Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Oceňuji odvahu změnit systém diskuzí, ale zdejší svoboda byla největší předností Games.cz, přestože to přinášelo obrovský nával sraček. 

Fajn že jste zrušili mínusy, teď to ještě dokončete a odstraňte i ty nic neříkající palce, prosím. 

• ucho
      palce jsou v pohodě. takhle to mělo být hned od začátku. trolové se nebudou vyžívat v mínusování a podle palců uvidíš, jestli je příspěvek zajímavý (teoreticky)
      • ucho
        nějak nemizí označení "nový příspěvek"
        • sleepless
          Yep, už to máme v buglistu. Díkes.
          • Jack1947
            Nelze k některým článků přispívat...
      • Mart9
        Mě teda zrušení mínusových palců dost mrzí. A za trolla se nepovažuju.
  • EA vzkazuje, že průměrnému hráči zabere dohrát singleplayer hry Need for Speed: The Run nikoliv...

Baldur vzkazuje, že nadpriemerný hráč nemá o Need for Speed: The Run záujem *7*
  • MickeyMutant

Hnusná PCMR invaze do mobilního PUBG

Tohle už jste slyšeli? Hráči na mobilech a Xboxech zuří, protože je "číteři" s myšma a klávesnicema masakrují po tuctech.
    • jamar28
      Já myslel, že ovládání na gamepadu je úplně stejně přesné a plynulé jako na myši a klávesnici. *3*
    • Naštěstí alespoň na Xboxu (mobilní verzi jsem nehrál) jsou tito hráči menšina (dle mého klidně méně jak 1%), takže zase takové drama bych z toho nedělal. I třeba Rainbow Six Siege či Division je v tomto ohledu v pohodě.
  • WhySoSad

Flame in the Flood

Pro mě velký překvapení :)

https://www.youtube.com/watch?v=tDbLlgITm_I
    • Pekna hra a dokonce me nestve ani tvuj komentar. Gratuluju k peknemu gameplayi.
  • Mahcake

Pěkná řádka vyřazených prototypů designu konzole Xbox One na obrázku.

Akorát, že je tam jsou vidět tak 2 prototypy z 200. Super obrázek. *7*
  • Veskoslav

Reklama

Vy jste se nepoučili, že? Prostě ten, co má v redakci Tiscali na starost reklamu je reta*d nad reta*dy...Ta neodstranitelná reklama na LEGO je jedna z "nejlepších", co jste tady měli. Hlavně že se ptáte, jaké reklamy nám Vadí..... *7*
    • ringmancz
      to mně se ukazuje jenom veselézvíře :(
    • Reklama na LEGO je nešťastná.. ptal jsem se na ní v Klubu Rváčů, kluci to prej přeposlali vejš.. no taky jsem na ní opět o víkendu narazil.. dal jsem refreš stránky.. škočil tam neškodný banner na Ghost Recona.. šlo to i bez nervů.. bez adblocku.. *6*
    • Mart9
      Tak to Lego jsem viděl jen někdy před měsícem, když se tu objevilo, zavřel jsem ho a od té doby mi nevyskočilo. Já jsem fakt asi premium uživatel, to je super.
      • Jack1947
        Nebo máš prostě jenom štěstí.
    • Draken69CZ
      Na tu jsem narazil max 3-4x ta se tu zobrazuje hodně výjimečně.
  • Shadow of Mordor

Dneska padlo embargo na recenze (čtyři dny před vydáním, to už jsem dlouho u AAA hry neviděl) a má opatrná očekávání se mění v nedočkavost *14*
    • Snad ta hra na sebě vydělá hodně. To by se pak mohli Monolith vykašlat na takovýhle hry a udělat ZNOVU nějakou pořádnou FPS, jako tenkrát FEAR, jednu z nejlepších FPS vůbec. *5*
      • chtěls říct Blood :D
    • Morraw

Shadow of Mordor gameplay: max settings at 2560x1440

Tak to ti doporučím video dole a budeš slintat ještě víc *1* Beskutečně se těším až budu testovat ten Nemesis systém.

https://www.youtube.com/watch?v=DrzSBpkxbqw
      • prudislav
        no jo ale na to potřebuješ grafiku s 6gb VRAM
      • Dva meče na zádech, zblokování letícího šípu, sakra kde už jsem to jen viděl...
      • tohle vypadá ješte líp než skyrim, nejvíc se mi líbí ty animace za ktere by se nemusel stydet ani assassins creed
  • WARhammer Online - 18. prosince ZAVIRA

Duvodem je koncici licence s GamesWorkShop... pak si neco od EA kupte..
  • Lukyz

Deadpool | Red Band Trailer [HD]

Je lehce OT, ale dnes vyšel necenzurovaný trailer na Deadpoola, který vyjde 2016 *14*

https://www.youtube.com/watch?v=FyKWUTwSYAs
    • Kdyz jsem videl na youtube tu prvni zverejnenou scenu jak tam skoci do toho auta tak jsem si rikal ze by to mohlo byt docela vtipny ale z tohohle traileru mam pocit ze se to snazi trosku moc.
  • MickeyMutant

V US s rozvíjejícím herním průmyslem klesá kriminalita.

"Když ono se to všechno stihnout nedá..."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit