-
bože to je tak trapny furt vás něco nahání něco bouchá.... to už ani není jako Béčkovej film tohle je tak někde na konci abecedy *7*
-
Outerra
Myslím, že se tu o tom nikdo nezmiňoval, já to objevil teprve včera, ale vypadá to fakt parádně. http://www.outerra.com/forum/index.php?topic=637.0
Jde o 3D engine schopný vygenerovat krajinu celé planety Země, a následně v ní jezdit nebo lítat. Zatím je ke stažení alpha verze, a podle mě to má obrovské možnosti zpracování. Dalo by se v tom udělat v podstatě cokoli. -
-
V zahraničním obchodě play.com se objevila PSV hra Monster Hunter Portable 3. Tento titul by mohl...
Frontier 2015 .... *14* A vůbec bych se nezlobil ..
-
-
Už jste viděli PS3, X360 a GameBoy ve steampunkové úpravě?
To PS 3 a gameboy mňami :) -
Shuhei Yoshida si zdříml během konference Playstation vývojářů.
"Když se kecají blbosti, tak spím."
Šúhej Jošida -
ehm
a je to zase tady:
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/274140-strelec-z-kina-v-denveru-uplne-propadl-pocitacovym-hram.html -
-
To byla jenom otázka času, kdy na něj něco takovýho vytáhnou.
Jdu hrát GTA.... -
Je hezké, když člověk porovná tenhle článek z Novinek a ten původní.
-
ROFLMAO
Andrea Sedláčková, Olomouc 2
Možná o něm mluví taky proto, že je to odstrašující případ. Jestli si myslíte, že když od mládí, od dětství někdo sedí u počítače, kde hraje válečné hry pořád dokola, že jej to nemůže ovlivnit, dost hluboce se mýlíte. Ten člověk podle mě ani neví co udělal. Pro něj už je to normální, vůbec si neuvědomuje, že v reálném světě je to jinak, ne jako v té hře, kde někoho "zabije", ten vstane a válčí dál. Ten už žije v jiném - virtuálním světě. -
-
Tohle může vždy a pouze napsat člověk, který o hrách ví houno. Myslím, že většina z nás starších, kteří na hrách vyrůstali to má v hlavě naprosto v pořádku. Ano jsou vyjímky kdy i paní Andrea má pravdu, ale to se stává u lidí kteří už nějakou mentální chorobou trpí (oni nebo jejich okolí o tom nemusí nutně vědět). Pokud něčí mozek nedokáže rozpoznat realitu od fikce, tak už potom není rozdíl mezi hrou, filmem nebo knihou, protože cokoliv z těchto věcí u něho může zafungovat jako spoušť.
-
-
Já jako malej hrál medal of honor a dneska sem opak toho co ta ženská napsala .
-
-
-
-
black flag uz je venku
tak jeste, ze na krabicky se nepirati *6* -
-
Pořád míň, jak na PC...
-
-
cii, mas pocit ze si v elitnej skupine, pravda :)
-
-
Vy všichni máte furt nějaký debilní pocity, místo toho abyste si usadili prd*l k [dosaď oblíbenou herní platformu] a užívali si her.. hráče (včetně mě) sere, že se společnost na hraní videoher pořád kouká skrze prsty a na hráče jako na zastydlé puberťáky, ale přitom se sami chováte jako malý haranti, co jsou schopný rozpoutat mezi sebou válku na základě preferencí jednotlivejch herních platforem. Budu to opakovat pořád dokola, ač nevěřim, že tim něco změnim: hrajte, na čem chcete, nechte hrát ostatní, na čem chtěj hrát oni, neřešte dokola pořád stejný stupidní sr*čky a užívejte si hraní..
-
-
asi pre teba musim napisat ze IRONY
ak si si nevsimol ten smajl
*7* -
-
Jenže si jí použil uplně v jinym smyslu. A já narážel na to, že se vo tom vůbec někdo dohaduje a nemyslel jsem konkrétně tebe jako spíš celý vlákno.
-
-
A jeste si zapomnel jim "vzkazat" at si hraje kazdy co chce, treba pirata ale hlavne at to necpe sem tady to nikoho nezajima. *4*
-
-
Tím by ses měl řídit hlavně ty. Ty tvoje komentáře úplně na všechno, to je děs...
-
-
-
-
-
-
Pokud jste s instalací nejnovějšího updatu (v3.0.1) do Star Wars: The Old Republic přišli o dosažené achievementy, pak máte smůlu, vzkazuje Bioware.
No to jsou čůůůůráci :D ještě že to nehraju xD -
Zoo Tycoon 2 Marine Mania
Ahoj, nemá tu někdo z dětských let Zoo Tycoon 2 Marine Mania origo? -
Pátek
Sherlock Holmes versus Jack the Ripper (Steam)
2J9YV-I3R7E-WGKB4
a běda, jestli si hru vezme někdo, kdo ji nebude hrát... -
-
Děkuju mockrát, adventury já rád... Doufám že to bude ale Still Life
-
-
Miserius používá můj nick? to je teda drzost!
-
-
Nebo to snad byl Veskoslav?!?!
-
-
-
-
EA nepředpokládá, že by v brzké budoucnosti vycházely hry pouze digitálně. Počet digitálně zakoupených...
A cuduju sa, ked to maju predrazene? Vsak aj so 40% zlavou tam stal obycajny BF4 tolko, co predobjednavka DeLuxe verzie v normalnom obchode.