-
Crytek je posmutnělé z toho, jakým směrem se vydalo jejich dítko, herní série Far Cry, v rukou...
Ostrov mutantu jim prisel duchaplnejsi? : D -
Patnáctiletý mladík z Columbusu zkolaboval poté, co čtyři dny beze spánku pařil na X360 hru...
De*il -
Inside a Dirt Rally v novém měsíčním Humble:)
-
Mad Max
Dohrali jste nekdo? Me to prestalo bavit po misi, kde pro dalsi progress musim snizit threat level v oblastech, abych unlockl dily na auto... to je fakt otrava, porad dokola. Lituju aj tech 4 stovek co me to stalo, asi jsem se nechal unest temi pozitivnimi recenzemi na Steamu prvni den, ktere byly ale spis za optimalizaci.. :@ -
-
Natahování herní doby normální vysírka, umělotina na ntou ale nevím no za dohrání to možná i stálo a zvhlem k tomu že je sucho a bude sucho (DO F4 doba celkem dlouhá)... i docela dobrá záplata. Podotknout je třeba i to že i poměrně dlouhá.
-
Me to fakt bavilo ale chapu ze se to po case ochodi.
Ja mam ale stejne chut cas od casu do toho skocit a jen si zajezdit a trochu zabojovat i kdyz jsem to uz dohral. -
Dohrál. Nepřistupoval jsem k tomu od začátku s nadšením, ale Mad Max si mě získal.
Za vizuální stránku, atmosféru MM světa, bouře, výbuchy a celkově tu mapu dávám 10/10. Chápu, že svět v postapo hře nemůže být "hezký", ale MM je úplně první taková hra, kterou jsem díky vizuálu hltal od začátku do konce a ještě se tam plánuji sem tam vrátit.
Herně to je akční jednohubka. To nejdůležitější se ale povedlo - auto a souboje v něm. Příznám se, že na začátku mě mapa ohromila a trochu jsem se vyčerpal, že jsem se hned tu první snažil vysbírat od všech značek. Avšak marně. Pak už jsem se na to vykašlal a dělal jen ty zajímavější věci. Konvoje paráda. Harpunování všeho možného, když jedete kolem. Vybíjení kempů, ničení benzínek. Nejotravnější bylo odstraňování min. Možná někdy objedu i tyto ostatní značky a sesbíram všechen šrot, minimálně kvůli tomu, že někdy se dostanete na zajímavá místa.
Žádný kemp nebyl stejný, takže to nebyla nuda. Zajímavá možnost byla dostat se dovnitř více způsoby, ale já volil vždy tu nejvíc přímočarou - hlavní bránou.
Stejně jako mě loni příjemně překvapil SoM, tak i letos mě Maxův svět na kolech pobavil. Za mě 8/10, ptže jsem se u hry bavil, ikdyž po herní stránce to jede na stejném konceptu jako Mordor nebo Batman. I tak mi sedí více, že WB vybírá zajímavější projekty než právě Ubi s AC. Jsem zvědav čeho se dočkáme příštího rok. Rád bych viděl něco podobného s Warhammer nálepkou. -
Recenze na Steamu, na MT a od recenzentů nic neznamenají. Nulová vypovídající hodnota, jaká hra je. Nejlepší je vlastní názor, proto je nejlepší Warez a pak nákup.
-
-
To ještě někdo zkouší vyprávět tuhle báchorku a vyzkoušení warez verze a pak případné koupi? :-D
-
-
Já to tak dělám běžně a nestydím se za to.
-
Ja to delam celkem bezne, naposled treba u Project Cars.
-
Já to takto bohužel taky musím dělat. Recenzím se už dnes nedá moc věřit.
-
-
Zřejmě nebudu patřit mezi většinu, ale já si všechny hry kupuju a v 90% případů nejdřív vyzkouším warez. Kdyby vydávali klasický dema, tak by to nebylo zapotřebí.
-
-
Ehm, vždyť na Steamu můžeš hru vrátit bez udání důvodů ve 14 denní lhůtě, pokud tedy nemáš odehráno víc jak 2 hodiny. To ti na odzkoušení nestačí? ;-)
-
nahlásil jsem tvoje IP na Policii ČR
-
-
Nic proti, ale tomuhle prostě nevěřím. Nevěřím tomu, že když i stáhneš hru a ta ti funguje v pořádku a je to převážně singleplayerová hra tak, že si pak čestně koupíš kopii. Ne tohle je fakt blbost.
-
-
zkus prečíst uživatelske recenze na steamu, porovnat vice recenzi na hernich webech, podivat se na YT videa a hw testy než priste neco ukradneš
-
Můžeš tomu nevěřit, ale opravdu to tak dělám. Je fakt, že tímhle stylem ozkouším relativně velké množství her a koupím pak třeba jen desetinu toho co stáhnu. Ale nelegální hru z torrentu opravdu nehraju dýl jak 2-3 hodiny.
-
Nedá. Tak snad už většina hráčů nejsou malá děcka aby musela hrát všechno a v dnešní době není problém najít spoustu ukázek ze hry. Tak než si hru koupím tak si o ní zjistím všechno možný a pak až se rozhodnu jestli si ji koupím nebo ne. A pokud člověk váhá tak si počká na slevu.
-
Možná to někdo stáhne před nákupem, aby si ověřil, jestli to vůbec spustí. Evidentně však většina remcalů hru stáhne, dohraje do konce, nebo se nějakou dobu se u ní zabaví, přestože pak fórech šíří řeči, jak je hra blbá.
-
No u hry za 60€ se to jeste da pochopit, ale u hry za 4 kila se fakt nebudu obtezovat se stahovanim 30GB, jen abych zjistil, jestli maji recenze pravdu :D
-
-
-
-
-
-
Do Drakensang Online se zaregistrovalo již 250 milionů hráčů.
Nechápu jak můžete vypustit takový kardinální blábol. Podle odkazu přiloženého k téhle vaší "kachně" má 250 milionů registrovaných (nikoliv aktivních!) uživatelů firma Bigpoint od roku 2002. Do Dragensang Online se dosud registroval cca 250 000 hráčů, podobně jako do titulů Battlestar Galactica, Farmerama a Dark Orbit.
Redaktorovi, který tuhle zprávičku zplodil ovšem prorokuji hvězdnou kariéru v Blesku nebo Aha... -
-
Původní zprávy, které se dostaly do světa hovořily tak, jak jsem psal. Některé servery potom informovaly o tom, že ve zprávě byla chyba, některé to pouze přepsaly.
Důkazem viz. např. http://www.mmojunkie.com/news/drakensang-online-has-officially-reached-250m-registered-users/ -
-
Nezlob se Bravemane, ale tohle je dost chabá obhajoba. Tady jsme byli zvyklí právě na to, že se tu ty bláboly díky kvalitě redaktorů neobjevovali a u tebe to není poprvé. Viz Zaklínač 3 atd...
Tak alespoň přiznej chybu a nepokoušej se o obhajobu. Že to tupě opsali i jinde mě třeba vůbec nezajímá. -
-
Ano, chybu nepopírám, 250 milionů hráčů na hru je blbost už od pohledu, jen mi to v noci po těžkém dni (kdy jsem zprávu psal) úplně nedocvaklo. Chtěl jsem spíše dovysvětlit, jak k té chybě došlo*3*.
K Zaklínači: Na Games.cz se ode mne objevilo už přes 8000 bleskovek. Informace v bleskovkách se většinou podávají ještě horké, takže někdy je prostě problém zprávu ověřit. -
-
Však no offense, stát se to může...
Já bych tu chybu prostě jen opravil a nic nevysvětloval. Pak se totiž může chytnout nějaký rejpal/grafoman (jako já) a zbytečně to řešit... :-)
-
-
-
-
-
Stean Key
Earth 2150-The Moon Project: NQ5Y5-65HM7-H9CF8
Enclave: 5WP6H-J9VBZ-YPAI5
Commander Conquest Of The Americas: NKXG8-T650V-MAITC -
Benchmark: GeForce GTX 970 nabízí ve hře Middle-earth: Shadow of Mordor v kombinaci s Intel i5 2500K (4.4GHz) průměrně 73fps.
Jojo 970tka je dnes rozhodně nejlepší koupě, kdo chce parádní kartu a je ochotný dát 10tis. Jinak pohoda, u slabších karet 760/280 apod. stačí místo ultra dát high si myslím nebo tradičně vypnout nějakou náročnou blbinku kterou člověk ani nevidí a těch 60fps tam bude taky. Potěšilo :) -
-
Mám i5 (3470) a 280X OC a při ultra mi to lítá 50-60 fps. A můžu říct, že sice mám hodinu odehranou, ale pokud takto bude i zbytek hry, tak podle mě jedna z nejlepších her.
-
-
Je to dobrý. Pěkně to plyne.
Ale jako jednu z nejlepší her "ever" bych to neviděl. Sotva na to budu po letech pamatovat jako na jiné hry které něco nového přinesli anebo jsem se prostě hrál hodně. Zde máš stejné souboje jeden vs 1 jako v AC/ batman. Lezení po stěnách jako v AC (nohu přes nohu v jednu ruce chlast a druhou mačkáš myš vesele bojuješ). A body za různé akce jako skoro všude. Dobře to daly dohromady ale nic nového ani extra. Wastlenad 2 si cením více. I když mě to již několikrát vytočilo a je to hnusné. Není to samé jako tohle, kde je kombinace úspěšných prvků z jiných her.
Ale jasně. Na produkt pro masy lidí to je dobrý. Ale nic o čem by jsi měl vyprávěl.
-
-
-
Tak zpráva o prodejích restartovaného Levelu už se donesla i do štábu Adolfa Hitlera...
Pobavilo *15*
Neboj, je to na GOGu... *1* -
-
Jak mě tyhle předělávky Hitlera už nebaví, tak u tohohle jsem se fakt zasmál :-)
-
"...jediná hra kde můžu hrát za nás.
Počkejte na netu.
Natrhnu vám prdel..."
*1*
-
-
Při pronásledování policií v PS4 verzi GTA V se rozbliká světlo ovladače DualShock 4 červenomodrou barvou.
:D K čemu to je když to světlo jako hráč nevidim?... -
-
taky jsem si říkal, že je to k prdu. možná když člověk hraje po tmě, tak si ho všimne.
-
-
Videa: První mapa z Doom 2, prostředí Silent Hill 4 a koupelna ze Saw vytvořena v Unreal Engine 4.
Tady je videt ze technologie neni vsechno -
-
zlatej pixel art rizlej brutal doomem, to vypada jako by to designoval jack o pauze na svacinu u nich na stavbe mrakodrapu
http://en.wikipedia.org/wiki/Lunch_atop_a_Skyscraper#/media/File:Lunch-atop-a-skyscraper-c1932.jpg -
šílené *9*
-