-
Mé cesty do Tesco
Dnes jsem opět navštívil Tesco v Ostravě Třebovicích a tentokrát jenom pro konzole: 30 her na Xbox 360 a PS3 jsou za 299 Kč. Viděl jsem tam Fifa 2012, AC III, Bioshock II, DS, Alan Wake, Dirt Showdown a Dirt 3 a poslední Deus EX (ne ten mobilní) atd. Chce se to podívat, ale za tu cenu to není špatné.
Jo a mají nějakou akci na PS+ pro majitele Club Card a za 385 Kč PS3 verzi MInecraftu. -
-
jak jsi psal minule, tak jsem se tady vydal do Tesco (Přerov) a měli slevu jen na pár ps3 a xbox her naházený v jednom koši :-/
-
-
No třeba v centru je to samé, jak popisuješ. Přijde mi, že se Tesco liší prodejna od prodejny.
-
-
No tak za 299,- to ještě není zase takové , abych bral podobné přehrabávací koše útokem . Většina z těch her je na PC dávno dohraná , takže odpadá důvod kupovat si je na PS3 znova . Třeba někdy příště ...
-
-
Taky je mám na pc dohrané, ono je to spíše pro ryzí konzolisty, co nemají pc.
-
-
-
jsem si říkal, že bych se tam zašel podívat. dík, že jsi mi ušetřil cestu :)
-
Tady to stejný... 299 kč na koš kde bylo 50 krabiček ale jen 3 hry (Darkness 2, Defiance a ňákej box)
-
-
-
Faeria dnes na Steamu zdarma
http://store.steampowered.com/app/397060/ -
-
Děkuji.
-
-
V Assassin's Creed Syndicate se bude měnit denní doba i počasí.
Tak s týmto rozbijú konkurenciu na sratchky. -
-
Konkurence? Jaké sakra, KONKURENCE! *16*
-
V Assassin's Creed Syndicate se bude měnit denní doba i počasí.
Boze *7* *1* to je jak stim psem v COD-G objavili ameriku *6*
-
-
Ten samý člověk, který s přestihem minulý měsíc pustil na net nelegální verzi Halo 4, teď...
co je to ten přestih? -
Chtěl jsem jen doporučit hru a ne rouzpoutat flame war *15*
-
-
Fakt se mrkni na The Suffering, pokud ti nevadi uz starsi grafika budes se super bavit.
-
-
Dík to vypadá zajímavě. Grafiku moc neřeším, hlavně ať se to dobře hraje.
-
-
jsi na games. cz tady vše skončí flamem *3*
-
Ty jsi nic neudělal, za všechno může to kiddo haha a ti co ho krmí. Sypu si popel na hlavu.
-
-
píše nVidia kiddo *15* bože to je ironie...
-
-
-
Jak ukázal poslední americký průzkum - zatímco počet mobilních hráčů stoupá (a je to nejpočetnější...
Well, sh*t... -
Vávra, Poláček a Bach na Primě
http://www.youtube.com/watch?v=3HwQ9dTpYGs
ale mluvil jenom jeden z nich, hádejte kterej -
-
Helpivanmartin - Interview with Daniel Vavra - CT24
http://www.youtube.com/watch?v=bDBWmgKKKig
Sranda je, že mi to na té Primě přijde paradoxně méně "bulvární" než na ČT. -
-
Zprávy vůbec nesleduji, ale tohle jsem si chtěl pustit. To je ta moderátorka nová, nebo tam už dělá déle a je to pořád taková ofenzivní pí*12*a?
-
-
V cem se chovala jako 3,14ca? Z jedne strany (Vavra) byl jasnej postoj - nespravedlive drzeni vyvojari v Recku. Novinar by mel byt nezaujatej, takze pokud je z jedne strany presentovanej jasne danej nazor na vec, ulohou novinare je podivat se na vec i zdruhe strany (Recko). Ja v tom teda nic ofensivniho nevidel. Jediny co povazuju za nestastny bylo jak Vavry na konci utnuly v pulce vety. Ale to neni chyba te novinarky - pokud ji nekdo, kdo to zpravodajstvi ridi, da pokyn, ze je konec tak s tim nic nenadela ...
-
-
A co je bulvární na ČT?
-
-
Jolanko, za dvě minuty si pokecáš s nějakým chlápkem, tady máš vejcuc toho, vo co de.
-
-
A? Spousta lidí tohle téma nezajímá. Myslím, že to zvládla docela dobře a připravovat se na každou zprávu dokonale asi není úplně adekvátní. Argumentovala a tím dávala prostor Vávrovy. Myslím, že se chovala docela nezaujatě.
-
-
jindra.veliky@tiscali.cz: Tak on už Jiří Grygar kritizoval jistou neodbornost novinářů a redaktorů (nebo to byl Cílek? Teď nevím). Průšvih je když si Novinář něco vyloží po vlastním. ( Takovým případem jsou např. novinky a agentura od které tu zprávu dostali, proti kterým už jednou protestovala nějaká vědecká organizace, že jejich výroční zprávu vůbec nepochopili. A přitom šlo o citlivé téma GO)
Tohle je spíše, ale o informovanosti. A já tam nevidím žádnou chybu v jejích otázkách. Ona by v tomto případně měla veřejnost informovat o řeckém stanovisku a jak to vidí řecká strana. A to se stalo.
Edit: našel jsem to: http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2011060006 *1* *1* -
S tim souhlasim. Nadruhou stranu jak mam pak redaktorum duverovat az budou delat podobny reportaze o necem o co se zase ja tolik do hloubky nezajimam a nekdo jiny zase jo...
-
Souhlasím, taky bych to nehrotil. Její džob je dát Vávrovi dostatek prostoru na to, aby seznámil diváky s kauzou tak, jak ji vnímají petičníci. To podle mě dokázala a zbytek je dost irelevantní a týká se leda tak dojmů z její vlastní osoby, nikoliv kauzy. To, jak ho utnula, když podruhé začal na téma "vývojáři dělají milionové zisky", mi přišlo v pořádku.
-
-
-
-
-
-
PS+
Ha, paráda, Resident Evil, to jsem rád. Škoda jen, že jsem si tu hru před měsícem koupil :D -
-
No a právě kvůli těm lákavým slevám musí být člověk u PS Store obezřetný ...Nakonec do PS+ právě takové hry spadnou , což se mi už několikrát potvrdilo . Tak jen doufám , že Metal Gear v původní linii je natolik výnosná značka , že s PS+ dlouho koketovat nebudou .
-
-
no mně se to většinou nepotvrdilo. čekám tam už kolik měsíců Knack a pořád nic. to samé Killzone. ty hry už byly několikrát za pakatel. jako o nic moc nejde, ale ano, vyžaduje to občas obezřetnost a spíš platí, že kupovat jen to, co chce člověk hrát hned, ne proto, že je to levné.
-
-
-
Návštěvnost herních webů za prosinec 2014
http://bonusweb.idnes.cz/ceske-herni-weby-navstevnost-prosinec-2014-fp7-/Magazin.aspx?c=A150203_154514_bw-magazin_oz
BW na prvním místě je asi jasně díky idnesu, ale druhé místo je pěkné :-) -
-
1. Zabanovat celej bonusweb
2. Prijit s vlastni a jedinou pravdivou tabulkou
3. ????????
4. Profit (presto ze vime ze on nemusi nikomu nic dokazovat) -
By mě zajímalo kde by bylo games bez těch multinicků a trollů co tu je XD
-
-
To myslíš mě?
-
-
takhle už je to dlouhodobě
-
-
Jo, ale tohle by mohlo vyburcovat mistra tabulkáře k nějaké vlastní verzi :-)
Aha, koukám že už to na twitteru okomentoval :-) -
-
jojo za leden tam má pěkný statistiky, to se mu díky tý mcdonaldský akci přišli lidi z celýho světa zeptat, proč je šéfredaktor takovej kok*t
-
Má na stránkách pořád tu anketu "Ptejte se Eurogameru na cokoliv", tak toho využijte, dlouho to tam už asi nevydrží. Dneska jsem se ho zeptal, jestli mu konečně v PopCapu přiklepli dividendy za propagaci dolphin ridera.
-
-
-
Todle Doskočilovo ego neunese
-
-
A přitom měli tak krásná, zelená políčka v Excel tabulce.
-
-
-
Objeví se tu vůbec něco o dotě 2? Teď se např. pořádá druhý ročník největšího turnaje v dotě -The International.
-
-
noa? :D
-