Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Hleďte

zpráva z internetu:
    http://www.broadbandtvnews.com/2015/03/26/european-commission-wants-to-abolish-geo-blocking/
  • Morraw

Battle Realms GOG Free

Na GOGu je teď po omezený čas vynikající japonská rts Battle Realms zadarmo!
    • ď
  • Vogon

První epizoda Life is Strange bude od zítřka zdarma na všech platformách

https://www.youtube.com/watch?v=W29uOjrz318
    • Pořád mi to na Steamu nabízí za 4.99 Co dělám špatně?
    • Draken69CZ
      A už je čeština na PC?
      • Jack1947
        Čeština proboha na co ? *8*

Vždyt to není RPG navíc tady rozhoduje až úplně ta poslední volba na konci.
        • Draken69CZ
          Jasně stačí mi si přeložit poslední rozhodnutí, co se dělo před tím je vlastně nepodstatný *15*

Jinak pozor Jack1947 píše podezřele "česky" asi mu někde hacknul účet.
      • Pethulla
        jasně
  • nekromant33

EA DICE popřelo, že by měl každý rok měl vycházet nový díl herní série Battlefield.

No budou to jen střídat s battlefrontem
  • skaven

Full Throttle Remastered na gog.com zdarma

• WhySoSad

Obrazem: 40 screenů z Dark Souls II v rozlišení 3840x2160.

Nějak nechápu, to jsou upscalovaný screeny z konzolí a upravený nebo to je z PC verze ? Každopádně vypadá to jako přes kopírák, akorát ve vyšším rozlišení...
    • Bez toho, abych viděl jakékoliv jiné screeny z té hry, tak mi přijde celkem zjevné, že je většina postprocessingu a jiných efektů (včetně stínů) vyplá.
    • Je to z pc verze. Poznáš to lehce dle textur.
      • WhySoSad
        Tak to se opravdu nevytáhli, na PC jsem to čekal podstatně líbivější...
        • Co jsi čekal, že budou kvůli pc dělat úplně jinou hru? To je docela blbost nemyslíš? Můžou přidat nějaké texuty apod. ale zázrak z toho enginu se udělat nedá. To by musela být PC-verze samostatně ve vývoji s nějakým upraveným enginem a to se v této době nenosí.
          • Keyz
            Nemusela.
            Na jak to trvalo tak mohli přidat lepší textury a například dodat některé efekty a hlavně stíny. I když tam nevím, zda to není jejich debilním enginem. Spousta efektů, se lehce přebere, protože Nvdia a AMD pomáhá tvůrcům.

Textury, jsou snad nejvíce jednoduché. Tohle je prostě hnus. Malé rozlišení i když to je větší jak na konzoly. Podle vzhledu mají amatérské texury pro Skyrim větší rozlišení a i tak to zabere minimum paměti a to je Skyrim větší hra. Tedy zde by to rozhodně počítače netavilo :)

Ale souhlas, že by to museli plánovat předem. Když máš prostě textury pro konzoly a i další věci, tak se to složitěji předělává. Když máš textury které jsou kvalitní, tak to je lehčí. Prostě je zmenšíš pro obě platformy podle potřeby.

Jestli se na to vykašlali, tak by se to mělo promítnout v hodnocení. Tedy jestliže, někomu připadá špatné, že lhát se nemá (jejich sliby). Navíc, tohle nebyl zpětný port jako v DS 1. Tam byla benevolence na místě.

Komentář na té stránce kde to lze porovnat to asi vystihuje: "Looks like a console game with the resolution blown up."
            • A nevím, co se rozčiluješ, podle chatu u lets play jsi viděl jedničku jen z rychlíku
            • V čem lhali? Byla dostupná beta, takže si ty kecy nech. Všichni si mohli prohlídnout, jak vypadá beta. Že ukazovali něco při prvním uvedením hry není nic nenormálního, beztak nevěděli kam bude hra mířená.
  • Počítač má na svém kontě 45 kvalitních exkluzivit se skóre nejméně 75 procent z recenzí. Následuje opomíjené Wii U s devíti, Xbox One se šesti, PlayStation 4 se čtyřmi a PS3 s dvěma exkluzivitami. Xbox 360 měl pouze jednu exkluzivitu, ale až u skóre větší než 90 procent.

PRO DEMENTA THE GGG *5*
    • Keyz
      To je tak hloupý souboj dohadů o exkluzivní tituly.. "Já mám tohle heč!"
      Jinak dík za info, snad to některým fanatikům otevře oči. Je hodně skvělých her které jsou pouze na PC jak uvádíš. Ale možná není tolik velkých her pouze na PC ale zase jsou většinou na všechno. A ty super pecky pouze na konzole? Těch tolik není a nemají vždy skvělé hodnocení. Navíc 30 FPS, omezené FOV a další neduhy...

Jinak je to cesto do pr*ele s těmi exkluzivními tituly. Firmy do tohou jdou, protože mají slíbené bonusy a zajištěný finanční polštář od sony/ms. Také přenesou riziko na sony/ms. A pak dané firmy lákají na své krapičky radosti a stěští :)
      Kdyby to udělali pro všechny mají to s rizikem, bez počáteční velké investice apod. Zase větší šanci na tom vypdělat když se to povede a osloví to lidi od konzolí a z PC. Také nepolezou do zadku jedné firmě...

Jinak stav PC scény je skvělý. Když si uvědomíme, že PC nemá veřejného zástupce, reklamu apod. Nemá nic a přesto se tomu daří. Konzole mají reklamu všude a ms/sony do toho dává prachy aby to bylo vidět.
    • Nechci nic říkat, ale na PC nejsou žádné exkluzivity. Aby to exkluzivita být mohla, musí majitel té či oné platformy dohodnout s výrobcem hry podmínky toho, že hra zůstane pouze na té jedné platformě.
      Jelikož PC platforma jako taková nikomu nepatří, není tu nikdo, kdo by mohl nějakou exkluzivitu dohodnout. Respektivě tu je, ale když z toho dotyčná firma nic mít nebude, proč by to kdo dělal, že?
      Proto bych větu: "Počítač má na svém kontě 45 kvalitních exkluzivit se skóre nejméně 75 procent z recenzí." opravil na: "Počítač má na svém kontě 45 kvalitních her pouze pro PC se skóre nejméně 75 procent z recenzí.".
      • Klidne me je to uplne jedno, exkluzivita sem exluzivita tam. Jenom sem to sem dal proto jak tady furt konzolisti prudi ze jim mame zavidet konzole kvuli exlusivitam. Me je to jinak fakt uplne jedno, kazde at si hraje na cem ho bavi.
    • WhySoSad
      Co to je za hru na tu 360 ?
      • Draken69CZ
        Asi Fable Anniversary
        • To je ale i na PC, tak nevim jestli se to dá brát jako exkluzivita
    • Draken69CZ
      A to je za rok 2014 nebo za jaké období?
      • Rok 2014
  • residentevilfans

Obrazem: Grafické srovnání fanouškovských HD textur Resident Evil 4 s texturami originálními. (+ odkaz ke stažení rozpracované verze)

Capcom by jim mel dat celou trzbu z PC verze! Jednoznacne palec hore! *5*
    • C-BEAM
      jj takto sa majú robiť HD textúry, držať sa maximálne originálu aby hra nestratila nič z pôvodnej atmosféry.
  • ringmancz

Dishonored 2 na Gamescomu?

http://www.vg247.com/2014/07/15/dishonored-2-darkness-of-tyvia-release-date-gamescom-reveal-rumour/
    • WhySoSad
      Byly jste po hypu kolem Dishonored se hrou spokojení nebo ne ?

LÍBÍ - ANO
      NELÍBÍ - NE
      • Nemám to slovo rád, hype, dost pejorativní. Jinak ano byl, hlavně geniální design úrovní, skvělá atmoška.
        • Jack1947
          Až něco bude mít hejp jako WD, tak pak možná jo. Doufám že s WD tenhle typ hejpu skončil... a ubyde i těch lidí co se na to přisajou jak včely na bonbony. *4*
          • tonnymontana
            bohuzel bude a klidne vetsi, hold je to znameni dnesni doby i u her. Prodavaji se hry nekdy i mesice dopredu bez vetsiho infa nebo dema, prodavaji se alfa verze her kde se o jakemkoliv pozitku ze hry neda mluvit, prodavaji se pristupy do her kde je hratelnost otazkou stesti a alfa to zdaleka neni, co bude dal? hmm to je otazka asi se zacnou prodavat textaky,antworky,dve-3 knihovnicky za 80e rok dva pred dokoncenim titulu :) ja se vyvojarum nedivim... pokud jim lidi daji penize za proslov o revolucni hre ... delal bych to stejne:D
      • Pilgrim66
        Dish mel hype?

ANO
      • ringmancz
        asi si to už nepamatuju, ale nějakej hype ala Ubisoft hry si nepamatuju. a se hrou jsem byl spokojen víc než dost
      • Kozy
        Záměrně jsem se hypu vyhýbal a musim říct že je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál, teď to jedu po čtvrtý.
        • Jack1947
          Taky o žádným hypu pokud si dobře pamatuji nevím. *7*
        • WhySoSad
          Jedna z her, u kterých mě odradila stylizace, nějak jsem se přes to nemohl přenést...
          • Ja jsem se zas nemohl prenest pres to, ze necakalo z nepratel vic krve, kdyz jste jim podrezavali krčky. I tak na to byla ale radost pohledet, a proto byl stealth postup bez jedineho spatreni a zabiti nudnejsi nez opak, ne ale nutne.
          • Kozy
            To je zajímavý, u mě to byla věc která mě k Dishonored přitáhla. Viktor Antonov je pán.
            • "Viktor Antonov je pán. " Souhlas. Dost me mrzelo ze odesel z valve. Doufam ze na pripadnem pokracovani HL bude alespon spolupracovat.
            • WhySoSad
              Já jsem spíš na tu realistickou stylizaci
  • Diablo

Co říkáte na to, že na E3 s velkou pravděpodobností bude představeno Diablo IV? Já se těším, snad se vrátí ke kořenům, i když trojka byla fajn(hlavně na gamepadu), uvítal bych atmosféru dvojky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit