Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od dnešního dne spadá PSN pod novou divizi (Sony Entertainment Network). Odsouhlasením nových podmínek se vzdáváte možnosti zapojit se do hromadné žaloby proti Sony.

In Your face
    • EULA NENÍ nadřazená ústavě a nebo dokonce nedej bože listině základních práv a svobod, které právo na soudní a jinou ochranu zajišťují. Je nesmysl si něco takovýho dát do EULA *15*
      • Dneska je bohužel možný asi všechno a mnohdy se zdá, že vše nadřazeno listině základních práv a svobod...
        • Na tom asi něco bude..bohužel...ale bral bych to u menších věcí, ale rozhodně ne když ti seberou právo podávat hromadnou žalobu. To už je šlapání po lidských právech, když si tam můžou psát co chtějí..pochybuji, že by jim to prošlo *8* Samozřejmě, člověk má právo nepříjmout to a hru nehrát, že ano, ale i tak nesmí být v rozporu s ničím, ne? Doufám..tímto si u mě Sony udělala velké a velmi významné mínus, ale..to jim asi moc nevadí *15*
    • Je vubec mozny neco takovyho si dat do euly?
      • ucho
        podle mě není... na soud by měl mít nárok každý, i když někde slíbí, že se soudit nebude...
  • Keyz

Nový blog Warhorse (Zatím pouze EN)

http://t.co/cgf6jw3v

Krátky článek na eurogameru ohledně daného videa.
    http://www.eurogamer.cz/articles/2012-12-11-dan-vavra-o-smyslu-tech-dema-jejich-rpg
  • Zatímco v Severní Americe už expanze Goblins vs Gnomes pro Hearthstone už běží, vydání evropské verze se zadrhlo a momentální časový rámec zní "během 24 hodin." Alespoň do startu dostanete tři balíčky GvG zdarma.

No 3 balíčky bychom dostali i tak :D chtělo by to spíš další tři navíc :D
  • Kozy
    Theatre of War: 64G8V-H4I4G-9LYZ7
    • Valve spustí v půlce září na STEAMu betaverzi služby pro sdílení vaší herní knihovničky až na deset...

...někde nějaká akce/bundle?
    • postolka
      http://www.steamgifts.com
  • Postavy v evropské verzi 3DS titulu Bravely Default: Flying Fairy jsou méně odhalené než ve verzi japonské.

No už to začalo , puritánská Amerika a početné islámské obyvatelstvo západní evropy diktují vkusnost a přípustnost zahalení herních postav . Na nahé školačky se musí holt jezdit dívat do japonska :/
    • kennyB
      Japonci maj kostičkované ohanbí *1*
      • jen na videu, ve skutečnosti ne :P
  • jamar28

Civilization VI

Tak oznamovací trailer je tu. http://www.civilization.com/
    • Lukyz
      Čekal jsem komentáře typu *whatever* is coming *1*

Ale chci se zeptat, jak člověka nikdy nepolíbeného Civ sérií, se kterým dílem byste mi doporučili začít? Díky.
      • kostejnesmrtelny
        Čtyřka s datadiskem Beyond the Sword. Jsem toho názoru, že relativně malý změny v hratelnosti jednotlivejch pokračování nejsou dostatečným důvodem pro hraní více dílů, v jádru je to prostě pořád Civilizace. Není tedy důvod začínat s jinou, než s tou nejlepší z nich.
      • jamar28
        Já hrál poprvé až čtyřku a přišla mi perfektní. Pětka mě bavila v něčem víc (hexa rozložení mapy je lepší) a v něčem zase méně (jen jedna jednotka na políčko).
      • Coffin.Corner
        Asi s pětkou (v kompletní edici), protože má celkem slušný model poradců a doporučení, ale pokud nepovažuješ zastaralou grafiku za zásadní problém tak můžeš začít prakticky s kterýmkoliv dílem :)
    • ringmancz
      chudák Svoboda, jí rozmazali bradavky
      • MickeyMutant
        Dobrej postřeh. Tohle je prostě děs, chápu jejich podělané důvody, ale stejně je to děs. Světoznámý, 200 let starý plátno, bože! Volové zastydlý.
        • ringmancz
          přitom na tom obraze taky skoro nejsou vidět, ale co kdyby to náhodou někoho pohoršilo!
    • Sean Bean?
      • MickeyMutant
        Jo, ale v samotné hře prej jenom prvních pár tahů.
  • Tomb Raider: Definitive Edition poběží na Xbox One a PS4 v rozlišení 1080p a 30 FPS.

ZÁZRAK! 30FPS při fullHD! Nevídané! Och bože! Hned si běžim koupit do obchodu konzoli!
    • ucho
      v tuhle hodinu jsou obchody přece zavřený... navíc je víkend. počkej na pondělí.
  • Vyšla kompletní čeština do Deus Ex Human Revolution Director's Cut od týmu z RPG citadely.
    • jaký je rozdíl oproti CZ která tam byla předtím?
      • Teď jsou přeloženy úplně všechny texty i komentáře a některé jsou přečasované pro lepší synchronizaci se zvukem.
        • SalemCZ
          už to asi vidím že tam je přeložený i komentář tvůrců asi
          • trefa
        • SalemCZ
          ono tam předtím něco nebylo přeložený?
  • ringmancz

Odhalen seznam 51 trofejí a achievementů, které lze získat v GTA V.

oproti PS3 přibyla jedna - A New Perspective
    You played GTA V in first person mode for 15 hours.
  • V 52. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Deus Ex: Human Revolution, 2. L.A. Noire:...

Rok 2012 uz ma 52 tydnu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit