-
Už jste viděli nové logo společnosti Microsoft? Co na něj říkáte?
Po několika letech výzkumu který stál v přepočtu 100 milionů korun a několik padlých vývojářu se Microsoft dopracoval k novému logu tuto velmi důležitou zprávu si nenechalo ujít mnoho herních magazínů protože je ta zpráva tak zbytečná že je důležitá. Dobrá práce Microsoft *1* -
LIMBO
V dnešní akci na Steamu je LIMBO za 2,5 éček ... takže kdo to měl pirátsky, kdy jindy ... *3* -
-
Ještě dodám, že v korunách českých mi z účtu zmizelo přesně 64,50 *1*
-
Za ty penize je to jak zadarmo.
-
-
Baldur’s Gate: Enhanced Edition se na STEAMu, GOGu ani v nedigitálním obchodě neobjeví. Pokud...
Genialni tah, jak toho prodat co nejvic! :) -
Ni No Kuni
Docela dost lidí tu rikalo ze tuhle gamesku poridi, az bude za rozumnou cenu. Tak ted ji mate za 450kc na digitalnim obchode *3* (500 pro lidi co nemaj ps+) -
-
parádní cena, kdybych to chtěl hned hrát, okamžitě na to skočím. bohužel se ale nějak ty hry ke hraní nakupily, takže holt nekoupím a uvidím až tak za rok... (no a třeba to do té doby dají na PS+ zdarma :) )
-
-
Přesně, byla hromada slev/akcí takže člověk nakoupí pár her a do toho ještě ps+ hry... jakoby nestačilo, že teď bude GTA a Rome, myslím že jen tyhle dvě hry budou na hodně dlouho. :)
-
-
Podle tebe je 450kč u této hry rozumná cena ? já bych řekl, že tato hra odpovídá ceně 200 kč...ale beru, že někdo rád rozhazuje peníze
-
-
40+ hodin hlavniho pribehu, pokud za to nedas 450 korun tak nevim
-
-
To nemá cenu. Reaguješ na jednoho z největších tupců, co peklo vyplivlo....
-
-
Tak tak, Vesko, ty taky nejsi zrovna nejostřejší nožík v šuplíku, ale Osvícenej je ouplně jiná liga.
-
napsal velký internetový onanista a mudrlant Veskoslávek co se séře do věcí o kterých nic neví, ale i tak má vždy pravdu a poslední slovo. Tak ti nevím co je horší
-
-
At zije moznost zpetne editace co? *1*
-
On se sere do veci, o kterych ty nic nevis? Tak proc o nich mluvis, kdyz o nich vlastne nic nevis?
-
-
-
-
-
-
Video: Debutový gameplay ze hry Sniper Elite 3.
Tady si bleskaři zaspal pár dní. 6.2.2014: http://games.tiscali.cz/tema/sniper-elite-3-umozni-hrat-si-s-nacisty-jako-kocka-s-mysi-65309 -
-
Pravda pravdoucí, to video při vydání článku se mi podařilo přehlédnout a teď když jsem zkoumal, zda už ho tu nemáme, hledal jsem pouze v záložce videí na kartě hry.
-
-
Zdravím.
Giana Sisters: Twisted Dreams Steam - https://www.humblebundle.com/gift?key=3sMY37r7scWUwapy
Dust: An Elysian Tail Steam - https://www.humblebundle.com/gift?key=kqWEnyrR8Wc8b8qa -
-
Ďakujem za Gianu
-
-
Warcraft minirecenze
Kdyby tam bylo víc Pauly Patton, Murloků,božské hřívy Variana Wrynna (měl by mít víc soch) a celý to bylo míň antiklimatický (nevěřim že to píšu, ale prostě víc Blizzard melodrama) tak je to perfektní film. Takhle je to docela fajn film na letní večer pro fanoušky i nefanoušky.
Tímto chci také pozdravit mladíka co seděl po mé levici pil piva z petky, při filmu hlasitě říhal, neustále vykřikoval do sálu "Illidan a Stormwind" a po hodině se zbalil a odešel, přiíště si vemu dezinfekci a vážně se od tebe napiji -
Letní výprodej PS3 her na PSN nabízí slevu osmnácti titulů.
To neni žádnej letní výprodej, ale pořád součást Playstation memories... -
-
ale jo, je to Summer sale, podívej se na SEN
-
-
Dnešním bleskovkám z časů 12:00, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00 a 18:00 chybí zdroje. Snad to není nový trend, ale jen nepozornost.
-
PS+
Sleeping Dogs jako hra zdarma pro PS+ na měsíc únor