Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Sesle k PC

Je mi předem jasný, že to tady klasicky v diskusích odnesu, ale stejně se zeptám - včera se mi doma sesypala židle, která mi pohodlně léta sloužila u PC, takže vybírám novou.

Máte pro mě někdo tip popř. na čem sedíte vy?

Klasicky modrý plastovky za 600,- z Tesca nepřipadají v úvahu, stejně jako jako předražené "herní" trůny DX Racer, kterým pojem ergonomie vůbec nic neříká, ale vypadají cool *1*

Díky!
    • Jack1947
      Měl jsem parádní křeslo kožené ale jak šel čas tak taky mu došla trpělivost (nebo spíš vzduch) a prostě sjelo dolu a sedák se prosednul.

Pak jsem přišel na Dx racer - je pravda že jsem možná měl trochu smůlu s tím že prostě ten model co jsem chtěl měli použitej ( výstavních akcí, propagační) ale nedám na ni dopustit prostě paráda k pc když čumím na film sklopím si opěrku když hraju hry přitáhnu. Tvaruje se dle mé páteře takže bláboly co píše Veskoslav (asi špatná řada) jdou mimo. Musíš tam mít ten polštářek jako opěrku hlavy ale jinak paráda.

Jak píše predátor je to velice individuální chce to brát v potaz mnoho faktorů ( výška sedáku, samotného křesla) aby si nekoupil zajíce v pytli popřípadě zajet. Koženka je supr ani moc netopí.
      Jsiou to Němci a stálo to no (8,1 k ) http://www.svarecky-obchod.cz/zidle-kresla/kancelarske-zidle/11070-zidle-dx-racer-oh-u-n.htm#tabs-4

Tenhle model. GL s výběrem kvalitní židle je polovina pohodlí hraní her. Záda by trpět u nějaký polstrovaný tlačící do zad rozhodně trpět neměli.

Dokonce si opřu hlavu i při hraní to se mi předtzím nepoštěstilo.
    • 0011
      ...kterým ergonomie nic neříká - dej si facku a druhou o zeď, na DX Racer nedám dopustit a pochybuju, že si na ní seděl a jestli ano, tak to byl špatný model, já mám model ze série F s látkovým povrchém a ergonomii by se od nich mohli ostatní výrobci učit, včetně tvarovaných opěrek pro ruce
      • Veskoslav
        Jenom blázen vyhodí za židli 6000 bez toho, aniž by ji vyzkoušel. Prostě i když ergonomicky byla židle skvělá, tak sedák byt tuhý jak makarony ve školní jídelně a špatně se na tom sedělo, záda a oěprka hlavy super, ale tvrdost je fakt jak do závodního auta, ne pro pracovní židli.
        • 0011
          já jsem si před koupí křeslo samozřejmě vyzkoušel a sedák mám měkký, mám i posunovací opěrku pro bedra, máš v práci špatný model, btw dx racer dělá sedačky do závodních aut, třeba to někomu vyhovuje, ale můžeš si vybrat i s měkkým sedákem, sprdni toho, kdo je pro vás do práce nakupoval já nechtěl umělou koženku nejen proto, že je tuhá ale i kvůli pocení v létě a ta co mám větrá a jediný co se zapotí, ale jde dobře udržovat jsou ty koženkový polštářky. Doporučuju DX Racer všema deseti, ale vyhodit peníze bez vyzkoušení za cokoliv je samozřejmě hloupost, zvlášť u firmy, která má tolik modelů a modelových řad
          • Veskoslav
            My jsme měli ty klasické DX Racer, polovině sedly, druhá je vyměnila. Takže je to dost individuální, kdybych měl o něco měkčí ten sedák, tak by to bylo dost fajn. To byjediná výtka a samozřejmě pak cena té židle, kdy se platí právě za to, že bohužel či bohudík t kopíruje sedačky z aut a bohužel si to oblíbila Youtube komunita.
            • 0011
              Jo tak to je taky pravda, pokud jseš slavný youtuber tak dx racer mít musíš abys byl "in", ale mít prachy jako slavný(zahraniční) youtuber, tak si koupím mnohem zdravější (a taky mnohem dražší) křeslo jako třeba dělá therapia, ale oni nemůžou kvůli image *1*
    • Morraw
      Já už asi měsíc vybírám a chcou za ty židle hrozný prachy. Momentálně očumuju http://www.kresla-racing.cz/cz-detail-902038425-kancelarske-kreslo-racing-pro-zk-010-cerne.html a asi si to objednám na vyzkoušení.
    • Ronox
      IKEA - Markus
    • Femto
      http://www.tipnet.cz/detske-potreby/bukova-zidlicka-new-baby-victory-prirodni/
      • Lukyz
        A jak se ti v tom sedí? *1*
        Díky za tip, ale tohle je trochu moji věkovou i váhovou kategorii *3*
        • Femto
          není to špatné, je tam i pultík na přesnídávku *3*
    • Veskoslav
      Dx Racer jsem vyfasoval v práci. A na tom se tak debilně sedí, že pracovat a sedět na tom 8 hodin bylo utrpení. Teď mám TecTake Race a nemůžu si stěžovat:) V červeném provedení (je jich více, co se týče barev).
  • tak zrovna vyšlo Child of Light... 15 eur, což není tak hrozný, ale steam + uplay needed :( bože, kdy to těm vývojářům dojde? kdyby to bylo drm-free, okamžitě kupuju, takhle se na to můžu vykašlat, zakládat si osmdesátej sedmej účet do nějaký služby... a hlavně je to úplně k ničemu, protože piráti to určitě ještě dneska cracknou a zloději budou hrát, zatímco já budu jak poctivý pako na suchu...
    • Jack1947
      Proc se tu tak casto... breci... *7*
      • někteří se asi odmítají smířit s pruzením, nesehnou prostě hlavu a neřeknou "a tak jo..."
    • frag.ment
      Si to kup na konzoli a nemusíš se rozčilovat nad nějakým DRM.
    • Tak pokud ti tohle vadí, tak si kup hru na steamu, originu apod. na svůj účet a pak hru jinak stáhni z warezu, ne? Hru zaplacenou máš, tak morální problém v tom není, protože vývojáři prachy dostanou...
      • tym ale vydavatelom povie, ze mu drm nevadi, tj budu v tom pokracovat...
    • drm

já kupuju jenom steam hry, abych měl všechno přístupný hned pod jednym účtem, souhlasi, že další drm je blbost, i když teda musim říct, že s uplay sem ještě problém neměl (ass. creed, far cry 3), a hlavně uplay se dá uspěšně povypínat všechny notifikace, takže kromě startovacího okýnka mě nijak neobtěžuje - ale rekordman bylo zatim gta 4, kde musí běžet steam, gfwl a rockstar social club
      • že už něco musíš vypínat, instalovat. PC- je jedno velké DRM a kdysi to byla naprosto skvělá otevřená platforma, teď je to daleko horší než na konzoli.
        • no horší než na konzoli to neni, protože steam má offline mod (uplay taky mimochodem), a hlavně bych drm free hry už nechtěl, protože jak bych to furt tahal s sebou?
          • no jak, stejně jako u steamu, prostě je na novým místě stáhneš a hraješ (a hádej co, s drm free je nemusíš ani stahovat víckrát, stačí jednou a pak nosit na flashce)

co mi ale nejvíc vadí, je ten přístup... jako přijít do hospody na pivo a guláš, a oni ti tam řeknou, že si k tomu musíš dát brokolicovej salát a sníst ho... říkáš, já nechci žádnej blbej brokolicovej salát, chci jen pivo a guláš, ale oni že ne, že prostě musíš... a jejich důvod? že slyšeli, že pokud nebudou lidem cpát brokolicovej salát, lidi půjdou jinam :D hádejte co, fakt mám sto chutí jít jinam... blbá brokolice
            • no právě to řikám, že já nechci si drm hry tahat s sebou na flashce ani nikde jinde, protože se o to nechci starat ani nic kopírovat, proto ve steamu nevidim drm, ale výhodu, že se stačí přihlásit a mám přístup ke všem svým hrám
          • je to horší než na konzoli, než se dostaneš k nějaké hře, musíš vytvořit milony účtů, stáhnout x- prográmku, které tak akorát zasírají pc a pak se to z nějakého nepochopitelného důvodu seká, laguje ikdyž splňují doporučené nároky.
            • Přečti si diskuzi o tom je ve fagu o Dark Souls.. jsou případy, že člověk dostal ban za použiti ENB nebo SweetFx.. DRM v praxi..
            • a jakej ban na účet sakra?! corrupted soubory checkuje VAC jen v multiplayeru proti cheatům, ježiš dyť steam normálně podporuje mody, co by sakra banoval účet v singleplayer hře? totální blbost
            • Bože ty si šmoula... Steam je jedno velké DRM, přečti si diskuzi dole o Dark Souls II, jedinec se bojí použít program na lepší textury, aby nedostal ban na účet.. Tak kde to jsme?
            • jo a já právě řikám, že pc hraní NENI jen velká drm a jako příklad jsem uvedl steam, a že to rozhodně neni horší jak na konzoli - nějaký hry maj brutální drm, ale je chyba lidí že to teda kupujou a tim pádem tu společnost podporujou, a to že v minulosti drm nebylo je docela pochopitelný, když bylo pc hraní jen v plenkách a ne každej měl prostředek na fungování drm (internet)
            • co tak si prvně přečíst, co píší a potom reagovat? Bavím, se že pc je v současnosti jedna velká DRM, která člověka jen omezuje a je to daleko horší než konzoli a situace se krásně obrátila, jelikož před pár lety jsi na pc nepotřeboval ani jeden z těch debilních klientů
            • titalnfall ani dïablo 3 neni na steamu, a já právě řešim jenom steam
            • Opravdu? když chci hrát Diablo musím mít Bllizzard app, když chci hrát TitanFall musím mít Origin, když chcí hrát ACIV musím mít uplay + steam... Totální WTF je pc platforma...
            • pro aa: jaký miliony účtů a prográmků? stačí steam a hotovo, jen MINIMUM her chce další drm nebo účet
  • WhySoSad
    Plakát z Levelu se Suarézem na pozadí Dying Light je perfektní ! Čí nápad to byl ? *1*
  • Jack1947

Outlast 2 Trailer

https://youtu.be/EOrTuPljfPU

Kdo by neveděl tak COD:WW2 bylo konečně officiálně oznámeno! ( bude i živý stream středu 19:00 s více infem)

Ještě abych nezaopoměl Outlast2 bude mít i DRM free verzi na Gogu.
  • Veskoslav

Pro majitele Titanfall

Hra zabíra 49,99 GB:-D Trochu šok, když jsem to šel instalovat.

Jinak hra je na 3 DVD. Klasická verze hry. Tedy obyčejná krabička má tyto DVD naskládané pod sebou, takže se nelekněte, že něco chybí.

Doplnění: Instalace trvá cca 80 minut. Docela šílené. Ale hra jako taková. Za sebe doporučím. Není to CoD:) A bál jsem se AI, ale v tom "zmatku" a rychlosti mi to ani nepříjde. A Titan, Titan je kapitola sama pro sebe:) Věřím, že pokud se o hru budou dlouho starat a nebudou vydávat každý rok novou hru a SP bude za rozumnou cenu a nebudou to pouze směšné mapy, mohlo by se to uchytit.
    • Keyz
      80 minut *15*

To jsou šílenci, když to neudělají dobře a dají tomu velkou kompresi. Dnes to již není nutné, když to lze stahovat Preload verze.
      • Veskoslav
        No jo. Ale to šlo jenom u digitálních kopií.
    • No věřím že z SSD to bude nainstalované za chvíli, už si nepamatuju skoro jaké to je instalovat něco z placky :D
      • Veskoslav
        A jak to tam asi dostaneš? Nakopírováním z DVD? Stahování z Originu je taktéž lahůdka. Kamarád za 4 hodiny s linkou 100/100. To nemá s SSD diskem nic společného....A ano mám SSS disk, ale ne na to, abych na něj instaloval hry.
        • Ta hra mě netrápí a nepotřebuju ji, je mi jedno jak dlouho se to bude z torrentů sosat na pozadí ... pak šup instalace a hotovo.
          • Ještě že se tu bavíme o především online záležitosti ...
      • Oni dneska prodávají hry na SSD, jo?
        • Existuje mehr způsobů jak to there dostat
          • Tak to se rád nechám poučit.
    • Údajně to je díky úžasnosti Originu a jeho neschopností rozdělit tu hru na různé jazyky, takže v PC verzi jsou prostě všechny.
      • Veskoslav
        Jop. Čínština a jiné srandy. Ale ty zabírají jenom 1,5 GB (někde na fóru se to rozebíralo). Takové Audio zabírá skvělých 34 GB, teď se to rozbaluje asi 6 minut.
        • Jenom 1,5 gb posraný jazyk, který nepotřebuješ, vážně idiocie neumět udělat výběr jazyka před instalací, stejně tak, že to samo nepozná, jaký máš procesor, aby se nemuselo instalovat tolik gb audia kvůli nějakému pomalému šmejdu, na kterém to stejně nikdo normální hrát nebude, protože se to bude škubat.
  • Keyz

Zajímavé video na podporu zadržených vývojářů v Řecku.

http://www.helpivanmartin.org/2012/12/the-limnos-incident-a-community-movie/
  • ucho

Major Mayhem

http://store.steampowered.com/app/264340/

Steam: EJV2H-XEI5P-MANEY
    • Draken69CZ
      Dík, sice to vypadá na dost složitou hru, ale zkusím to.
      • Ty tu lovíš jednu hru za druhou :D no alespoň poděkuješ :)
      • Jack1947
        To jsem hrál na mobilu lol. *15* https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem dobrá sranda.
  • Vogon

Jimquisition o Multiplayer only hrách

https://www.youtube.com/watch?v=JuN78zNufSI

Když Jim nemluví o stupidních sjw problémech, tak září.
    Mluvení o tématu začíná okolo 1:34.
  • Nezávislá hra Fez zavítá i na další platformy.

'bout fraking time...:)
  • Dark Souls zabiji

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2615694/Loner-schoolboy-murder-suspect-enjoyed-ultra-violent-video-games.html
    • Jack1947
      Achjo... zas to budou hazet na hry. Navic kdyz hral i GTA (chudak GTA tolik odsuzovani si nezaslouzi). *7*
    • Tilwaen
      "They said he had previously threatened to commit suicide after complaining of bullying and had experimented with drugs. "
      Ale mohou za to Dark Souls *2*
    • Miserius
      Hlavně že to maj zase na co hodit... *1* Tragédi... Před 40 lety za to mohlo co? Knížky?
      • Metal
      • shefield2
        Přeci filmy. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit