Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW

Konverze MS bodů na peníze

Proběhl dříve avizovaný převod MS bodů na peníze.Tak pro zajímavost:
    4200 bodů, které se na třeba na Aukru prodávají kolem devíti stovek je nyní 1302 Kč (CZ účet), 35,7 £ (UK účet). MS nevydal žádné ofic. konverzní tabulky, takže můj přepočet nemusí být přesný (na CZ účtu jsem měl 2680 bodů/nyní 810,80 Kč; na UK něco přes 3840 bodů/nyní 32,64 £). Kdo ví, jakým způsobem ta konverze probíhá...

Příklad ceny hry: Brothers: A Tale of Two Sons, původně 1200 bodů, nyní 349 Kč, resp. 10 £. Reálná cena pak byla při výše uvedené ceně 4200 kuponu původně 257 Kč, nově je reálná cena (na základě toho přepočtu) cca 242 Kč (CZ), resp. 252 Kč (UK).

Závěr: Při koupi levných kuponů uživatel na změně trošičku vydělá. Naopak při ceně 1399 Kč za 4200 bodů třeba na Xzone něco prodělá. Otázka je, do kdy budou levné bodové kupony k mání, do kdy je MS bude měnit a zda bude kurz pořád stejný (jeho FAQ je v tomhle dost nejasné). Dál záleží na tom, jestli se i slíbené nové předplacené kupony s pevnou hodnotou budou u překupníků prodávat za levnější cenu (např. 1300,- za 900,-), nebo už jen za cenu té hodnoty (1300,- za 1300,-). Pak už by samozřejmě nemělo cenu je vůbec kupovat, protože se zdražení (dost razantnímu) nevyhneme a můžeme přejít rovnou na PayPal/kartu.

Snad to někomu pomůže :).
    • holec89
      ted jsem nakoupil na aukru 2100 bodu za 505,-. Po zadani kodu me microsoft na ucet pridal 657 kc :)
  • Kingdom Come: Deliverance běží na Xbox One po pouhých třech týdnech portování při 17FPS.

Do filmových 24 fps to už je jen kousek, takže pohodička. *3*
  • Lukyz

RISE OF THE TOMB RAIDER IS XBOX ONE EXCLUSIVE

*8*

http://www.ign.com/articles/2014/08/12/gamescom-2014-rise-of-the-tomb-raider-is-xbox-one-exclusive
    • To může bejt klidně jenom dočasně exkluzivní.
    • Vzhledem k tomu jak se Square Enix "daří" tak to není na jednu stranu zas tak překvapivá informace, na všechny ostatní strany je to ale smutný *9*
  • Divotvurce

LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...

"... a ruthless criminal underground deep below the surface of the planet of Coruscant, the game puts players in control of a deadly bounty hunter... "
    Ty vole *14* Někdo vyslyšel mé prosby. To je hra, kterou jsem ve Star Wars vždycky chtěl.
    Snad to nezkazí a neudělají z toho nějakou rádoby FPS s jednoduchou hratelností.

Jinak na jejich místě bych tu hru nezasazoval na Coruscant, ale na Nar Shaddaa, tam je to pravé podsvětí. Ale Coruscant zná asi víc lidí.
  • Lukyz

Oddworld

První díl, Oddworld: Abe's Oddysee je teď na Steamu zdarma + 80% sleva na ostatní hry z Oddworld universa, včetně New 'n' Tasty, který za 3,99€ rozhodně stojí. *3*
  • Homepage a YouTube videa střílečky XCOM jsou nedostupné, znamená to konec i pro hru samotnou?

http://www.xcom.com/enemyunknown/ *13*
    • :( Doprčic jediná , která mne od 2K ještě zajímala .....
  • Novou hrou od Clifforda Bleszinského je free to play multiplayer (5vs5) střílečka s názvem LawBreakers, která se bude odehrávat ve futuristickém světe, v němž neexistuje měsíc. (+ trailer)

To znamená, že v té hře nebude odliv a příliv? Má vůbec cenu takovou hru hrát?
    • dokonca tam ani zeny nemaju kramy(mesicky), bude to explozivna hra
  • Keyz

Silverlight

To je problém opravit nějakou část webu (asi reklamu) aby ten plugin pouze zde nepadal? Již to je několik dní a pořád to je na h*vno.
    • Silverlight se fakt k necemu jeste pouziva? Ja myslel ze je mrtvejsi nez Flash...
      • Keyz
        Není mrtvej.

Zde se používá jinak by nepadal :)
    • Draken69CZ
      Stačí si ho zakázat a máš klid.
      • Keyz
        Ale je lepší, když to opraví ten kdo to podělal. Některé weby ho používají tak to nebudu zakazovat.
        • Draken69CZ
          popravdě jsem ještě nenarazil na nic co by mi nefungovalo a mě to chybělo, ale je možné že některé weby na tom mají postaveno i důležitější věci než je reklama.
          • Netflix ho potřebuje
  • Hmm...z Clarka se stal IronMan.
  • Veskoslav

Asi je zbytečné jako každý rok se zeptat, zdali se bude někdo věnovat The International 2018. Já vím, taková bezvýznamná akce, že už i takové média jako ČT či Nova o tom informují. I když na druhou stranu většina herních magazínů u nás netuší, která bije ohledně této akce.

• SalemCZ
    • Mart9

Je dobře, že o tom herní weby neinformují. Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst.

• i586

"Pro esporty by měly vzniknout speciální weby a tam ať si každý, kterého takové akce z nějakého důvodu zajímají, jde číst."

To, že Games není esport web neznamená, že si nemůžou dovolit v rámci nespecializovaného webu občas napsat článek o esportu, pokud se jedná o nějakou větší akci. Každý, kterého takové akce z nějakého důvodu nezajímají, to nebude číst.

• Veskoslav

Jediný důvod, proč by měly weby informovat zvlášť? To je jako říct, mě nazajíma NFL, ať má svoji vlastní sekci, ve sportu ji nechci.

• Mart9

Chodím na herní web kvůli informacím o hrám a esport není hra. Pokud budu chodit na sportovní web kvůli informacím o sportu, tak americký fotbal je sport.

• Veskoslav

Ještě blbější než jsem si myslel....

• i586

Podle jeho děravé logiky tady nemá co dělat Fight Club, HW články, úvahy jakéhokoliv typu, reporty ze světa herního byznisu (mikrotransakce, žaloby, zákazy...) atd. Nic z toho si nemůžes na svém PC a PS4 zahrát a navíc to souvisí s hrama ještě míň, než esport...

• Mart9

K urážkám si přešel celkem brzy.

• RaketovyZid

Mám to brát tak že herní soutěže vlastně nemají s hrami nic společného?

• Veskoslav

Jasně, protože to, co hraješ ty, tak nejsou sra*ky:) Takže to není dáno tím, že ty si myslíš, že esport nepatří na stránky. Je to podle tebe dáno tím, že se hrajou sra*ky v esportu. Tak to napiš rovnou a nemusíme se ani hádat o tom, proč to tady není:)

• Mart9

Reakce na příspěvek:

Podle mého názoru, já sra čky nehraju.

• Mart9

Zkusím vám to říct ještě jinak - Zajímají mě jen informace o tom, co si můžu sám zahrát na svém PC nebo PS4. Články o esportu mi překážejí na herním webu úplně stejně, jako by mi překážely na sportovním webu. Toto odvětví se zkrátka nehodí do žádné kategorie a mělo by mít vlastní specializovaný web, což věřím, že někde i má.

Ale jako vždy jde samozřejmě jen o můj názor.

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Pořád jsi nevysvětlil proč? Týká se to her? Týká. Týká se to přímo her? Týká. Navíc TI je defacto MS světa v Dotě. Nevidím jediný logický argument, proč toto nepatří na server o hrách kromě toho, že to tak ty chceš. 

• Mart9

Reakce na příspěvek:

Je potřeba co nejvíc oddálit dobu, kdy bude esport mainstream. Ty největší turnaje jsou ve špatných hrách. Když někomu řeknu, že jdu hrát fotbal, tak ví, že jdu kopat do míče s přáteli. Ale když někomu řeknu, že hraju na PC, tak nechci, aby si představil, že hraju sra čky typu DOTA, LoL nebo Starcraft. Jako normální hráč, co si k tomu ve volném čase sedne, se stydím za esport.

• Reakce na příspěvek:

Tak si představí, že hraješ sra*ky jako Kingdom Come, to máš jedno.

• Mart9

Reakce na příspěvek:

Naopak Kingdom Come je ten správný zástupce tohoto zábavního odvětví.

• RaketovyZid

Reakce na příspěvek:

Tím posledním komentářem ses připravil o jakoukoliv šanci, že tě bude někdo brát vážně.

"Ještě blbější než jsem si myslel...." tady celkem sedí.

• Mart9

Reakce na příspěvek:

To je váš problém, že nedokážete rozdýchat můj názor.

• RaketovyZid

Reakce na příspěvek:

Celkem vtipný od někoho, kdo nedokáže rozdýchat že tu někteří chtějí zprávy o esportech.

• Mart9

Reakce na příspěvek:

Mně je to fuk, já pouze celou dobu píšu svůj názor. Jen vy mi tady pokládáte nějaké dotazy a chcete to vysvětlovat. Já jsem žádnou větu otazníkem nezakončil.

• SalemCZ

Oni občas o tom informují, sice asi vítěze mají maximálně v bleskovce. DotA 2 opět pokořila rekord, vítězové The International si rozdělí přes 20 milionů dolarů

• MickeyMutant

Já bych se taky přimlouval. Podívejte, trend je jasný a byla by věčná škoda zmeškat možná poslední šanci na nějaký pěkný článek, než Valve vydá ty kartičky a začne se e-sportovat jinde. Už z historicko-archivních důvodů.

• Veskoslav

Tak v sprnu ti to zase vyletí. V sobotu bylo ve hře okolo 900k hráčů, včera 800k:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit