Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Devět recenzí na Portal 2 a žádná z nich nešla s hodnocením pod 9.5/10.

:D, Opravdu nejsem nějak překvapen. Valve mě co se týče jejich her NIKDY nezklamalo.:))
  • Joshua

Teleglitch: Die More Edition

https://www.humblebundle.com/gift?key=ywbxWCvaDsn6NHCn
    https://www.humblebundle.com/gift?key=XUT2FEyEuKfb5mNe
    • Nakonec se povedlo Oculus Rift DK2 přesvědčit, aby se od Honzy a Pavla nechal v dnešním krátkém gamesplay videu alespoň představit. Sledujte zde a příští týden si dáme prezentaci zevrubnou.

tož díky
  • Lukyz

Společnost Bandai Namco oficiálně oznámila, jaké změny nabídne Dark Souls Remastered oproti původní verzi hry.

To je mi remaster, jak já poslanec *1*
    • remaster to samozřejmě je, splnuje to všechny aspekty remastru, jej je ten remaster prostě bídnej jako prase. Jedna z nej her historie si zasloužila tedy více, ale co čekat od Namca...
  • matt

Diablo 3 - Výsledky soutěže

Chci se zeptat, kdy budou zveřejněny výsledky soutěže?
    • braveman
      Výsledky by měly být zveřejněny tento víkend (zítra) *3*
  • Ubisoft ruší DLC Season Pass a nabízí zdarma těm, kteří si ho již zakoupili DLC The Dead Kings zdarma včetně jedné z plných her The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman Legends či Just Dance 2015.

Nechcem byt zly, ale uplne zle pochopena (prelozena) sprava..oni ziaden Season pass nerusia..ale ako ospravedlnenie za to ake su s Unity problemy davaju vsetkym Dead Kings DLC vsetkym!! zadarmo a ti co maju Season Pass si mozu vybrat jednu z tych ponukanych hier zadarmo (pravdepodobne kvoli tomu ze sucastou plateneho season passu bolo toto DLC a teraz ked ho davaju zadarmo tak aby sa ludia nehnevai tak im daju rovno celu hru zadara..co si myslim ze v podobe Far Cry 4 zadarmo je velmi pekne gesto)..takze asi pochybujem ze autor tuto novinku opravi, tak ja len aby to niekoho nezmiatlo :)
    • Na strankach Ubisoftu pisou presne toto :
      Is the Season Pass still available for sale?
      We are discontinuing sales of the Season Pass.

Jiste si to prelozis sam ;)
      • Jack1947
        Nebudou už žádné DLC? tomu nevěřím, chci důkaz místo slibů. *2*
        • A to ctes zase kde? *8* Pisou o season passu, to neznamena ze nebudou DLC *4*
          • Jack1947
            Díky za osvětlení já se bál že příjdem o krásné dlcčka. *4*
  • Právě vyšla PC verze GTA V. Mrkněte na grafický rozdíl mezi PS3, PS4 a PC verzí.

Třeba bude teď aspoň chvíli klid od GTA.
  • jindra.veliky

"Vývoj Fortnite byl v roce 2012 málem zrušen" 

Po nepovedeném atentátu na Hitlera to je druhé největší zklamání v dějinách lidstva

• Jack1947

Těch atentátů bylo který máš na mysli ? ( některé byli až neskutečně skoro úspěšné)

• *budicek*

• Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Nádherná hudba a texty na přemýšlení až z toho skoro přichází smutek. Smekám klobouk dolů Lukáši *4* *3*
  • Lukyz

Golden Joysticks Awards

Za hlasování v letošních Golden Joysticks Awards a zároveň registraci na GMG/Playfire získáte voucher na BioShock Infinite za £1/$1/€1 *3*
  • GlaDOS

EA si nárokuje právo na grafické plameny nad písmeny, číslicemi a symboly. Z tohoto důvodu došlo u úspěšného...

Zajímaly by mě detaily. To jako vážně jde patentovat různé grafické efekty? Spíš bych si myslel, že logo nějaké značky, co vlastní EA se podobá jak písmem, tak i efektem tomu Mythu.

Aha. Tak Polygon je zase informativně vstřícnější. Jedná se o možnou záměnu s logem Mythic Entertainment, které také mělo plamen nad Y.
    • Nejen samotná možnost si něco takového patentovat, ale i touha si něco takového nechat patentovat je krajně zvrácená...
      • Vid Apple a zaokruhlene rohy. Tak dufam ze teraz sa zacnu sudit s vyrobcami odpadkovych kosov, kedze novy Mac Pro kos pripomina *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit