-
H1Z1
Tak to mě dostalo, hra založená na mikrotransakcích kdy vám zakoupený obsah můžou šlohnout jiný hráči *1* *1* *1*
https://www.youtube.com/watch?v=RCwapk30bDE -
-
No jakmile bude dopsaný článek, tak ho sem postnu. Mám video, jak jsme si nechali poslat balík, a propadl texturou, že. Podruhé nás přepadla skupina asi 4 hráčů, takže opět smolík. Neřeknu, kdyby jeden air stál 20 centů, ale takto? *11*
-
-
Dvě chyby. Jedna, že používáš věc za peníze u hry, která je v early accessu a není venku ani týden a druhá vývojářská, že to vůbec povolili. Tak i tak nejvíc na tom tratíš teď ty a ostatní. Vyhazovat skutečný peníze za kraviny do hry v early accessu si snad dovolím jen u Blizzardu.
-
-
Já osobně bych to nedělal, ale máme vyzkoušet všechny aspekty hry pro článek. A pokud to tam vývojáři nacpou a za tak těžké prachy, mělo by to fungovat.
-
-
-
Nebo ti ho vezme Mr. Bug *15* Jj to je velká konkurence pro DayZ *1*
-
*jiní
-
-
Kingdom Come: Deliverance (Morning In The Forest)
Alpha Gameplay v0.2 / 1080p / 60fps
https://www.youtube.com/watch?v=G0ybCrr8c4g *5* -
-
prosím napíšte im niekto, že tá postava dupe ako kůň :) Ale inak pekné.
-
Nerozkop ani jednu prašivku. Ve středověku se v lese uměli chovat.
-
Verze 0.2 ? Takže jejich tempem vyjde 1. akt nejdříve tak v roce 2017, jestli vůbec. A teď dostanu za ušiska, protože Vávra je tu brán jako polobůh, jako by opěvovanou Mafii 1 dělal celou sám.
-
-
Dost bych se divil, jestli by to byl posledni build. Protoze ten posledni bude nejspise nejmene stabilni i kdyz tam funguje nejvice veci. Rozhodne bych s nejakym hodnocenim pockal az na konec roku, co to ma vyjit.
-
Tímto tempem? Mají za sebou rok. Psalo se už cca půl roku zpátky, že nejdřív konec roku 2015, nejpozději Q2 2016. To máš nejméně 9 měsíců práce k dobru. Na to, že kampaň od KC byla teprve před rokem, tak je to skutečný skok. Podívej se na hry jako Order například. Vývoj více jak 2 roky a přitom je to kratičká hra. Postup v jednotlivých verzích jde vidět a myslím si, že do 2016 nejpozději to stihnou. Zase bych to nepřeháněl. Nejtěžší je základ a udělat aspoň něco funkčního, aby se neřeklo. Stačí se podívat na jiné hry, kdy od verze 0.6 a výšše to šlo podstatně rychleji než 0.1-0.5.
-
Podle toho jak to vydávají to skutečně vypadá zoufale.
Zase nevíme co vše mají ale nepustí to ven aneb to mají rozpracované. Dokonce v minulosti říkal, že již mají i psa atd.. Tedy neviděl bych to katastroficky. Nejsou to amatéři a budeme muset počkat jak to dopadne. Jestli se to opozdí, tak bych očekával, že to bude snad do 3 měsíců. -
-
spoždení je ve videoherní branži normální, dejte jim čas. takhle bys mohl zhejtovat i DayZ nebo star citizena a i sotatní projekty. holt nevyhoda KS je že jim každy vidí až "do kuchyne". U jiných projektu ani nejake spoždení nevnímaš protože nemáš tolik info, a nektere firmy se na to vybodnou a vydají nehotový produkt (ubisoft) nebo skyrim, ktery si p. vavra dovolil skritizovat
at to klidne delají i deset let, ta grafika je uplne fenomenalni -
Hlavně že tam budou záchody. *4*
-
-
Kadibudky maj, ale vesničani to zatím nepřijali a serou jim okolo. V kostele bylo kázání, že je to novota z města, co je proti Bohu.
-
-
"Dokonce v minulosti říkal, že již mají i psa..."
To bude spíš kachna. -
-
Tak pes tam měl být podle jednoho z cílů. A tuším, že na to Vávra odpovídal zrovna ve FC.
-
-
-
-
-
Křišťálová lupa
Tak nakonec chlapci z Games ukořistili 5. místo. A tak to není úplně špatné, příští rok bude zase o kousek lépe! Gratuluji i tak. Listina: http://kristalova.lupa.cz/2012/vysledkova-listina/ -
-
Všem, co nás podpořili a hlasovali pro Games.cz v anketěKřišťálová Lupa 2012 děkujeme! Na metu nejvyšší...
Gratulace i ode mě, kluci, páté místo je super a zasloužili byste si i to první. Díky za vaší práci tady na webu, za rok jim ukážete.
-
-
Obdivuhodný záznam ze hry kvadraplegika, který s pomocí tyčky v ústech (pro psaní na klávesnici) a touchpadové...
medaily? -
Tak zpráva o prodejích restartovaného Levelu už se donesla i do štábu Adolfa Hitlera...
Chudak Hitler... ten se posledni dobou navzteka az to neni hezky. Bejt jim tak se snad radsi strelim do hlavy nebo alespon utecu do Argentiny at uz mam pokoj. -
Nesmyslnost obdivu Sapkowského díla
Nikdy jsem nepochopil ten obrovský obdiv kolem knih Sapkowskeho a netýká se to pouze Zaklínače, ač tam je to nepochopení největšího rázu.
Zaklínač je klasické béčkové fantasy bez jakékoli přidané hodnoty a především hluboké myšlenky, celá kniha je založená pouze na předělávání starých známých klišé do rádoby chytré, neokoukané podoby, ale v hloubi je to pořád to staré známé oklepané klišé, už 1000000x viděno někde jinde. Například samotná postava Geralta . Člověk, co vlastně není člověk v důsledku ztráty své duše a přece jenom ukazuje, že není jen ten bezcitný, nájemný tvor bez citů, vytvořený pouze k zabíjení nestvůr, ale že v něm stále přebývá kus lidství . Toto téma je staré snad jako lidstvo samo a nejvíce zpopularizováno s příchodem sci - fi aneb lidmi stvořený stroj s emocemi .Pokud jde o samotné zpracování, tak je také pouze průměrné a jsou díla, kde jde tato problematika mnohem hlouběji.
Elfové/trpaslíci, větší klišé ve fantasy literatuře už býti nemůže, ano, zde se opět Sapkowský snaží udělat z klišé něco víc, ale upřímně.... trpaslíci/elfové - staré rasy, tvořící v současnosti menšinu a bojující proti lidské většině....toto téma je zpracováno v mnoho dílech před Zaklínačem i po něm a často opět mnohem lépe .....
Politikaření, další část knihy, kterou se fanoušci často ohánějí, avšak politikaření v Zaklínači bych přirovnal k zastupitelstvu malé obce na okraji Šumavy , velice povrchní, nejde do hloubky, klouže po povrchu a především... je velmi úsměvné ve své naivnosti a hlouposti. Téma životu po životě, opět nic zajímavého, nového . Jediný klad Zaklínače vidím v zasazení a atmosféře, ale opět, je velmi mnoho děl, které atmosférou Zaklínače překračují. Pokud bych měl doporučit nějaké fantasy, které je podle mne chytré a vyvarovává se klišé, tak doporučuji serii Les Mytág, fantasy serie dodnes nepřekonaná, stejně jak v sci-fi žánru serie Duna . O povaze Sapkowského , jako člověka podle mého není potřeba jakéhokoli komentáře
-
-
já mám pocit, že obdiv má spíše herní Zaklínač než knižní, ač důvody jsou mně utajené.
-
Samozrejme ze to je beckovy fantasy. Nebeckovy fantasy neexistuje.
A samozrejme jak zminuje Lukyz originalni pribeh uz v podstate neexistuje a zalezi uz hlavne na tom v jak stravitelne forme se ctenari predlozi a v tom Sapkowski proste odvadi opravdu slusnou praci at uz je to arogantni starej alkoholik nebo ne.
-
-
"Nebeckovy fantasy neexistuje" to definoval kdo? Drasta? Takový LOTR klidně můžeme nazvat krásnou literaturu, vždyť to má dokonce prvky eposu.
-
-
JJ definoval to Drasta. Uznavam ze LOTR je sice nuda ale kdyz primhourim obe oci tak by se mozna tohle becko s prvky eposu mohlo uchazet o vyssi literarni pricky ale porad je to jedna vlastovka ktera rozhodne jaro nedela.
-
-
Už dle tvého pravopisu bych si tipl, že krásná literatura je pro tebe tabu, takže se raději už neztrapnuj.
-
-
Extrémně tupá argumentace, dále se raději neztrapňuj.
-
-
Reakce na příspěvek:
to není argumentace jelítko, to je tip, nikde to nevydávám za světopravdu, takže si definuj pojmy příště.
-
-
"Mas nahovno pravopis takze tomu nerozumis" je moje oblibena ukoncovacka diskuzi! Bravo! Uplne jsi me deklasoval :D
-
-
Reakce na příspěvek:
Jelikož čtení formuje pravopis, tak si tipnu, že se bavím s literárním ignorantem, proto je škoda s tebou dál komunikovat.
-
-
Reakce na příspěvek:
Větná stavba tvého posledního příspěvku taky není nějaká extra hitparáda. Souvětí je zbytečně dlouhé a kdybys ho rozdělil na 2 věty, nemusel bych si vytírat krev z očí.
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Takže ještě jednou i pro tebe. Není to argumentace, je to tip. Není jisté, že Drasta je takový tupý ignorant, na kterého vypadá. Nevydávám to za fakt, čili nemusím argumentovat. Jinak čtení pomáhá pravopisu, o tom snad nemusíme vést debatu.
https://www.pravopisne.cz/2009/02/jak-se-naucit-pravopis/
-
-
Reakce na příspěvek:
Koukám, že pokračuješ v ještě větších blábolech. Dobrý perly musim říct.
"Není to argumentace, je to tip."
Argumentace (její definice) nemá přímou souvislost s faktama. Doporučuju nastudovat základní pojmy, než začneš sám někoho poučovat. Argumentace je obecně vedení debaty, oponování, přesvědčování (zahrnuje samozřejmě pocity i dojmy). Všechno, co si napsal, byla forma argumentace, bez ohledu na to, jestli si to vydával za fakta nebo ne.
To, co tady předvádíš, je na léčbu. Absolutně to nedává smysl. Kdyby to totiž smysl dávalo, tak by nemohlo existovat nic jako argumentační fauly, protože podle tvojí nesmyslný logiky by cokoliv, co není faktem (nebo není za fakta vydáváno), nebylo vlastně argument, což je hloupost, protože je obecně známo, že velká spousta argumentačních faulů je založena na logických klamech a ne na faktech.
"Nevydávám to za fakt, čili nemusím argumentovat."
Tohle je non-sequitur blábol, aka irelevantní závěr. Další typ argumentačního klamu. Doporučuju taktéž nastudovat. Nikdo tady nemá zájem, abys argumentoval, to je naprosto irelevantní. Nemá to totiž žádnou souvislost s faktem, že tvůj původní post (kde si podle svých slov nevydával nic za fakta, což je opět irelevantní) byl argumentační klam formy nad obsahem. Tak. To by bylo. Ještě jednou, pro Tebe. Po druhé. Po třetí to neudělám. To si trololuj už někoho jiného.
-
-
Reakce na příspěvek:
Samozrejme ze je to blabol. Tesil jsem se na slet LOTRovksejch elitaru a musim uznat ze jich je to mnohem min nez jsem cekal.
-
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Hrozne se mi libi tvoje paradni povysenost :D Ano na moji cestinu neni zrovna hezky pohled a mozna to bude tim ze pres 90% psanyho textu i mluvenyho slova co mi projde pres den pod rukama je v anglictine. Knizku v cestine jsem naposledy cetl pred nejakejma 5ti rokama a vsechno co si ted ctu nebo posloucham je v anglictine.
Momentalne se nachazim ve stavu kdy mam casto problem vzpomenou si jak se nektery veci reknou v cestine protoze anglictina je proste to co mi naskoci jako prvni.
Rad bych te taky upozornil ze za celou dobu co si tu spolu povidame jsem se nesnizil k urazkam. Chapu ze kdyz jsi se tak paradne trigernu a tak se proste nedokazes udrzet ale pusobi to trochu hloupe :D
-
-
-
-
-
-
-
-
EPOS nemohl být béčko protože to slovo tehdy ani neznali 😉
-
-
-
-
Hromada písmenek, ale v podstatě to taky nemá hlubší myšlenku, než že se ti nelíbí díla od Sapkowského. Pokud jde o klišé, tak (střílím z hlavy, nejsem si 100% jistý údaji) začátkem 19. století udělali nějakou rešerši v oblasti literatury a všechny doposud vydaná díla dokázali natáhnout na 36 základních staveb příběhů, tolik k originalitě 😉 Já jsem si ságu přečetl několikrát a určitě ne naposledy.
-
-
můj příspěvek byl čistě o vyjádření mého názoru na knihy, žádnou hlubší myšlenku vyjadřovat nemá ... Ta rešerše by mne velice zajímala. A pokud přistoupím na to, že je pravdivá , tak je to , jak ostatně sám píšeš 36 základních staveb , ano, tohle mohu přijmout, protože základ je opravdu u většiny děl dost podobný, jde ale o to, jak autor dílo rozvine dál, jaké mu vtiskne myšlenky, přidanou hodnotu... toto jsou vlastnosti, které Sapkowského díla nemají , jeho díla jsou právě ta tuctová kostra obalená průměrem . I v dnešní době není problém narazit na originální dílo, díky autorům, kteří na tu kostru dokážou nabalit něco, co zatím nikoho jiného nenapadlo . Takový magický realismus je toho ukázkou
-
-
( Nebyl tam skrytý hejt na sapkowského díla a hlavně zaklínače?)
-
-
-
-
Facebook zasáhla nová hra - PGA Tour Golf Challenge od EA Sports. Co na ni říkáte?
Nic, protože to po mě chtělo svolení s posíláním emailů. *2* -
Začalo to
http://www.foxnews.com/scitech/2012/01/19/feds-shut-down-file-sharing-website/
Držte se. -
-
Hmmm jediná pořádná stránka ze který se dali mody na hry stahovat v pohodě v plný rychlosti aniž bych musel platit nákej premium.
-
http://www.justice.gov/opa/pr/2012/January/12-crm-074.html
(Momentálně pod DDOS.)
Text zde:
http://pastebin.ca/2104180
The individuals each face a maximum penalty of 20 years in prison on the charge of conspiracy to commit racketeering, five years in prison on the charge of conspiracy to commit copyright infringement, 20 years in prison on the charge of conspiracy to commit money laundering and five years in prison on each of the substantive charges of criminal copyright infringement.
Bože, je to konspirace. -
-
Julius Bencko, 35, a citizen and resident of Slovakia, who is the graphic designer;
A Slovák je v tom taky.
-
-
-
Pro lidi co si to opravdu zahrajou *3*
English Country Tune Steam Key
DN50M-IL06R-BGRIH
Oil Rush Steam Key
6ZBGNSUT7RGPC2K2
Warhammer 40,000: Dawn of War Steam Key
M8AXC-NM8GI-HPW4C -
-
včera večer jsem zadával kód na WH40k a nějak to nešlo, ale teď už ho mám v knihovně, dík
-
Všechno pryč *16* . Ale aspoň díky za šanci.
-
-
kdyby nekdo jeste nemel...
Magicka - T7FMG-WNZRQ-BQE5E
Stalker: Clear Sky - 5AM9X-A9QWC-PX9H4