Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z Humble Jumbo Bundle 6:

Shadowrun: Dragonfall Director's Cut
    Z6LFZ-BLD05-IAVVY

Magicka 2
    B7NJ0-V0FY9-7P4FK
    • Czech_NoOb
      Draken, který tu má status, beru vše co je zadarmo utřel nos a Dragonfall mám já.
      Sám bych si ho nekoupil, ale jednou za měsíc na to čučím ve steam store, protože to vypadá velmi hratelně. Tedy děkuji. Taktéž něco večer nahodím.
      • Draken69CZ
        Pššš to tu neventiluj pak přicházím o svou dlouho budovanou "pověst" *15*
    • Draken69CZ
      *3* *14*
      • SalemCZ
        ty už nemáš všechny hry z těch Bundlů?
      • Meow
        Klasika :-D
  • Půl retra u červa! https://youtu.be/vAxwAdKKg1M
    • Inquisitor
      Super, konečně se rozhoupal něco vydat :)
  • skaven123

Pro Johna Carmacka "staré dobré časy" videoherního průmyslu právě nastaly.

fuj, mal by zaliezt do nejakej hlbokej tmavej diery a spytovat si svedomie *16*
  • LucasArts

Díky GOGu jsem zjistil, že LucasArts vzali engine z AOE II a udělali kopii AOE II a přidali pár Stormtrooperů a dalších věcí ze Star Wars a pojmenovali to Star Wars: Galactic Battlegrounds.
    • To te kopne hned jak to spustis. Je to 100% kopie. Vcetne veci jako jsou menu, upgrady, budovy. Jen par veci pribylo.
  • Skyrim 2012

http://www.youtube.com/watch?v=YEMD28MMtNg

:D
  • ucho

Čtvrtý Humble Bundle pravděpodobně nabídne kompilaci pecek: Shank, Super Meat Boy, BIT.TRIP.RUNNER,...

a už vyšel. tak tenhle je luxusní.
    • No ty pyčo! Sorry za sprosté slovo, ale tohle je pecka.
      Skvělý hry za naprosto bezkonkurenční cenu. Okamžitě sypu 7$ ať chytnu i Cave Story+... to každému doporučuji bez vyjímky, absolutní indie bomba z doby, kdy ještě nebyla tato indie mánie.
      • RavenHolm
        Přesně tak. Sice jsem Super meat boye a Nightsky už měl, ale kvůli Cave Story+ jsem průměr přehodil rád. Zatím nej bundle.
  • Joshua

Hitman: Absolution

.........................48V53-FJXBQ-83FBR

p.s: prvni bere
    • Draken69CZ
      Tak když to nikdo nechce ...
      • Můžu se tě zeptat, proč si ty hry bereš? Když jsem se díval na tvůj steam účet a u dost her tam máš nahraný buď nic, nebo půl hodiny. Jen v Dark Souls přes 120 + *7* . Jen v 8 hrách z 99 máš nahraný víc jak 10 hodin. Hodně her ani nezaplých, nebo nahráno půl hodiny.

Děláš to tím stylem, že si to bereš, aby si to nemohl vzít nikdo jinej ?
        A hromadíš si i takhle u sebe doma neužitečný věci, co najdeš na ulici, protože se jednou budou hodit?

Nechci být útočnej, ale je to prostě úsměvný, až trapný.
    • WhySoSad
      Chtěl jsem si ho vzít, ale pak jsem si všiml že ve Steamu už ho mám, takže je pořád volnej :D
  • Současná verze Star Wars Battlefront běží na PS4 v rozlišení 900p, na Xbox One v rozlišení 720p.

Hele tohle už fakt není vtipný jako.
  • Chris Romwell předvedl famózní parkour na motivy Assassin's Creed IV.

Eh, nějak nechápu, co je na tom tak famózního. Většina stopáže ukazuje jak tam běží ulicí, nebo přeskakuje objekty, který by zvlád přehupsnout i pražskej krysařík. Je tam jen pár opravdu dobrejch skoků. Obávám se, že jedinou famóznost na videu na konci bodnul skrytou čepelí.
    • Tak podle mě v tom videu nejde ani tak o toho free runnera jako o to jak je to natočené. Kdo sleduje Devinův kanál již delší dobu, tak ví, že ten člověk má talent.
      • Dan Vávra zveřejnil na stránkách Warhorse další blog (CZ), tentokrát o tom, jak hru správně prezentovat...

přesně kvuli tomu jsem se nato podíval i já ten člověk je nejen talentovaný ale i inspirativní.
    • Vrook
      Jasný, to se to kritizuje zpoza monitoru.. bych chtěl vidět někoho z místních diskutérů, jak leze na barák jako ten týpek v minutě a půl. Tohle je, narozdíl od většiny freerunovejch videí, kde dělaj machýrky, jak přeskočej metrovou zeď a půl hodiny se na to připravujou, nejen efektní ale hlavně efektivní freerun.. nechápu co tu proti tomu lidi maj. To už hráčům videoher vadí se na pohybově náročnou aktivitu i koukat, nebo co? *15*
      • Chris Romwell předvedl famózní parkour na motivy Assassin's Creed IV.

Tak zrovna ten barák patřil mezi to málo co za něco stálo. Jinak se odvážím tvrdit, že nejmíň polovinu bych zvládl taky, a to nejsem nijak extra nadanej. Dokážu ocenit parkour, freerun apod., ale tohle je fakt slabota. Půlku stopáže prostě běhá po chodníku nebo skáče lidem přes jídlo na stolech. Kdyby na sobě neměl assassinskej ohoz, se kterym se tohle video po světě prezentuje, neštěk by po něm ani pes.
        • Vrook
          No vidíš, já na tohle video třeba narazil úplně jinde, AC oblek mě nezajímá a nepřikládám mu za to žádnej kredit a bavilo mě to čistě z důvodu, že je to dobrý freerunový video. Jestli freerun provozuješ, nebo alespoň sleduješ, tak musíš pochopit, že to neni jen o přeskakování co nejvyšších překážek, ale že je to o tom, co to má v názvu - o běhání, plynulosti pohybu, eleganci a využívání rychlosti, do který se samozřejmě musíš během dostat. Možná jsi příznivcem takovýho toho dnešního klasickýho parkouru, kdy si danej člověk vybere nějakou překážku a pak natočí video, kde se na ní třičvrtě stopáže připravuje, pak jí přeskočí jak nějakej neohrabanej orangutan a všichni mu začnou tleskat a na YT má stovky tisíců views.. O tom freerun neni. Freerun je elgantní a estetickej a hraničí s uměním. Nemluvě o tom, že freeruning neni jenom o pohybu, ale má svou vlastní filosofii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit