-
Šéf Epic Games mudrcuje: dolarové hry neohrožují ty velké a drahé jen svou cenou, ale hlavně...
Nezavisly vyvojari nepotrebujou zadny korporatni parazity a to pak proste slape jinak... -
Hrdinové Sony přejí šťastné prožití vánočních svátků.
ten vanocni helghast hej. *1* dneska me akorat ceka pod stromeckem killzone trilogy. to se bude parit. *14* -
V tomto měsíci se dočkají fanoušci The Elder Scrolls V: Skyrim a Rage skvělých novinek a překvapení.
tieto hry budu konecne 100% odladene? *12* -
-
V tomto měsíci se dočkají fanoušci The Elder Scrolls V: Skyrim a Rage skvělých novinek a překvapení.
alebo sa nebodaj na steame unlocknu aj pre nas region? asi ne...
-
-
Quake 2 a Wolf na GoGu
Tak GoG dál válí s hrama od Bethesdy. Přibyl Quake 2 a 3 a Wolf, včetně RTCW. -
-
Super, Q2DM1 navždy! *14* *5*
-
-
Miasmata
Novej trailer na tuhle obskurní indie survival adventuru (před časem zmiňovanou v nezávislým rozcestníku):
http://www.youtube.com/watch?v=8xbdpCWyLFw -
Dark Souls 3 - Analýza PC portu od Duranteho(DSfix)
Durante, borec co udělal DSfix pro Dark Souls, zanalyzoval PC port Dark Souls 3.
http://www.pcgamer.com/durantes-dark-souls-3-port-analysis/ -
-
Nemohl by jsi to, prosím, zlehka shrnout moje AN je na velmi mizerné úrovni *13* a nevíš jestli bude něco tvořit pro DS III nebo to implementuje do GeDoSaTo?
-
-
Nevím, jestli bude třeba aby něco takového dělal. Port je dobrý. Bugy s 60 fps jsou odstraněny. Jenom některé pozdější lokace jsou méně optimalizované, snížení kvality stínů pomůže.
-
-
To jsem rád, díky.
-
-
Port je OK. GeDoSaTo podporuje DX11? Mám pocit, že GeDoSaTo mi nejelo se Scholar...
-
-
Jo to máš pravdu takže to nebude ani tady fungovat.
-
-
-
-
7000 neaktivnějších hráčů her Counter Strike: Source / Counter Strike 1.6 a 500 top hráčů Counter...
To jako ti, kteří vůbec nehrajou a nejsou aktivní dostanou beta klíč?? *1* a nebo tam máte chybku *4* -
-
*thumbs up*
opraveno *3*
-
-
Hacker Yifan Lu našel exploit v handheldu PSV, což otevírá hrozbu možného homebrewu.
"Hrozba" homebrew je dost agresivní slovo. Každý homebrew nemusí být nutně nelegalní, ač samotný hack PSV má samozřejmě k legálnosti daleko. -
-
Minimálně pro Sony to hrozba je *3*
-
-
Sony je sama pro sebe tou největší hrozbou ....
-
-
-
Tak dneska uz naposled Witcher 3
Chtel bych se jen podelit protoze tohle mi pomohlo minimalizovat micro stuttering a hraje se to ted znatelne lepe i kolem 30-40 FPS.
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36h3vx/having_performance_issues_with_witcher_3_read_this/ -
-
Zapni v nastavenich HW mys a zadny micro stuttering mit nebudes, ale zase na tech 30-40 fps to neni micro stuttering, ale proste malo fps a seka se ti to.
-
Měl jsem motionblur vypnutej, protože víme proč, po zapnutí je ten microstuttering opravdu o dost lepší a ani to nevypadá při pohybu moc mázle, to se jim celkem povedlo. Dík
-
-
PS+ story
Nedavno byla nejaka akce na mesic PS+ zdarma. Tu jsem vyuzil a mesic jsem mel PS+. Jenze po vyprseni te doby se PS+ automaticky predplatil na dalsi mesic – cekal bych nejaky upozorneni typu "vyprsel vam free PS+, muzete v clenstvi pokracovat v ramci nasich cenovych nabidek, nebo se muzete vratit do puvodniho stavu, tedy obycejny ucet bez PS+".
JENZE on se Vam PS+ automaticky predplati na dalsi mesic a jediny info, ktere o tom dostaneje, je to, ze vam prijde mail informujici o strzeni 180,- z vaseho uctu za predplatny dalsiho mesice. To se da vypnout HLUBOKO v meny nastaveni uctu (Account management>Transaction Management>Services List>PlayStation Plus>PlayStation Plus [Subscription] - Cancel Automatic Renewal.).
Tahle politika me trochu nasrala, ale co uz, tak mam dalsi mesic PS+ aniz bych se o to prosil – ja muzu jen doufat, ze se v ramci Prosincoveho, vanocniho PS+ dockam neceho zajimanyho. Jasne jde jen o dve kila, ale me jde zase o princip – taky mi mohlo naskocit automaticky clenstvi na rok...
Kazdopadne v ramci toho free mesice jsem PS+ vyhody skoro nevyuzil – stahl jsem si LittleBigPlanet Karting (zabavny blbnuti, mnou stazeny hlavne proto, abych mel na playstejsne neco, co bude mozny pustit malym bratrancum, az se u me zase obejvi) a Call of Chuarez (coz je fakt super) zlevneny ze dvou, pro normalni ucet na kilo pro uzivatele s ps+ , jinak me tam nic nezaujalo. -
-
ono stačí ty podmínky jenom proletět, je to zmíněný na začátku. já sám jsem měl dvakrát měsíc zadarmo a později jsem si koupil tříměsíční
http://cz.playstation.com/legal/detail/item540097/30DENN%C3%8D-ZKU%C5%A0EBN%C3%8D-VERZE-SLU%C5%BDBY-PLAYSTATION%C2%AEPLUS/ -
Tak ono jsou s těmahle věcma vůbec problémy. Např. automatický ukládání informací o platební kartě na PS store. Bratránek takhle odčerpal z účtu snad 8 tisíc. Můžete nadávat strejdovi do pitomců, ale on je hrama nedotčenej a má spoustu vlastních starostí, než studování všech funkcí hraček, co klukům koupí, takže to prostě nečekal. Vita ho na to neupozornila, což by zatraceně měla.
Otázka je, jak vypadá PS+ na PS3 a 4. Protože ty hry, co slibovaly, jsem na Vitě už dlouho neviděl. Už je tam snad půl roku Uncharted a občas se tam objeví nějaká blbinka za pár stovek, ale ten výběr je dost chabej a z velký části neměnnej. Ze začátku to šlo, snažili se nalákat, ale teď na to pěkně kálej. -
-
Ucho má pravdu, zakladni hry (7-8?) jsou vždy rok stejný...první várka bylo LBP2,inFamous 2 atd, soucasnej balicek tam je tak pul roku a mesicne se meni jen ty 2-3
-
základní balík je neměnnej a každý měsíc přidají jednu hru. po roce vymění zřejmě i ten základní balík.
-
-
Tak to je podobný. Abych Sony nekřivdil, tak jsem přehlídnul Sonic & All star racing, což se prodává za tisícovku, takže jo, jednu velkou hru tam dali. Ale moc často se mi do vkusu netrefují, bohužel.
-
-
-
Jasně to je v podmínkách daný a musí Ti byt jasný, ze nic není zadarmo když už někam pises údaje o kreditce.
Já jsem si třeba díky teto možnosti PS+ zdarma jel asi 8 měsíců zadarmo. -
Jsi z těch 10 her stáhnul jednu? V prosinci hry přidaj až na konci, teď maximálně budou nějaky slevy... A hry co jsou zdarma diky PS+ stejne po vyprseni hrat nemužeš...
-
-
vím, že jsem to někde četl, ale teď to nevidím. tuším i sony posílalo nějaký mail. ale až mi skončí roční předplatné, automaticky se mi zase prodlouží o rok? nebo o měsíc? já jen jestli nebude lepší koupit tu kartu a prodloužit si to ručně.
-
-
Hale to nevim, já si koupil 90 dní a před pár dnama končilo a samo to koupilo dalších 90 dní, takže to asi kupuje to co máš aktivovaný
-
-
já právě jen vím, že mi přišel mail, nebo odkaz na sony, kde se psalo, že se to automaticky strhne na další dobu. ale teď to nemůžu najít a nejsem si jistej, jestli tam psali ten rok :)
-
-
-
Takze kdyz mas na rok koupeny ps+ a potom si uz clenstvi nepredplatis, tak uz nebudes moct hrat hry, ktery sis "zdarma" v ramci toho rocniho ps+ postahoval?
-
-
No jasne že ne, to by bylo jednoduchý, zaplatit si 180kč na měsíc a postahovat 10 her v hodnotě pár tisíc... Ale pokud teda rok sbiras hry, pak rok nebudes ps+ a po dalsim roce zase jo tak samozrejme mas pristup i k tem co jsi si "nakoupil" předtim
-
-
No tak to nevidim duvod si PS+ predplacet. Jinak na zlevneny hry koupeny v ramci toho docasneho PS+ se snad nemoznost hrani v budoucnu, bez PS+, nevztahuje ne? Koupil jsem si totiz Call of Juarez.
