Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Artworky z Star Wars 1313

http://www.vg247.com/2014/05/02/star-wars-1313-new-art-from-scrapped-project-surfaces-appears-to-show-hoth/

Star Wars 1313 is as dead as Hayden Christensen’s career *1*
    • SW1313 bych už nechal být, spíš jsem zvědav, zda-li hoši z DICE na E3 vypustí nějaké to bližší info o novém Battlefrontu.
      • Gambit92
        Po tom co neustále předvádí s Battlefieldem 4, tak by se měli sakra snažit aby si napravili reputaci.
        • Gojira
          To se jim s Frostbitem nepovede ani za mák. Jako je to pěkný engine, ale pro FPS totálně nahovno
        • Jack1947
          Proc by meli ? Maj zavedenou znacku, lidi to beztak koupi to ze pak zjisti ze to nefunguje bude jen a jen jejich vina ze naleteli sladkejm recickam o lepsim hernim svete. *3*

Takhle to asi berou, hraci jsou pro ne mene nez vzduch.
          • Gambit92
            Asi máš pravdu, je škoda že značku Star Wars nedostala firma která by s ní zacházela s respektem k původní trilogii. Třeba Kotor od CD projektu RED by rozhodně neurazil.
            • ringmancz
              dyť ani Lucas nezacházel s filmama s respektem k původní trilogii. a v posledních letech žádný SW hry ani nevycházely, takže lidi po tom skočí ať to dopadne jakkoliv
  • Keyz

Windows 10 - Přechod z pirátské verze

http://puu.sh/jhqIA/7b27942faa.png
    *15* .
    • Vtipný by to bylo jen v případě, kdyby to bylo oficiálně od Microsoftu, jinak trapný. *6*
    • Jack1947
      I have a message for you microshit, go fuuck yourself! *3*
    • Vojta_Ilavsky
      Tak za tohle palec nahoru. ^
  • Lukyz

Reklama 3dfx z roku 1994

Chtěl bych vidět ty reakce, kdyby s něčím podobným dnes přišlo AMD nebo Nvidia *1*
    • jednoducho si pomôžem slovami klasiky "to zas bude v alejích nablito" :D
      živo si viem predstaviť, ako by trhalo žilky jedincom na oboch stranách barikády.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

Nadávat, že se vyvíjí primárně po konzole je otřepané téma věcného flame, ovšem ruku na srdce - ze minulých zkušeností určitě je čeho se obávat. Oblivion, coby nástupce Morrowindu, měl zejména lepší grafiku (která už v Morrowindu byla pěkná) a některá vylepšení (animace, všechny postavy dabing), ovšem celkově mnohem menší, mělčí a subjektivně slabší hra. A ano, dával jsem to nejen já za vinu trendu konzolí.

Ono nejde o konzole, ale spíš masovost (jejíž jsou konzole představitelem). Je těžké udělat hru, kvalitní i pro náročnějšího hráče, pokud to má být "holka pro všechny". A proto se bojím i o osud Skyrim. Jediné pozitivum na tom je, že se PC hráči rozhodně nemusí bát, že by měli mít problémy s HW konfigurací (to by musela být optimalizace hodně krutě odbitá ...Rockstar hadr) a doufejme, že nejhorším dopadem budou veliké fonty ...a všechno.
  • Veselé Vánoční slevy vám všem

Ten příjemný pocit, když nakoupíte 2 hry na Steamu ve slevách a pak zjistíte, že ty hry mají na GMG o skoro o polovinu levněji....
    • Inquisitor
      Jo teď jsem tam koupil dlc k EU IV za 2,49 dolarů a na steamu za to chtějí 2,49 euro :)
      • Veskoslav
        No to mi nepřijde tak strašné. Obzvlášť když mám eura nakoupené ještě za 23 Kč/euro na Steamu.
        • Inquisitor
          No jo tak dolar se teď k těm 23 Kč pomalu blíží :)
          • rancor1223
            Kde si vzal že USD se blíží k 23Kč? Vždyť to neni ani 21Kč. A pokud vím ani nebude. Chtějí to držet na 20Kč/1USD.
            • Inquisitor
              To neříkám, teď je kolem dvacky. Jenom že už se to k tomu pomalu blíží.
      • ucho
        za Europa Universalis IV: American Dream? za ten jsi mohl dát jen 2 dolary...
        • Inquisitor
          To je možný, ale tak takový rozdíl už to není.
          • ucho
            tak když to bereš takhle, tak není ani velký rozdíl mezi 2,49 euro a 2,49 dolary :)
            • Inquisitor
              Pravda,sakra na to jsem úplně zapomněl :)
            • ucho
              GMG, na vše můžeš ještě aplikovat voucher na 20% slevu.
            • Inquisitor
              Tak co už. A kde to je za dva dolary? Já toho zase tolik nesleduju.
    • ucho
      dnešek o ničem, není tam snad nic, co by někde nebylo levněji nebo za stejnou cenu dřív. steam to má těžký s těmi neustálými slevami všude kolem.
      • frag.ment
        A pozor, nakupující maniak už je tu.. Ucho, děláš ty vůbec něco jiného, než že sleduješ slevy po celém netu a nakupuješ kvanta her? Je to zajímavej koníček, neberu ti to, každej máme něco :-) Ale podle mě ty hry ani nehraješ..
      • Nemáš tipa na 80-90% slevy? ty máš vždy přehled chlapče...
        • ucho
          asi by bylo lepší říct, jakou hru sháníš :)
          kupovat vše, co má 80-90% slevu, není příliš efektivní...
      • Neřekl bych, že to má těžký.Velká část lidí, co má steam ani neví, že něco jako greenmangaming exstuje.
        • ucho
          tak to má těžký se mnou :D
  • ucho

Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)

pěkný video, sice jsem z těch lidí znal jen Grygara, ale dobrý :)

edit: tak a až teď mi došel ten příbuzenský vztah... :D je pátek no.
  • Draken69CZ

Do 30. června můžete na XBLM využít až 75% slevy na hry od společnosti SEGA.

No sleva pěkná ty hry už moc ne.
  • MidnighT91

Lollipop Chainsaw nabídne dva konce, ale jen čtyři hodiny zábavy.

HA... No nekupte to za litr...
  • Veskoslav

Vtipná reklama na Titanfall:)

http://www.youtube.com/watch?v=YGtMrF3cvZE
    • Brumla

Nejlepší na celé té diskuzi je : "buy ps4.. and get titanfall on pc.."  *1* *1* *1*
    • kennyB
      Celkem dobrá *3*
  • Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...

Zapomněli jste uvést, že používal pro plánování útoku i World of Warcraft a že jej označil za simulátor války, který používají armády světa. Nevím, kdo je větší dement, jestli novináři nebo Breivik, ale asi to bude nastejno. (nic proti bleskaři, tohle je myšleno na pisálky z velkých médií a TV)
    • tak třeba ve WoWku trénoval sbírání lootu z mrtvol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit