-
Bandai Namco naskladnilo do obchodů přes 1,3 milionu kopií Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.
No vidíte takových kopii a vy to nechcete recenzovat -
-
ale chtějí... *4*
-
-
4K
Tak 4k a hdmi 2.0 by prý hlavně taky mělo přínést 12bit barvy, o tom se skoro nikde zatím nemluví, přitom to bude obrovský skok hlavně i na menších uhlopříčkách - 42" apod. (kde rozdíl mezi FHD a 4k nebude nijak velký z běžné sledovací vzdálenosti). -
EA Dice vybralo 10 nejlepších snímků, které ukazují, co je možné "Pouze v Battlefield 3".
to jsou fakt super videa a clovek jen zasne co vsechno se jeste da.B3 je fakt paradni a od vydani to parim skoro porad.tohle je taky pekny pokoukanicko
http://www.youtube.com/watch?v=2edywzcutCg
http://www.youtube.com/watch?v=_5qMorAQUAk&feature=related -
BattleForge na steamu
zaregistrovali jste, že v hlasování bylo Battleforge se slevou 33 % za 0 Euro a když jsem na to klikl, tak se mi ve steamu otevřel Origin, kde ta hra ani nebyla? :) už to vyměnili za Wasteland 2 -
-
taky jsem to zaznamenal
-
-
Microsoft potvrzuje nutnost připojit Xbox One alespoň jednou za 24 hodin k internetu, jinak si nezahrajete....
Takže to je hlavní důvod proč nekupovat nový Xbox...bravo pánové u MS opravdu umí prodávat. -
-
Opět na to nejsou připravení ....
*1* Zatracené mobilní připojení s FUPem ... *1* -
a ta čárka by znamenala rok vězeněí nebo jak? až uvidím "realný" postih za toto tak to začnu řešit..že někdo hromadí tohle a tohle a sleduje toho a toho aniž by to mělo pak nějaký důsledek je pro mě lichá obava..
-
-
Ty mě fakt začínáš bavit *1*. Ale vzhledem k nepochopení si buť zaspal všechny hodiny dejepisu týkající se současných dějin nebo jsi prostě troll (nebo oboje), takže to dál rozebírat nehodlám...
-
-
Sakra všichni děláte, jak by jste PC/XBOX/PS neměli neustále nonstop připojené k netu... *16*
-
-
No tak mě třeba s*re už jen to, že Kinect musí být stále připojen a zapnut. Nechtěl bych aby na mě celej den čuměla zatraceně chytrá kamerka a hlásila se s kdo ví čim všim MS.
K mému štěstí mě takový věci nemusejí jako PC hráče trápit. -
-
oni totiž nemaj v MS nic jiného na práci než sledovat co takovej Pepa z depa celej den dělá...ne vážně si lidé myslí, že tam někdo bude sedět sledovat x milionů zákazníků co dělají celý den? ufff
-
-
Představ si co by za takovou věc dala tajná policie za komunistů, nebo náckové v protektorátu? Ostatně máme Ameriku, tam bych se nedivil, kdyby Kinect nahlašoval specifický slova a věty, který uživatel říká. Kinect je na to chytrej dost.
-
-
Ty očividně vůbec nechápeš o čem mluvím, slyšel jsi někdy o odposlouchávání telefonů? Jak by se ti líbilo kdyby si u tebe udělali čárku pokaždý když do telefonu řekneš najednou bomba a letadlo? A to samý s Kinectem. Mě vůbec nejde o to by s tím dělalo MS, spíš o to co by s tím dělala ta policie (tedy vládnoucí politická strana). Čárka za každý zmínění opoziční strany, protistátních myšlenek, atp.? Robot nebude řešit kontext...
Asi svět nevidim tak sluníčkově jako ty... -
A co by za jídlo dali děti v Africe...to jsou jen kdyby .. Ale když už chce být konkrétní co by je tak mohlo zajmat...krom nákupního seznamu nebo "hey darling bring me some beer"...běžní lidé asi moc nepoužívají " hey homie coke,brown sugar or dope?".. Já myslim, že tady se to zase nafukuje kvůli ničemu..anebo chce MS ovládnout svět... *16*
-
-
-
-
To teda...si příjdu jak v pravěku...imrvére je dnes každá device na netu 24/7 a oni tu hromují nad hodinou denně. WTF? Skoro spíš myslím, že je to jen haters club..
-
-
V podstate se vzdavate svobody a prijde vam to v poradku.
-
-
Hlavně z toho neustálýho připojení nic nemáš. Jedinej kdo z toho bude těžit je MS a vydavatelé.
-
-
Xbot go home.
-
Me je treba tohle ukradeny, jde mi o omezovani pujcovani/prodeje her
-
-
-
-
Nejsilnější auto v Angry Birds Go! vás vyjde na 100$.
do ***** snima, ještě že jsou money cracky -
-
Jaké? Nikdy jsem to neviděl, tak jsem zvědav, prosím o post.
-
-
Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.
vetsina hracu preferuje PS4 -
Pořídili jste si Mass Effect 3 přes EA Origin či Amazon a jste nespokojeni s koncem hry? Zkuste...
Přijde mi zase dost ubohý vracet hru, která je pro většinu mimo posledních 15ti minut masterpiece (pro mě i s tim koncem). Tahle afera mi stejně připomíná děcko, který chtělo od ježíška červený autíčko, ale dostalo modrý a kvuli tomu je uražený :D. -
-
Naprosto souhlasím. Vracet hru kvůli konci? Vážně? To už rovnou můžu jít do kina a pak žádat vrátit peníze, protože to neskončilo, jak jsem chtěl. Divný.
-
-
Pořídili jste si Mass Effect 3 přes EA Origin či Amazon a jste nespokojeni s koncem hry? Zkuste...
ono to pravděpodobně není jen kvůli konci takhle si to nazval novinkář
-
-
Vcelku standardní TPS je pro tebe masterpiece? *7*
-
-
Level - článek o RTS
Ahoj, zrovna sem docetl clanek o RTS od Loukoty a braly me mrakoty....proc jsou ty jeho prace jak kdybych cetl bakalarku nebo horsi dimplomovou praci? Clovek to cte ale vlastne se nic nedozvedel. Jak jsem videl RTS tak sem zajasal, ale brzo me to preslo, jeste kdyz jsem si precetl kdo ten clanek psal....
Cist par stran otom jak jsou vlasnte RTS na prd byla totalni strata casu! To jsme si uz mohl cist blesk nebo Aha! nebo jinou s****u -
-
rts jsou jak fps, dojizdi na absenci ai (byt pro multiplayer jsou to idealni zanry)
pokud mluvil o singlu, tak ano, jsou na prd -
-
ne on to bral i z hlediska multiplayeru...jinak ja si je uzival i v singlu, ale je pravda ze diky multiplayeru byl herni zazitek na jine urovni :-) a navic se dal match dojet za 5 minut pokud si ostatni hrace rushnul *1*
-
-
tak to se divim, dokud neprisly moby, tak to bylo videt i na progamingu, ze tahnou
-
-
i kdyz vlastne ani ne, moc komplikovany pro vetsinu
-
-
-
-
-
Aby mohli majitelé konzolí Xbox a Switch hrát Minecraft spolu, musí se přihlásit do Xbox Live. Možná i to je jedním z důvodů, proč se Sony do společného multiplayeru nežene.
Ale houby. Pro Minecraft to možná chce registraci, protože je to značka Microsoftu, ale Rocket League by klidně mohlo běžet mezi konzolema v podstatě během pár sekund, ale Sony si vymýšlí falešný důvody, proč to nechce. Stejná věc je EA Access.