Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Metal Gear Survive se nevyhnou mikrotransakce ani nutnost být během hraní připojen k internetu. Hru dohrajete za 15 až 20 hodin.

Fuj je to čím dál tím hnusnější... *11* *11*
  • http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-geforce-375-86-whql-drivers-have-major-issues.html
    nestahujte nove nvidia drivery
    (zase) su chybne *13*
    • Jack1947
      My víme že to dělá skaven schválně aby popudil LV a rozproudil Flame *4*
    • RavenHolm
      V PC mám gtx1070 a nové drivery mi nezlobí. Asi to bude kus od kusu.
    • Draken69CZ
      Jsou marný, poslední rok to je fakt tragédie a hlavně že to každý zelený mozek dává jako plus za který se vyplatí připlatit.
      • Skoda ze grafiky od AMD uz nejaky ten rok nejsou levnejsi nez ekvivalenty od nvidie. *3*
        • Draken69CZ
          Myslíš třeba jako MSI RX 480 Gaming X 8G vs. MSI GTX 1060 GAMING X 6G? 8,5k vs. 9k? 8GB vs. 6GB? Pravda jen o 500 kč nižší cena a jen o 1/3 větší ram to se nVidia přetrhla :D
          • Jak dlouho vydelavas na ten pc, kdyz je 500 neskutecny rozdil?
            • Draken69CZ
              To už asi jo *15* ale jak jsem psal to musíš na někoho jiného ne na mě *3*
            • Samozrejme ze ne, ale zit repostovanim vseho negativniho o moji neoblibene znacce na vsechny fora co me napadnou je spis diagnoza nez informovani. *3*
            • Draken69CZ
              Takže repostovat správu o tom že nějaké firmě blbnou ovladače může jen ten kdo vlastní něco od dané firmy? Dobrá logika. Jinak jsem rád že jsem ti aspoň se základní matematikou pomohl.
            • Ok, sorry, odted si budu myslet ze grafika za 9500 proti grafice za 10k je levnejsi a ze nadavat musim na to co nemam.
            • Draken69CZ
              Mě to od skaven nepřijde jako brečení spíš dobré upozornění když se majitelé nVidia o to nechtějí dělit, LV tu píše jen superlativy na nVidia takhle se tu lidi dozví i tu druhou stránku věci. Pokud se tě ta informace dotkla tak reaguj na něj ne na mě.
            • Me zase bavi jak na forech breci majitele amd ze nvidia ma spatny tohle a tamto. Zvlastni kdyz se jich to netyka, nemyslis?
            • Draken69CZ
              Nechápeš, ale v poho. Pak můžeme porovnat 1060 6G s RX 480 4G a tam máš rozdíl skoro 2K, ale to je zase pro socky viď. Tohle při "pátku" vždycky pobaví. Ještě prosím o názor na konzole a gamepad ať to lépe utíká, díky.
            • Jo, pro nekoho kdo nema 500 navic jsou grafiky od amd. Pak ale nedela nic jinyho nez spamuje fora jak je nvidia spatna. Chapu. *15*
            • Draken69CZ
              Co to je za argument? Kde píši že je to neskutečný rozdíl? Psal si že je cena stejná já jsem ti napsal jak to je a třeba se budeš divit, ale pro někoho může být těch ušetřených 500 kč a získání 2GB ram navíc rozhodující faktor. To můžeš za chvilku psát proč brát 480/1060 když skoro za "stejné peníze" tu je 1070.
  • Lukyz

HumbleBundle

BTW k bundlu z minulého týdne nově přibyl Euro Truck Simulator 2, Teslagrad, A Story About My Uncle a Citizens of Earth *4*
  • Miserius

Eurogamer

Grand Theft Auto V will be released on PC at the start of 2014
  • ringmancz

hra ke grafické kartě

jak je to s tím Hitmanem k Radeonům? dostanu ho, jenom když si kartu koupím u CZC nebo alzy? přibalují k tomu kód ručně nebo se zadává nějaký ID z karty? díky za odpovědi (snad to tady vydrží)
  • Na Quantum Break dělá i Čech co studoval astrofyziku

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/03/05/remedy-s-greg-louden-discusses-his-work-on-gravity-and-quantum-break.aspx
    • ringmancz
      z Remedy sem někdo psal i do diskuzí
  • Deadpool opět na Steamu

Konečně se vocasi z Activisionu a Marvelu dohodli a Deadpool je tedy opět dostupný po roce a půl na Steamu, kde stojí 30 eur.
    • lipkozzi

woohoo

ja som vedel, preco som si ho neodstranoval z toho wishlistu.
    • ucho
      no jo, za chvíli je tu film, byli by hloupí na tom nevydělat nějakej peníz.
      • Veskoslav
        Film je až v roce 2016;)
  • Spades

Podle předčasně vydané reklamy na IGN vyjde střílečka Overwatch od Blizzardu 24. května na PC, PS4 a Xbox One. Od 3. května bude k dispozici early access verze.

Early Access na měsíc jo? Neříká se tomu beta za pre-order?
    • Dneska si hold pod pojmem beta každy predstavuje neco jineho. Treba takový vavra si pod tím predstavuje zlomek hry v broken pre alfa stavu. *7*
    • Vogon
      Jo, je to tak. I když označení "beta" je taky mimo. Spíše takový test serverů.
  • Lukyz

Uniklé screeny z PC verze GTA V

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/1462630_603356613141087_6466195743804833532_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/10887386_603349496475132_2023941008790979526_o.jpg

*14*
    • Fake
    • Jazz
      Je to fake. *3*
    • Jack1947
      Obávám se aby na Low nemuselo být nastaveno toho více než jen pár prkotin, zároven bez AA... ten první obrázek je docela strohý - pomalu jak z konzole. Nebo i hůř.
    • Keyz
      Nastavení vypadá slušně. Dohlednost, hustota vozidel apod.
      Snad bude možné udělat na PC opravdové město s hustou dopravou...

Hlavně aby to nebylo jak předešlý díl. Hnusné stíny a po vydání optimalizace někde v koncích. Bohužel zjednodušená fyzika oproti předchozímu dílu tam asi bude nadále (minimální poškození vozidel a více arkádové ovládání vozidel) :(
      To je krok zpět.
      • Lukyz
        PC = modifikace a na tomhle díle se komunita vyblbne do bezvědomí *3*
        • Kozy
          Chtělo by to mód na poškození vozidel, to je neskutečně mizerný oproti čtyřce.
          • A hlavně příběhový mody. Jestli zase 95% modů bude, že se akorát prohodí modely, abych si tam mohl běhat s koněm, tak to fakt podruhý kupovat speciálně na PC opravdu nebudu a zůstanu si u konzolových verzí...
        • Keyz
          Snad soubory budou dobře přístupné aby to šlo měnit.
      • Jack1947
        Trochu arkádovější je to ano, ale že by to byl nějaký ten větší/menší krok zpět to vůbec. Naopak to poškození tam dokáže být i docela povedené.když se mu tedy chce. (a vám)

Zanadávš si spíš na tank ten si tuhle redukci nezasloužil. V reálu by vydržel určitě více.
        GTA není simulace ani nikdy nebyla takže arkádovější je vlastně lepší, víc tomu sedí navíc zas tak velká arkáda to není, šak uvidíte.
  • risa2000
    Krátké video k desetiletému výročí herní série Zaklínače https://youtu.be/zgqz8Je7P0s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit