Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Horizon: Zero Dawn vyjde letos, uvádí to letáček ve francouzské krabičce hry Uncharted 4.

Kdo si ještě kromě bleskaře vsadí na francouzský letáček z krabičky?
  • nVidia dává ke grafikám 9xx momentálně hru zdarma - Rainbow Six nebo Asasina.
    • vtipne kdyz si bez asynchronich shaderu na nvidii nezadrvis
      • ide o to, trololo, ze nvidia len brzdi vyvoj, nic viac, ako tvoje hatovane konzole.
        tam ti to vadi(pri konzolach) ale na tvoju fapfapfap nvidijku nedas dopustit *1*
        • neresim konzole ani nvidiu volny trh kup si co chces a nemusis kuli tomu nonstop drzkovat stejne tim niceho nedocilis
          • a evidentne si si zabudol zmenit nick, LV
            a nezabudni si trosku poklikat na karmicku, nech mas kludny den *15*
          • bavia ma tvoje infarktozne stavy, take nervoznejsie
            spytaj sa sam seba, preco si z toho na "vetvi" *4*
  • Záklínač ZDARMA!

Rozdávají klíče na zaklínače 1, stačí mít gog, jinak žádná potřebná registrace, nicméně tato akce je omezená a zbývá už jen 11 hodin! https://arstechnica.com/gaming/2017/04/ars-and-gog-two-great-tastes-that-go-great-together/
    • Jack1947
      Myslím že to mám snad na Steamu ale drm free na gogu potěší i tak ;)
  • Druhý díl Games TV, tentokrát o The Sims 4, sledujte na Stream.cz!

Myslim, ze tenhle mix serioznosti a neformalnosti - v cele s vybornym Grygarem - je dokonaly. Jestli tuhle nastavenou latku udrzite, tak mate potencial se stat "tim" poradem o hrach, ktery budou vsichni uznavat a sledovat.
  • Armikrog.

Lze udelat na pondeli clanek o Armikrogu, ktery se blizsi do finale? Stale doufam, ze se jim podari dosahnout uspechu na Kickstarteru. Nebylo by spatne, kdyby redakce Games.cz, se pred koncem kampane nezneminila Armikrog. svym ctenarum.

Snad si nekdo to rozmysli a da nejake penize :) Diky
    • frag.ment
      Nevím, proč by měl Games.cz upozorňovat na kickstarter projekty a případně, kdo by rozhodoval, na co upozornit a na co ne, co je zajímavé a co ne.. Mě třeba kickstarter vůbec nezajíma :-)
      • Vrook
        Jo ksakru.. Hellraisera nezajímaj hry z kickstarteru, takže se o nich na herním webu nesmí psát!
        • Né, že bych chtěl byt rýpal, ale není to Hellraiser, ale Cenobit jménem Pinhead ( ;
          • Vrook
            Já to viděl napřeskáčku a už hodně dávno, takže si pamatuju jen název a pár scén. *3*
            • *3* Doplň si vzdělání Kostka byla v mách násctinách kultovnější než Freddy ...
            • Miserius
              Ja mrknu misto nej teda, nikdy jsem to nevidel
            • na háky s tebou, za toto barbarství.. Vykoupíš se jedině tím, že se dnes na to podíváš (:
        • frag.ment
          Přesně tak! *3*
    • rancor1223
      Tak jestli to půjde současným tempem tak nemají šanci, což je velká škoda a nechápu jak je to možný. Žil jsem v přesvědčení, že Neverhood je velmi populární.
      Pořád trochu doufám v pomoc od Nintenda, který se o hru zajímalo (a teď byl přidán Stretch goal na WiiU).
      • Jak se rika, nadeje umira posledni. Nicmene se pomalu zvysuje tempo podporovatelu, takze neni to nemozny. Nebude to nic lehkeho.

Taky jsem myslel, ze to bude lepsi. Ja to hned podporil, kdyz se o tom Brian Fargo zminil na Twitteru. Nevim, kde je chyba, protoze z meho okoli je The Neverhood hodne cenna hra. Na druhou stranu prilis malo lidi dalo neco na Armikrog. Coz, je nejvice smutne. No, snad se podari.

Jeste jednou prosim redakci, zdali by nemohla udelat mensi clanek o Armikrogu. Dekuji.
      • ucho
        ještě to ztracený být nemusí, pokud budou poslední dva dny stejný jako první dva dny, tak se to na cílovou částku vytáhne... na 60 % by se to zafinancovat mohlo. zítra už to ale asi bude jasný...
  • langustyn

Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...

Video o zločinu - 0:27 zachycen Karel Drda !!!
    • Keyz
      Hh. Fakt, že jo :)
  • ucho

Lumino City

Lumino City: 9MK5C-G23JH-VX893
    • Děkuji!
  • BATTLEFIELD 3

Pokud někdo neviděl tak tady je NOVÝ TRAILER NA BATTLEFIELD 3 : http://www.youtube.com/watch?v=mR2-wWMuL18&feature=channel
    • Podekovani

Diky
  • PEGI odhalilo názvy pěti nových PSV her: Strike Solitaire, Panda Run, Medieval Defenders, Doodle Kingdom a Final Horizon.

Potěš koště dle těch názvů...
  • Caincz

Allah zase řádí - jeho jméno se objevilo na podlaze jednoho bojiště v Tekken Tag Tournament 2....

Mě by jenom zajímalo, jestli by takhle připosraně reagovali i na požadavky jiných náboženství. Holt tlupa nasraných buddhistů by asi nepůsobila tak děsivě jako dav rozlícených písečných lidí. Už mi pijou krev, arabáší....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit