Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shuhei Yoshida zatím nedokáže říct, zda bude mít Playstation 4 regionální zámek.

A mají v Sony vůbec o něčem jasno? Neví, jak bude konzole vypadat, neví, kolik bude stát, neví, jestli bude dostupná ve všech regionech při uvedení, neví, jestli bude region lock.. atd...
    • ucho
      jasno mají, to jen bleskař napsal, že to "zatím nedokáže říct". ve skutečnosti to může znamenat, že to zatím říkat nechtějí...
  • Kod WoT

Mam tady nejaky kod do World of Tanks ale hru nehraji tak kdyby nekdo mel zajem *3*
    VRT8Y-MB6BP-YGGFE-VAARM
  • Jedenáctiletý klučina zaslal Codemasters několik svých fan artů s motivem DiRT 2, vývojáři...

Aha tak to priste napisu ze mi je 10 a treba to taky vyjde *1*
  • SalemCZ

NewGame+ Rozhovor s Petrem Poláčkem cca 14:44 dokonce záběry z Fight Clubu

• oktavius66

První Gameplay záběry z LEGO Jurassic World

Jsem sice už dospělý člověk, ale láska k LEGU mi zůstane už napořád. Další LEGO hra, tentokrát z prostředí Jurského Parku vypadá naprosto fantasticky!

Link: https://www.youtube.com/watch?v=gY-bjGyGY9g
    • Lukyz
      Očividně se snaží o věrnost předloze viz ta "pěkná hromádka hov*n" *1*

https://youtu.be/JylK4HuKMvQ?t=2m14s
      • oktavius66
        No já si taky vzpomenul na tu hlášku *1* .
  • Khanemis

Dark Train na Itch.io

Kdo ještě nehrál oceňovanou českou hru Dar Train (tady na Games 9/10 od Lukáše - autor mluvil o ývoji i ve fight Clubu #301), tak je nyní v rámci jejích výročních oslav nyní na itch.io zadarmo (či za jakoukoliv cenu, kterou kdo dá) i se soundtrackem:) Tak třeba to bude někoho zajímat. https://itch.io/s/8442/dark-train-1-year-celebration
    • Urcite doporucuju alespom zkusit. Ta hra ma opravdu neopakovatelnou atmosferu.
    • ucho
      a za 0,5 dolaru Steam klic.
  • Veskoslav

Fallout 4 a Skyrim Special Edition na PS4

Nebudou podporovat mody. A vypadá to, že je to opět vina Sony. Což není nic překvapivého u Sony.
  • smejki

Kreativní ředitel Crytek (Rasmus Hojengaard) v rozhovoru přiznal, že Crysis 2 byl vyroben tak, aby...

tož hlavně že to přineslo obrovský nárůst prodejů... oh wait!
    • Za to prece ale muzou pc pirati *1* .
  • Kozy
    Sakra lidi, zahrajte si Her Story, největší překvapení roku.
    • Mart9
      Já jsem to nehrál, ale od začátku je jasné, že je ta ženská vinna. Jelikož vyslýcháš jenom ji, nemůžeš zjistit, že by to byl někdo jiný, protože to bys musel vyslechnout jeho, nazdar.
      • Chim
        Nechci spoilerovat ale... nemáš tak docela pravdu.
        • Mart9
          Jelikož jsem slyšel tu spoilerovací část v podcastu Hrej o téhle hře, myslím, že vím, na co narážíš, ale dál už bych to nerozváděl.
      • Mne se libi jak jdes na veci s tim pravym selskym rozumem.
      • Tak jednoduchý to rozhodně není.
    • Dohráno *3*
    • Kdyby se to jmenovalo His Story tak o tom Grygar ani nic neřekne....

Experiment to je zajímavý ale HRU This War odf Mine to nemá. Jen to "simuluje" výslech. Navíc blbě. Ale je to levné. Doporučují to lidem zkusit.
    • nemám moc dobrou angličtinu tak by to u mě nemělo smysl
  • Hanzales

Reklamy

Konečně normální, herně a hardwarově tématicky laděné reklamy! A to je po 22:00. No asi jen už abych to nezakřikl :) Takhle si nechám AdBlock klidně zase vypnutý a nechávám zaplý jen disconnect, aby se mi načítala stránka o 0.9 vteřiny rychleji ;o) Každopádně řvát se asi vyplatilo, ale pochvala zatím žádná, tak tu máte aspoň jednu ode mne. Jedna reklama sice vyskočila před přihlášením, ale byla zticha a to se taky cení :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit