-
Game Maker's Toolkit - In Praise of Prague (and other small worlds)
https://www.youtube.com/watch?v=USVr936aKzs -
Spec Ops mód v Modern Warfare 3 bude mít vlastní systém hodnocení, které vám bude zpřístupňovat...
yes, spec ops me drzi u modern warfare 2 doted a je skvele slyset ze nebude chybet ani v dalsim dile :P -
evropský D3 servery down už asi 6 hodin
by mě zajímalo, jestli se k tomu zejtra někdo vyjádří nebo prostě blizzard udělá "no co no"... -
-
no, tak zatím se zdá, že nikdo nic... jen jsem si včera večer všiml, že bylo všude po levelech nasypáno hafo "shrines of insight", který přidávají 25 % expů... hustá náprava, jen co je pravda :D
-
Jak by to vypadalo, kdyby Diablo III byla dívka? Nějak jako na tomto videu!
už sou nahozený podle "http://us.battle.net/d3/en/status", ale mě to stejně furt hází chybu 37... :((( -
-
Já též hraju... -
-
takže jste si žádnýho výpadku nevšimli? :D :D :D
-
-
Já jsem se napojil v 22:00 to už jim to asi šlapalo... -
-
Nic, dá jim zdarma wow na dva měsíce a ještě jim budou děkovat.
-
tak to pak ano... já jsem jeden z těch, co to poprvé zkusili spustit už po obědě, a pak už jen čekali a čekali asi až do osmi večer... (ještě že mám World of Tanks :o)
a na fórech technický podpory to fakt vřelo, tisíce lidí nadávaly, sepisovaly se petice, každej chtěl vrátit peníze... byla to prča :) vážně mě zajímá, co na to blizzard...
-
-
-
-
já hraju..
-
"We're still letting players in slowly and keeping an eye on the service. This will result in some errors (37 for example) but we are seeing players able to connect to and play the game. We are also getting reports of latency once in the game. This has been reported to our technical team and is being looked into."
zdaleka to ještě nemaj vyřešený, spíš naopak...
-
-
-
Na GOG vyšla hra I Have No Mouth And I Must Scram
http://www.gog.com/game/i_have_no_mouth_and_i_must_scream
5.99 USD. -
-
Ještě že ji mám ve stejné kvalitěna CD ze starého Score ... nebo to byl poslední z Excaliburů ?
-
-
byl to excalibur :) taky mám, ale radši jsem znovu koupil na GOGu, protože tam je anglická verze - čeština od Andreje byla sice v tý době fajn, ale bylo znát, že to překládal někde v nějakým texťáku bez kontextu, takže některý překlady byly dost mimo mísu vzhledem k tomu, kdo a kde je říkal...
-
-
-
Guess what
nový skvělý humble bundle, pokud nemáte ani ten dolar, tak tady malá ochutnávka ve formě:
Batman Arkham Asylum GOTY: https://www.humblebundle.com/gift?key=SRyePyxWttvabSZt -
-
Sakra Arkham City jsem zrovna nedávno kupoval. Nevadí aspoň budu mít do sbírky i Asylum :)
-
-
Same here. Dva týdny zpátky jsem Arkham City koupil :) Ale stejně jsem vzal i tenhle bundle, ty hry za to rozhodně stojí.
Ale vůbec na to mám blbé štěstí. Posledně jsem koupil na steamu v akci kolekci Serious Sama a týden na to se to objevilo v Humble Bundlu :) Ale jak říkám, ty hry rozhodně stojí za víc peněz než za pár drobných v HB. -
jo je to 14 dní co byl na steamu za 5euro :D
-
-
když je to udělaný takhle, víš kdo si to vzal?
-
-
No vzhledem k tomu že se ptáš, tak hádám, že už je to pryč. Nic mě nepřišlo, takže asi ne.
-
-
já to ani nezkoušel, jsem rovnou šel na HB si to koupit. jsem myslel že když tam člověk musí zadat mail, tak pak ti přijde upozornění, komu to došlo. třeba to časem přidají
-
-
Tak to je parádní bundle..to nebudu muset vybalovat svou LOTR WitN Kolektorku :) jupíí
-
-
Bez podekovani, jen rychle ukrast a sup s tim na Aukro, nebo to jen vzit protoze nekdo hodny to dal... Demence lidi nezna mezi, chapu zadara tak proc by se kdo namahal ze? *7* To ze ho bude trapit svedomi, uz je zbytecne rikat. Chatra se nezmeni, tak nac je v tom podporovat.
-
-
-
-
Francouzský Amazon zařadil do své nabídky PC verzi Rise of the Tomb Raider s datem vydání 29. ledna 2016.
Tak to by vyšlo skôr než by sa čakalo. Ale tak opäť som dačo čítal o slabých predajoch na Xboxe tak to možno budú chcieť urýchliť, aby sa hra predala. -
-
Já na tom Amazonu ale vidím 31 mars 2016, což je 31 březen !
-
Kéž by, ale francouzský amazon se téměř vždycky mílí. Jednou třeba nabízeli PC verzi Bloodborne.
-
hnedka koupím, Lara je boží :)
-
-
CD Projekt RED na GamesCom potvrdil, že se v budoucnu setkáme s The Witcher 3 (Zaklínač 3).
Po tom, jak skončil druhý díl, jsem to i nějak tak čekal... Tak uvidíme, hlavně ať si na tom dají pánové z CD Projektu RED záležet a neuspíší vývoj -
Říjnové DLC pro hru Batman: Arkham Knight nabídnou skiny inspirované filmem z roku 1989 a šest nových skinů pro hlavního hrdinu.
A 23 dní od vydání není po slibovaném PC patchi ani vidu ani slechu...
Poslední info je z 11.7. - Díky za trpělivost, pracujeme na tom *7* -
Call of Duty (Steam)
na Amazonu se dají některé díly koupit s 50% slevou. například MW3 je za 20 dolarů. MW1 za 10 dolarů. to se tak často u těchto her nestává. bohužel bundle všech tří dílů (MW) je méně výhodný než koupě jednotlivých dílů. -
http://diit.cz/clanek/microsoft-muze-na-dalku-deaktivovat-xbox-one
-
-
vsak to je u konzoli uplne normalni, platit a nemit nad nicim vladu
-