Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis

První gameplay video z Wasteland 2

http://vimeo.com/59292662 *5*
  • registracia a hry zadarmo

Naozaj sa najde niekto, kto ochotne a dobrovolne ponukne svoje telefone cislo, adresu a dalsie dolezite udaje, len kvoli tomu aby dostal hru zadarmo ?
    • ucho
      jen ať se lidé registrují, aspoň se to začne víc a víc používat a z diskuzí ubyde trotlů, protože se svou odhalenou identitou už si v ní nebudou léčit své komplexy...
      • Jack1947
        To tu pak budem jen vazny ? Proto jsem prece jenom nechodime ne nebo ano. Aha trotlu ja myslel trollu. Trolls never dies. *4*
        • Mezi trotlem a trollem je ve zdejsich vodach hodne tenka hranice. *1*
          • Jack1947
            Stale ale je. *3*
            • Tilwaen
              Občas ne
    • Jack1947
      Proc by ne, ja myslim ze nekdo ponukne jen kvuli tomu aby mel hru gratis, kterou uz mohl mit davno z Levelu, tedy kdyby byl chytry. *4* *3*
  • MickeyMutant

Na dohrání The Elder Scrolls V: Skyrim budete potřebovat cca 300 hodin času.

Z té zprávy vám vypadla důležitá informace, že ca 300 hodin zabere úplné vyčerpání všech možností ve hře. Tedy například všechny questy splněny na sto procent. To o celkové délce normálního hraní nemusí říkat skoro nic. Stačí jeden úkol typu "Posbírej všechny bylinky v království a upeč z nich drakovi buchtu místo princezny" a můžete chodit a sbírat až do Vánoc. Těch 300 hodin vymysleli, aby měli co napsat na krabici.
  • Spekulace: Dvě nové Pokemon hry se (prozatím) jmenují Pokemon Plus a Pokemon Minus.

a ta "crystal" verze bude =
  • Cahir

Redakce

Chystáte recenzi na RPG Game of Thrones?

Díky.
    • Vrook
      To by chtělo ale tu hru dohrát a podle toho, co jsem hru zkoušel, mi to přijde jako dost nadlidskej úkol. Teda pokud máš alespoň trochu herního vkusu.
      Přestože mě seriál i knihy velice oslovily, tak hra mi přišla až smrtelně nekvalitní po spoustě stránkách.
      • Cahir
        Já o ní zatím nic nevím, proto jsem se ptal.

Takže je to špatný?
        • Vrook
          Nerad soudim pro ostatní, je to čistě muj názor, ale po odehrání prvního úseku hry, jsem ji kvapem odinstaloval. Combat systém mi přišel maximálně nudný a nezajímavý a kamera stupidní a otravná. Animace stojej za velký kulový a dabing, kromě prvního úvodního intra, který dabuje herec, co hrál Lorda Varyse (Spidera) v seriálu, stál za ještě kulovější. Občas mi přišlo, že vzali nějaký uklízeče ze studia a dali jim narychlo přečíst nějakej text.
          Zkrátka zklamání, který jsem trochu očekával, ale kvůli mojí zálibě v knižním i televizním podání, jsem to prostě vyzkoušet musel.
  • MidnighT91

Pomožte naší stálé čtenářce Amylee se školní prací vyplněním tohoto krátkého dotazníku ohledně vašich...

Jo Amy, vyplnil jsem ti to už včera a na fakt tragické hře, jsem se na chvíli zasek...
  • Bundle Gift

WRC Powerslide

https://www.humblebundle.com/gift?key=GPSV3MYCG2cNXpxz
  • Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.

Ne, dnešní hráči nejsou lemra, lemra jsou lidé, co píšou novinky na těchhle stránkách. Probůh, co to je? Blesk? Ten odkaz vede na dlouhé fórum, kde si jeden mamlas stěžuje, ostatní mu odepíšou, že hraje fakt blbě, načež on tam napíše, že už ho teda dal. Na těch dvanácti stránkách fóra píše asi pět lidí, že jim to fakt přišlo těžký, ostatní, že vůbec. To to hraje tak málo lidí, že pět je "Mnoho"? Ach bože.
    • 1, 7, 15, 56, 77, 109, 125, 126, 132, 133, "140", "150"
      ne, to nejsou tajemná čísla ze Ztracených...
  • xH4wK

Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.

Super to aspon cez slavny uber fast telekom internet aspon stihnem stiahnut :D
    • :)))) Kdo si nevystačí s emailem a webem okrádá ostatní . FUP a černé zóny na vás vy stahovači :DDDDD
      • Kdyby lidem stacil web a email, tak se o moc dal jak dial up neposunem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit