-
Vývojáře z Techland nepřekvapilo, že v Německu nebyl povolen prodej Dead Island.
A jakej to má význam, nepovolit prodej her v jedné zemi? Stejně si hru lidi objednají ze zahraničního shopu. Dneska už v tom není jedinej problém. -
-
U hry se Steamworks to problém může být. jelikož pak mohou zakázat její aktivaci německé IP. Jestli je to případ i DI, to netuším.
-
-
Video Games The Movie
Vyšel film http://videogamesthemovie.com/, v ČR nelze koupit, jen zpirátit. -
-
ani z Amazonu nebo VUDU to nejde koupit/půjčit?
-
-
na Amazonu film neni a VUDU je nejaka Netflix-like P2P streamovací služba na filmy vlastněna Walmartem? Tam ten film je, ale rozhodne to nebudu platit Walmartu, kdesi cosi se registrovat atd., zaplatil bych tvurcum, kdyby umoznili platbu kartou a já si mohl stáhnout drm-free film k sobe na disk, nebo ho ve full hd streamovat, v dnešní době fakt nechápu geolokační znepřístupnění samotnými tvůrci filmu.
-
-
na Amazonu je
-
Jasný, pak se nemůžeme divit že se tak vehementně warezí. Viva la w@rez. *4*
-
-
-
Njn, tak není divu pokleslou ČESKOU Babovřesky- Kamenako komunitu nějaké filmy o hrách nedejbože nezajímají. *3*
-
-
4xDesura
Ted By Dawn.................................P64B7-UJOD6-8E0LJ-YZBNR-G8V5G
Volstead.........................................N4HAL-VAY4N-C1177-DZ30Z-MRNEY
Atonement: Scourge of Time..........IDWZ3-QSI2L-BX7X9-5WUEY-EBBJA
Biodrone Battle...............................IGNCN-NRONF-AZS71-PYBZA-I76VU -
Zdarec, zase něco málo klíčů. :)
The Showdown Effect Steam key - 9RNAP-RC6KF-6TEXC
Greed Corp Steam key - DV3BB-89EZ3-LBD3E
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad Steam key - QEXIP-PKB0V-AD8YL
Pokud by to náhodou někoho zajímalo - Aliens: Colonial Marines za 2$ - http://www.amazon.com/dp/B009K6YJTS?tag=dealnewscom -
-
Red orchestru si už někdo vzal... i přesto děkuji za nabídku (:
-
vzal sem si Greed Corp. Díkec!
-
hehe skoda ze se to vsechno uz hralo a ohralo
-
-
cca 3 miliony prodanych kusu her za 18 let na playstationy v CR
to jsou bombasticky cisla, to si kazdej packovatel kupuje tak jednu hru za rok, bravo *5* -
-
600 000/rok není špatné číslo. Počet konzolí si myslím bude okolo 100 000, takže 6 her/rok/uživatel, tak mi to přijde normální číslo.
-
-
167k za rok (3M/18)
-
-
Jo dík, špatně jsem počítal, nevím proč, ale dělil jsem 18/3.....V tom případě to zase taková sláva není a 2hry/rok/konzole je bída....
-
-
-
-
Assassins creed pro Kinect :D
http://www.youtube.com/watch?v=7NufHsmITjM&feature=youtu.be pekne vypadajici aprilovi zert :) -
Dnes tu máme grafické porovnání X360 a PS3 verze Darksiders II. Hlasující se v anketě zatím...
Tyhle porovnání už jsou něco tak trapnýho. Se divim že to ještě někoho zajímá, když to všechno vypadá pořád stejně. -
-
Podporovat flame mezi PS3 a Xbox je stále in. Stejně pokud to člověku neběží oboje vedle sebe tak mu je to při hře úplně jedno.
-
-
Analytik Pachter: „Aby se Battlefield 3 prodalo více než Bad Company 2, musí mít průměrné hodnocení...
Pachter zase perlí... xD Bož to je magor -
ELEX !
Jak se vám líbí Elex? Pro mě je to zatím po třech hodinách parádní. Na berserkry jsem se vykašlal a za chvíli jsem šel k outlaw. Před chvílí jsem tam došel, ale už pracuju na tom, abych byl u nich. Souboje jsou por mě těžký (na třetí obtížnost) po všech těch Skyrimu, nebo Zaklínači, takže paráda. Co se mi líbí jsou rozhovory, a to tím, že opravdu záleží na tom jak odpovíte, což je pro mě paráda po Falloutu. Nikdy jsem žádnej Gothic ani Risen nehrál, takže pro mě je to krásná hra. Občas pár bugů, ale jen kosmetický, nic zásadního. Jetpack jsem před vydáním zatracoval s tím, že ho nebudu používat, ale nakonec je vyřešenej parádně, není to že s ním přeletíte půlku mapy/kam zrovna potřebujete. Grafika je krásná, líbí se mi. A přechod mezi fantasy/postapo byl zajímavej, mě se to prostě líbilo, jak je to hezká příroda a najednou elektrický vedení a rázem Fallout. Pro mě parádní změna. U kleriků jsem ještě nebyl. RPG systém se mi taky líbí, narozdíl od Falloutu, nebo zaklínače. Ani hlavní plešoun mi nevadí. Už dlouho mě takhle hra nevtáhla. Naposledy Skyrim, Fallout ani Zaklínač 3 ne. Akorát teda ještě Pillars of Eternity. -
-
Jestli myslis Fallout 4 tak ten skoro zadny rpg system nema, jenom nejaky bezvyznamny naklikavatka. A rozhovory na principu 1. ano, 2. ano, 3. ano a rekni vic, nebo 4. ano s kecama okolo. *15*
-
-
Obrazem: Několik screenů z Unreal Engine 4 v rozlišení 8k.
pekné... dúfam že sa dožijem 8k Oculusu. Zároveň si ale človek pri pohlade na súčasné hry v 8k uvedomí ako veľmi ešte budú musieť stúpnuť detaily (hlavne polycount modelov a rozlíšenie textúr) aby pôsobilo prostredie v 8k prirodzene ..hmm. -
-
Obrazem: Několik screenů z Unreal Engine 4 v rozlišení 8k.
já teda nevím ,ale ty obrazky nejsou z Unreal enginu 4 ,ale z Frosbitu 3 . Jen tak mimochodem . -
-
Prohlídni si to album pořádně :)
-
-