-
Konverze MS bodů na peníze
Proběhl dříve avizovaný převod MS bodů na peníze.Tak pro zajímavost:
4200 bodů, které se na třeba na Aukru prodávají kolem devíti stovek je nyní 1302 Kč (CZ účet), 35,7 £ (UK účet). MS nevydal žádné ofic. konverzní tabulky, takže můj přepočet nemusí být přesný (na CZ účtu jsem měl 2680 bodů/nyní 810,80 Kč; na UK něco přes 3840 bodů/nyní 32,64 £). Kdo ví, jakým způsobem ta konverze probíhá...
Příklad ceny hry: Brothers: A Tale of Two Sons, původně 1200 bodů, nyní 349 Kč, resp. 10 £. Reálná cena pak byla při výše uvedené ceně 4200 kuponu původně 257 Kč, nově je reálná cena (na základě toho přepočtu) cca 242 Kč (CZ), resp. 252 Kč (UK).
Závěr: Při koupi levných kuponů uživatel na změně trošičku vydělá. Naopak při ceně 1399 Kč za 4200 bodů třeba na Xzone něco prodělá. Otázka je, do kdy budou levné bodové kupony k mání, do kdy je MS bude měnit a zda bude kurz pořád stejný (jeho FAQ je v tomhle dost nejasné). Dál záleží na tom, jestli se i slíbené nové předplacené kupony s pevnou hodnotou budou u překupníků prodávat za levnější cenu (např. 1300,- za 900,-), nebo už jen za cenu té hodnoty (1300,- za 1300,-). Pak už by samozřejmě nemělo cenu je vůbec kupovat, protože se zdražení (dost razantnímu) nevyhneme a můžeme přejít rovnou na PayPal/kartu.
Snad to někomu pomůže :). -
-
ted jsem nakoupil na aukru 2100 bodu za 505,-. Po zadani kodu me microsoft na ucet pridal 657 kc :)
-
-
Kingdom Come: Deliverance běží na Xbox One po pouhých třech týdnech portování při 17FPS.
Do filmových 24 fps to už je jen kousek, takže pohodička. *3* -
RISE OF THE TOMB RAIDER IS XBOX ONE EXCLUSIVE
*8*
http://www.ign.com/articles/2014/08/12/gamescom-2014-rise-of-the-tomb-raider-is-xbox-one-exclusive -
-
To může bejt klidně jenom dočasně exkluzivní.
-
Vzhledem k tomu jak se Square Enix "daří" tak to není na jednu stranu zas tak překvapivá informace, na všechny ostatní strany je to ale smutný *9*
-
-
LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...
"... a ruthless criminal underground deep below the surface of the planet of Coruscant, the game puts players in control of a deadly bounty hunter... "
Ty vole *14* Někdo vyslyšel mé prosby. To je hra, kterou jsem ve Star Wars vždycky chtěl.
Snad to nezkazí a neudělají z toho nějakou rádoby FPS s jednoduchou hratelností.
Jinak na jejich místě bych tu hru nezasazoval na Coruscant, ale na Nar Shaddaa, tam je to pravé podsvětí. Ale Coruscant zná asi víc lidí. -
Oddworld
První díl, Oddworld: Abe's Oddysee je teď na Steamu zdarma + 80% sleva na ostatní hry z Oddworld universa, včetně New 'n' Tasty, který za 3,99€ rozhodně stojí. *3* -
Homepage a YouTube videa střílečky XCOM jsou nedostupné, znamená to konec i pro hru samotnou?
http://www.xcom.com/enemyunknown/ *13* -
-
:( Doprčic jediná , která mne od 2K ještě zajímala .....
-
-
Novou hrou od Clifforda Bleszinského je free to play multiplayer (5vs5) střílečka s názvem LawBreakers, která se bude odehrávat ve futuristickém světe, v němž neexistuje měsíc. (+ trailer)
To znamená, že v té hře nebude odliv a příliv? Má vůbec cenu takovou hru hrát? -
-
dokonca tam ani zeny nemaju kramy(mesicky), bude to explozivna hra
-
-
Silverlight
To je problém opravit nějakou část webu (asi reklamu) aby ten plugin pouze zde nepadal? Již to je několik dní a pořád to je na h*vno. -
-
Silverlight se fakt k necemu jeste pouziva? Ja myslel ze je mrtvejsi nez Flash...
-
-
Není mrtvej.
Zde se používá jinak by nepadal :)
-
-
Stačí si ho zakázat a máš klid.
-
-
Ale je lepší, když to opraví ten kdo to podělal. Některé weby ho používají tak to nebudu zakazovat.
-
-
popravdě jsem ještě nenarazil na nic co by mi nefungovalo a mě to chybělo, ale je možné že některé weby na tom mají postaveno i důležitější věci než je reklama.
-
-
Netflix ho potřebuje
-
-
-
-
-
Hmm...z Clarka se stal IronMan.
-
Asi je zbytečné jako každý rok se zeptat, zdali se bude někdo věnovat The International 2018. Já vím, taková bezvýznamná akce, že už i takové média jako ČT či Nova o tom informují. I když na druhou stranu většina herních magazínů u nás netuší, která bije ohledně této akce.
-
-
Je dobře, že o tom herní weby neinformují. Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst.
-
-
"Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst."
To, že Games není esport web neznamená, že si nemůžou dovolit v rámci nespecializovaného webu občas napsat článek o esportu, pokud se jedná o nějakou větší akci. Každý, kterého takové akce z nějakého důvodu nezajímají, to nebude číst.
-
Jediný důvod, proč by měly weby informovat zvlášť? To je jako říct, mě nazajíma NFL, ať má svoji vlastní sekci, ve sportu ji nechci.
-
-
Chodím na herní web kvůli informacím o hrám a esport není hra. Pokud budu chodit na sportovní web kvůli informacím o sportu, tak americký fotbal je sport.
-
-
Ještě blbější než jsem si myslel....
-
-
Podle jeho děravé logiky tady nemá co dělat Fight Club, HW články, úvahy jakéhokoliv typu, reporty ze světa herního byznisu (mikrotransakce, žaloby, zákazy...) atd. Nic z toho si nemůžes na svém PC a PS4 zahrát a navíc to souvisí s hrama ještě míň, než esport...
-
K urážkám si přešel celkem brzy.
-
-
Mám to brát tak že herní soutěže vlastně nemají s hrami nic společného?
-
-
Jasně, protože to, co hraješ ty, tak nejsou sra*ky:) Takže to není dáno tím, že ty si myslíš, že esport nepatří na stránky. Je to podle tebe dáno tím, že se hrajou sra*ky v esportu. Tak to napiš rovnou a nemusíme se ani hádat o tom, proč to tady není:)
-
-
Zkusím vám to říct ještě jinak - Zajímají mě jen informace o tom, co si můžu sám zahrát na svém PC nebo PS4. Články o esportu mi překážejí na herním webu úplně stejně, jako by mi překážely na sportovním webu. Toto odvětví se zkrátka nehodí do žádné kategorie a mělo by mít vlastní specializovaný web, což věřím, že někde i má.
Ale jako vždy jde samozřejmě jen o můj názor.
-
-
Reakce na příspěvek:
Pořád jsi nevysvětlil proč? Týká se to her? Týká. Týká se to přímo her? Týká. Navíc TI je defacto MS světa v Dotě. Nevidím jediný logický argument, proč toto nepatří na server o hrách kromě toho, že to tak ty chceš.
-
-
Reakce na příspěvek:
Je potřeba co nejvíc oddálit dobu, kdy bude esport mainstream. Ty největší turnaje jsou ve špatných hrách. Když někomu řeknu, že jdu hrát fotbal, tak ví, že jdu kopat do míče s přáteli. Ale když někomu řeknu, že hraju na PC, tak nechci, aby si představil, že hraju sra čky typu DOTA, LoL nebo Starcraft. Jako normální hráč, co si k tomu ve volném čase sedne, se stydím za esport.
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Tím posledním komentářem ses připravil o jakoukoliv šanci, že tě bude někdo brát vážně.
"Ještě blbější než jsem si myslel...." tady celkem sedí.
-
-
-
-
-
-
-
Oni občas o tom informují, sice asi vítěze mají maximálně v bleskovce. DotA 2 opět pokořila rekord, vítězové The International si rozdělí přes 20 milionů dolarů
-
Já bych se taky přimlouval. Podívejte, trend je jasný a byla by věčná škoda zmeškat možná poslední šanci na nějaký pěkný článek, než Valve vydá ty kartičky a začne se e-sportovat jinde. Už z historicko-archivních důvodů.
-
-
Tak v sprnu ti to zase vyletí. V sobotu bylo ve hře okolo 900k hráčů, včera 800k:)
-