-
Revolution: 25th Anniversary Collection
SNAD to klaplo a Xzone nakonec zalovili úspěšně! A tak trochu i díky mě, protože jsem byl opravdu neodbytný :) Revolution: 25th Anniversary Collection je k předobjednání! ! ! Naprostá paráda! Tenhle box je přímo SKVOST pro všechny pamětníky a fajnšmekry. Nesmí chybět v žádné polici hráče adventur. Díky Xzone! http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=7528
No, není to nádherný BOX: http://www.xzone.cz/download/products/revolution_collection.jpg -
-
Broken Sword 1 a 2 jsou nádherné hry. Budu si je muset znova zahrát.
-
Nehrál jsem ani jednu, ptže kdysi adventury nebyly zrovna můj šálek. Ale sběratelka je to krásná, až mě to láká koupit :)
-
všechny hry z toho balíčku jsem hrál, takže budu asi fanoušek ;)
-
-
Právě proto ... nevidím důvod k opakované koupi ...možná celá kolekce na Steamu by mne zviklala .
-
Já si dávám každý druhý rok opáčko z Broken Sword 1 a 2 :) Předchod na 3D už mě tolik nebral, ale původní dva díly jsou nádherné do dnes. Jinak ta kompilace je doslova narvaná:
- Broken Sword 1-5, In Cold Blood, Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress
- Broken Sword USB flashdisk se soundtrackem ze všech her
- audio CD s výběrem hudby
- Beneath a Steel Sky komiks
- komiksové kompendium Broken Sword 1, 2 a 5
- čtyři oboustranné plakáty
- dokument o celé historii vývojářů
-
-
-
na GOGu vyšla první Kyrandie :) škoda jen, že nejspíš není s dnes již klasickým českým překladem...
-
EA's John Riccitiello Steps Down as CEO
http://www.gametrailers.com/side-mission/48671/eas-john-riccitiello-steps-down-as-ceo -
-
Kdyby ho vyrazili bylo by to silnější gesto. To,že odejde nic moc není ale vyrazit CEO to není běžné.
-
Možná to bude spojitost mezi tím a https://www.google.com/finance?q=NASDAQ%3AEA&ei=SnxHUZDELYHDqgHmwQE
-
-
Akčními figurkami čarodejnic z Dragon's Crown byste se raději přítelkyním nadšeně neměli chlubit.
ty figurky mají nějaký divný kolena... -
VGA 2011 - Bastion získalo ocenění Nejlepší stažitelná hra roku, Nejlepší originální skóre...
Skóre? Skóre?!? Skóre!!! *1* *1* *1* -
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
7VZH-LW44-KX4P-JEQQ-BGKP -
-
Charles Dance, momentálně proslulý jako Tywin Lannister z Hry o trůny, namluví v Zaklínači 3 nilfgaardského...
Moc ti děkuju :) -
-
Není vůbec za co:)
-
-
-
Bethesda by ráda vydávala 3 či 4 velké tituly ročně.
a kolik z nich bude dobrých? -
Obleceni v AC Syndicate ma lock na 30 FPS :-D A za tohle da nekdo dobrovolne penize, neverim. Tohle zjisteni me fakt rozesmalo, to sou fakt pitomci v tom UBI.
-
-
Zrovna u oblečení to není problém. To většinou nedělá tak rychlé pohyby, aby to bylo patrné. Navíc, pokud to není předem daná animace, ale je to počítané dynamicky (fyzika), ušetří to dost prostředků.
Oni by klidně mohli zapnout počítání pohybu oděvu na 1000x za sekundu (FPS), ale to by tu pak nědko brečel, že se mu celá hra seká a pokud by byla v nastavení, určitě by se všichni divili, k čemu tam je, když rozdíl není vidět a chce to daleko víc prostředků (nedělejte si iluze, ale počítání ohebných látek = relativně hustá síť, není nic nenáročného). Na druhou stranu, kdyby to dali do nastavení, zavřou všem hubu...
Ale jinak zrovna tady jde o šetření na správném místě (pokud to mají správně synchronizované). -
-
Mě by zajímalo, jestli je tohle i u jiných her, docela o tom pochybuju. Snad aspoň ta hlavní postava je ok, už jen pro ten pocit, to je zas nějaká jebnutá novinka od Ubi nebo co
-
-
Je to celkem běžná technika. Jelikož scéna se přepočítává v cyklech, tak se některé míň důležité části šidí (podobně jako používání méně detailních modelů pro vzdálenější objekty - LOD). Takže třeba i postavičky v dálce nemají plnou animaci, ale některé snímky se přeskakují (celkem vtipně to bylo vidět u Zaklínače 1 na minimální detaily, kdy příšery v dálce (15 m a dál) vypadaly, jak po obrně, protože animace měla tak 5 FPS.
Pokud je to udělané dobře a s citem, tak si toho u běžného hraní nevšimnete. A právě u volných hader, které i ve skutečnosti reagují na pohyb postav s mírným zpožděním (ty upnuté jsou součástí animace postavy). Je snížená snímkovací frekvence pochopitelná. U her je vždycky výzva udělat to pěkně a aby se to hýbalo - a toho bylo vždycky dosahováno chytrými kompromisy. -
-
Úplný souhlas. Teď jsem si nicméně pustila nějaká videa a opravdu tam jde poznat, že animace není plynulá. Skoro to dokonce vypadá, jako by to ani na těch 30 fps místy nejelo. Úplně by stačilo, kdyby update oblečení snížili všem postavám kromě té hlavní - nebo to aspoň udělali s citem, jak říkáš.
-
-
Já včera večer Syndicate hrál, tak jsem se na tu postavu chvíli díval a fakt to jde poznat, hnus docela :/ Ne, že by to bylo něco zásadního, ale co je moc o je moc, někde se holt osekává, někde se vylepšuje.. jinak celkově je ta grafika pěkná, místy docela hodně pěkná, ale kazí to tady takové drobnosti.
-
Té adresy se nebojte, obrázek nemá s poníkama nic společnýho. Byl to první bez vodoznaku ve vyhledávání obrázků...
-
Ve videu to nebylo 30 FPS ani náhodou. Možná tak v částech, kde se to neseká...
Trochu mi přišlo, že to přeskakuje snímky, kde by docházelo k prolínání objektů, ale to je čistá speklulace. Taky mohli vědět, že https://mlpforums.com/uploads/monthly_02_2015/post-31899-0-09381900-1423440861.jpg. A měli by problému :)
-
-
-
-
-
"Obleceni v AC Syndicate ma lock na 30 FPS" jako že hra jede na víc, ale jen oblečení má 30fps? No jestli to dobře chápu tak to bude určitě kvůli animacím tam je asi problém s časováním a s variabilní fps by to blblo.
-
-
Jo kabat atd, vlaje ve 30 FPS a svet okolo jede treba 50-60 podle sestavy. Toho si fakt nemuzes vubec vsimnout jak tady pise jeden odbornik :-)
-
-
Nevím v běhu jsem to neviděl, ale troufám si tvrdit že náprava nebude jen tak jednoduchá a myslím že se jim to znova dělat chtít nebude, ale jen amatérský názor.
-
-
-
A není to jedno ? Sám píšeš že ses o tom dozvěděl, tudíž si to nezjistil sám při hraní... Vsadím se, že si toho nikdo nevšiml, takže fakt nevidim, kde je problém... to jen vy ho hledáte tam kde není. Pokud to přispěje plynulosti hry, tak proč ne...
-
-
Ty musíš být hrozný pacifista, všechno je ti jedno, žádná touha po zlepšení. Lock na 30fps u oblečení je samozřejmě hodně velké WTF :D
-
-
Protože si toho samozřejmě určitě všimneš a strašně tě to bude být do očí... Nikdo, zdůrazňuji nikdo normální nemá šanci si toho všimnout. A jestli to znamená zásadní rozdíl v FPS, tak nevidím důvod proč ne. A jestli ty ho vidíš, tak si bud troll a nebo nesmyslnej, přehnanej puntičkář, což je ještě horší
PS: Abych to shrnul, tak prostě neřeším nesmyslný ho*na -
-
Ty budeš zajisté velký fanoušek indie her. Já měl vždycky rád posun v grafice ve hrách a pokud vyjde taková velká hra, kde oblečení má kostrbaté 30fps pohyby, tak je to velký krok zpět. Je vidět, že se osekávalo kde se dalo oproti Unity. Vzpomínám třeba na Shadow of Mordor, kde oblečení krásně vlaje ve větru, stejně jako v Zaklínači. Nevím jak ty, ale já tyhle věci vnímám, už jen proto, že je to akce z třetího pohledu, kde máš postavu neustále před očima. Teď je otázka, jestli i ta hlavní postava je uzamčená na kostrbatý pohyb. Je mi celkem líto lidí, kteří ty rozdíly nevidí, protože si pak nemůžou vychutnat kvalitu.
-
-
Jelikož i zdejší osazenstvo se skládá hlavně z podobných asociálů o kterých sem výše mluvil, tak asi jakákoli diskuze postrádá smysl...To je jako vysvětlovat věřícímu, že je země je opravdu starší jak 5000 let. I se psem se diskutuje líp...
PS: Indie hry téměř nehraju a na pixelart jsem alergickej
-
-
No vzhledem k tomu ze to pisi hraci na fora a dozaduji se patche co to opravi, tak to asi nekomu vadi -)
-
-
Osviceny: nesmysli ?
-
Tak pokud hrajes i hru ve 30FPS tak si toho fakt nevsimnes :-D tomu i verim :-)
-
Ještě že já si dokážu hru pořád užít a hry mě baví a neřeším naprostý nesmysli, který na hratelnost nemají naprosto žádný vliv. Navíc říkal jsem, že si toho nevšimne nikdo normální. Všimnou si toho jenom lidi co hrají hry proto, aby na nich hledali chyby a nemají nic lepšího na práci než na ně pak nadávat na forech, protože to jsou absolutní asociálové... sorry ale to je hodně ubohý, takovýhle lidi nebudou nikdy spokojený a vždy si něco najdou
-
-
-
-
-
-
Strider
JDIF6-7ARTK-ZY8I4
Lost Planet 3 Complete Pack
28HCB-6I3CP-J2GEP
Bionic Commando: Rearmed
0X3H4-WMCTB-YWLLA -
-
A já pěkně děkuji za Stridera.
-
Děkuji pěkně za Lost Planet 3 Complete Pack a Bionic Commando: Rearmed *3*
-
-
Teda zrovna, skromnej nejsi lol.
Lost planet je blbost... a Rearmed moc nesedlo tehdá přišlo mi to takové neuhlazené, kostrbaté ovládání paže.
-
-
-
PRvní obrázky ze Source 2 enginu (port L4D2 na S2)
http://facepunch.com/showthread.php?t=1203303&page=34 -
-
Nic moc. Evoluce, nikoliv revoluce.
-
-
Tak co si čekal? Stačí se podívat posun z CE2 na CE3.
Navíc Source byl vždycky dělaný jako ten slabší bratránek UE a CE, kterej byl dělanej hlavně na MP akce, kde je důležité mít hodně FPS.
Pamatuju si jak se všichni báli, že nerozjedou HL2, a pak to rozjel skoro každý :D -
-
Já nečekal vůbec nic. Na rozdíl od ostatních házím na Valve pomyslný bobeček. Bude HL3 dobrý? Zahraju si ho. Nemám problém uznat kvality hry. Ale abych 10let seděl před monitorem a hledal náznaky jestli třeba už... to vážně ne.
-
-
Otazka nieje ci: Bude HL3 dobry.
Ale ci vobec HL3 bude :)
Problem je v ludoch ze cakaju a pritom nic nebolo oznamene.
-
-
-
No, je to spíš vylepšená verze CS:GO od prvního pohledu. Je vidět posun, ale největší sílou asi budou nový nástroje. To je slabina současnáho Source.
A druhá věc je fakt, že tohle je port L4D2 levelu, je vidět že třeba stromy sou pořád modely z L4D2, což značně snižuje kvalitu. Uvidíme, jak to bude vypadat v pohybu. -
-
A ještě třešnička :)
http://i.imgur.com/F5zM4Vr.png -
-
HL3 a LFD3? Někdo by mohl být konečně spokojen. jen aby to nebyl opět fake.
-
-
A ještě detailnější pohled na S2
http://abload.de/img/image70qc4.jpg
-
-
-
-
-