-
Natural selection 2
Natural selection 2, Magicka + dlc, Garry's mod a Orcs must die 2 je na Humble Bundle, kdyby to někdo náhodou neměl a přehlídnul :-) -
-
A bundlestars.net udělali něco ve formě humble storu, několik her za daný ceny a asi je budou obměňovat.. doufám, že častěji než samotný bundly. Za zmíňku určitě stojí Inquisitor za 3 doláče
-
-
Microsoft se zaměřil na to, aby záběry z her ukázaných na E3 reprezentovaly skutečnou podobu titulů.
Na to by se měl zaměřit i Ubisoft *4* -
-
HLAVNĚ Ubi *1*
-
-
Activision then... also EA ...
-
-
-
Soma na gog.com zdarma
-
O The Elder Scrolls 6 ještě dlouho neuslyšíme - Bethesda nechce být známá jako vývojář dvou značek (Elder Scrolls, Fallout).
to si měli rozmyslet už hodně dávno... kr€téni. -
-
Moc věříš oficiální verzi. Bethesda je stroj na peníze a to, že nedělají ES 6, znamená pouze a tolik, že momentálně se jim to finančně nevyplatí. Kdyby se jim to vyplatilo, tak by vývojáři mohli fňukat o tvůrčí svobodě, co chtějí, ale vyvíjeli by, až by se z nich kouřilo. *3*
-
přesně tak, zrovna teď bych nový TES uvítal. Zaklínač mě prostě nechytnul, zkoušel jsem ho rozehrát 4x, moc daleko jsem se teda nikdy nedostal, ale když jsem poprvý udělal první lokaci, tak jsem se těšil na druhou a byl zklamán, že vypadá prakticky stejně, jako ta první. Možná je to dál lepší hra, ale to bych se musel do toho moc nutit, to se mi nechce. A Skyrimu už jsem se nahrál až moc, i když teď s novým počítačem bych si ho moh namodovat líp než minule. Ale stejně to bude furt ten samej Skyrim. A ostatní hry žánru mě moc nezajímají, možná i proto, že mě nechyt Zaklínač, kterej má bejt nejlepší. Ještě uvidíme, jak dopadne Kingdom Come, a potom už by mohli ten TES 6 oznámit :-)
-
-
Zaklínač má ty lokace sestupné. Takže od nejlepší, po nejhorší, pokud tě nechytla první či druhá, tak to nemá cenu. Jinak Skyrim je rozhodně lepší než Zaklínač, Zaklínač má jenom o dost větší hype.
-
-
Skyrim lepší než Zaklínač?? Tady někdo upadl tvrdě na hlavu...
-
-
Tak mě třeba Skyrim bavil hodně, Zalínač vůbec. To mi stačí k tomu, abych s tím souhlasil. Nevím co tu děláš zase proboha, to je strašný, co vy jste za lidi. *16* *11*
-
-
Aby se lidi jako ty, mohli intelektuálně vyblít? *1*
-
-
Ano, samozřejmě, Skyrim je opravdový open world s opravdu náhodnými situacemi, takže svět je opravdu živý, takže na tebe reaguje. Zaklínač je linearní hra s naprosto mrtvým světem, kde postavy na svět a vývoj světa vůbec nereagují, jelikož Zaklínač tedy hraje hlavně na story a to story je dost pitomoučké, tak u mě vede dost jednoznačně Skyrim a to jako ukázka funkčního světa na rozdíl od obrovského ale vlastně úplně zbytečného open-worldu u Zaklínače.
Jinak urážky si nech od cesty, pokud se neumíš bavit na úrovni(což Zaklínač fanboys neumí), tak raději ani nereaguj. -
-
Nepochopil jsi. Ale to u Tebe není nic překvapivého.
-
opravdu "miluji" tady ty hysterické výkřiky. Argument 0, hysterie lvl99, sáhl jsem ti na oblíbenou hračku, co dítě?
-
Ááá další "nový" nick ala Zaklínač je nudná generická srágora.....Kdyby jsi aspoň tak okatě nepsal stále dokola ty samé kraviny.
-
-
-
-
-
-
Video: Grafické srovnání PS3 a PS4 verze Beyond: Two Souls.
Hmm, ubrali na jasu. To si každej mohl udělat sám ve hře nebo na televizi a nemuseli kvůli tomu dělat "remaster". *6* -
-
srovnávací video o ničem, když je to tam v takový kvalitě...
https://youtu.be/MtEoS0MaNyA
ten první srovnávací snímek je hned na začátku traileru, tak snad tentokrát poznáš rozdíl.
jinak ti uniká smysl těchto remasterů. existují lidé, kteří PS3 neměli nebo tu hru na PS3 neměli. já si ji třeba zatím nekoupil. na PS4 si ji rád zahraju, takže na tom remasteru nevidím nic špatného.
edit: dovolil jsem si udělat srovnávací screen (ale zdroj jen youtube):
http://imageshack.cz/image/w6F
-
-
Microsoft hledá servisního technika, který si rád hraje se zařízeními tak, jak výrobce nikdy nepředpokládal.
tomu se prosim odborne rika hacker :). -
Zástupce Infinity Ward přiznal v interview, že engine v Call of Duty: Ghosts není tak úplně nový.
To poznal kazdej na prvni pohled...par efektu a rozmazanejch světýlek z toho novej engine neděla -
Realms of Arkania 1+2 (GOG)
Možná by stálo za zmínku, že když do 17. na GOGu vyplníte dotazník, dostanete tyto dvě hry zdarama jako dárek... -
-
link by nebyl? :)
-
-
bez problémů šéfíku: http://www.gog.com/news/gogcom_annual_survey_get_a_game_for_free
-
-
-
Teda ta Sony konference byla strašně nudná a chlapík s Disney Infinity byl na ránu. Snad kromě Dreams, který vypadá fantasticky mě tam nic nezaujalo. Nejslabší prezentace.
-
-
ale jednoznačně nejlepší hry. Last Guardian *14*
-
-
Next-gen
Taky už se vám začíná pomalu zajídat tohle označení? Kdejaká prasečina má tuhle nálepku. Přitom ty hry nenesou žádné známky grafiky z budoucnosti nebo dokonce umělé inteligence ve hrách či dalších prvků. Zatím jediný rozdíl je ten, že třeba na konzolích běží ve full hd oproti 7 let starým strojům, kde je hd. (a to ještě z toho dělají málem 8mý div). Navíc spousta rádoby nextgen chujovin vypadá naprosto průměrně a herně jsou to slátaniny.
To jsou vážně lidé/hráči tak blbí ? -
-
https://www.youtube.com/watch?v=TMYso30L9zI
-
Next Gen se označujou hry, který jsou vyvíjený na Next Gen (teď už current gen) konzole. To je celá věda, ty koumáku. Zbytek tvejch slz nemá cenu řešit. *3*
-
Já marketingový řeči neřeším, je to běžná součást snad všech segmentů trhu. (Legitimní nutno dodat)
-
-
Bych se v tomhle světě "umělých inteligencí" "chytrých telefon", nebo třeba "neomezených tarifů" musel zbláznit kdybych to bral doslova *15*
-
-
Trochu dementní dotaz *7*
-
On žije! *14*
-
-
Vždyť už si s ním projel.a líbanky a plánujete malý gumídky, ne? Nebo momentík, ta veselka na Moravě neproběhla? Že ten dacan zdrhnul od oltáře, kterej připomínal páčkovač, že jo?
-
-
Přesně *9* utekl mi zmetek jeden! A nebylo to oltářem, ale jeden můj svědek řekl, že dává přednost hratelnosti než grafickému zpracování a taky, že miluje Game Boy hry a už byl oheň na střeše. Třeba příště *14*
-
Hlavni je ze jsme zde vsichni pohromade, takto ma byt. *3*
-
-
Predator ale dokazuje, že je to pěknej chuligán. Nejenže nevyslyšel ctitelku výše, která mu nasadila prsten s příslibem věčných klávesnicových hrátek do brzkého konce PC platformy, ale mimojiné se soudě podle jejího překvapení, zcela ztratil a půl roku se neozval. Místo toho nepochybně věnoval čas zápasem s kdejakým analogem. Je to prostě rebel, ale měl by myslet na budoucnost... rodina, haranti - dědicové a pokračovatelé predace a podobný kraviny. Určitě mu to nespadne do klína samo.
-
-
No určitě si budu příště rozmýšlet jestli ho pustím do svého PS/2 portu *16*
-
-
-
-
-
Je to prostě zažité označení pro novou generaci konzolí. Next-gen se říkalo X360/PS3, říká se to o Xone/PS4 a bude říkat i o Xtwo/PS5. Nic co by mě v noci rušilo ze spaní.
-
pokud se ti začínaj zajídat marketingový žvásty jakýhokoli typu teprve teď, tak to seš ještě hodně odolnej :D
-