Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První patch doWolfenstein: The New Order, který dorazí v den vydání hry, bude pěkný macek - pro PS4 verzi nabobtnal na 5GB, pro Xbox One verzi 7,3GB.

Tomu se říká uspěchané vydání.
    • Tak to je proste standart, ona hra se posila na distribuci mesic predem, ale ten mesic se na ni jeste pracuje, proto takovy patch. Hned bych to asi neodsuzoval, ale pockam si na nejake prvni dojmy *1*
      • Zahraju a počkám na GOTY....
    • Informace o hounu. Víc než kolik zabírá by mě zajímalo co ten patch konkrétně dělá. Typická games.cz nesmyslná zpráva.
  • MickeyMutant

Kingdom Come: Deliverance - neomezené ukládání

Včera, hned v den vydání, se objevil mód pro libovolné ukládání hry. Reakce pozitivní, vypadá to, že funguje bez problémů.
    • owny
      To určitě používat nebudu. Nechci přijít o immersion. *5*
    • Still
      Pevně doufám, že v tom bude nějaký těžařský vir *15*
    • Jack1947
      Díky hned si to tam hodím!
  • Hlasové ovládání v Mass Effect 3 bude podporovat jen X360 verzi hry. Je to o možnostech Kinectu,...

alias Microsoft nám zaplatil notnou sumu peněz za exkluzivitu.
  • Lara Croft and the Guardian of Light právě teď na Green Man Gaming za pouhých 55Kč!

Drobný dotaz - podle jakého kurzu přepočítáváte ty akce na GMG? Platil jsem teď přes Paypal a tam to vychází na nějakých 71,-
    • Jestli chcete setrit pri placeni pres PP, mrknete se vzdy na aktualni kurz sve banky a porovnejte jej s kurzem, co ma PayPal. Kdyz platim za neco jinou menou, vyjde to mnohdy levnej primo pres kurz banky.
    • braveman
      http://www.finance.cz/makrodata-eu/kalkulacky-aplikace/prevodnik-men/index.phtml#prevodcnb
      a místo tečky jsem napsal čárku, což kalkulátor odmítl a bez upozornění mi mrcha změnil cenu ze 3.74 na 3.00.
  • Krtecek-GT

Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Takže z kalkulačky to povýšilo na Pentium I. Mám Nintendo rád, ale kdyby napsali "20x rychlejší než dnešní generace konzolí" znělo by to líp, než to srovnávat s Wii, který už při vydání bylo slabší než konkurence
    • Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Ono by v marketingových krasožvástech vypadalo hloupě , když by se na rovinu řeklo že výkon Wii_U je nejblíže úrovni sedm let staré X360 .
      • Krtecek-GT
        No právě, dalo by se odporovat, že hry nejsou o grafice ale o hratelnosti atd.
  • Thief

1 den a 7 hodin, pojďmeeeeeeeeee ! :)
    • KIMCID
      joooooooooo
      • KIMCID
        28.2.2014
  • ucho

GOG

na GOGu mají poměrně krutopřísnou akci...
    • jindra.veliky
      ty si nejakej slevomat?
      • Tak ale spousty lidí si toho všimnou a možná i nakoupí.... On určitě má profity. *2*
        • ucho
          jen v naturáliích: http://i49.tinypic.com/1z4bse1.png
          • kedy to stihas hrat ? :)
    • Malleth
      Wow, koukám že tam přidali mojí oblíbenou Severance: Blade of Darkness.
    • Hmmm Grimrock , Witcher, Inquizitor, Kings Bounty:Crossworlds , Riddick ... 16 USD
      Škoda , ale už mám nakoupeno ....
  • Gran Turismo 7 je oficiálně ve vývoji, těšit se můžete i na běžná auta.

Jaký je sakra důvod abych se těšil na "běžná" ( v originální zprávě standartní ) auta, která pamatují ještě PS2 éru. Polyphony Digital mě začíná fakt štvát s tímhle přístupem... hlavně že mají óbrovskej výběr aut, když většina z toho je stejně 50 verzí Nissanu GTR a Mazdy MX-5....

Radši vemte ten Dostačující počet "premium" modelů, a přidejte k tomu trošku evropských a amerických zajimavych aut a myslím že lidi budou mnohem radši než za 1200 aut
    • Hanzales
      Husté je, že to tak vidí nebojím se říci skoro úplně každý (stačí pročíst ty fóra) :) Snad jim do vydání ještě doskočí rozum a snad taky konečně něco udělají s těmi zvuky. Jinak ty "standard" auta z toho dělají prostě takový nekonzistentní výsledný dojem :/ Také bych uvítal radši méně premium aut a žádné "standard" než mít mix (kdy v kariéře musíte někdy jet i s tím kripl-modelem). Pokud by je tam nechali někde zapadlé jako optional (mimo kariéru atd) tak by to asi zase tak nevadilo, ale koukám nejsem zdaleka sám, koho tam ty standard modely vyloženě prudí...
      • faitheater
        Ja to vidim uplne rovnako. Standardne auta mi dost kazili dojem z celej hry. Fakt je lepsia kvalita ako kvantita, ale Kaz ma asi trochu inak zoradene priority :-/
        Namiesto 70 roznych Mazd RX7 a 90 roznych Nissan GTR by mohli prihodit do premium napriklad Toyotu 2000GT, Bugatti Veyron a ine... Nechapem, ako mohli taketo kusky zostat len v "standardnej" verzii.
  • Klíč na Steam... :)

Crayon Physics Deluxe: 29IGV-NH44Q-ZHYBQ
    • Děkuji anonyme.
  • prudislav

South Park RPG má datum vydání

10. 12. 2013 + trailer http://www.youtube.com/watch?v=IaaV29_Gq-g

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit