-
GTA V MODELY
Je to tady, historicky první model vložený do GTA V
https://www.youtube.com/watch?v=nkd44FX1Tps
Zpětné ohlédnutí: http://www.gta.cz/gta5/novinka/modely-aut-do-gta-v-budou-brzy-realitou/ -
-
Další nedávný výtvor:
https://www.gta5-mods.com/vehicles/oversized-hot-air-balloon
-
-
V Japonsku se představí speciální verze závodní hry Gran Turismo, která poběží v rozlišení...
Hmm, tak jsem si krásně početl. *15* -
Steam
UFO: Aftermath..............084Y5-G7ZAY-GDP8H
Fort Defense..................2Z5G3-HB9XC-LY4AZ -
-
Díky,vzal jsem si UFO: Aftermath... :)
-
-
Kaz Hirai (šéf Sony) přiznal, že PSV se prodává pod očekáváním. Věří však, že v budoucnu očekávánou...
pristi mesic planuju koupit Handheld a bohuzel to asi nebude Vita. Kdyz se podivam co si na to clovek muze poridit za hry tak je mu smutno *9* -
-
Já už Vitu přes asi půl roku mám. Her, co využívají potenciál Vity je bohužel minimum. Máš tu Uncharted, F1 2011, Rayman Origins (totožná verze s konzolemi, jen bez Coopu), Gravity rush, Silent Hill, Resistance, NFS. Co se týče Resistance, tak jsem hrál demo a nezaujalo mě to, stejně tak příšerně uhekaný Japonský gravity rush (holt se to jejich cenzurovaný péčko musí nějak projevit). Výborný je prý i WRC3, brousím si na to zuby a s první slevou jdu pro něj. Relativně nově jsou k dispozici i tituly pro PS1, je tam například první Resident Evil. Velká je i databáze PSP her a společně s těmi pro PS1 jsou za hubičku, maximálně do dvou stovek.
Nebál bych se toho, že není na Vitě co hrát. Jsou toho mraky. Bohužel je valná většina z tytulů portovaná ze starších zařízení. Nezámej třetích stran o Vitu je bohužel dost evidentní. Možná kdyby na to v Japonsku lepili samolepky s nakouslým jablíčkem, že by se mohli vydavatelé posssssskákat jenom aby na to mohli udělat AA titul *1*
EDIT: Slovo péčko je cenzurovaný? Seriously, wtf? *8* -
-
no koukam ze to jeste prehodnotim. Na to jak je to zarizeni drahy a hrat na tom stary hry *9* chapu ze obcas prijde zachvat nostalgie a clovek si da HD remake MGS *5*
-
-
Drahy? Za pet tisic vykonnejsi prenosnou krabicku s lepsim displejem nesezenes.
A tech her je sice stale relativne malo, ale vybrat se rozhodne da. Na Storu je tez spousta fajn nezavislych her a s tim PS+ ma clovek vybornej prisun dalsich veci na hrani :) (aktualne to Uncharted, Gravity Rush, Mortal Kombat, Knytt Underground)
-
-
-
Vem v potaz, ze pokud si zaplatis PS+ na 3 mesice (390kc) nebo na rok (970 v tuhel chvily-sleva) mas hromadu her zdarma. Co ja vim bylo tam Uncharted, Mortal Kombat, nejaky ty zavody, Gravity neco atd *4*
-
-
Lumino City
..............................DZQM4-CK94B-4IV8J -
-
Pěkný, tak už to někdo sebral a nepoděkoval. Škoda.
-
-
Tady se normálně neděluje, lidi nemaj tu lidskou slušnost
-
-
-
Dragon Age: Inquisition
Zdarec, paří tady někdo nový DA? Mám v plánu pro něj příští pondělí zajít, ale ještě nejsem na 100% přesvědčenej, že je to dobrej nápad *1* Ocenil bych nějaký postřehy, plusy a mínusy od lidí co už hrají. Díky moc! -
-
Díky všem za informace! Půjdu do toho *3*
-
Nečtu to, co ti napsali ostatní, takže je možná budu opakovat.
a) ta hra je obrovská, gigantická, obsahuje spoustu pasáží, které si říkají o pomalejší tempo a nespěchání - ostatně, tady se nic moc uspěchat nedá, leda rychlým cestováním (i po jedné mapě mezi tábory a několika dalšími ovládnutými místy) - pokud jí těch 100 hodin nechceš věnovat, tak to nemá cenu hrát
b) ovládání je na palici, melee charakter bych nehrál - přesto se dá spousta věcí ulehčit. Místo klikání při útoku stačí myšítko držet a pro sběr lootu je 1000x lepší použít klávesu F než myš (pořád se ale musíš dostat hodně blízko)
c) mezi Medium a Hard je velký rozdíl, já osobně po asi 30 hodinách klesnul k Medium, protože mě nebavilo souboje opakovat - teď už mě sice nic nezabije (když nejsem šílenec a nejdu na něco mnohem silnějšího), ale nuda to rozhodně není
d) hra je fantastická, rozhodně do ní jdi! -
Mám nahráno nějakých 25 hodin a zatím rozhodně mohu doporučit. Jako plus rozhodně dávám skvěle napsané postavy a nemalou část questů, hlavní linka jako celek je ovšem zatím už trochu omšelý Bioware patos "Sjednoť národy a zachraň svět!" Souboje jsou někde na půl cesty mezi DA1 a 2, u většiny, pokud nebudeš chodit do zón co jsou nad level tvé postavy, nebudeš mít s klasickejma mobama a ani bossama větší problém i bez taktického módu. Snad jediný souboj kde se člověk docela zapotí jsou draci, mají HODNĚ životů, útočí v sekvencích, je dobré jim poranit končetiny.Po grafický stránce je hra podle mě excelentní, hlavně co se týče světelných efektů, jediný s čím mám problém je nadsazená saturace barev
-
Hraje se dobře, ale má naprosto stupidní příběh a generický questy, což je nejspíš následek toho že to původně dělali jako multiplayer hru.
Grafika je dost nevyrovnaná. Je pořád znát že jí neuměj, hlavně na postavách, vybavení a budovách, ale díky nasvícení a efektům to působí daleko líp než předchozí díly. Některý oblasti jako třeba poušť se vyloženě povedli.
Klidně bych doporučil ale nečekej žádnou velkou inovaci, originálně pojatou zápletku jako v DA2, ani návrat ke kořenům DA1. -
ta hra je dobra ve skutecnosti bych rekl ze mozna i vyborna ale ma svoje problemy za prve si myslim ze hra byla asi mnohem ambicioznejsi prijde mi ze spoustu veci proste ze hry vyskrtli je to videt npr u toho kdyz ziskane pevnosti ktere slouzi maximalne pro par vedlejsich questu prvni obrovska lokace se hraje jako mmorpg a rozhodne se vyplati zmizet co nejdriv jinak te to otravi rozhodne nema cenu delat kazdej vedlejsi quest a radeji delat ty zajmave questu je tu obrovske mnozstvi co se mi libi jsou postavy prisly mi pomerne pekne vykreslene je to prakticky jako kazda hra od bioware trosku me mrzel konec hry kterej mi prisel dost uspechanej epilog vsak dava doufat v datadisk nebo velke dlc jako byl awakening pro prvni dil
-
-
Díky za reakci, četl jsem to i na jiných fórech, ale pořád si nedokážu představit, proč se první lokace hraje spíš jako MMORPG?
-
-
Ta lokace je obrovská a plná objevitelských a "sbíracích" questů. Není ale vůbec špatná, avšak když pak navštívíš ostatní lokace, menší a se zajímavějším obsahem, bude ti tahle připadat trochu obyčejná - já mám výhodu v tom, že jsem celé Hinterlands udělal hned na začátku, takže se tam nemusím už moc vracet a nehrozí mi, že bych tam o něco zajímavého přišel. Na druhou stranu právě tam najdeš léčitelku a horsemastera, užiješ si bojů proti templářům a mágům v takřka open world prostředí, najdeš vysokou koncentraci elfrootů (sbírej, všechny, i když jich je moc, budeš jich potřebovat ještě víc!)
-
nejspíš tím myslí že je tam hlavní quest a jinak tupé questy na zabíjení. Můj odhad.
-
-
Bez interpunkce se to nedá číst...
-
-
http://nlp.fi.muni.cz/cz_accent/
-
-
To ovšem neřeší interpunkci.
-
-
-
-
-
Tetris hratelný na vyřezávané dýni
Sice se zde Halloween bůhvíjak nedrží, ale pokud už někdo máte potřebu řezat do dýní, můžete to příští rok zkusit jako tento borec, který na tom spustil plně hratelný tetris *1* -
-
Furt lepší výkon než next-gen konzole...
-
-
Nejnovější studie prozradila, že ženy hráčky mají o 5 procent častěji sex než nehráčky.
A nejnovější studuie prokázala , že ti kdo hrají COD mají v průměru minimálně o 5% nižší IQ než herní populace touto hrou nezatížená ... -
-
Vzhledem k tomu, ze tu studii ocividne nedelal zadny vedec, ale jen portal Gamehouse, a 5% by se mohlo lehce ztratit jako "margin of error," tak si myslim, ze je to jedna hodne velka kachna ...
-
-
Kultovní sci-fi strategie StarCraft je zdarma stažení
Ke stažení zde *3* -
Shadow of Mordor 25 minut hraní
https://www.youtube.com/watch?v=oXF5INPUUN8
Docela mile mě to překvapilo, ale počkám na hru jako celek. -
-
Hrozně mi to připomíná Dragons Dogma
-
To PAKO co na to kouká a komentuje by zasloužilo facku aby se probral... Teleportne se na lucistnika a zabije ho a on : Wooooooooooow, that was awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Byl snad na drogach?
-
Už o téhle hře nic nesleduji a nevyhledávám a jen se na ni zatraceně těším
Celkem mi chybí nějaká pěkná sběratelská edice
-