Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baldur’s Gate: Enhanced Edition se na STEAMu, GOGu ani v nedigitálním obchodě neobjeví. Pokud...

Tímhle rozhodnutím asi prodeje moc nepodpoří.
    • Má ten krám aplikaci?
    • lipkozzi
      asi tak...
  • Vývojáři Beyond: Two Souls neměli dostatek času pro implementaci podpory Move ovladače, hru však půjde...

To je dobrý, na Move čas nebyl, ale na mobily a tablety jo. Tipnul bych si, že víc lidí by používalo Move.
    • Sice už jsem Move ovladače prodal, ale je to škoda, když se to v té hře tak pěkně nabízí... Ale tak třeba udělají Move patch jak u Heavy rain
      • ringmancz
        kvůli Move verzi zrušili DLC pro Heavy Rain a Taxidermist se mi líbil, tak snad se to nebude opakovat
        • Tak to beru okamžitě zpět, radši víc contentu než víc možností jak to hrát (hlavně když už ty ovladače nemám)
  • GALERIE: Jak moc je generický Booker z Bioshock Infinite? Tak moc, že sedí, do jakékoliv jiné hry!

co to je za kravinu? Kdyz umim s photoshopem muzu zakomponovat cokoliv kamkoliv. Chapu jak je to mysleny ale todle konkretne je trochu vareni z vody.
    • Keyz
      Bulvár. Lze snad čekat něco jiného? *15*

To nemá nic společného s novinařinou. Mrknu co obecně maká v bulvárech za případy *15*
    • Lukyz
      Prostě Boom.cz *1*
  • Sasha Grey skončila?

A dyť jí vůbec není podobná.
    • Sasha Grey skončila?neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *4*
  • Sliderv2

Skupina 3DM si dává roční pauzu od vytváření cracků pro singleplayerové hry. Tato akce má rovněž odpovědět na otázku, zda cracky ovlivňují počet legálně prodaných kopií her.

Stejně se to prolomí.
  • Zaklínač bude mít seriál na Netflixu!!!!!!!!!!

https://www.engadget.com/2017/05/17/the-witcher-saga-netflix-original/?sr_source=Twitter
    • MickeyMutant
      Dělá to Tomasz Baginski, který třeba minulý rok režíroval Jagu.
  • Shadow of Mordor Benchmark

Takže je to (víceméně logicky) jak jsem si myslel.

Moje sestava i5 3.6 (haswell) + 760 dává při všechno na max (ultra) 40fps. Což tak nějak odpovídá tomu, co bylo postnuto s tou 970 (74fps). Akorát teda já mám 1920x1200p, on jen 1080p.

Když jsem dal high, tak jsem opět dle očekávání neviděl rozdíl (krom větší jemnosti/plynulosti samozřejmě) a fps povyskočily na rovných 60fps průměr. Takže spokojenost velká.

I s běžnou mainstreamovou sestavou (což moje i5+760 je, není to šunka, ale není to kdoví co na dnešní dobu) můžete tuhle hru hrát v pohodě naplno. Mimochodem když vypnete DoF nebo Blur, fps se nezmění. Probenchmarkoval jsem to 2x vždycky a stejný výsledek.

Snad to někomu pomůže při rozhodování, jestli do hry jít nebo ne, předpokládám, že v recenzi se něco podobného nedozvíme. Přitom stačí tak málo, zvlášť, když je tam nějaký benchmark zabudovaný.
    • Veskoslav
      Mám i5 3470 a R9 280X OC a při max dojedu na těch 45-60 fps (docela rozptyl). Hight mi skočil na max 75 fps. Jinak rozdíl tam je, ale ne takový, aby nutně lidé museli mít max. A u mě je rozdíl trochu ten, že Blur mi přidá 5-10 fps navíc.
  • ucho
    http://i48.tinypic.com/2v3qyo8.jpg
  • Draken69CZ

Killer Bundle

S.T.A.L.K.E.R: SHADOW OF CHERNOBYL
    ALONE IN THE DARK
    A DALŠÍ

http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle/
  • Lukyz

Assassin's Creed Syndicate Update 1.3

Tak poslední update přidává do hry možnost vypnout FPS lock na fyziku oblečení, zajímavý je, že i když je to nově implementovaná vlastnost, tak jí beztak musíte zapnout editací INI viz changelog, proč nepřidat jeden slider do menu je mi záhadou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit