Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

EA ve své petici požaduje veřejné odtajnění všech dokumentů o UFO a mimozemšťanech.

Obyčejně podepíšete petici tak že ji podepíšete a hotovo, proč tady chtějí adresu a poštovní směrovací číslo? podepsal bych ji ale něco na tom smrdí... Ucho píše že je už z minulého roku ale má jen 1285 podpisů? Podle mě docela evidentní podfuck...
    • EA ve své petici požaduje veřejné odtajnění všech dokumentů o UFO a mimozemšťanech.

You must be a British citizen or normally live in the UK to create or sign e-petitions.
      Address *15* *15* *15*

EA taky , nebo 2K prodává značku ? Tak jak tak na Ufo Tactics se už těším ....
    • ucho
      no na internetu jsem našel zmínku o přesně téhle petici z října 2011.
      na tomto blogu (http://brogamer.tumblr.com/post/18095420162/ea-petition-uk-government) se píše: "In the spirit of the upcoming Mass Effect 3 launch, EA have launched a petition towards the UK government on the official e-petition site, calling for full disclosure on UFO documents."
      a zde: http://www.dailyjoypad.co.uk/?p=30657
      je zase "EA have actually started..." a "The petition currently has just over 200 signatures at the time..."

a to prostě nesedí... pod "actually started" si představím cokoli jiného než nejméně pět měsíců aktivní petici (a vzhledem k tomu, že petice končí 15.8.2012, troufl bych si odhadnou založení na 15.8.2011...). uvítal bych nějaké přímé napojení na EA (ty blogy moc vážně neberu)...
    • EA ve své petici požaduje veřejné odtajnění všech dokumentů o UFO a mimozemšťanech.

taky to tak čuju
  • hrajeme s alim

Opět tu máme sobotu a odpolední dávku pubertálního a rádoby vtipného pořadu. Ale bohužel to má asi dostatečnou sledovanost když to ještě nezrušili.
    • Jack1947
      Minule jsem vynechal z důvodu toho že jsem nebyl doma, tak dneska kouknu /v repríze njn ráno).
      • Když na to budeš koukat, tak to nikdy nepřestanou vysílat. Nečumět na to a hotovo.
        • Jack1947
          Ty ses pěknej ementál když na to nebudu koukat lol, to jo no když to má vysokou sledovanost i bezemně. Chceto myslet ne jeden divák neovlivní nic.
        • Divat se na to muzou jenom zoufalci, uplne stejni zoufalci jako ti co v tom ucinkuji.
          Divat se na to v reprize k tomu uz ani radci nemam komentar.
          Ja sem si dneska dal Hrajte s Lukasem, celou sobotu sem proparil.
          A zitra me ceka sportovni den, neni nad to si takhle hezky vikend rozvrhnout :-).
    • videl jsem minule celej dil, bylo mi stydno i za ne, ale pro deti do 10 let to mozna nejaky kouzlo ma
      • Pro desetileté dítě je to naprosto nepřijatelné dle mého názoru. Není to ani vtipné ani naučné, nazval bych to slovy "čiré zoufalství". A z těch youtuberů životní prohra přímo čiší.
    • Inquisitor
      V době slávy jůtuberů to zase není až takový překvapení.
  • skaven123

Mass Effect 3 bude obsahovat 2x více řádků textu, než nabídl první díl.

..dufam ze to nebude kvoli tomu, ze zvacsili velkost fontu *2*
    • Core
      Tak to mě upřímě pobavilo! *1* Kde jsou zlaté časy Planescape: Torment...
      Himlhergotdonerveterkrucajselement! © Trautenberk *12*
      • Hráči na Metacritic ukazují prostřednictvím nízkého hodnocení (průměr 3.8/10) své znepokojení...

Kde jsou ty zlate casy kdy to stalo za h0vn..
      • Ve dvou předních japonských online obchodech byly předobjednávky na PSV rozebrány během chvilky.

Kde jsou ty zlaté časy co lidé nemluvili o zlatých časech.
        • MidnighT91
          Takové časy nikdy nebyli... :)
          • Core
            Byly a jsou. Existují i hráči, co o těch časech jenom nemeldují, ale dokonce tyhle geniální hry hrají i v součastnosti - v době, kdy každej "jindra veliký" vzhlíží ke grafickému pozlátku... I když Dragon Age je hnusnej i po této stránce *12*
            • WTF

jindru neřeš, to je buď naprostej troll, nebo hůř - naprostej debil:))
            • Tak to zase nekecej! První Dragon .. eh vlastně jedinej :P .. Dragon age má pěknou grafiku. Je to podobný případ jako Deus3x. *16*
            • No zrovna soucasna doba me moc o "grafickem pozlatku" neprijde,vzhledem k tomu,ze hry vypadaji vicemene stejne uz nejakej ten patek,pomineme li par vyjimek jako metro,crysis....
            • Core
              *1*
            • MidnighT91
              V každé době lidi mluvili o těch starých dobrých časech a za pár let zase budou lidi říkat starý dobrý časy tomu bordelu ve kterým žijem teď...
  • Kill Fun Yeah (desura key)

3U948Y596C782Y95
  • KeanuX

EA: The Sims 4 bude odhaleno na Gamescom 21. srpna. (+ první koncept art)

Mě na Simíkách vždycky nejvíc s*alo to jejich oblečení. Všechno vypadalo jakoby gumově a strašně obtiskle *1*
    • Keyz
      To mě nevadilo, ten styl je asi pro dané publikum.

Ale co mně vyložení vadí je ten čas. Plyne rychle a simové vše dělají pomalu. Na hajz jde 10 minut, je tam 40 minut a pod.
  • Tilwaen

OT - Mezinárodní den ježků

Prý je dnes mezinárodní den ježků a to by nebyl oficiální Sonic Twitter účet, aby něco nepostnul *1*

OT č. 2: Kdo máte Twitter a nesledujete Sonica, jako byste nežili. Už to sice není, co to bývalo, ale jejich občasné špičkování s vývojáři DeusEx je k nezaplacení.
    • Jack1947
      Díky za info, není nad to sledovat někoho dalšího, zvlášt když to je samotný Ježek soník *5* To už je legenda sama osobě.
      • Jacku, naprosto uprimne. Mas od doktora nejakou oficialni diagnozu?
        • Jelikož je to teprve 1. zaznamenaný případ, ještě jsme nenašli pojmenování.
  • Keyz

Shadowrun: Hong Kong vybral 1,2M (1205% požadované částky)

https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-hong-kong

To velice slušné. Pěkně se Shadowrun rozjíždí. Původní hra, pak dragonfall, director's cut edice a poté bude Hong Kong. Snad se bude dařit i dále.

Snad případně na úspěch naváže i Wasteland s director's cut edicí a přiláká to více lidí a budou mí na další projekt anebo pokračování..
  • Ředitel společnosti Apple (Tim Cook) navštívil Valve. To, zda se bavili o nové konzoli, STEAMu...

Doufám, že Cock jim přišel pouze vynést koše. *11*
  • ucho

Papo & Yo (Steam)

https://indiegamestand.com/

od 1 dolaru.
  • Mart9
    Bleskař umřel?
    • braveman
      Kdepak, jen nebyl výjimečně čas - během víkendu jsem se vydal na cesty po ČR (Praha / Bohdaneč / Hlučín / Ostrava / Brno / Telč / Červená Lhota / Litoměřice) a včera následovala moje promoce na kterou navazovala ještě jedna akce.
    • MrSanta

Zaskočím :)

System Shock Remastered se nově bude jmenovat pouze System Shock, v úterý startuje Kickstarter kampaň a při té příležitosti bude k dispozici i krátké hratelné demo (Steam, GOG, Humble).
      Zdroj: internet *1* . Odkaz: http://www.polygon.com/2016/6/24/12007602/system-shock-kickstarter-campaign-rewards-screens-demo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit