-
Uhádnete z obrázků pět plných her, které budou v dalším čísle magazínu Score?
1. Marvel Ultimate Alliance
2. Dark Sector
3. Avencast: Rise of the Mage
4. Motor M4X
5. Lionheart: Kings' Crusade
za ty peníze se dá, ale něco vyloženě extra to není. -
-
Takže Miserus měl pravdu...
-
-
Bioshock 2 Minerva na steamu
Bioshock 2 komplet předělán an steam včetně podpory ovladače , achivementu i multiplayeru. Pro lidi co už BS2 vlastní dokonce zdarma DLC Minervas Den
http://store.steampowered.com/news/11567/ -
-
Navíc odstranili GFWL, takže jsem se konečně dostal přes main menu.
-
-
EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.
http://img.gawkerassets.com/img/18mvlwg1spo89jpg/original.jpg *1* -
-
to by náhodou nebylo špatný, udělat něco jako ty Mario fotbaly na Nintenda a různýma šílenostma
-
-
No proč ne. Klidně bych tomu dal šanci. *1*
-
-
-
PewDiePie, tvůrce Let's Play videí na YouTube, vydělává na záznamech z hraní 4 miliony dolarů ročně.
Co to vypovídá o lidské rase? -
-
No minimálně se mu musí nechat že čtvrtinu dá na charitu
-
Rozhodně něco lepšího, než o čem vypovídá velikost žluté čáry líbivosti o vlákno níž.
-
-
Obrazem: Panoramatické snímky ze světa Destiny.
Je to Švéd a ani v jednom ze svých videí nepodpálil kostel, tzn. je to buzík....
-
-
Řekl bych, že nic výrazného. Hodně lidí vydrží se na tu hrůzu koukat a za shlédnutí dostává penízky z reklam. Horší by to bylo, kdyby mu ti diváci platili *1*
-
-
Spirit Guard Udyr v League of Legends
Dnes byl do hry přidán hodně očekávaný ultimátní skin Spirit Guard Udyr. Riot vytvořil skinu speciální promo stránku:
http://promo.leagueoflegends.com/en-eune/spirit-guard-udyr/
A kdyby jen to!
Přímo v klientu hry je interaktivní komix, můžete jej shlédnou zde:
http://www.youtube.com/watch?v=ycwMClDydPE
Velice povedné dílko! -
-
Co to je, to League of Legends? ;-)
-
-
co vubec delas na strance o hrach ? *8*
-
-
-
EA je v semifinále hlasování o nejhorší společnost roku 2013 v Americe. Peter Moore je přesto na firmu...
Nejsem žádnej fanda EA, ale tenhle komentář vystihuje celou situaci nejlépe: "You f*cking nerds. Stop voting EA "Worst Company in America" when people literally die because of health insurance companies." #brejlouninainternetu# -
-
.) Přijde slávista do sparťanského klubu a ptá se "Kdo jsou největší žabaři ?" ..... a asi takhle to dopadne s sociálně šířenou internetovou anketou , pokud se na základě takhle volně definované otázky budete snažit dopátrat nejen statisticky relevantní odpovědi .
A jak pravil klasik : Nevěřím žádné anketě ..... -
-
Statistika je perverzní pavěda.
-
-
To jo, haldy primitivů to berou moc vážně.
-
-
http://www.tiscalimedia.cz/novinky/games-cz-maji-aplikaci-pro-windows-8
A je to i nekde ke stazeni? Nebo tu aplikaci maji, ale nedaji? -
-
Zkus to odtud:
http://apps.microsoft.com/windows/cs-cz/app/games-cz/d9c7f8c8-8d00-4209-b7d8-181b2f547205
bohužel teď nejsem na WIN8 abych mohl ověřit, jestli to přes tuto stránku určitě lze pořídit. -
-
Tak to mam s Windows Phone 7.5, od noveho roku se 7.8, systemem smulu.
-
A na te hrozne iOS appce uz se nedela? tsts :)
-
-
-
Taro Yoko (producent Drakensang 3) by rád vytvořil Drakensang 4 na PS4, ale na vývoj mu nezbývá dostatek...
Drakengard. -
Screenové porovnání grafiky PS3 a X360 verze GTA V.
Nevidím tam žádnej rozdíl, snad jen PS3 verze je trochu tmavší, za běhu to ale musí vypadat úplně stejně... -
-
Na konzoli to vypadá dobře. I když tam není moc věci vidět protože to je z dálky. Ale z gameplaye šlo porovnávat více...
Uvidíme jak to bude na PC (jestli to bude).
Tady k tomu není nic moc říci než to, že ten HW využili dobře. -
-
A to uz ted jsem zvedavej jak bude , nekdy v budoucnu vypadat GTA VI. pac to bude muset bejt jeste o moc , lepsi na novym enginu a celkove vxylepsene aby se to uchytilo.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=QRzac3XrTdM&feature=youtube_gdata_player
-
-
Fakt to vypadá dobře. *5* Hlavně se musím smát těm blbům, co tu furt tvrdí, že ty gameplay záběry/ trailery nebyly z konzolí.
-
-
Však to pořád vypadá naprosto tuctově naprosto průměrná grafika i na konzole tak co to ??
-
-
-
JE to uplně stejné, dementní maximálně zbytečný článek.
-
Jo, taky bych to tak viděl. Jinak graficky moc pěkný.
-
-
Screenové porovnání grafiky PS3 a X360 verze GTA V.
Je neskutečný co se jim podařilo dostat ze 7 let starýho kusu železa, kterej už v době vydání byl v PC průměru... Smekám před Rockstarem *4* -
-
Já nevidim o nic lepší grafiku než byla v GTA IV tak co ty poklony ?
-
-
Tak Rockstar ale nemuze za tvojí vadu očí...
-
-
Tak si sundej tu helmu a probuď se z toho svýho snu a radši mi řekni v jakém aspektu grafiky je to hezčí než GTA IV.
-
-
-
-
-
-
Nejhranější MMORPG hrou již není World of Warcraft, ale League of Legends. Král je mrtev, ať...
Po mnohaletech "WOW" přchází mnoho let "LOL"? :) -
-
Odkdy je LoL MMORPG? A jinak porovnávat platící hráče WoW s free hráčí LoL není úplně směrodatné...
-
WoW padlo, nebo v blízké době padne na dobro. Vsázel bych na některého z přicházejícíh mmorpg. Vlastně svýho favorita už mám)) A většina lidí co znám a hrajou LoL, ho hrajou jenom proto, že čekaj na release jedný nebo několika MMO.
-
-
Nejhranější MMORPG hrou již není World of Warcraft, ale League of Legends. Král je mrtev, ať...
"Padlo, padne" :-D jak si to predstavuješ ? :-) wow se tu bude držet jestě hodně dlouho jako plno jinejch her jen je pravděpodobné že mu klesne populace kvuli tomu že lidi budou chtít zkusit i něco nového a po 7 letech by už možná bylo načase aby nake studio přišlo s něčím co trunfne nejkvlaitnější a nejzabavnější hru světa, sice to neprizná minimálně pulka lidí ale WOW je nejuspěšnější a nejlepší hra i když treba někomu nesedla ubec, tolik lidí, co jí furt hrají a hurt je baví si neudržela nikdy žádná hra, to bych řekl že o její kvalitě mluví dost, a nazor ze je to jenom tim ze nikdo jestě nepřišel s něcim kvlitnim tka lidi hrajou tohle je blbost tolik kvalitních MMO přšlo a zas po pulroce odešlo pár se jich udrželo s 1-2mil Hráču ale WOW ze svejma 11mil hračema přežívá už 7 let, sám ho hraju 5 let a nebránim se něčemu novému ale zatim mě nic nedokazalo zabavit tak jak wow, možná SW:TOR, uvidíme, a LOLko jen tak BTW je uspěšné ale taky staví na základu který vznikl na blizzard hře :-D, je to jen dobrá hra v novém kabátě spřístupněná širokému publiku, o modu DOTY v W3 lec kdo ani neslyšel, lolko tomu dalo jen grafiku sociální zázemí a reklamu, ale takovejch her kterým by stačilo jen toto aby se dostaly na vrchol je o dost víc -
-
hahah, pry nejkvalitnejsi, nejzabavnejsi a nejlepsi hra ... tak timhle jsi to opravdu zabil. *7*
-
-
Souboj Battlefield 3 vs. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyhrálo v EDGE CoD s hodnocením 9/10, Battlefield...
nazor někoho kdo wowko nehraje :-) rekni jaká hra tě baví 7 let v kuse ? hraješ jí několik hodin denně a furt té baví a dává ti něco noveho :-) -
-
Ale kdeze. WoW jsem hral, sice je to uz 5 let co jsem prestal, ale nejake zkusenosti s tim mam. A zde vidis, v cem je problem ... WoW mne vydrzel bavit asi 8 mesicu. Hru jsem hral 5-6 hodinek tydne, a bohuzel po dosazeni 20. urovne mi nedala absolutne nic noveho. Bylo to nekonecne opakovani stejnych ukolu, jenom prostredi se cas od casu zmenilo. Nikdo nehral RP, a to ani na RP serverech.
Jinak, abych ti poskytl odpoved na tvou otazku: d20 system. Jedina "hra," ktera ti da pokazde neco noveho, protoze si ji vice-mene tvoris sam spolu s prateli.
-
-
-
Nejdelší věta ever. Používej občas tečky kámo. Na to přečíst druhou polovinu tvýho postu jsem už neměl, ale jak si představuju že padne wowko? Začne to tim, že začne ztrácet velkou část svejch hráčů (vlastně začalo) a pak to ještě do*urvěj nějakym debilnim datadiskem. Wait a minute...
-
-
-
WTF :D
Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK) ..2x wtf . -
LoL rpg? lol
-
-
asi tak :) hh
-
-
no o teto hre slysim poprvi a koukam ze je to tezka napodobenina doty :)
-