-
nvidia vlastnici, chcem sa vas nieco spytat
podla tohoto clanku
http://wccftech.com/nvidia-responds-witcher-3-gameworks-controversy/
nvidia naschval degraduje vykon nielen konkurencii, ALE hlavne degraduje vykon starsich nvidia kariet, aby ste kupovali novsie maxwelly
ja som si to nevymyslel, je to tam cierne na bielom -
Final Fantasy VII Remake dost možná dorazí na PC.
To je snad jasný už od začátku ne?
-
Video: Bioware odhalilo úkol v Dragon Age: Inquisition, o kterém neměl nikdo doposud neměl ani ponětí.
Ó koukněte superduper tajný quest v Dragon Age, který spočívá..................v donesení 10 kytek.........
Wow Bioware wow.
Ta hra je naprostej odpad. -
-
Video: Bioware odhalilo úkol v Dragon Age: Inquisition, o kterém neměl nikdo doposud neměl ani ponětí.
Ja len nechápem, ako to, že sa ľudia nepozastavujú nad tým, že nejakí developeri urobili hru, kde musíš vyskočiť 50x na obyčajnú skalu, aby sa ti spustil quest... Veď to je CHORÉ! O Dragon Age Inquisition som doteraz nevedel skoro nič, a nič viac ani vedieť nechcem... -
To bys urazil odpad. Když jdu vyhodit smetí tak je to větší zábava než Inquisition.
-
souhlas
-
-
Android verzi indie titulu Gentleman si do telefonu stáhlo přes 50000 lidí, avšak jen 144 legálně.
chtěl sem se na to podívat, ale nikde ji nevidím, jen celou obrazovku PSY .. grr. stáhli to nebo to prostě jen zase tak vylepšili, že vyhledávač nic nenajde? -
-
To protože se to jmenuje trochu jinak a protože vyhledávání Googlu stojí za prd.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luckyframe.gentlemen -
-
a! díky, ale stejně Tato aplikace není kompatibilní s vaším zařízením. :((
-
-
Taky to nemůžu najít, a nechápu proč sakra nemůžu na google play vyhledávat jen v kategorii hry, google mi hodí do výsledku úplně všechny aplikace.
-
-
Dreamfall Chapters
nový (první) trailer: http://youtu.be/KsIkNrRUMEg -
-
Trailer peknej a na hru se moc tesim, jen doufam, ze jeste zapracuji na modelu Zoe, pac si neni vubec podobna s tou z predchoziho dilu.
-
-
mně osobně to moc nevadí, proti současné nic nemám a stejně ji člověk většinu času zepředu neuvidí :)
-
-
Ja nerikam ze je ten model spatny, jen mi to prijde jako uplne jina postava. Kazdopadne se na pokracovani moc tesim, tak doufam ze to bude stat za to.
-
-
Zoe je tak jediná, co bych tomu zatim vytkla (taky ono toho ještě není tolik vidět). Přijde mi, že ten obličej je takový strašně nepřirozený... Připomíná mi model Alyx of Fake Factory http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2009/04/Cinematic-Mod-V10-08.jpg Je to (asi?) dovedený tak k dokonalosti, až to je nepřirozený. Nevim no, já ty ženský obličeje vnímam jinak :D Ale ten svět vypadá moc hezky, jeden plastovej obličej to nezkazí.
-
-
-
-
-
Dabér Nolana Northa z herní série Uncharted je unesen z dema Max Payne 3.
Ja chci DEMO!!!!! :((( -
-
Já chci celou hru :D
-
-
Red Dead Redemption
Tak pokud ještě nemáte Red Dead Redemption tak na Xbox Live pro gold za 2 kilča -
Zítra v 18:00 se dočkáme novějšího, čerstvějšího a většího Games old Gaming (GOG.com)....
Games old Gaming? To tam z vás vymyslel kdo? :D
Snad Good Old Games. -
-
Tož, to já. Nějak se mi v pozdní noci smotalo GAMES, potažmo good OLD GAMES a green man GAMING z předešlé bleskovky *11*
Od příště už raději jenom GoG.com a Green Old Man *15* -
To musel psát někdo,kdo tam nakupuje od začátku,potažmo ani neví,jak se služba jmenuje.
-
-
Spoiler: Na internet uniklad čtyři nová gameplay videa z GTA V.
tam je i sníh? wow. tam je prostě všechno :) -
-
Oni tam dají mnoho 7s videích.... Jak to proboha někdo točil? Problém to dát to jednoho videa.
-
-
aby to mohl dát na instagram
-
peníze z reklam na youtube pro něj, na to klikne hrozně moc lidí, a když to rozdělí tak ještě víc
-
-
V zájmu masochismu bych to příště rozdělil po 1 sekundě.
-
-
-
xy
Mě spíš přišla divná ta jízda, auto se po nárazu nijak znatelně nedeformovalo, což by se u 4ky už dělo. -
-
V autodílně se dá koupit upgrade, díky kterýmu auta při nárazech víc vydržej.
-
-
xy
To bude nejspíš upgrade na tank
-
-
ono možná bude něco na tom jak tam jeden týpek řiká v komentářích: když ukazuje jak s autem naletí proti zdi v plný rychlosti tak se auto nic moc nestane ... ale zajímavý je že v autě neni ani třeba řidič + teda žádný poškození auta ... takže to trochu vypadá že spíš než že se dostal k plný verzi tak že nějak získal jen nějakou developer verzi ...
-
Spoiler: Na internet uniklad čtyři nová gameplay videa z GTA V.
http://instagram.com/jsticks11# tady je toho víc a dává i videjka na request ;) ano ta deformace podle videa nic moc, uvidim až si to sám ošahám :D -
-
no nějaká deformace tam je, ale je menší jak ve čtyřce. na druhou stranu ono po každým kilometru měnit rozflákaný auto, jak bylo ve čtyřce, taky nebylo úplně super :D
-
-
No nevím, mě auto vždycky vydrželo celkem dlouho. Podle toho videa, kdy mu do zadní části vrazí auto, by už ve čtyřce měl parádně otočený auto a zdeformovaný jak prase - ale pojízdný. Doufám, že to takhle nebude v plný, ve fyzice jsem viděl hlávní sílu hry *13*
-
Tak ono uplne stacilo dat hustotu premavky na minimum a potom sa uz dalo jazdit jak prasa. A ako bonus si mal aj vyssi framerate :)
-
-
-
-
-
Nová konzole od MS se jmenuje Xbox One, protože nabízí all-in-one řešení. Název Xbox 720 nebyl vývojáři...
wow! tak to muselo dát marketingovýmu oddělení velkou práci tohle vymyslet.