-
Zlatí členové mají možnost si Xbox Marketplace stáhnout demoverzi Fable III.
No to je skvělá zpráva, že si zlatí členové mohou za odměnu sedm měsíců po vydání hry stáhnout demo *8*. Proč troškařit a nevypustit za věrnost do roka a do dne nějaké trailery a neprodávat vážným zájemcům reklamní bannery na svou vlastní hru. Holt nová doba – host vyhazuje vrchního. Kurvahošidankešén. -
Ubisoft: Dohrání hlavního příběhu Assassin's Creed IV: Black Flag zabere 15-20 hodin času. 85% hry se...
Doufam ze tech 15-20 hodin hrani nebude jen zdlouhave dopravovani se z bodu a do bodu b a v bode c ukradeni/zabiti nepritele... tak snad s temi piraty uz to chyti druhou mizu" respkt 4 a bude to neco zajimaveho, lodni bitvy jsme tu jiz mneli v dile predchozim. ( stealth je bry ale beztak se neni nadto prosekat.) *5* -
Nezlobí vás náhodou blacklist ? Případně kde tu je odkaz na admina ?
-
-
Uz odvcera se to tady chova prapodivne,a ted tohle. ( Jeste par veci, potreba opravit a pak to zas bude stare dobre Games *4* ). EDIT: Prehledl, jsem servisni zpravu takze ted uz je vse jasne. *4*
-
ja byl taky bloklej, a to jsem si rikal, ze jsem jako beranek *5*
-
-
Humble Capcom Bundle
Docela slušný bundle. Nějaké Resident Evily, DmC, Lost planet 3, Remember me...
https://www.humblebundle.com/capcom-bundle-remix -
-
přijde mi že ten humble už byl
-
-
proto re-bundle
-
-
-
Big Picture problém - hilfe :)
Začal mi blbnout Big Picture mód na Steamu. Když ukončím hru, tak mě to nevráti zpět do Steamu v Big Picture, ale počítač mě po chvilce přemejšlení hodí přímo do Windowsů a navíc zavře Steam.
Nestalo se to někomu, či neví někdo jak to napravit? Brouzdal jsem Steam diskuze, ale nic podobného jsem tam nenašel.
Zatím se mi to stalo u Dishonored a Castlevanie, jinou hru jsem nezkoušel. Ve standartním režimu Steam běhá bez problému. -
-
On fakt někdo používá ten big picture mod na pocitaci, Lol??? *1*
-
-
A na čem, když ne na počítači, by ho pan Jindra Veliký používal?
-
-
Na kalkukacce asi :-D
-
-
Hezke nenapadne, "naklikavani plusu" Trevor Failed. *15*
-
-
Pokus vim, tak je tam kvůli TV
-
-
Jo takhle. Samozřejmě, že když hraju v Big Picture, tak si obraz posílám přes HDMI kabel na velkoplošku. Netuším, jak jsi došel k milnému závěru, že tomu tak není. Na co se dívám, jsem nikde nezmínil. A bylo by přesnější místo 'počítač' použít 'monitor'.
-
A jak si přišel na to, že nehraje na tv? Navíc není to pouze na tv....
P.S: Já to normálně používám na monitoru, vypadá to pěkně a ovládá se to dobře. Nic víc.
-
-
-
-
Jedeš na beta klientu? Bych zkusil dát stabilní release a pak zpět na betu nebo prostě jen opravu klienta :)
-
-
Teoreticky bych betu mít povolenou neměl. Běželo to bez problémů, když jsem hrál Reckoning. Pak jsem to delší dobu nepoužíval, až teď jsem zkusmo pustil Dishonored, abych zjistil jak moc levej jsem ve FPP hrách s ovladačem (hodně *1* ) a pak tu Castlevanii. Prubnu opravit toho klienta.
-
-
Já se s tím zatím ještě nesetkal a to jedu skoro furt přes BP mód, tak pak napiš jestli to pomohlo :)
-
-
Tak jsem nejdřív zkontroloval integritu hry (Castlevania), pravděpodobně to nic neopravilo. Pak jsem smazal profil, abych mohl valit Castlevanii od začátku (zůstal postup z dema) a chtěl jsem si to dát ještě jednou, předtím jsem přeskakoval všechny animačky.
Nenašel jsem kde opravit Steam klienta, tak jsem si "zapnul" betu na Steamu, stáhlo mi to klienta a po restartu jsem šel hrát. Asi po dvou až třech hodinách jsem se bez problému vrátil do Big Picture. Takže to funguje. Ještě jedna změna proběhla - během hraní jsem neskočil tím xbox čudlíkem ze hry do Steamu, což jsem předtím udělal vždy minimálně jednou.
Nevím, co pomohlo, ale jsem rád že to běhá tak, jak má. Zůstávám na betě, když to bude zase blbnout, tak se vrátím ke standartu.
Díky za radu. -
Jojo, juknu na to večer. Tak kolem 22 hodiny by mohla být odpověď. Ještě mě napadlo, jestli to nemohlo nějak roze*rat demo Castlevanie. Mám pocit, že to začalo blbnout poté, co jsem ho prubnul před nákupem.
-
-
-
-
-
Problem je mezi klavesnici a zidli. *3*
-
-
Děkuji za dobrou radu. Akorát u Big Picture by to měl být spíš problém mezi ovladačem a židlí, když už *1*
-
-
-
Microsoft plánuje u nového Kinectu odměňovát hráče za sledování reklam, televizních pořádů či sérií.
Získal jste achievement za shlédnutí 1000hodin reklam -
Kdyby byly reklamy na videohry upřímné:
http://videacesky.cz/video/kdyby-byly-reklamy-na-videohry-uprimne -
Pro skupinu ;)
http://www.steamgifts.com/giveaway/igUNc/red-orchestra-franchise-pack
http://www.steamgifts.com/giveaway/rLGm6/red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad-goty -
Kód LEVEL
WWS9RBAPS-MVWSX-2F26M - kód z LEVELu 270 do World of Warships, ale píšou, že platí jenom pro nové účty, tak kdyby to někdo chtěl zkusit *4* -
-
tady je muj, nevyuziju ho: WWS9Z3RV2-N6A43-KK9BW
-
-
Steam kód
F7HYM-9BP5E-MD6NX
"(Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK)"
Achjo *1*