Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valve testuje L4D3 na Source 2 enginu.

http://gon.cdn.on.net/uploads/2013/08/source2closeup.jpg

Originální obrázek: http://gon.cdn.on.net/uploads/2013/08/source2.jpg
  • Můj dotaz se bude zdát elementární, ale doposud jsem platil přes Paysafe, takže tedy: mohu zaplatit kartou do bankomatu, nikoli kreditkou? Jestli ano, jak? Zadám jen čísla na ní, a nic víc?
    P.S.: hry se dají aktivovat i na Steamu, nebo jen na Originu? Děkuji, a omlouvám svou neznalost. ^^
    • třeba mBank to již má několik let na klasické kartě "od výroby" povolené..
      • ucho
        mBank je na ty internetové operace ideální, je to zdarma, vše nastavitelné přes net, tedy díky hlídání si limitů a případně vedení více účtů vás nikdo nepřipraví o peníze (nebo alespoň ne o moc), ani kdybyste tu kartu vystavili na netu.
        jo KB je ale jiná kapitola, tam musíte i se změnou limitu na pobočku :D
    • Ataker
      Zadáš čísla svojí karty na přední straně... potom datum do jakého měsíce a roku ti platí karta no a ve finále je tam ještě CVC kód a ten máš na zadní straně karty má tři čísla. Jo a ty aktivační kódy jsou na steam i origin.
      • Ach tak. A defautlně je ta platba v bance tedy zakázaná? Apropo, nebude problém s tím, že chci platit v dolarech? Předpokládám, že se to přepočítá samo, že...
        • Ataker
          Tak všechny karty nejsou na placení po netu, ale dneska už není problém si o takovou kartu zažádat já nevím co ti karta podporuje, tak si zavolej tam u koho máš zřízený účet a tam se to dovíš... jinak placení v zahraničí nemusíš řešit to se všechno automaticky přepočítá
    • Platit online se dá snad čímkoliv, jen to musí být v bance povolené (to se dá zařídit přes telefon).
      Edit: Samozřejmě nějaké speciální karty, jako CSS nebo Euroshell, by neprošly *15*
  • ucho

Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.

to teda není moc kvalitní fotografie. proč za ni platil tolik? :)
    • Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.

Vy ste to nepochopili.. to uz vychazi.. ohebna Supersupersuper Slim verze Xbox one.. :-D
      • to ja si pockam uz rovnou na holobox *5*
    • Kozy
      Ne že bych chtěl někoho soudit, ale člověk co má v 19-ti čtyřletýho syna... Nedivim se.
    • ze vubec toho filantropa resis, je snad jedno, za co plati

je preci naprosto v poradku, pokud je nekdo blb a jinej ho napali...
      • ucho
        já teď prodával odpálenou grafickou kartu. někdo mi za ni nabídl 1800,-. jsem blb já nebo ten druhej?
        ten týpek si jasně kupoval fotografii... přijde ti normální, že si kupující ani nepřečte, co kupuje?
        • nebo to byl technickej mag, co ji zprovozni...

to aby tenhle shulin predved cirou magii *5*
          • Prvně si ale ten článek přečti než něco vypustíš. Důležité je to spojení limited edition. Takže - 450 liber vs 500$ vs £7,200 (viz bod 1 a 2) - to by byl naopak nejlepší kauf v historii. Ale teda v 19 mít 4 letého syna a kupovat údajně pro něj tu konzoli? Navíc mu ty peníze vrátí .. spíš by je měli poslat na léčbu debility .. dál bych to nerozmazával.

1.The 19-year-old student, of Bilborough, had saved up in order to buy a limited edition Day One version of the console as a surprise Christmas present for his four-year-old son, McKenzie.

2.There was, however, one lot of 'XBox One Day One edition retail packaging' which received 80 bids and sold for £7,200.
            • Jack1947
              Vrati, tady by mohl leda splakat nad vydelkem. *3*
          • ucho
            no není to etický, ale tady se krásně projevuje lidská hloupost. už jen si myslet, že na eBayi najdu nějakou super cenu pro úplně novou konzoli... vždyť za ty prachy by měl prakticky novou normálně z obchodu. nevím, jestli bych se pak tímhle ještě chlubil na internetu :)
            • tak to pozor, on to je obertrotl, 450 liber je vic nez ta konzole stoji *5*

450 liber vs 500$, docela rozdil
        • Pokus si napsal že je odpálená tak je blb. A ty budeš hajzl pokud mu ji prodáš...
          • Jack1947
            Presne, co se nedozvim jeste o Usounovy. *8*
          • ucho
            no a tady ten prodejce uváděl, že prodává fotografii :)
            • Jack1947
              Je mi fuk jestli to nevidis, onehda si psal ve tve jedne "inteligentni praci" ze proti warezu nic nemas... ne to je fuk. Ted poukazovat na warez obcas to uplne zde tady nechapu.
            • ucho
              dobře tedy, tak beru zpět
            • schvaluju jen crack, kterej by mi (do hypoteticky koupeny zavodni hry forza4 nebo gt6) pridal auta, ktery jsem si koupil spolu s hrou *5*
            • ucho
              a kde se přehlíží jaký sviňárny? přeci to s eBay týpek řešil... nějak moc si upravuješ realitu :) a nevím co taky kážeš o morálce ty, když s klidným svědomím schvaluješ warez :D
            • vim, ze pro nekoho je moralnost prazdnej pojem...

stejne tak jako, ze pravo a spravedlnost nejdou zdaleka ruku v ruce

dokud se budou svinarny tolerovat a prehlizet, budou se svinarny delat

asijsky kultury maj spoustu podivnosti, ale v ty japonsky v urcitych vrstvach spolecnosti byla cest nade vse, v nasich zemepisnych sirkach je cest neco, co se prodava a kupuje

no nebudu se tu vic rozepisovat, tohle je vsechno slozity a nepojme to ani rozsahla diskuze, natoz jeden vykrik do tmy *5*
  • John Carmack prorokuje smrt handheldům na konto tabletů a chytrých telefonů. 3DS a PSP2 prý tuto...

IMO nesmyl, to by vlastně už dávno zanikly "velké" konzole kvůli chytrým Notebookům a PC...
    • PSP2 a 3DS prorokují smrt Johnu Carmackovi.
  • Lukyz

Oddworld: Munch's Oddysee - 2016 Update

PC port Oddworld: Munch's Oddysee, jenž vyšel před šesti lety dnes dostal nový update, který dle slov vývojářů přináší od základu předělaný port, kde jsou opraveny všechny bugy, nové textury ve vyšším rozlišení a podporuje 60 FPS + serepetičky jako Steam cards, pozadí atp.

Hra je momentálně k dispozici na Steamu za 1,24€
  • Draken69CZ

Star Wars Battlefront

Super Star Wars Battlefront - 16 Bit Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=n1dmf8jmkqk
  • Přes 3000 hráčů Guild Wars 2 dostalo ban za masivní využívání exploitu, který umožňoval...

To je jedině dobře toto dokáže zkur*it hru už od začátku.
  • prudislav

Castlevania LOS PC

http://www.dsogaming.com/news/castlevania-lords-of-shadow-ultimate-edition-coming-to-the-pc-this-august-first-screenshots-trailer/
  • Morraw

Cossacks III

Dnes vychází 3tí díl legendárních Cossacks
    http://store.steampowered.com/app/333420/ *14*
    • Horst_Fuchs
      Cossacs? Další vykopaná mrtvola. *8*
    • jindra.veliky
      tvl, dnes a ani novinka o tom...

tak schvalne jak dopadnou uzivatelsky recenze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit