Magister_Peditum
              p_gravity_z # - základní hodnota je -13. Když napíšeš třeba 100 tak bys měl vyletět nad mapu.
            • Veskoslav
              Tak na tento příkaz si nevzpomenu ani za boha, jestli vůbec existuje pro nový CE.
  • Ronox

Bioshock Infinite: Burial at Sea ep. 2 - preview

https://www.youtube.com/watch?v=-M5Tbos3M1g&feature=player_embedded

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit