-
Jsem tu pro další doporučení. Hledám spíš méně známé hry, které by byly podobné stylu Alan Wake. něco jako Heavy Rain, Dead Space, Condemned, Silent Hill... Prostě lehce mysteriózní a "creepy", ale ne vyloženě akční ve stylu posledních Resident Evil atp. Věděl by někdo o nějaké zapomenuté perle ? Většinu známých her tohto stylu už mám odehráno. -
-
Ty nebývaš u rodičov že si varíte sami? Inak s letsplaymi už si skončil? je to škoda lebo som ťa celkom rád sledoval...
-
-
Nene, já už jsem dlouhou dobu sám, nebo teda s polovičkou *3* Definitivně jsem neskončil, jen mám teď dost špatnou práci a nedaří se mi to skloubit dohromady časově, ale vrátil bych se k tomu rád, už mám zase nějaký hrubý materiál připravenej, tak něco přibude *3*
-
-
*14*
-
-
Pako :D
-
-
Jak rad bych se pustil do DS3, otazka je jak na tom budu s casem... :/
-
To neber zas tak doslovně žádná gay party u bazénu nebude, jen jsem rád že zas bude nějaké video, osobně bych začal dohráním Dark Souls II (ano nezapomněl jsem *16*) a volně bych pokračoval Dark Souls III *3*
-
-
-
-
-
meh
Deadly Premonition? -
Zkus Cry of Fear, na Steamu je to zdarma, jen musíš mít nějakou source hru.
http://store.steampowered.com/app/223710/?snr=1_5_1100__1100
Jak můžeš vidět na screenech, tak grafika je postarší, ale atmosféra je tak hutná, že si toho beztak všímat nebudeš. -
-
Cry of Fear jsem dohral v coop rezimu, k singlu bych se mohl vratit :)
-
-
I Am Alive, možná i Cold Fear (hrál jsem jenom kousek na vyzkoušení), Riddick, ve své době se mi zamlouvala The Thing.
-
-
O I Am Alive jsem cetl spoustu negativnich komentaru, stoji to opravdu za to ? Cold Fear mam uz par let dohrano :) Riddicka jsem popravde jeste nezkousel a The Thing taky ne, diky :)
-
-
Vývoj I Am Alive jsem nesledoval, tak nevím, co bylo naslibováno, tedy mě to nemohlo po této stránce zklamat. Koupil jsem to ve výprodeji na Steamu za pár korun a dost se mi to líbilo. Hra je kratší, celkem lineární, našly by se nějaké nedostatky a asi by se z toho dalo vytěžit víc. Ale spíš si pamatuju na kladné dojmy a hra se mi líbila. A pokud jde o atmosféru, rozhodně nechybí.
-
I Am Alive je celkem slušná hra, ale bohužel nedosáhla toho, co s ní bylo plánováno. Tuším, že FireTight jí i natáčel, takže pokuď ji nebudeš hrát, můžeš se na ni mrknout.
-
I'm Am Alive měla být původně mnohem rozsáhlejší a propracovanější, jenže změnili koncept, hru osekali, zkrátili a udělali lineárnější a spoustu lidí to tak zklamalo. I přes to není finální produkt vůbec špatný a já se u toho dobře bavil.
-
-
I Am Alive je super. Sice ta hra asi úplně zapadla, ale má zajímavé mechaniky a velmi tísnivou atmosféru.
-
Cold Fear mě kdysi strašně bavil, asi zkusím, jak obstojí v dnešní době. Díky za tip!
-
-
první DLC k The Evil Within. Parádní DLC a jedno z nejlepších roku.
-
-
Samotny TEW me zrovna dvakrat nevzalo, je to DLC lepsi nez zakladni hra ?
-
-
Série Fatal Frame, série Siren, Eternal Darkness, Clocktower, Among the sleep, Layers of Fear, Spooky's house of jumpscares, Deadly Premonition(pokud chceš horor typu "co se to tu ku*va děje.").
-
-
Diky, tohle je presne to doporuceni co jsem si pral :) O Fatal Frame a Siren jsem toho spoustu slysel, urcite se na to mrknu, to je presne to co jsem si predstavoval. Deadly Premonition uz jsem snad i kupoval na GOGu jak ted nedavno vysla nejaka ta edice, ale jeste se k tomu nedostal. Ostatni neznam, takze diky moc !
-
-
Tak pokud budeš chtít hrát Deadly Premonition na PC tak si hlavně stáhni fix od Duranteho.
http://blog.metaclassofnil.com/?p=438
-
-
-
Manhunt jsi hrál?
-
-
Jojo, každopádně díky :)
-
Manhunt2 ale to je už spíš fraška navíc hnusná grafika z PS2.
-
-
zkusim si na neco vzpomenout, ale az se odtrhnu od JC3 :D
-
SAW bylo supr a je i na to nějaký ten mod, 2 díl už tak brej nebyl... respkt mi to přišlo co se týče hádanek pomalu nesplnitelné uch... a až moc frustrující.
-
Nevím jestli jde přesně o tenhle styl, protože jsem ji nehrál, ale působila tak na mě hra The Saw, která byla na motivy filmů...
EDIT: Ještě mě napadá Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth a Darkness Within -
-
Za SAW díky, to by mě nenapadlo :) Call of Cthulhu mám dohráno. Darkness Within je point and click adventura, pokud se nepletu ne ?
-
-
-
V Battlefield 3 bude 12 odemknutelných typů maskáčů.
OMG proc??? kazda valcici strana ma 1 barvy .. zase z toho delaj call of duty omg... kazdej jiny hadry, demence -
-
Me jen prekvapuje,ze to jeste nekomu neni jasny,na jakou skupinu hracu ma bf zacileno. *3*
-
-
Splinter Cell's Michael Ironside: 'I Never Left. I Am Sam Fisher'
Celkem fajnové interview s Michaelem Ironsidem na téma Sam Fisher *5*
Nejdřív jsem myslel, že tenhle crossover s Wildlands byl jen takový pomrknutí na fanoušky, ale vzhledem k tomu jak to UBI těžce tlačí do popředí, tak nás asi čeká nový Splinter Cell *14* -
CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.
Delají mi radost:) -
-
No to mě taky. A v zápětí mi jí zkazej multiplayerem. *15*
-
-
Divil bych se kdyby tam našroubovali mulťák jen tak.
-
-
Uz to pod samostatnym clankem padlo, ale formou arenovych souboju, podobne jako areny ve dvojce, by to nemuselo bejt nic proti nicemu. A mohla by se z toho vyklubat i dobra zabava.
-
-
Tam se psalo právě o opaku, že případný multiplayer v Zaklínač 3 nebude připomínat multiplayerovou verzi Dark Arena módu ze Zaklínač 2.
-
-
Jinam si ho bezbolestne aplikovanej neumim predstavit. Arena, kde si udelas svyho zaklinace (nebo pripadne i jiny druh postavy) a budes se pomerovat s ostatnimi mi prijde jako jedniny logicky a potencionalne zajimavy zpracovani. Na druhou stranu to prece jen zvazujou jako variantu, cili i oni sami resi format ve kterym by mohl MP fungovat. A treba se do hry nakonec ani nedostane :)
-
-
-
-
Tak ho nehraj, se singlem se vyřadí tak či tak.
-
-
No právě se bojim, aby na úkor multiplayeru nepokazili singl. Třeba tim, že vymyslej combat systém tak, aby by se dal hrát v MP, místo aby udělali nejlepší možnej combat systém pro SP.
-
-
CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.
Taky sem docela koukal:D. Snad to nepo.....:)
-
-
-
Ve Far Cry 3 se můžete bez zábran dojít podívat tak daleko, kam vaše oko dohlédne.
Tak to uz by snad mela byt dneska samozrejmost *9* -
-
to nebolo mozne uz v FC1?
-
-
nebolo
-
-
mam pocit, ze bolo mozne vidiet cez celu mapu
-
-
-
-
Vývojáři hry Tomb Raider se nesnaží multiplayerem napodobit tituly jako Halo či Call of Duty.
vývojáři se snaží zalíbit pakům, který neuměj hrát sami... -
Využíváte někdo tu aplikaci NVIDIA Geforce Experience? Jestli se tomu dá věřit, že nastaví ty detaily hry nejlíp pro danou sestavu? Díky
-
-
Asi 4 hodiny to hledalo hry co mám na kompu a pak jsem to vypnul. Zetim se bez toho obejdu
-
Zkusil jsem a okamzite to muselo jit pryc.
-
Mně tedy ne.
-
Ano, funguje to věru pěkně. Crysis 3 mi to nastavilo tak akorát, žádné sekání ani poklesy frameratu nepozoruju. A co ti brání to prostě vyzkoušet? *1*
-
-
Co mně brání? No to, že si nechci do PC instalovat zbytečné hovadiny...
-
-
Existuje i funkce odinstalace. Ta se používá, když něco vyzkoušíš a zjistíš, že je to zbytečné. Velmi užitečná věc. Pokud se bojíš starých souborů v registru, můžeš jednou za čas použít vyčištění disku, nebo si nainstalovat speciální program, ale to už by bylo zase instalování hovadin...
-
-
-
-
hitman super bundle (steam)
http://www.game.co.uk/en/hitman-super-bundle-207015 -
-
Asi stupidni dotaz, ale dostanu jeden key nebo key na kazdou hru, protoze nektere dily mam ....
-
-
War of the Roses: Kingmaker
https://www.humblebundle.com/gift?key=mtqGPVA5YhXUwEdd
https://www.humblebundle.com/gift?key=a6mh2tZKNcsFAxbm -
-
Děkuji.
-
-
Fanouškovský song k Witcherovi...
https://www.youtube.com/watch?v=c0trGRJs_IU