Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    ať se tu furt neřeší blbosti. mám navíc BioShock, The Darkness II a Antichamber. napište na ringmancz@aol.com co z toho byste chtěli ;)
    • Keyz
      Mohli by jsi pak dotyčnému poslat odkaz na cracknutou verzi. To by jsi tomu dal korunu *15*
  • Keyz

Fallout 4 tips that will save you a ton of headache

http://www.geek.com/games/fallout-4-tips-that-will-save-you-a-ton-of-headache-1639218/
    .
    • PreidaQ
      A já myslel, že tobě je nový Fallout volný kvůli jeho nelogičnostem, tak proč tohle?
  • Veskoslav

The Divison

Ubisoft oznámil tuto hru již oficiálně na pc:) Pro mě osobně dobrá zpráva. A co vy?:)
    • Nevim no, pro mě to je na PC stejně o ničem, páč mi ještě nenarostly nerdí PC chapadla, neschopný udržet gamepad, nemám oči vypálený od monitoru, takže z gauče na TV uvidim a nejsem společenským vředem jako PC hráči, takže si hru nemusím pirátit a můžu si jí koupit. Takže nevydím důvod, proč si to pořizovat na PC??
      • Ty ocividne "nevYdis" vicero veci, namatkou treba ani pred spicku sveho nosu. Prober se, takhle zabednenym nazorem se akorat ztrapnujes a delas ostudu vsem konzolistum.
        Jde videt, ze idioti se najdou mezi fanousky vsech platforem.
      • Ja jsem se nahodou uz naucil gamepad drzet. Na zavodni hry je proste super. Skoda ze to tak neni i u strilecek :D
    • rancor1223
      To dokáže zvednou náladu *15* Nemůžu se dočkat!
    • Jupi! Uz se nemuzu dockat!
    • Meh.

Čím že má ta hra být zvláštní?
      • Veskoslav
        No mě zaujalo to zpracování té hry a prostředí. A systém vylepšování a přežití. Po dlouhé době hra, co mě uchvátila nejenom co se herních mechanik týče. Něco jako předvádečka Zaklínače 3:)
        • O systému vylepšování a přežití se ví něco víc, než "jo, něco takového tam bude"? Asi jsem to minul ^^
          • rancor1223
            Neví se o tom nic, jen že to vypadá skvěle a má to na sobě napsáno Tom Clancy's. Osobně mi to zatím stačí. Je to jediná hra, která na mě z E3 udělala dojem next-genu.
          • Veskoslav
            Já jsem se díval k Němcům a tam bylo asi 6 minutové video, které ukazovalo RPG prvky atd. Nevím jak tady ale.
            • No, mohlo by to být zajímavé, ale jsem k tomu velmi skeptický a neuvěřím dokud neuvidím.
            • Veskoslav
              Ale já tomu i věřím. To samé jsme říkali u Crysis 1:) Že to není možné. No nebylo, protože až rok potom jsem to mohl spustit tak, aby to vypadalo jako v prezentacích *1*
            • Miserius
              Na tuhle hru jsem fakt zvědavej, kor když vidim ten destrukční model a grafiku... nevěřim že to takle vše krásně bude vypadat ve finále...
            • Veskoslav
              Zkusím pohledat. Kdyžtak strpení.

Tohle je jinak video z ukázkou tablet, co dovede:

http://www.youtube.com/watch?v=TJeVYjFPhf0
            • rancor1223
              Link?
  • Z aktualniho bundlu: NEO Scavenger: https://www.humblebundle.com/gift?key=PTsquSFh2SCrN3rq
    • Pěkně děkuji
  • shefield2

PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.

*1* *1* *1* *1* *15* *1* *1* Neříkejte, že časem z toho vymačkají více... (ale PS4 si koupím, takže: no-hate please) *4*
    • God-of-War
      Tak hlavně je to furt Alfa a ještě se to bude optimalizovat, ale i tak je mi to buřt *3* . A z prvních her se těžko vymáčkne maximum výkonu.
    • nekromant33
      To je fakt vtip... já hraju na medium-high ted 3ku na 3 roky starym notasu... predpokladam ze ty naroky se zas tak lisit nebudou. Rikaji teda ze nextgen konzole ktera jeste nevysla je stejne vykonna jako 3 roky stary notebook? Pak chapu ty argumenty o nenutnosti upgradovat atd. *NOT*
      • shefield2
        No, já si nehodlám PS4 kupovat kvůli BF4. Koupím si ho jen (a pouze) kvůli exkluzivním titulům, které na PC prostě nevycházejí. Ale ty konzole ještě ani nevyšly a všude jenom slyším: "Musíme udělat kompromisy, výkon nestačí..." Tohle se mi moc nelíbí, to s předchozími generacemi nestávalo. *13*
        • nekromant33
          Mě taky PS4 láká a tohle mě děsí taky. V minulý generaci jsem se chvíli taky rozmýšlel jestli koupit nebo ne, pak jsem PS3ku viděl u kamaráda a dost jsem se zhrozil jak ty hry vypadají. Myslím nějaký NHLko a GTA IV. Vypadalo to jak na mým starým počítači, kdy sem všechno stáhl low, vypl všechny AA a vsyncy a rozlišení dal na 720p aby se to hnulo. Jedině Last of Us jsem neviděl naživo a to je asi taky jediná hra z celýho života PS3 co mě lákala.

Asi počkám na nějakou slim verzi, v tý době bude větší nabídka her a bude jasno v tom co ta konzole dokáže.. btw tyhle řeči o tom, že vývojáři až po letech ví co konzole dokáže mě přijde jako umělý natahování hodnoty tý konzole. Prostě aby tam byl pokrok vidět, tak se spíš teď drží vzadu (pokud teda už třeba Division není TO maximum co uvidíme).
          • God-of-War
            Tak PS 3 V době prodeje taky nebylo žádný terno a jak ty hry teď vypadají:). Last of Us, Uncharted, Gran Turismo, InFamous, God of War. Final Fantasy 13.. Má to jen 512 Ramek... 7 let starej HW.. Za dva roky ty hry budou vypadat o dost líp, než teď.
            • pavel.gajdos.96

PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.

Nj, ale to bylo kvůli architektuře HW konzole, vývojáři to neuměli pořádně využít, až někdy teď u Last Of US to bylo fakt vyždímaný na 100%, kdežto X86 architekturu vývojái znají z PC, takže tady moc velkej posun za 2 roky nebude... *3*
        • God-of-War
          Tohel sem zatím slyšel jen od DICE, že musí dělat kompromis:D.

FU*K! Sorry za double.
        • God-of-War
          Tohel sem zatím slyšel jen od DICE, že musí dělat kompromis:D
          • shefield2
            Ale na Frosbite poběží valná většina titulů od EA (teda pokud nějak nezangažují CryEngine). A nemění to nic na tom, že se mi to nelíbí. *1*
            • nekromant33
              Přišlo mě, že Frostbite je čistě pro interní použití a CryEngine (s vyjímkou CryTeku) pro externí licencování. I EA partners používají Frostbite.
  • Morraw

Dark Souls deskovka

Včera dorazila. Nějaké fotky zde http://imgur.com/a/gp238 Zatím jsou tam jen 4 hrdinové, 6 bossů a pár regulerních nepřátel. Těším se až v říjnu dorazí všechny stretch goals. Součástí jsou i herní desky z kterých lze namixovat herní mapu. Včetně pravidel jsou tam i mise rekonstruující události z DS 1 a 3. Miniatury jsou v dobré kvalitě a jsou dost pružné, takže nehrozí náhodné ulomení menších částí jako jsou zbraně. Za mě spokojenost a těším se až si zahraju.
    Komu už tady taky dorazila ?
    • Jack1947
      Hraje se samozřejmě na tahy, kolik hodíš kostkou tolik hp potvoře ubyde ne? :D
    • Ty figurky jsou super!
  • Ochrany

Na tuhle otázku mě přivedl Jack1947 ve svým komentáři. Chtěl bych se zeptat, zabránila vám někdy nějaká ochrana spustit legálně koupenou hru? Když jsem tak vzpomínal, tak jsem asi šťastný člověk, ale nikdy mě nic takovýho nepotkalo. Ještě bych chtěl poprosit, abyste neuváděli SecuROM a SafeDisc na Windows 10.
    • Lukyz
      Já jsem nikdy problém neměl, ať šlo o SecuROM, R SocialClub, Starforce nebo Denuvo.

Ale kdysi jsem si koupil (možná spíš ještě taťka) k předplatnýmu Levelu původní Operaci Flashpoint, ještě v těch krásně obrovskejch kartónovejch krabicích *1* Každopádně chlapci z BI nějak nevychytali jejich protipirátskou ochranu a ačkoli jsem vlastnil origo, tak se projevovala ta jejich "featura", že se warez verzím postupem času ve hře sama od sebe rozhazovala muška při míření, takže cca po 20min jste na 20m netrefili vrata od stodoly *1* Musel jsem tehdy čekat na další Level kde vyšel patch *1*

Jinak jsem nikdy s žádnou ochranou problém neměl, možná pokud šlo o online only, kdy vydavatelé nezvládli spuštění jako např. Diablo 3 a SimCity, ale z pozorování jsem přesvědčený, že nejvíce na ochrany nadávají právě piráti a kolikrát si vytvářejí různé konspirační teorie, aby si ospravedlnili svoje pirátění viz zdejší Jackie *7*
      • Jack1947
        Bohužel to nejsou nějaké konspirační teorie, a když jo tak mají vždy reálný základ... nicméně si koupil i Batmana když si viděl jak moc na tebe nasralli jakožto pc hráče.

Já vám to neberu, i když to je vtipné... viz článek AC. Nejsem si jistý jestli bych v den vydání měl hru stejně rychle jako od piráta atp... (Steam bývá přetížený, a všechno takže ve finále se hraje třeba i druhý den.)

Jinak možná se vrátí i doba dem zpátky viz Uncharted. To s tím OFP je vtipné já měl originál a ten mi nic takového nedělal že by špatná výrobní verze? ...
    • Jack1947
      Starforce pro někoho securom, v tomhle jsou zase konztole v nečem lepší nikdy tě+ nepotká že ti něco nepojede kvůli něčemu... např.

Proč tedy Mad max a MGS V. nejel hodně lidem s AMD procesorem a stále nejezdí - padá. Legální koupená verze asi proto že (za ní moc nezaplatily ne)

Jediný člověk který to má v hlavě srovnané trochu je n sice se z jeho názory neztotožním ale podpora tohohle hned v dny vydání je, prostě zcestná. Tak si zahraji starší hru co jsem nehrál... jako by se někam stále chvátalo když těch her není tolik.

Pochopím indie hry kde nic neserou ty za koupi např stojí už jen pro podporu menšího týmu atp... to jo ale AAA sajrajt, co má ochrany nejezdí dobře, slovy vždyt přeci To jednou opravi jen ukazují jak se to má.
      Co ochrany např přinesli dobrého ? nic žádná přidaná funkce, možnost něco navíc od pirátu, absolutní nula inovací naopak způsobily problémy atp... já to beru tak že tonoucí se stébla chytá a v budoucnu tenhle nešvar zmizí a budou jen zabugfované hry takže je to vlastně ok.
      Ten kdo koupí udělá ze sebe testovacího králíka nedorobku a pirát má klid. *5* Už jsme asi holzt odsouzeni hrát nedodělané hry když nám to ani moc nevadí... zároven nevěřím nikomu kdo si kouipí prý tak 10originálek a více ročně. Určitě ne v čr, s dnešnímy platy (nemluví se o minimální mzdě což je beztak mýtus).
      • ale AAA sajrajt, co má ochrany nejezdí dobře, slovy vždyt přeci To jednou opravi jen ukazují jak se to má.

Takže Witchera 3 jsi si koupil?
        • Jack1947
          Vidíš jedna z mála her... která se povedla (není to můj šálek čaje) aspon se ukazuje že některé hry zato stojí... i když je to jen jedna hra kde je více her většina je pokurvených nějakým způsobem a co pamatujeme roky předešlé začalo to až s Watch dogs tahle divná mod vydávat EA - kdy už EA odsouhlasí EA když EA hry jsou taky EA *7* aspon nějak si to ospravedlní no...
          • Tak to jsi Jacku frajer, ze se drzis svejch morálních zásad a poctive jsi Witchera koupil
    • ringmancz
      mně asi 10 minut trvalo, než jsem přes uplay pustil Drivera
    • Prince of Persia: Two Towers mě schodil celý system, zkoro to bylo na reinstall. A již zmíněné GFWL.. to byla snad taktika MS k hromadnému odchodu k xboxu (naštěstí jsme odolali *5*)
      • samozřejmě Two Thrones a shodil :)))
    • Starforce. Měl jsem problém s Trackmania Sunrise a Prince of Persia the two thrones
    • Vojta_Ilavsky
      Bioshock 2 a GfWL. Kupoval jsem zbytečně kdysi dávno. Bioshock jednička s omezeným počtem instalací to samé.
      • Bioshock 2 jde aktivovat na steamu a dostaneš k tomu navíc DLC.
        • Vojta_Ilavsky
          Používám pouze GoG.com.
    • Ja mel straslivy problemy s Games For Windows live u Gears of War. To ale nebylo protipiratskou ochranou ale jenom tim ze Games for Windows live me nechteli pustit dal s uctem zaregistrovanym pro CR a kdyz jsem to zjistil a se tretim emailem jsem se zaregistroval na US server tak zase Games for Windows live v jednom kuse padalo takze se nedalo hrat dele jak 15 minut v kuse :D
      • Jack1947
        Vidíš to jsem tehdy žádnej problém neměl ani s Rockstar social club...
  • pozna niekto ten song co hra tak od 2:50 este pred zacatim samotnej konferencie? nemozem ho dostat z hlavy http://www.youtube.com/watch?v=IYvQu00t75w
    • Asi 50000x ho dneska hrali v radiu... *7*
      • ty vole, to mi velmi pomoze. Este ze som to dnes 3000x v radiu pocul a preto sa na to pytam. Ked si to dnes milionkrat pocul, tak asi vies ako sa to vola, ale ocividne mas problem to napisat a radsej budes prevracat oci dokola. Dakujem za zmysluplnu reakciu.
  • ringmancz

PC je master race i v posteli

http://peekand.co/pc-players-better-in-bed/
  • ucho

Na PSN začal výprodej hororových titulů.

na storu je to nějaký divný. přijde mi, že některý ty tituly nejsou vůbec zlevněný...
    • Miserius
      Oni tam vychcanci nahazeli vetsinu hororu ale jen par jich ma byt ve sleve, mrkni na blog
      • ucho
        no ty hry na blogu jsem viděl. a pak jsem se podíval na ceny resident evilů a říkám si wtf? to je snad normální cena přeci :)
        • Miserius
          Tak on vubec digitalni obchod je spis takovej vtípek, tam je fakt par her co za to stoji... Libi se mi treba cross-buy Hotline Miami za 80kč
          • ucho
            no tak některý hry jinak koupit nejde. chtěl bych si koupit resident evily 1-4, ale za nějaký rozumný peníze. ideální by bylo, kdyby dali do akce ten pack všech resident evilů, co je teď za 1699,-. za 999,- bych ho vzal :D
            • Miserius
              Jsem na tom podobně, já zas chci Mass Effect 1 ale nechce se mi za něj dávat 4 stovky když se všude na pc prodává za pár dolarů *1*
              RE jsem snad nikdy nehrál, až když k PS+ byl RE 5 Gold tak jsem si to zahrál, zrovna nedávno znova stáhnul a chci to dohrát

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit