-
Umělá inteligence v remaku HL:Opposing Force
Zdravím, náš tým právě zveřejnil malou ochutnávku naší nové AI, kterou implementujeme do naší hry. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/updates/133377565/1369733968
Vše je samozřejmě rozpracované a rozhodně ne finální. Přesto bych od Vás rád dostal případnou zpětnou vazbu nebo nápady, co by naše AI měla umět a my se to můžeme pokusit implementovat :)
PS: Obsah ve videu není obsah z naší hry, jsou to jenom náhražky pro účel prezentace a testu kódu. -
Sony na evropském PSN, z důvodu preventivního opatření, vyresetovalo hesla do některých účtů.
som jeden z tych "stastlivcov" ktorym Sony resetla heslo. Nemal by som s tym ziadny problem nebyt jedneho maleho hacika. S heslom mi resetli aj datum narodenia a bez neho nemozem poziadat ich system o nove heslo! Musel som telefonovat az na PSN podporu a posielat fotokopie mojich dokladov. Teraz mi ostava len cakat - ucet mi resetnu a nove heslo poslu po overeni mojej totoznosti niekedy v polovici buduceho tyzdna. Dovtedy som odrezany od mojich playstation plus funkcii! :/ Toto je skusenost s talianskou PSN podporou. Dufam ze doma to funguje lepsie a hlavne rychlejsie. -
-
hm, a já si říkal, proč mi najednou nešlo přihlásit. ale resetování hesla u mě proběhlo v poho.
-
Este by som chcel doplnit ze PSN Network mi po vyresetovani neposlalo !!!ZIADNY!!! e-mail ktory by vysvetloval co sa vlastne stalo a preco mi resetli heslo. V prvom momente som sa zlakol ze mi niekto ucet nahackoval, pre istotu zmenil hesla v mojej e-mailovej schranke a kazdu chvilu kontroloval ci sa nieco nedeje s mojou VISA kartou ktoru som pouzival. Ani na spominanej PSN podpore mi nic neobjasnili. Ked uz nieco taketo spravia mohli by aspon informovat postihnutych a nie nechat ich v nevedomosti!
-
-
denuvo odstranene z dooma novym updatom (5.)
http://wccftech.com/doom-free-update-5-removes-denuvo/
..12GB, safra -
PC exkluzivity
Jacku, chápu, že jsi prostě jednoduchý člověk. Řekli ti to snad už prakticky všichni. Jakákoliv exkluzivita je svinstvo a je jedno, jestli je to PC či konzole.
A tady pár exkluzivních titulů, co vyšly od roku 2010 na pc nebo se chystají na pc či měli časovou exkluzivitu na pc: Age of Wonders III, Asetto Corsa, Rome Total War II, SW ToR, Space Hulk, Betrayer, Pillares of Ethernity, Divinity: Original Sin, The Bard’s Tale IV, Dreadnought, Might and Magic Heroes VII, Mount and Blade II: Bannerlord, Overwatch, Starcraft II: LoTV, Routine, Shadowrun: Hong Kong, Star Citizen, Torment: Tides of Numenera, Total War: Warhammer,Unreal Tournament, Wreckfest, XCOM 2, Firewatch, A Hat in Time, Battlecry, Shadow Realms, Triad Wars, Heroes of the Storm, Dota 2, Asylum, Grim Dawn, Blacklight: Retribution, Path of Exile, Smite, Tera, The Secret World, Akaneiro: Demon Hunters, Amnesia: A Machine for Pigs, Apotheon, Company of Heroes 2, DayZ Standalone, Don’t Starve, The Elder Scrolls Online, Europa Universalis IV, Firefall, Gone Home, Hawken, Outlast, Planetary Annihilation, Prison Architect, Shootmania Storm, Trackmania 2 Valley, Wasteland 2, World of Warplanes,Etherium, Grey Goo, Sins of a Solar Empire: Rebellion, Homeworld Remastered, Wildstar, Guild Wars 2 atd.... -
-
Škoda, že ten Star Citizen na konzole asi ještě pár let nebude, vypadá to vcelku zajímavě.
Jinak, ale i Firewatch na PS4 bude, sám tu hru dost sleduju a byla to jedna z mála her, co na konzole oznámená nebyla a kterou jsem si chtěl zahrát, takže PS4 verze mi udělala radost. -
Bannerlord neni pc exkluzivita, stejně jako Apotheon.
-
-
Obě vyšly jako první na pc, ne? S omezenou časovou exkluzivitou.
-
-
Bannerlord nemá snad ani datum vydání, takže pochybuju. Apotheon vyšel stejně jako na pc.
-
-
Tak to se pak omlouvám, já to měl zafixované takto. Bannerlord jsem si myslel, že vyšel v únoru 2015.
-
-
Jo tam se bojím. Ale naděje umírá poslední. Mám to v seznamu, co bych chtěl, tak občas mrknu, jestli je něco nového.
-
Dobrý, alespoň jsi mi připomněl tim seznamem Routine, updaty na blogu jsou zřídka, tak snad to vůbec někdy vyjde.
-
-
-
-
-
Ted si mi to tedy osvětlil, možná je to hlavně mnou že nepovažuji většinu grind simulátorů (mmo) za plnohodnotné hry max možná ctěl trolovat ale celkem se trefil.
+- Většina nejsou pro dost lidí a taky jsou i pěkné sraččky, já neobhajuji exkluzivitu tu vůbec, ptal jsem se a odpovězeno mi +- bylo jern to potvrdilo že nic zásadního na pc nebylo a neí když nepořítám strategie, to je dost okrajové to by se na gamepadu nehrálo nic moc...
Časová exkluzivita další údaj že exkluzivita na pc se moc nenosí, velicwe podstatný. Žádné extra zásadní hry tam samožřejmně nenajdeme, a těmi online (povětšinou MOBA /Grind simulátory) si potvrdil jen to co tady většina konzololvých trollů řiká že aspon jsou na pc ty "P2w omalovánky"
Jinak jistě MMO ale těch se do plnohodnotných her moc zařadit nedá ale s místním hejtrem konzolí se nebudu přít.. o nečem takovém. Když vyhodíme čistě MMO tak námn zbude jen pár her člověk si pc kupuje kvůli tomu aby hrál hry které nečím vynikají, takhle byse mohlo říct že to samé jen v méně detalech se dá jakž takž hrát na konzoli (no flame/hate pls).
Navíc drtivá většina portů má nějaké ústupky to mně nevadí ale většině hráčů by vadit mohlo...( at už v grafice nebo hratelnosti).
Tl;DR defakto zbytečná diskuze protože za 1. časová exkluzivita a za druhé jak už jsem psal většina her je F2p/P2p to se pomalu nebere jako plnohoonotné hry i kdyby tam nějaké našel F2p by to rozhodně nebyli. Možná P2p / ( ooo B2p at jsme přesní). Ještě si zapoměl na WOW jestli to je pro někoho tak pořádná hra... -
-
Ty ses dobrej vocas. Mas na hlavu papíry? Jinak vocasaku z toho seznamu je 70% nornalni hry, zadny MMO atd. A P2W tam neni ani jedna. Si spis myslim ze ty o hrach vis naprosto kulovy a prijde mi ze mas minimalne ZTP na hlavu.
-
-
Otravný nudný anonym, který si normálně ale reakci nezaslouží, pápíry na hlavu a ztp? Zdravotní způsobilost? nemyslel si Ztn ? ale to je fuk. P2W/B2P není to plnohodnotná hra - tobě ano zbývá než se mnou nesouhlasit.
-
-
Prostě pochop, že exkluzivity jsou zlo, slouží pouze pro MS/SONY/Nintendo, aby prodali více konzolí a vždy na ně doplatí koncový hráč. PC není omezená platforma jako ty konzolové, proto si tam není třeba vydobývat něco exkluzivitama. Drtivá většina jak ty říkáš zásadních her je multiplatformní, takže si každý může vybrat, kde se mu lépe hraje.
Navíc nechápu, co ti vadí na indie hrách. To nejsou pixel art hry, na kterých ten pojem začínal. Většina z nich je jen na PC a několikanásobně převyšují konzolové exkluzivity. -
-
Já to chápu, jen nechápu že se tu budou vést dohady o tom z jedné nejapné poznámky... bych to byl utl dříve.
Nevadí mi na nic vlastně nic, jen to že tak 80% možná 90% jsou pixel hříčky ale není pixel jako pixel že? beru to jako lacinou propagaci, nic víc a většina skončí u toho že pobaví ukazujese že už nejsou zábrany a hry může dělat každý to se mi moc nelíbí. Než na mně vyrokujete s komunismem a jinými volovinami vzpomentě na dobu zvniku kdy hry se takto vyvijeli dneska to ani nestojí moc za řeč. Prodá se díky kikstarteru defakto všechno. Nějaké umění už je ta tam a zručnost vývoje hry neříkám že všechny... nebylo čak pc o výkonu a o možnostech? s indie mi to tak nějak uniká osobně proti Indie nic moc nemám a nějaké strčí do kasy i velkou přeplacenou (přeplácanou) AAA srágoru. -
-
Když chceš používat slova jako komunismus a umění aspoň si zkontroluj jejich významy na wikipedii, oboje si použil v podstatě v jejich protikladném významu.
-
Právě, že indie hry jsou několik posledních let na vzestupu a už to dávno nejsou jen ty malé pixelové hříčky. KS, Greenlight a další pomáhají přívest tyto projekty mezi lidi a udělat z nich lepší hry. Umění ? Zručnost ?? To třeba v AAA hrách někde je ? Dneska se jedou open-world hry podle šablony a bez nápadu (čest vyjímkám). Naopak z indie scéna je hodně rozmanitá.
Ale ty bys asi radši, aby nám EA/Ubi/Activision a podobní ládovali každý rok CoD 150, AC 3000, DA 10 atd.. -
-
To zas ne, ale čeho je moc toho škodí zase to má své plusy ale zároven i mínusy... ale to asi k tomu všemu patří no.
-
-
-
-
No pokud si zakladas exkluzivity na nejakem svem arbitrarnim rozhodnuti a vse ostatni povazujes za "nejsou pro dost lidí a taky jsou i pěkné sraččky" pak je to dost tezke a tohle se da rict o vsem. Ale ano, pro tebe na PC nejsou zadne exkluzivity.
-
-
Jak pro mne? To není u mně, to je celkově o všech.
Já se nechtěl dohadovat bylo to jen takové popostrčení aneb ůKoupil jsem si nové pc a nemám tam co hrát".
Mně to je fakt úplně fuk, jen realita to má takhle a hodně hráčů by s tím nesouhlasilo. -
-
Ano je to u tebe, protoze nejake hry reknes ze pocitat nebudes, protoze je to pro tebe nezajimave apod.
-
Jak realita? Realita je taková, že letos vyšlo na pc asi 30 krát více her než na PS4 a Xbox One dohromady včetně multiplatformních her.
-
-
Sečteno a podtrženo s minulou generací... tamto bylo lepší nemluvě od předminulé ještě lepší dneska se jede v osvědčených značkách a už moc nové nápady nejsou ale to nikde... opět si přihazuješ indie hry a ty hry můžou být stejně tak na konzoli jako na pc.
Časem to tak bude copak si pc hráč počne co? koupí předražené pc a bude tam hrát to samé co na konzoli. To pukne zlostí he *3*
Jsem přece pako tak už se mnou skonči ne? *4*
-
-
-
-
-
-
Pokud jste zasponzorovali vývoj Star Citizen, můžete stáhnout a vyzkoušet alfa verzi 3.1.4.
a k čemu to je když se to nedá hrát...přes 15 fps se nedostanu... možná a velmi vyjímečně na 20fps... měli by s těma serverama něco udělat. využití GPU asi 30% a procesoru asi 10%... -
Zaklínač 3 na současnou generaci konzolí nevyjde, protože herní svět je na ně moc obrovský a příliš...
Ono i na těch nových to asi nebude žádná sláva. -
-
Od Z3 co se grafické stránky týče očekávám naprostý nářez a novou laťku pro podobné hry, takže se tomu vůbec nedivím. S tím budou mít co dělat PC, natož nějaké konzole (myslim ty nové).
-
Zaklínač 3 na současnou generaci konzolí nevyjde, protože herní svět je na ně moc obrovský a příliš...
souhlas, pro konzole budou muset hru celkem očesat, viz všechny ty nové efekty, pohybující se předměty na oděvech, listí na stromech atd. -
-
si uvedom, ze nove konzole nebudu mat utrabrzdu vsetkych pcciek: windows ;)
-
-
Tvrdá realita
Jo proto na konzolích jede BF4 jen v HD rozlišení ? *15* -
Zaspal jsi dobu.
-
-
-
-
Escape From Tarkov
http://www.escapefromtarkov.com/ -
-
Mimo tenhle projekt je ve vývoji hra ze stejného universa Russia 2028, což by měl být single-player à la Stalker.
-
Husty! Fakt husty!
-
Tak to vypadá neskutečně dobře! Jak vybouchl ten granát v té chodbě, tak jsem si řekl: To chci *1* . Ozvučení perfektní, spousty vylepšení na zbraně.... Musel se přihlásit do uzavřeného betatestu. Jak už říkal VaZqeZ_EU, tak takhle by měl vypadat nový S.T.A.L.K.E.R, akorát troch více morbidnější a radioaktivnější ;).
-
To je zas jen nějaká MP akce?
-
-
hardcore narrative MMO mix of FPS/TPS and RPG genres
Takže asi nic pro takovýho užvaněnýho asociálka jako ty... -
-
Tedy opět klasika kde se budou hledat cheaty a bugy aby si někdo zlepšil postavení v online hře.
-
-
Ty vážně nejsi normální, člověče. Ty musíš být fakt pablb. Se nedivím, že moc nechceš tyhle hry hrát s tímhle nepochopitelným přístupem. Mám pochybnosti, zda hrám jako takovým vůbec ještě rozumíš. Kozy tu dá odkaz na zajímavě vyhlížející mp hru a ty v tom vidíš hned tohle. Ale víš co, vysvětlovat nic nemusíš, věřím, že si vymyslíš něco o fanouškovství a příletu marťánků a tyhle tvoje pindy už dávno opět klasikou známe.
-
-
-
-
Vypadá to zajímavě!
Škoda že to je "jenom" čistá střílečka.. takto bych si právě představoval nového S.T.A.L.K.E.R.a *5*
-
-
Pokud budou Obsidian Entertainment pracovat na druhém dílu Pillars of Eternity (a že by rádi pokračování udělali), zasadí jej do zcela odlišného koutu světa, než se odehrávala jednička.
preco nie, ziadnemu studiu tak neverim, ze to zvladnu, ako Obsidian -
Clang update
Borci,co díky kickstarteru vybrali peníze na šermířskej simulátor Clang vydali nový video, informující o stavu vývoje.
http://www.youtube.com/watch?v=qBbJFgym0HI&feature=youtu.be
Aspoň člověk ví na co dal peníze*15* -
-
Simulátor na první pohled....
-
Panejo, to je krve jak z vola. *15*
-
-
Diskuze
Co je to s těma diskuzema, že jsou uzamčené. -
-
To je demokracie :) Chudáci z redakce už neví jak by omezili tu zvětšující se averzi ke kvalitě tohoto webu.
-
-
keď si prečítaš diskusie navjäčší hnoj tam vždy prinesú anonymní diškturéri (veľká česť výnimkám ktorí sa dúfam registrujú a budú naďalej obohacovať diskusie). Takže ja by som týmto rád poďakoval redakcii za tento krok. Nerobím si iluzie, že to odradí všetkých trollov a magorov ale som si istý, že diskusie budú kvalitnejšie.
-
-
Takže diskuze jsou od nynějška přístupné pouze registrovaným? Supr, snad konečně něco za co stojí se regnout...
-
-
nějak mi uniká, proč tady brečíš.
-
Může mu odpovědět někdo, kdo není uplný dem*nt?
-
-
Tak proč asi, chtějí tě donutit se regnout, dostaneš flešku, si rád ?
-
-
-
Nový díl Need for Speed vyjde až v roce 2015 a postará se o něj Ghost Games.
Jsou uzamčené.
-