Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment

Bonus do World of Warplanes

Mám tu pro nějakého zájemce bonus z Levelu pro World of Warplanes: HTR6T-NX79S-6EX86-7MH86
    Já ho určitě nevyužiju a třeba se někomu šikne..
    • michelangelocz
      Vezmete si i ten muj – HTR6E-ZB66K-4GM48-2VX29
      • použil jsem, děkuji :)
  • neomezená aktivace BF3

G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW
    • Jack1947
      Snaha se ceni, bohuzel to ale nefrci... *9*
  • michelangelocz

CALL OF JUAREZ na PlayStation Store za 120 korun

Vcera jsem projizdel PS Store a svete div se, je plnej slev. Tak na svoji konzoli ve stinu steamovyho silenstvi nezapominejte :)
  • madPav3L

Nové video: MASS EFFECT: ANDROMEDA | Exploration & Discovery | Official Gameplay Series - Part 3

https://www.youtube.com/watch?v=Ts9WLMSAYVE
    Přes 100 planet na objevení a hrstka překrásně vytvořených světů pro přistání (prozkoumání).
  • Corvus

Hand of Fate

Udělejte prosím recenzi na parádní věc Hand of Fate! Díky. *1*
    • MickeyMutant
      Udělal: http://games.tiscali.cz/hand-of-fate-16990/ctenarske-recenze/hand-of-fate-kdo-ma-viset-se-neutopi-682/
      • solomon.short
        tvoje recenze budu sledovat, ponevadz u erarnich papuci jsem dostal zachvat smichu :) diky :D
      • Corvus
        Rád si přečtu. Díky.
    • solomon.short
      napis sem mail, udelam ti radost a poslu klic na elite. kdyz uz jsi to chtel...
      • Corvus
        Dobrej pokus, Solomone *1* Ale riskovat to asi nebudu. Navíc drtím Oriho a Tormentum.
        • solomon.short
          no pockej, ja to myslel vazne....
    • solomon.short
      corvusi, cece... ty nejsi uplne mimo :D
  • VIDEOsrovnání nového a šest let starého tech dema herních enginů od vývojářů z Quantic Dream.

scenaristicky velkej rozdil, technologicky minimalni.. pri zoomu furt neostry textury
  • Thorar

Polda 6

Není divné, že se na EG o téhle hře mlčí? Je to kvůli exklusivitě jrc a provázanosti EG na Xzone?
    • nekromant33
      Ne to je know-how, který si přivezl Autor: Redakce z UK.
    • SkillJam
      Xzone je zase provázanej s Jarda Týmem a ten je provázanej s Hrej a tam včera byl LetsPlay, takže je to jen kvůli JayDeemu
      • Tilwaen
        To je úplná konspirace *1*
        • a určitě za to může EA nebo ubisoft *1*
  • SEGA - Make War Not Love !

Haha kdo se ještě napálil a předčasně se radoval u té třetí vlny. Už mi přišel redeem mail a až teď jsem zjistil, že to není plná hra (Warhammer: Dawn of War 2), ale jen DLC! Mno 5 let starou hru si kvůli tomu opravdu kupovat nebudu. Dobrý fail.
    • Škoda, že vůbec nevíš a píšeš kraviny.
    • Jack1947
      Jn takže se to nedá redeemnout zatím ale hlavně minepřišli ještě ty 2hé hry kua. To je doba.

Jo ale tak ten DLC tím pádem propadne ne ? když tam mají : The download button will be active for a limited time,
      until Tuesday 23rd February 6pm GMT / 10am PST
      • Kód z druhé části také vyhlížím a nic mi nedorazilo , nic není ve spamu Přitom z třetí části kód už došel :/
    • milý Franto,

mně přišly dva e-maily, v jednom plná hra, ve druhým dlc - vydrž, nikdo tě nenapálil, jen je tam asi zpoždění

(i když teda nechápu, proč se rozčiluješ, když je to zadarmo, měl bys bejt rád, že vůbec něco dostaneš :P
      • Milý Kubíčku, pleteš se.
        • could it be? if so, I'm deadly embarrassed :(
          • Asi si chtěl napsat "deeply embarrassed" mistře překladateli. Joo, není nad to, když se někdo potřebuje vytahovat s angličtinou a přitom na to nemá.
            Jestli jsou ti ostatní "překladatelé" kolem tebe stejně kvalitní, tak doufám, že nepřekládaj nic důležitého. *1*
          • To co mělo být ? Česky by to nešlo ?
            • Kubas: jestli se lidi jako ty pohybujou mezi překladatelama, tak to jsme na tom hodně bídně ...
            • pohybuju se mezi překladatelama, takže jo :) je to pro nás druhej rodnej jazyk skoro
            • jak myslíš...
              A jak to máš třeba někde v baru ? Tam taky z ničehonic vyprskneš nějakou hovadinu anglicky ???
            • právě, v češtině už to není ono, proto jsem to napsal anglicky, to snad chápeš :)

a já se nesnažím bejt vtipnej... já jsem vtipnej :)
            • Děkuju za překlad, a taky za snahu být mermomocí vtipný,,, nejde ti to, ale snaha tam je.

ps. v češtině už to není ono, vid ? *3*
            • tak ještě pro honiče, který si udělal chvilku od honění, aby navštívil místní fóra, za což mu patří můj dík, doufejme jen, že si před psaním umyl ruce:

"opravdu? pak se hluboce stydím"
    • Morraw
      Grandmaster edice DoW 2 se všemi datadisky a DLC je konstantně ve slevách za 15$. Navíc se DoW2 prodával právě v této akci a pak že by ho dali zadarmo ? Fail možná tak z tvé strany.
      • No právě, 5 let starou hru už si všichni kdo chtěli dávno v akcích koupili. Smyslem by spíš bylo dát hru zdarma lidem co by si ji nekoupili ani za dolar a pak z nich vytahat peníze právě na DLC. A vzhledem k shitstormu na Steamu co tam teď Sega schytává si myslela většina lidí, že jde o plnou hru, tak nechytrač ty mudrci.
        • Morraw
          Dík za kompliment, že umím číst a ostatní ne.
  • Spekulace: Treyarch připravuje Call of Duty: Black Ops 3.

Nečekané... *7*
  • UbiSoft odpískal po I am Alive i PC verzi Ghost Recon: Future Soldier, počítačovým hráčům bude...

Oboji vypada na slusny epic fail takze mi to vubec nevadi. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit