Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Botanicula je venku v bundle

kupujte na www.humblebundle.com
    • prudislav
      včetně anglickýho kookyho :-D
      • A včetně Steam verze všech her, Botanicula dokonce i s achievementy.
        • Botanicula...

Pro upřesnění, Steam klíče jsou pouze při platbě min 5 $ a Kooky min. 8,7 $.
      • to jo :D
  • jesusek

enjoy

Overlord + Overlord: Raising Hell (LEVEL 242) – klíč pro Steam: V3ZX4-IMEPQ-NW2K5
    Overlord II (LEVEL 242) – klíč pro Steam: V055E-M0V3M-DNQJC
    • Neeeeeeeeee, jsem v praci na mobilu :D
      • Muhahahahahaha...
  • Muž z Kalifornie zažaloval Sony o 5 milionů dolarů za nepravdivé informace o grafice na obalu Killzone: Shadow Fall. Multiplayer prý neběží v plnohodnotném rozlišení 1080p, na což prý nebyl upozorněn.

tu zalobu jeste chapu, ale ze mu zpusobila skodu 5 mega, to uz teda ne :D
    • kennyB
      Jde čistě o prachy. Slyšel jsem o případu, kdy američanka zažalovala výrobce sušiček za to, že v manuálu nebylo upozornění, že se do nich nesměj strkat psi a jejího domácího mazlíčka to zabilo *11*
      • Inquisitor
        Nebo jsem četl o případu, kdy ženská žalovala sousedovic černou kočku za to, že jí nosí smůlu.
      • ucho
        jo, taky jsem to slyšel. je to hrůza. ale myslím, že to bylo morče. *12*
        • Takhle vznikají dezinformace. Byla to mikrovlnka a kočka...
          • kennyB
            Je jedno co to bylo za zvíře a do čeho ho dali. Jedná se o to, čeho všeho jsou lidi schopný, aby vytřískali prachy *12*
          • Inquisitor
            Ne to byla pračka, když chtěla bába kočku trochu vyprat.:)
          • Miserius
            Včera se to tu vyjasnilo. Byl to medvídek koala v topinkovači
  • SteamDB nalezlo bezpečnostní chybu v OpenSSL (Heartbleed Bug) na STEAMu. Valve již nasadilo opravu. Pravděpodobnost, že vám někdo ukradl heslo je extrémně malá, pro jistotu ho však doporučujeme změnit.

... ono je to inak. heslo treba zmenit pravdepodobne vsade, kde sa pouzivalo openssl, ak mame byt dosledni... teda vlastne asi vsade. a hlavne by mali byt zmenene certifikaty na serveroch. vsade. :-/
  • LV462
    Další test DX12 hry. AMD zase vede (např. 380X rychlejší než 970GTX). Třeba na tom DX12 rychlejším na AMD kartách nakonec něco bude.
    http://gamegpu.com/images/stories/Test_GPU/Action/Killer_Instinct/test/ki_2560.jpg
    • Spades
      Ale to se vědělo už hodně dávno, že AMD grafiky budou rychlejší.
      nVidia nepředpokládala, že se Async Compute bude využívat i ve hrách, takže má sice rychlejší Compute Shadery, ale Asynchroní Shadery (přepínání mezi shadery za běhu, místo lineárním průchodu přes shader pipeline) jsou výrazně pomalejší, protože tam nedochází k paralelismu, a je rychlejší vykreslovat starým způsobem.

Jednodušeji řečeno, AMD si udělalo Mantle pro sebe, takže logicky je to stavěné na AMD hardware, a Vulkan i DX12 z Mantle vychází. nVidia právě pracuje na driver řešení, aby to alespoň trošku fuyngovalo, a od Pascal nahoru změnili architekturu, aby to už nebyl problém.
      • LV462
        Pascal je téměř shodná architektura jako Maxwell, jen na lepším výrobním procesu. AS nebude umět, stejně jako Maxwell.
    • AMD zaplatilo, aby to na nvidii jelo hur
      • Jack1947
        Tentokráte vás vytrollil falešný Lv *7*
        • slovaci nepisu hur, ale horsie
    • solomon.short
      koukam ze je to i brutalne optimalizovane pro SLI ;)
  • Miserius

Hlas Snakeovi v Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain propůjčí Kiefer Sutherland.

Jó, Bauer má dobrej hlas, to se jim teda docela povedlo...
    • Vrook
      Hlavně to je docela dobrej herec.. po tatínkovi. *3*
    • B.o.b

Hlas Snakeovi v Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain propůjčí Kiefer Sutherland.

Taky si myslim, ale co se týče Sama Fishera tak to jedy hrůza.
  • ucho

Spec Ops: The Line

Spec Ops: The Line (Steam verze) za 5 liber, na takhle poměrně novou hru dobrá sleva.

http://www.gamefly.co.uk/Download-Spec-Ops-The-Line/5004057/
    • A taky poměrně dobrou hru. Za ty peníze by si to mel koupit každý *3*
  • Keyz

Nový blog od WH

http://kingdomcomerpg.com/?p=508
  • Dabing mladé Lary Croft v nové Tomb Raider hře obstará Camilla Luddington, v poslední době známá...

Hérečka jedna, vzdychat to umí
    • Majitelé X360 verze TES V: Skyrim si ode dneška mohou za1600 MS bodů pořídit upírský DLC/datadisk...

je to normalní běhna, každý to ví. spí s celým štábem a někdy nemohou ani dotočit scénu bez toho, aby se na někoho nevrhla a nezačala mu tam blafat famfulína na place... babylón já povídám. kde jsou pravé herečky jako Katharine Hepburn anebo Gene Tierney
      • Promin, ze te musim zklamat, ale Californication neni real life. Ty postavy jsou vymysleny a herci s nima nemaj nic moc spolecnyho. Takhle to je ale u vetsiny serialu. Snad se ti ted nezhroutil svet.
      • Cahir
        A ty jsi se nám sem zatoulal z které planety?
        • Majitelé X360 verze TES V: Skyrim si ode dneška mohou za1600 MS bodů pořídit upírský DLC/datadisk...

Z planety cnosti, počestnosti a mravnosti! Shoř v pekle babylónská bestie. Zmatení jazyků na tebe. Všichni heretici budou ke sklonku roku utopeni v mořích krve. Beránek příchází a ztrestá všechny nehodné.
  • Morraw

Zemřel Kirill Pokrovsky autor hudby Divinity her

Velmi smutná a nečekaná zpráva. Jeho skladby patří k mým nejoblíbenějším a budoucí Divinity hry si bez něj nedokážu představit *9*

https://twitter.com/larianstudios/status/605700602497257472

Na uctění památky https://www.youtube.com/watch?v=jiR4g0A-83s
    • taky jsem koukal, co se stalo... Divinity má jedny z nejlepších tracků, co jsem kdy ve hrách slyšel, stačilo spustit původní Divine Divinity a ta hudba v hlavním menu... ach jo :)

třeba tahle je naprosto luxusní: https://www.youtube.com/watch?v=noyaVJYl_oE
      • Morraw
        Ani nemluv, upřímně mě to docela vzalo.. On dokázal dokonale vystihnout atmosféru těch her. A není moc autorů, díky kterým bych přestal hrát a jen tak se zaposlouchal. V posledním Divinity se mi to stávalo pořád.

Keyz: O příčinách se nikde nepsalo.
    • Keyz
      Proč zemřel? *8*

Jeho hudba byla skvělá a rád tu hudbu poslouchám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit