-
Kam jste schovali dnešní CoD článek?
-
Český Eurogamer opět zasahuje
Eurogamer pořád ctí zásadu banovat a neodpovídat ne nepříjemné otázky. Ach jo.
To by mě zajímalo jak s tímhle mohou mít " 10 milionu unikatnich navstevniku mesicne" *1*
http://imageshack.us/photo/my-images/690/01eurogamer.jpg/ -
-
To, že je JD druhý typ Cementu není žádná novinka ale to neznamená, že i zahraniční eg redakce jsou plné takových latentních džejdájů. Navíc z těch 10 mega ty JDýho 2 tisíce (víc snad mít nemůže, jinak přestanu věřit v tuto zem) jsou jak flusnutí do ánusu.
-
-
On to tu kdysi i četl a dával bany těm, kteří ho tu haněli se stejným nickem, jaký mají na EG *1* Jestli to čte furt, tak by si měl uvědomit, proč má tak málo čtenářů. Zabanováním každého druhého (i když dle počtu příspěvků pod články v řádu jednotek spíše drtivé většiny uživatelů) si další nezíská a stávající ztrácí.
-
Omlouvám se za mýlku, samozřejmě se jedná o český eurogamer, s těmi ostatními seriózními weby to nemá nic společného. Popisek upraven.
-
-
Taky jsem se kdysi vysmíval prodejne Xzone,že maj pomalový zdi od vandráků a byl mě udělen ban.Ať si to p.Schovanec strčí do řiti..
-
-
To je taky divný týpek. Ti dva si můžou podat ruce. Jo, počkej, oni si podali. *1*
-
-
Ještě by mohli přibrat Hulána do týmu a byl by z toho trio úžas.
-
-
Jj, ještě s Honzem Stachů by mohli dělat ultimátní hw koutek. To je jak házet mentos do naštěrchané koly. :)
-
-
-
-
JD je holt "z m r d". Ten systém převzatý z EG.net s banováním ani moc nepočítá, protože účet zůstane. Stejné jméno již nejde vytvořit. Nehledě na to, že při smazání příspěvku redakcí tam svítí ono smazání autorem příspěvku.
-
-
Ba ne, jak je vidět na dalším snímku, pak se to smaže dočista a není vidět žádný příspěvek.
-
-
Fakt? Tak to jsem už nepostřehl. Jednou vidím smazaný a tím to hasne. Kontrolovat, jak to vypadá později, mě ani nenapadlo. *2*
-
-
Taky se mi otvírá rybička v kapse když ho vidím/slyším
-
-
Eurogamer je hlavně snůška d*****ů co neumí mluvit.
-
počítají celou rodinku eurogamer, tedy ve všech zemích :)
-
-
Posel Smrti reboot
Byl oznámen reboot Posla Smrti (Black Mirror), nevim jestli se na to těšit, měsíc zpátky jsme si ho zase zahrál, ta hra je pořád dobrá tak jak je a českej dabing je pro mě jeden z nejkvalitnějších herních dabingů. https://www.youtube.com/watch?v=jZ3mOzM7Htg -
-
Koukal jsem. Mám tuhle hru opravdu rád, takže doufám, že se povede. Chápu, že se musí někam posunout a nebude to už stejná hra. Zatim je málo informací, ale snad to bude dobrý.
-
-
DICE: „Vytváření herního obsahu od moderů se stává stále složitější a proto je tento trand...
Není stále složitější, jen vývojáři přestávají modery podporovat. K Fallout New Vegas vydali editor a už pár dní po vydání byly na netu tisíce modifikací. Naopak sami DICE odmítli vydat editor k Bad Company 2 a teď to ještě začnou svádět na samotné modery. *10* -
Battlefield 3 si předobjednalo již několik milionů hráčů. Připojte se k nim!
Ja uz jsem davno jedna z tech ovci co maj predobjednano :D -
-
to se mas cim chlubit.
-
-
Bohužel, letošní hry od Square Enix v Holiday Surprise Box jsou hodně špatný vtip.
-
-
No asi to rozdám, i ta 20% sleva do toho jejich předraženého shopu je nepoužitelná
-
-
Co tam vlastně letos bylo/je?
-
-
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Goetia
Legady of Kain: Soul Reaver
Legady of Kain: Soul Reaver 2
Hitman Intro pack
Hitman GO: Definitive Edition
Tomb Raider: Underworld
20% Off Next Purchase
50% Off HITMAN Upgrade Pack -
-
Jsem si říkal proč je těch her plný Steam giveaways :)
-
-
-
-
Dobře ti tak to máš z toho že hledáš kde co nejlevněji ! *4*
-
-
-
Arma 3 - kampan
Kdo se ji nemuze dockat tak v dev verzi uz je k vyzkouseni i kdyz jeste zablesena - http://forums.bistudio.com/showthread.php?149636-Development-Branch-Changelog&p=2541726&viewfull=1#post2541726 -
Pokud budete ve hře Killzone: Shadow Fall zasaženi nepřítelem, změní světelný panel ovladače PS4 barvu ze zelené na červenou.
Bloody controller! So real... -
Overwatch - Dragons
Novej kraťas
https://www.youtube.com/watch?v=mfpAzZimVNo&feature=youtu.be -
-
<3 <3 <3 <3 <3
-
-
GW2 hack
Mno, kdo hraje Guild Wars 2, vřele doporučuju, nacvakat si tam pořádně dlouhý heslo. Včera mi přišlo na mejl upozornění, že se mi ho snaží někdo resetnout, pokud to nejsem já, ať to s klidem ignoruju. Ignoroval jsem a dnes, po návratu z práce, už je account fuč a to jsem neměl žádný jednoduchý heslo *10*