-
-
Miserius: Nevim proc mas pocit, ze format co vyhovuje tobe, musi bejt logicky vyhodnej i pro ostatni. Nemusi a neni. Ja za rok hraju a koupim tak dve "velky" hry – a kdyz rikam velky tak myslim s cenovkou okolo 1500 Kc – a nejaky mensi, nize rozpoctove dimenzovany a levnejsi hry. A ty co koupim se v akcich PS+ jen tak neobjevi (rozhodne ne v dobe, kdy mam chut je hrat), tudiz mi PS+ nema mnoho co nabidnout.
-
Ty koupeny ve sleve ti zustanou... Co se ti na tom nezda? Normalne ti pujcujou hry dokud jsi předplatitelem, kdyz uz nejsi tak si je zase vezmou, ted tam je 14 dni trial, takze by jako kazdymu rozdali 10 her? Nekterym lidem by se fakt nezavdecili ani kdyby se rozkrajeli....I kdybys měl jen měsíc, ty hry dohraješ a co pak s nima? Máš stovku měsíčně (pokud teda nekupuješ 180kč měsíčne) a vyzkousis si 2-3 hry
-
-
-
-
-
No jo tyhle zmrdoviny mi taky vadí, vévodí tomu naše trojka operátorů. Klasika, jakmile chceš něco aktivovat tak to můžeš klidně i po sms a trvá to 2 vteřiny, ale jak chceš něco zrušit tak to jsou obstrukce neskutečný...
-
-
to samé je VOYO, taky zkušební verze na měsíc zdarma...
-
-
já ti nevím, ale tohle se tam přeci někde píše v podmínkách. já tedy vždy věděl, že se to automaticky prodlužuje...
-
-
Kdo cte podminky? Nikdo a s tim se pocita. Na kazdej pad i kdyz uz vis, ze chces automaticky predplatny vypnout, tak to proste nikde vyditelne v nastavenich konzole nenajdes. To se musis sebrat a vygooglit si diskuze, kde se tohle dozvis – a protoze tech diskuzi neni malo, tak s tim ma evidentne problem vic lidi.
-
-
já neříkám, že je to tak dobře a že to schvaluju. ale neseš na tom spoluvinu.
-
-
Jeste abys to schvaloval :) Ale je prece jasny, ze kdyz si aktivuju casove omezenou (mesic) free ps+, tak by tam po jejim vyprseni mela byt vyzva, jestli v dane sluzbe chci pokracovat. Podle me je naprosta kravina, aby se mesicni free automaticky v nasledujicim mesici prehouplo v placeni, i kdyby na zaklade jednoho z mnoha radku v uvodnich podminkach.
Pointa mesicniho free ps+ je snad prave moznost si ps+ vyzkouset a teprve na zaklade pripadny spokojenosti, naplneni ocekavani se rozhodnout, jestli mi za placeni stoji, nebo treba taky ne.
Nevim jestli je v tech podminkach zminena i cesta jak automaticky predplatny zrusit, paklize je, tak alespon neco – ale idealni to stejne neni.
-
-
-
No to píše, ale třeba u SW ToR mi přišel tři dny před koncem mail s upozorněním, že se mi automaticky prodlužuje předplatné a pak nabídka, kde to zrušit. To samé WoW.
-
-
já myslím, že je to pro něj cenná a levná lekce toho, že si má pozorně číst podmínky služeb, které si aktivuje...
-
-
-
jen dve poznamky
delas jako bys nikdy podobnej ojeb jeste nezazil (tohle je bezna, nikoliv mravna praktika loupezniku) a navic delas, jako bys dobrovolne nepouzival zarizeni jednoho z nejsystematictejsich loupezniku *6* -
-
To ale podobny chovani nelegitimizuje, sorry. Na kazdej pad, paklize s timhle nebude souhlasit vice lidi a daji-li o tom SONY vedet, tak je tu moznost, ze do budoucna tam nejaky upozorneni daji .)
-
-
ja to nezkousim legitimizovat, ja jen upozornuju na fakt, ze strkat hlavu hladovymu lvu do tlamy a pak se divit, ze zkousnul, je naivni *5*
-
-
To mas neco podobneho jako.., " RWE : Kdyz si snizime zalohy bude nizsi konecna cena za plyn"
a hle nedoplatek 11k... tady aspon jen 2kila necele, s n mimoradne souhlas dneska vsude samej ojeb. *3*
-
-