-
Battlefield 1 – PC Low vs. Medium vs. High vs. Ultra Alpha Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=Fu9_AAeHrok -
-
Ale i tak, na to, že je hra v téhle fázi docela mazec. I s nejnizším nastavením se rozdíly na pohled zdají téměř nepatrný a nutno říct, že to vypadá parádně v jakýmkoliv případě. Asi jsem Frostbite a schopnosti Dice s ním pracovat docela podceňoval.
-
-
Tak Battlefront vypadá skvěle, tak není důvod nevěřit, že Bf1 bude vypadat stejně:) Ale já nakonec dám přednost Titanfall 2:)
-
-
-
MMO titul Defiance je teprve měsíc venku, a už si ho vyzkoušelo přes milion hráčů.
Každou novou MMO si vyzkouší milion, všichni ale víme, jak to dopadne. -
-
tak seriál je zatím docela koukatelnej (hlavně kvůli Julii Benz), takže by to mohli držet fanoušci...
-
-
Jo, neni to špatný. Sice to vykrádá snad každej alespoň trochu sci-fi seriál, ale špatný to neni.
-
-
:) já jen furt doufám, že se to nezvrhne v další z řady "sci-fi beverly hills" a bude to víc o tom post-apo prostředí a tak, ne láska sex něžnosti...
-
-
Tak toho bych se trochu bál, mě to zatím dost připomíná Eureku říznutou BSG. Na zpracování by taky mohli trochu zapracovat. Sice chápu, že to není HBO, ale taková SGU měla efekty a prostředí mnohonásobně lepší. Celkem to zachraňuje dobrý obsazení (viz zmíněná Julia Benz).
-
-
-
-
-
Britský žebříček prodejnosti 19. týdne roku 2017: 1. Prey, 2. GTA V, 3. Mario Kart 8 Deluxe.
Jak je možné, že je GTA V od vydání pořád na prvních příčkách prodejnosti? Vždyť ho už musí mít snad každý.. nebo se do toho počítají i shark cards? -
The Golden Joystick Awards 2014 zná své vítěze ve všech kategoriích. Cenu za nejlepší hru roku si odneslo Dark Souls II.
Ještě bych dodal že platformou roku se stal Steam. Druhý rok za sebou. PC master race *1* -
Tři nová videa z prostředí Beyond Good & Evil 2.
Zatím to vypadá dobře. A jsou tam i záchody :) -
-
Tři nová videa z prostředí Beyond Good & Evil 2.
Čekal jsem spíš nějakou víc kreslenější/Fantasy grafiku podle stylu 1čky, tohle mi připadalo spíš jak záběry z Far Cry 2, ale tak půjde o zasazení příběhu samozřejmě, grafiku vem čert. -
Blizzard se ani letos na E3 nedostaví, svoji účast ovšem potvrdil na Gamescom.
Na to by měli být nějaké směrnice. Všechny hry 2012+ musí mít záchody!
-
-
Resident Evil 0 - Official Announce Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=8i23-QWPIzs&feature=youtu.be -
Mám takovej malej dotaz, máte někdo zkušenost s virustotal dá se na to spolehnout popř. máte lepší alternativu???
-
-
žádný antivir
-
-
Ty tady pak piš o někom, že ze sebe dělá idiota ty ucho jedno
-
-
je to zcela normální alternativa, stačí si vzít pro a proti. pokud někdo není blbec, antivir nepotřebuje... ty ostatní žádný antivir stejně nespasí...
-
-
To je tedy odvážné tvrzení. No příteli, co oči nevidí, to srdce nebolí, co?
-
Mě už parkrát antivir zablikal i na obyčejnejch stránkách, kde by to člověk nečekal. Naposledy např. na stránkách VZP.
-
Tak to si poslechnu, jaká jsou proti a jaká pro?
-
-
Já jsem místní idlot mě to jasný teda není
-
Oboje je celkem jasný, nemyslíš?
-
-
-
-
-
-
Teprve teď přichází next-gen
Jsem sám, kdo má pocit, že teprve s výstavou Paris Games Week přišly první ryze next-genové tituly?
Již dříve odhalený – a na výstavě blíže představený – nový Sherlock Holmes, dále nové Gran Turismo, nový David Cage.
Proboha, proč ta PGW nemá speciální záložku zde na Games? Za poslední roky se v herním businessu neudálo z mého pohledu nic tak revolučního (vzhledem k výše zmíněným hrám). Nechápu to...
Poznámka: Je fascinující, že dva natolik zásadní tituly míří právě jen na PS4. -
-
Konečně jste se po dvou letech dočkali *1* chápu ten důvod k oslavám...
-
Demoverze Fallout 4 není v plánu - hra se prý nedá to krátké ukázky zmenšit.
https://www.youtube.com/watch?v=kS5YRxGBupU Vážně tahe scénka nemá lepší zdroj? -
Proč někdo řeší nějaký next-gen? Co to jako je? Koho to zajímá?
Když máš PC, tak nemáš umělou hranici kterou někdo určil. Plynule to navazuje podle vývoje. A zde se prostě řeší nějaký next-gen. To je tak trapné. Prostě od daného data to je next-gen. Anebo není? *15*
A co to navíc jako jako je? 30fps střední nastavení?
Jako, tohle je prostě vtipné jak to někdo řeší. Borec z PR řekne "next-gen" a bere se to jako něco extra. Přitom se to = pouze další generace konzolí. Nic více. -
-
Ach, diky. Zrovna jdu prodat svou PS4, koupit highend PC. Kolik chces za naprogramovani emulatoru te stare prachpidne konzole? Staci mi, kdyz to udelas na miru Detroitu. Programjes, ne? Tvuj prispevek napovida, ze jsi velice chytry a schopny clovek.
-
"Když máš PC, tak nemáš umělou hranici kterou někdo určil."
Páni, tak to už utíkám do obchodu si hurá koupit grafku a procák, co bude top v roce 2030. *7* -
-
Jsem si vzpomněl na Wericha. Nějak takto to bylo: "středověk se posouvá, i z dneška bude jednou středověk". Čili podobně jak píšeš, když už používat slovo NEXT-GEN, tak to platí v každé době kdy je highend železo či konzole zrovna... Prostě vždy nějaký skok procesoru, grafárny apod. je vlastně nextgen v TÉ DOBĚ - když už to slovo používat...
-
-
To slovo je směšné už ve svém podstatě. Jak může být takto nazýváno něco, co má hardware několik let starého průměrného PC? Nic revolučního se neudálo, protože z houna bič neupleteš jak se říká. Dokud tady bude současná příšerná generace konzolí, nikam se nic nepohne, to se vsaď.
-
-
Já ti to vysvětlím, doufám, že to budeš stíhat. Konzole není možné upgradovat, tudíž přijde jedna konzole pak další a takhle pořád dokola. Tyto jednotlivé konzole se dělí na generace - PS4, XO a WIIU spadají do 8. generace. PS3, X360 a WII do 7. generace. To magické slovíčko "next-gen" znamená v překladu "další generace" a nevím, jaký jiný význam v tom lidi vidí.
Navíc by mě zajímalo, kdo začal s tím, že kvůli konzolím nemůžou být ty graficky a hratelnostně "lepší" hry. Nebyl to zas TotalBiscuit? Ten má potřebu si vymýšlet kdejaký nesmysly. Pokud se zamyslíš, ani PS4, ani XO, ani WiiU nebrání žádnému vývojářskému týmu udělat ty úžasně "lepší" hry. Vždyť tu máme PC krabičky, kde tedy vývojáři mohou cílit na top HW. Pokud se zamyslíš, proč to nedělají, dojde ti, že si za to můžou PC hráči sami - málo lidí má pořádný HW + nižší prodeje než u konzolí tomu moc nepomáhá - řešení: více nakupovat hry, protože počty uživatelů na Steamu jsou cca. 4x větší, než má PS4 a XO dohromady (což je ještě smutnější).
Pokud ale chceš zemi, kde nebyl trh "zničen" konzolema, odstěhuj se do Číny. Tam na konzolích hreje minimum lidí a prioritu zde mají mobily a PC. Jsem si jistej, že zde člověk najde takový tuny her, který jsou hratelnostně a graficky napřed.
Samozřejmě, pokud patříš mezi mustardy, bezproblémů ignoruj tento logický příspěvek a opakuj si to svoje nelogické pořád dokola. -
-
To jsou zase zvasty, uz snad i tady byl pred nedavnem clanek na report, kde bylo jasne ukazano ze PC trh je vetsi nez obe konzole dohromady. Proste je ale velky vyber a tak se kazdy brak tak dobre neprodava. Navic je na PC celkem velka komunita online hracu, kteri sice porad utraceji (a to casto docela dost), ale jde to vsechno jednomu vydavateli.
-
GGG detected
-
No urcite sou tlaky od Sony a Microsoftu aby hry na PC zamerne nevypadali lip.
Pisu to po ste ale na PC se neproda kazda hovadina jako na konzoe.
Prodeje treba Order by na PC byli mizerny, pac PC hraci nekoupi kazde brak jenom kvuli hypu a vono taky na PC je asi 10krat vic her.
Kvalitni hry maji na PC stejny prodeje jako na Konzolich, viz Zaklinac.
a tahle generace je smesna coz dokazuje i osekane a prave vydane Syndicate ktere ani tak nedrzi ubohech 30 FPS. -
-
Aha, ty jo, diky, ze si mi oterel oci. Jdu PS4 prodat (jak uz pisu nize), prejimam tvuj nazor a nazor tveho kolegy Keyze. I ty pusobis nesmirne chytre. A rekl bych, ze musis byt i velice odvazny muz. Necces si pak neco se mnou zahrat na PC v multiplayeru? Udelal bych svestkove knedliky, jestli ti chutnaj.
-
-
K tematu neco nemas, ty lofasu *1*
-
Pardon za chyby. Pisu z mobilu a jsem rozrusen z toho, jake zajimave lidi jsem zde potkal.
-
-
-
-
-
-
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Myslíte si, že když ta chyba zajede mimo okno, přestane být trapná? -
-
Myslim , ze tu zde jiz neni nebo kvuli tobe to opravovat nebude. Jenze ja uz te beztak davno neberu vazne. (nemusel by on a nebere)
-
-
Stáhněte si REDkit pro Zaklínače 2:
http://static.cdprojektred.com/redkit/files/TW2EE_REDkit.exe
http://static.cdprojektred.com/redkit/files/TW2EE_REDkit-1a.bin
http://static.cdprojektred.com/redkit/files/TW2EE_REDkit-1b.bin
http://static.cdprojektred.com/redkit/files/TW2EE_REDkit-1c.bin
http://static.cdprojektred.com/redkit/files/TW2EE_REDkit-1d.bin -
-
Len pozor ak máte Steam verziu hry. Chlapci z CDPR odporúčajú počkať na update na Steame. Môžu vzniknúť nejaké problémy.
-
-
Také doporučují vložit steam klíč na GoG, stáhnout si kopii
Protože mod update stejně vyresetuje achievementy apod.
-
-